piektdiena, 2012. gada 28. septembris

Maybelline loterija! (sākot ar šodienu)

Sveikas, skaistules! Maybelline sadarbībā ar May28th rīko loteriju! Loterijas balvas 30 īpašie rokas pulksteņi:




Interesants ir fakts, ka  punksteņu dizaina veidošanai tika izmantotas jaunās Maybelline COLORAMA nagu lakas. Katrs pulkstenis ir unikāls roku darbs, kura dizaina glezna uz kanvasa papīra ir veidota tikai ar jaunajām COLORAMA nagu lakām.
Pagājušā gadā Maybelline pircējām deva iespēju iegūt košās Latvijas modes zīmola QooQoo kosmētikas somiņas:



Tā kā sadarbība ar vietējo modes zīmolu tika novērtēta ļoti atzinīgi, MAYBELLINE nolēma turpināt tradīciju un šoreiz sadarbības projektam izvēlējās citur pasaulē jau novērtēto Latvijas rokas pulksteņu ražotāju MAY28TH, lai radītu īpaša dizaina rokas pulksteņus Maybelline pircējām Latvijā



Īpašie rokas pulksteņi būs eksluzīvi pieejami kā balvas loterijā, kas norisināsies veikalos Drogas no 28.septembra līdz 17.oktobrim. Laimēt kādu no 30 pulksteņiem varēs pērkot vismaz vienu Maybelline New York kosmētikas produktu un reģistrējoties loterijai Maybelline New York Latvia Facebook lapā – www.facebook.com/MaybellineNYLatvia



svētdiena, 2012. gada 23. septembris

NOTD Croc nail effects by Barry M

Hello gorgeous! When I first saw croc skin effect nail polish by Dior  I decided that want it...but after a while i thought that actually I am not a fan of crackle nail polishes (have to say this one seems not just regular crackle polish to me :) ) and probably will wear it maybe 2 or 3 times, thus I decided to go for something cheaper :) And here it is! Croc Nail Effects nail paint by Barry M:


How to use it:
1. apply a thin coat of your chosen nail polish (I like the combination of black and gold and also these colors are contrast enough to show up well - so I chose Foil Effects nail polish by Barry M in gold shade as a base)
2. wait for 1 to 2 minutes until nails are touch dry. Do not apply to dry polish - this just not gonna work!
3. apply a thin coat of croc nail effects.
4. after 3 minutes the effect will start to appear.
It was like this:

Right after the application

about a minute after application (sorry for mess around the nail)

Left hand
And right hand :)
As you can see the pattern looks different. The thicker coat of the effect nail polish you will apply the bigger scales will appear.

P.S. I got my Barry M polishes from asos. The prices are from £2.99 to £3.99. What do you think of it? Would you like to try it?

ceturtdiena, 2012. gada 20. septembris

Chanel fall 2012 makeup collection

Hello gorgeous! I bet most of you already have seen the upcoming fall 2012 makeup collection by Chanel.

image from here.

Nude lipsticks and nail polishes in taupe-gray color are quite common this season. But have you seen this blush? It is famous Joues Contraste in shade called Notorious. It looks just so amazing and so wrong to use taype-lavanderish color as a blush (well, at least for me :) But I want this! The color seems so perfect (and also multi-purpose). Here are some images with this blusher in action:




I also like these glitter brows, but I think blusher is mush more wearable (at least for my work). So, what do you think of it? Would you buy it? RRP is £31. Is it out of your comfort zone?

otrdiena, 2012. gada 18. septembris

Gifts from gorgeous sister :)

Hello gorgeous! My sister came back from her summer trip and brought me incredible gifts :)


Anne Semonin is en exclusive French cosmetic brand. This exceptional brand combines the richness of natural ingredients, latest research in cosmetology and professional expertise. 



So I got Tissue Serum. From manufacturer: Absolute Matifying Serum. Bye bye to T-Zone.
And Exfoliating Mask. My sister knows I am a huge fan of gentle exfoliation!
MAC - Fluidline in shade Blacktrack (a musthave from MAC).
Clinique - Even Better Eyes Dark Circle Corrector. I have horrible under eye circles and still believe in miracle cure for them :)
Sephora eyeshadow palette in shade Miami vibes. I asked for something pretty and not available in Latvia :)




Sephora eyeshadow palette in shade Miami vibes swatch:



