otrdiena, 2012. gada 27. novembris

Stenders - Piparmētru šķidrās ziepes

Stenders - Peppermint liquid soap (a review)

Hello gorgeous! Today I want to share with you my excitement about peppermint mild soap by one of the most popular Latvian body cosmetic brands - Stenders. Actually this is just liquid hand wash but I use it as a shower gel. I love peppermint! I love to feel how this incredibly fresh scent fills my bathroom. It makes me think of neverending summer. This liquid soap is enriched with peppermint essential oil, natural aloe extract and peppermint leaf extract. Peppermint essential oil diminishes fatigue and helps to clear your mind. Can you say the same about your shower gel? If you are interested visit Stenders homepage.

Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu par, it kā, ikdienišķu lietu - dušas želeju. Kāpēc "it kā"? Tāpēc, ka šis produkts liek man atgriezties vasarā. (Patiesībā šis produkts paredzēts rokām, bet es viņu izmantoju kā dušas želeju, jo, diemžēl, līdzīga produkta dušai Stendera klāstā nav :(
Tieši piparmētru šķidrās ziepes un piparmētru skrubis (par kuru arī, noteikti ,pastāstīšu šonedēļ) palīdz atgūt spēkus pēc garās darba dienas, vai arī sagatavoties jaunam dienas sākumam. Piparmētra dod enerģijas lādiņu un atmodina sajūtas. Satriecošs produkts! Vienkārši satriecošs :) 
Piparmētru ziepes veido bagātīgas un diezgan biezas putas. Spirgta smarža piepilda vannasistabu :) Ziepes ir bagātinātas ar piparmētru ēterisko eļļu, dabisku alveju un piparmētru lapu ekstraktu. Alvejai piemīt antiseptiskas, mitrinošas īpašības, tā dziedē brūces un ādas iekaisumus. Piparmētru ēteriskā eļļa mazina nogurumu, apskaidro domas, rosina uztveres un koncentrēšanas spējas. Vai tu vari to pašu pateikt par savu dušas želeju? :) 

Sastāvs: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-8 Carboxylate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis (Aloe Juice) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Mentha Arvensis (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Tetrasodium EDTA, CI 19140 (FD&C Yellow No 5)(Japan Yellow 4)/CI 42090 (FD&C Blue No 1)(Japan Blue 1)

P.S. cena 5,30 Ls, var iegādāties Stendera veikalos vai mājaslapā.

