Sveikas, daiļās! Pagājušajā vasarā Lancome klāstā parādījās daudz interesanti jaunumi. Diemžēl, es tikai tagad atradu laiku visu sabildēt un uzrakstīt kārtīgu atsauksmi. Bet tas nekas, jo produkti ir tiešām forši un, pateicoties matējošām un ilgnoturīgām īpašībām, ir kā radīti vasarai. 

Raksts satur linkus uz Douglas interneta veikalu. Linkiem ir informatīvs raksturs un tie ir izvietoti jūsu ērtībai. Tie nav affiliate linki (proti, es nekādu materiālo labumu no tā negūstu). 
 
Lancome Refreshing Mattifying Make Up Primer sagatavo savu ādu, lai novērstu nevēlamu spīdumu ar šo atsvaidzinošo un poru samazinošo grima bāzi. Vairs nav jāveic izvēle starp ilgnoturīgu matētu efektu un mitrinošām rūpēm. Svaiga, aprūpēta, mitrinoša sajūta visas dienas garumā.
Matējoša grima bāze pēc tekstūras ir kā viegls serums, kas zibenīgi iesūcas ādā. Nav grima bāzēm raksturīgā silikonu slidenuma un sausinoša efekta. Toties bāze mitrina un patīkami atsvaidzina ādu vasarā.  
Es neteiktu, ka šī ir vissmagākā artilērija cīņai ar ādas spīdumu. Taču bāze tiešām palīdz kosmētikai turēties ilgāk un savelk poras. Arī nevēlamais spīdums parādās vēlāk. Manuprāt, Refreshing Mattifying praimeris ir visai veiksmīgs kompromiss starp kosmētikas noturību un tīkamām sajūtām uz ādas. 
Cena ap 37 € par 25 ml. Pieejama Douglas, Debenhams, Kristiana, Stockmann. 

Lancome Teint Idole Ultra Wear 24H pielāgojas ādas tonim, perfekti noslēpj nepilnības, sniedzot matētu efektu. EternalSoft™ tehnoloģija atsvaidzina ādu un mazina noguruma pazīmes. Āda kļūst zīdaini gluda un perfekti matēta
Teint Idole Ultra Wear tonālajam krēms ir vissedzošākais tonālais, kuru līdz šim mēģināju. Tas nosedz visu! Pilnībā visu! Arī manus, pēc grūtniecības īpaši izteiktus, pigmenta plankumus. Šeit ir jāatzīmē, ka neviens konsīleris (vismaz, no tiem, kurus es mēģināju) tos pilnībā nenosedz.
Arī noturība dienas laikā ir vienkārši WOW! Parasti mana āda tonālos vienkārši "noēd". Ultra Wear visas dienas laikā sēž kā pielīmēts. Krēma tekstūra nav pati vieglākā, taču ir ļoti plastiska un nekādu maskas efektu uz ādas es nejutu.  

Žanra klasika - bildes pirms un pēc:
 
Man visvairāk patīk to uzklāt ar mitro sūkli. Es nevarētu teikt, ka Ultra Wear ir pavisam nemanāms uz ādas, bet, salīdzinot ar līdzīgiem produktiem (Estee Lauder un MAC), tas saplūst ar ādu vislabāk. Pie mīnusiem varu minēt diezgan intensīvu aromātu.   
Cena ap 51 € par 30 ml. Pieejams Douglas, Debenhams, Kristiana, Stockmann.  

Lancome Long Time No Shine Setting Powder ir birstošais pūderis caurspīdīgā krāsā, kas garantē nevainojamu grimu un novērš lieku ādas spīdumu. Izlīdzina nepilnības. Kontrolē sebuma izdalīšanos, nesausinot ādu. Gaisīga un nemanāma tekstūra, kas neatstāj baltus nosēdumus uz sejas ādas.
Long Time No Shine, kā jau aprakstā minēts, ir teju caurspīdīgs birstošais pūderis. Bet, ak vai, cik smalka maluma un zīdainas tekstūras. Pūderis vienkārši kolosāli izlīdzina poras un matē ādu, kā arī notur grimu visas dienas laikā. 
Turklāt, uz ādas tas veido delikātu dārgai kosmētikai raksturīgu starojuma efektu (sveiks, Hourglass Ambient Lightning Powder!). Bet, tajā pašā laikā, tas ir absolūti nemanāms. Ideāls. Citu vārdu nav. 
Cena ap 40 € par 15 g. Pieejams Douglas, Debenhams, Kristiana, Stockmann.  

Lancome Cils Booster XL Super-Enhancing Mascara Base skropstas stiprinoša bāze, kas piemērota pat jutīgām acīm, palīdzēs aizsargāt un spēcināt skropstas. Izmantojiet Cils Booster XL bāzi pirms skropstu tušas, lai piešķirtu skropstām apjomu un izteiksmi. Lancôme Cils Booster XL ļauj skropstām izskatīties garākām, izliektākām un biezākām, nepadarot tās smagas.
 
Sākšu ar to, ka parasti izvairos no šādiem baltiem produktiem skropstām. Jo, lai cik labu efektu tie sniegtu, to balto tinti vienkārši neiespējams aizkrāsot ar tušu. Cils Booster XL bāze ir pilnīgi citāda. Ta nesacietē uz skropstām un tāpēc nav nekādu problēmu pēc bāzes tās pārklāt ar tušu. Turklāt, ar bāzi skropstas izskatās ievērojami biezākas un arī tuša iegūst apbrīnojamu noturību (notestēju ar vairākām tušām, no kurām patīk efekts, bet noturība klibo).
 
Lietojot ilgtermiņā, skropstas mazāk lūst un paliek kuplākas.
Cena ap 35 € par 5.6 ml. Pieejams Douglas, Debenhams, Kristiana, Stockmann.   

Lancome Brow Define Pencil ir pēdējā laikā īpaši populārā mikro formāta uzacu zīmulis. No vienas puses nu uzacu zīmulis un uzacu zīmulis. No otras puses, tas ir labākais šāda veida zīmulis. Tam ir ideāla cietuma/mīkstuma serde, kas nekūst siltā laikā.
 
Zīmulis zīmē smalkas līnijas un izskatās ļoti dabiski (insta uzacis te nesanāks). Priecē arī laba noturība visas dienas garumā un dabiski toņi.
Efektu "pirms un pēc" uz uzacīm var redzēt bildēs, kur rādu tonālo krēmu.
Cena ap 23 € par 90 mg. Pieejams Douglas, Debenhams, Kristiana, Stockmann.  

Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (bet jūs jau ziniet, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).