These look just amazing, right? I was not expecting to see, that blue shade has semi-matte finish. These are great colors to play with :) and to prolong summer :)

pirmdiena, 2012. gada 17. septembris

Maybelline smoky eyes look

Hello gorgeous! Today I am going to show you my version of smoky eyes look using Master Smoky shadow-pencil and leColossal  Volum Express mascara (smoky eyes).
I used quick and easy smoky eyes technique by Lisa Eldridge. Her video on this look you can find here. So I started by drawing thick and messy lines using Mastr Smoky shadow-pencil in shade Smoky Black:


Then I blended shadow-pencil using cream eyeshadow (I used Creaseless Cream Shadow by Benefit in shade Skinny Jeans) and 219 brush by MAC:



Then I added little of Color Tattoo cream eyeshadow in Pomegranate Punk by Maybelline:



Next I used leColossal Volum Express mascara in shade Smoky Black and to finish the look I decided to keep my lips as natural as possible and thus chose Color Sensational lipstick in shade 160 Cosmo Pink:


The final image looks a little bit weird :) I really like mascara (especially very soft black color) and lipstick (it feels very moisturizing on my lips and looks so natural . Actually I think drugstore makeup products getting better and better with every new launch.

piektdiena, 2012. gada 14. septembris

NOTD Maybelline Colorama 15

Hello gorgeous! Šodien parādīšu klasisko sarkano nagu laku (tonis 15) no jaunās Colorama kolekcijas.

A classy red (shade 15) from new collection by Maybelline Colorama:





Es zinu, ka īsi sarkani nagi ir ļoti nepieklājīgi, bet sarkana nagu laka man visvairāk patīk tieši uz īsiem nagiem :) Manuprāt ļoti seksīgi ;)
Un kā jums?

ceturtdiena, 2012. gada 13. septembris

September empties!

Hello gorgeous!
Tātad, ja atceraties pierm mēneša teicu šeit, ka plānoju uz kādu laiku atteikties no jaunas komētikas iegādes, kamēr neizlietošu šo to no vannas istabas krājumiem. Varu teikt, ka pie plāna arī godam turējos, bet pirms taisīt bildes ar tukšiem trauciņiem, daži no viņiem, laikam, galīgi negribēja no manis atvadītes un cītīgi noslēpās kumodes dzīlēs :D Tāpēc bildēs nav viss un bēgļus rādīšu nākamā mēnesī :)


Tad nu kas tad nepaguva paslēpties? 
Kerastase šampūns Bain Divalent - domāts taukainām saknēm un sausiem matu galiem. Kā bija? NEKĀ! Nekādu efektu nemanīju, kaut gan lasīju ļoti daudz pozitīvas atsauksmes, pirms izdomāju nopirkt. Smaržo pēc aptiekas šampūna, maksā kā jau Kerastase, efekts - kā no jebkura drogu šampūna. Neiesaku.

Dermalogica Gentle Cream Exfoliant. Ideāls produkts! Manu pilnu atsauksmi var lasīt šeit. Plauktā jau stāv jauns iepakojums :) Iesaku visiem, it īpaši AHA skābju cienītājām.

Roc Minesol Triple Defense anti-shine fluid cream SPF30. Labs UV staru aizsargkrēms. Vienīgais mīnuss ir tas, ka krēms veido uz sejas tādu kā baltu (starojuma?) efektu. Uz manas ļoti gaišas ādas izskatās labi, bet uz tumšākas ādas, varētu izskatītes jocīgi :) Vasrā šim krēmam ir labas cenas cheapsmells.com Iesaku ieskatītites :)

Dzintars Organic Style hydrocomfort atjaunojošs nakts krēms. Pašmāju organiskais produkts  izrādījas uzmanības vērts :) Mana pilna atsauksme šeit. Bija interesanti izmēģināt, bet otro reizi, laikam, nepirkšu. Ķīmija man patīk labāk :)

Madara pretcelulīta krēms. Arī pašmāju organiskais produkts, bet atšķirībā no ieprieksējā produkta, ir pirkts vairākas reizes. Smaržo jauki, labi iesūcas ādā. Par celulītu - efekts bija, tikai nezinu vai no krēma, vai no masāžas, bet bija :) Iesaku.