pirmdiena, 2012. gada 26. novembris

Gusto šokolādes lūpu balzams

Sveikas, daiļās! Tumšajos vakaros arvien vairāk gribas sēdēt pie kamīna un neko nedarīt :) To es arī sekmīgi piekopju :) Bet vairāki lieliski produkti stāv un gaida, kad viņu atrādīšu :) Pēdējā laikā esmu daudz ko pamēģinājusi tieši no Latvijā ražotas kosmētikas un daudz kas ir iepaticies, tāpēc, izdomāju Blogā uztaisīt nedēļu ar maniem mīļākiem pašmāju produktiem. Galvenais lai pietiek spēki visai nedēļai :)
Ārā laiks paliek arvien aukstās un vējaināks, bet iekštelpās arvien stiprāk kurina, un tas viss atspoguļojas, gan uz manas sejas ādas, gan arī uz lūpām. Tās palikušas traģiski sausas un draud sasprāgāt un sagādāt sāpes :(
Arī lūpu krāsa uz sausām lūpām izskatās diezgan neestētiski. 
Nesen, ciemojoties pie māsas Jelgavā, iegriezos mazā veikaliņā "db daba". Pats veikals sevi pozicionē kā nepiedienīgi jauns, bet ambīciju pilns. Tāds īsteni latvisks, praktisks un dabisks. Skan intriģējoši, vai ne? Un tiešām, veikala plauktos ir daudz Latvijā ražoti (un kas vēl svarīgāk) dabiski produkti: krēmi sejai un ķermenim, losjoni, skurbīši, dušas želejas un pat micelārais ūdens (jā, arī to ražo tepat Latvijā), kā arī visādi citi labumi gan vēderam, gan mājai, gan ārējam veidolam.
Veikalā ir arī laba izvēle lūpu balzamiem. Acīs uzreiz iekrita šokolādes lūpu balzāms. Es dievinu šokolādi visādos veidos (gan ēst, gan arī smērēt sev virsū (ķermeņa krēmu, skrubīšu un smaržu veidā) :) 
Lūpu balzāms tik tiešām smaržo pēc baltās šokolādes. Tas arī labi mitrina un aizsargā lūpas. Patīk arī balzāma iepakojums (esmu lietojusi vairākus dabīgos lūpu balzamus bundžiņu iepakojumos un teikšu, ka man galīgi nenāk pie sirds bāzt bundžiņā savus (ne vienmēr tīrus, ja esmu ārpus mājas) pirkstus). Produkta sastāvs runā pats par sevi: 
Theobroma Cacao Seed Butter (kakao sviests), Cera Alba (bišu vasks), Cocos Nucifera Oil (kokosrieksta eļļa), Triticum Vulgare Germ Oil (kviešu dīgstu eļļa), Tocopherol (E vitamīns), Vanilla Planifolia Fruit Extract (vaniļas ekstrakts), Glycerin. 
Īsāk sakot - katrai meitenei jābūt šādam lūpu balzāmam :)
P.S. savējo pirku pa 1,70 Ls
P.P.S. Ja ir interese par citiem Gusto produktiem, apmeklē Gusto mājaslapu. 

ceturtdiena, 2012. gada 22. novembris

Sigma brushes - free shipping! Black Friday!

Hello gorgeous! Black Friday is here! What does it mean? It means that you can get some incredible deals! For example Sigma offers free shipping worldwide (use code BF2012). Have a nice shopping day! :)

Juhū! Melnās piektdienas atlaides ir klāt! Daudzi vekali piedāvā lielas atlaides šajā dienā. Esmu lasijusi, ka daži Amerikas uzņēmumi pat piešķir saviem darbiniekiem brīvdienu, lai tie varētu iepirkities. Nav slikti, vai ne? :) Tad nu Sigma piedāvā bezmaksas piegādi! (Parasti pāris otām piegāde ir ap 3-4 ls, ja gadās kāds lielāks pasūtījums, piegāve var izmaksāt pāri 10 ls) (Neaizmirsti, ka ja tava pirkuma summa pārsniedz 10 eiro (12$), tad nāksies maksāt arī PVN (21% + 1Ls Pastam par nodokļa iekasēšanu).
Atlaides kods BF2012. Sigmas mājaslapa. Lai jums labi pirkumi :)
P.S. Īpaši iesaku iegādāties F25 sejas otu :)

Šodien ir arī 20% atlaide VISAM BeautyBay.
Kas ir svarīgi - BeautyBay atrodas Lilebritānijā, līdz ar to nav jāmaksā PVN un arī piegāde ir bezmaksas!

Arī Lookfantastic piedāvā atlaides. Dažām precēm pat līdz 50%! Urban Decay ir 10% atlaide ar kodu UD2012. Piegāde arī bezmaksas. Pačukstēšu, ka šis ir vienīgais interneta veikals, ka piegādā Benefit kosmētiku uz Latviju.

trešdiena, 2012. gada 21. novembris

Lancome Hypnose tušai atlaide! tikai 12.99 Ls

Saveikas, daiļās! Diemžēl, pēdējā laikā esmu baigi aprkāmējusies ar darbiem un ar laiku ir diezgan švaki
:( Bet, šodien pamanīju interesantu pridāvājumu: kolektīvās iepirkšanās lapa citylife piedāvā iegādāties vienu nu manām mīļākajām tušām - Lancome Hypnose pr tiešām labu cenu! Tikai 12.99 Ls. Ieskaties šeit!