Lierac Diopticerne krēms tumšo loku novēršanai (zem acīm). Tumšie loki man ir ļoti izteikti. Un zinu, ka mani tumšie loki ir saistīti ar to, ka asinsvadiņi ir ļoti tuvu ādai un ir arī ļoti trausli. Līdz ar to veidojas mikroskopiski asins izplūdumi. It kā ar vienu smadzeņu puslodi saprotu, ka ar to nav iespējams cīnīties, bet vienalga, katru reizi, kad redzu jaunu krēmu, kas domāts tieši tumšajiem lokiem - ceru uz to labāko :)  Tad nu šis krēms manas cerības galīgi nav attaisnojis :) Tiešām nekāda efekta nemanīju. Nu labi - krēms labi mitrināja ādu ap acīm, bet tas arī viss. Uzskatu, ka 15 ls, par 5ml!!! krēma bez efekta ir par daudz :) Starp citu - labs video par tumšo loku cēloņiem un iepējamo novēršanu ir Lisai Eldridge šeit.

Max Factor 2000 calorie (curved brush) tuša. Atceros tīņu gados Max Factor tušas ļoti patika, tagad gan kaut kā ne visai :) Slikta jau nebija, bet laba arī nebija :)

P.S. savu iesākto projektiņu turpinu, un, pamazām, kosmētikas kalni vannas istabā, paliek mazāki :)

otrdiena, 2012. gada 11. septembris

Septembra Adore Box - beidzot arī man :)

Sveikas, daiļavas! Tad nu, beidzot, savu Adore Box esmu dabūjusi arī es :) Godīgi sakot, lasot citu blogeru rakstiņus par šo kastīti man bija tādas divejādas izjūtas. No vienas puses - kastītes saturs mani nefascinēja, bet no otras - joprojām gaidīju ar tādu kā satraukumu - kas tad būs tieši manā kastītē? :)


Iekšā:


Un kosmētikas somiņa:


Gribējās uzreiz atrakstītes, bet kamerai bija galīgi izlādējies akumulators :( Līdz ar to bildes sanāca taisīt rīta steigā un bez "swatch"iem. Tad nu skatamies tuvāk:

Atšķirībā no Naktsmeitas un Velvet mimosa manā komplektā nav Royal otas. Acu ēnu, ka skaistuma dienasgrāmatai man arī nav. Nav jau tā, ka dikti gribās (godīgi teikšu, ka ota man tāda ir bijusi-nepatika-atdevu māsai), bet ēnām tonis, kuru es nelietotu, bet...kaut kā liekas negodīgi :D Aizmirstam šo atgadījumu un ķeramies pie tā, kas ir :)

Sally Hansen mitrinošs lūpu spīdums - tonis Clear Apricot.



Par šo lūpu spīdumu pirms tam neko neesmu dzirdējusi, bet Makeupalley.com vērtējums produktiņam ir 4.4 no 5, kas ir ļoti labi. Obligāti izmēģināšu :) Teikšu uzreiz - tonis man ļoti patīk :)

Bourjois Liner Clubbing - tonis Brown Vibes:

Ir aizdomas, ka šis brīnums kopā ar manām brūnām acīm izskatīsies ...nekā! :) Domāšu, vai izmēģināt, vai atstāt priekš giveaway, kas būs drīz :)

Calvin Klein nagu laka - tonis Hint of pink: 



Nagu lakas man ir ļoti daudz, tāpēc par to īpaši nepriecājos (neesmu pārliecināta, ka gribu redzēt nagu lakas savā beauty boxā), bet tonis ļoti jauks :) Vispār, man šķiet dīvaini, ka beauty boxos liek CK kosmētiku, kas, jau vairāk kā gadu,  izņemta no ražošanas. Laikam, veiksmīgāks beauty boxa variants sanāk, ja to piedāvā kāds kosmētikas veikals. Cik atceros Feelunique bija kastīte, kurai klāt nāca kuponi ar 10% atlaidi pilnizmēra produktiem. Ir iespēja gan izmēģināt, gan arī iegādāties izdevīgāk produktiņus :)

L`Occitaine dušas želejas mini versija un paraudziņi:

Tieši šāda dušas želejas mini versija man jau ir, tāpēc esmu mazliet (bet, tiešām, tikai mazliet) vīlusies (dušas želeja man ļoti patīk, tāpēc, labprāt izmēģinātu arī kādu citu :) Toties esmu ļoti priecīga par paraudziņiem (godīgi sakot, paraudziņi ir tas, kas izsauca vieslielāko prieku, atverot kastīti :)

Un kosmētikas somiņa:

Pati somiņa ļoti patīk, bet es gribētu lillā toni, kā Naktsmeitai :)

Kopumā, teikšu, ka bija ļoti interesanti saņemt savu kastīti un arī aplūkot citu blogeru kastīšu rakstus :) Par produktiem - ja man būtu rokā mani 10 lati, es viņu iztērētu savādāk. Un ko jūs domājat?