svētdiena, 2012. gada 11. novembris

Lush "jungle" kondicionieris un "new" šampūns - atsauksme

Lush "new" solid shampoo and "jungle" solid conditioner review - English summary:

Hello gorgeous! First time I came into Lush I could not choose anything, because there are so many items and so overwhelming aroma :( Second time planning my visit I browsed through a Lush homepage to find the most popular products. I chose the "new" shampoo and "jungle" conditioner. The shampoo was my love from the first sight. It leathers up just amazingly ans the scent of cinnamon is fantastic! But the conditioner was awful! The consistency remind me of a white chocolate bar. That`s because the main ingredient in the conditioner is the cocoa butter. I browsed through a lot of blogs and found that the conditioner need to be cut into small pieces, then hot water added and voila! That`s what I did :) Now I love my conditioner :) It nourishes my hair and leave them sleek and soft :) 

Sveikas, daiļās! Pirmajā reizē, kad biju lush veikalā, acis skrēja uz visām pusēm, apkārt virmoja bieza vannas lietu smarža, un es nevarēju pat lāgā padomāt, kur nu vēl izdomāt, ko no visa šī aromatiskā krāšņuma vēlos ņemt sev līdz. Plānojot nākamo vizīti biju gudrāka - iegriezos Lush mājaslapā un laicīgi izdomāju, ko tieši gribu :) Tā kā man vajadzēja šampūnu, skatījos kuri tad šampūni un kondicionieri ir paši populārakie Lush cienītāju vidū. Nevarēju izšķirties starp "seanik" un "new" šampūniem. Pēc apraksta abi šķita forši, bet 2 gabalus ar diviem nezināmiem šampūniem gan negribējas :) Pasmaržojot abus produktus veikalā šaubu vairs nebija :) Stipra kanēļa smarža "new" šampūnā izšķīra visu (es dievinu kanēli). Komplektā paņēmu arī "jungle" kondicionieri, kas arī bija pats populārākais.

Šampūns man uzreiz patika - tas lieliski putoja (pirms tam lietoju Tigi, kas bija bez sulfātiem, pie kā biju pieradusi, tāpēc "new" izsauca tādu WOW ar savām biezajām putām :)  arī jau pieminēta kanēļa smarža bija ieliska. Arī šampūna "cietais veidols" bija kaut kas jauns. Ja ar šampūnu uzreiz sadraudzējos, tad ar kondicionieri gan bija problēmas. Godīgi sakot, vispār nezināju ko ar to iesākt. Tas neputo pavisam (kas it kā ir loģiski), bet kā to dabūs uz matiem man nebija skaidrs. Sastāva pamatā ir kakao sviests, tāpēc kondicionieris atgādina baltās šokolādes tāfelīti. Rīvējot pret matiem uz tiem gandrīz nekas nepaliek un arī pats process ir tāds jocīgs (jau pieminētās baltās šokolādes kluča rīvēšana pret matiem). Tad nu sāku meklēt informāciju ko ar to "draugu" ar iesākt, jo kaut kā dīvaini, ka visiem patīk, bet man galīgi nē :( Sapratu, ka sākotnējais kondicioniera veidols nepatīk ne tikai man :) Juhū, neesmu vienīgā tāda "dura" :D Izlasīju, ka kondicionieri vajag "sasmalcināt", pievienot verdošu ūdeni un sajaukt: rezultātā tas sakusīs un kļūs kā klasistā matu maska: 


biju ļoti pārsteigta, kad ieraudzīju cik ātri un viegi "jungle" sāka kūst. Rezultātā sanāca ap 200 mL jauna kondicioniera, ko ieliku citas izletotas maskas konteinerī. Un tagad tas ir lielisks kondicionieris Lieliski baro matus, tie ir ļoti mīksti un nespuro! 
Secinot: pirms apmeklēt Lush veikalu iesaku apmklēt mājaslapu un apdomāt ko vēlies :) "new" šampūns lieliski puto un lieliski smaržo pēc kanēļa (ko vēl vajag no šampūna?), "jungle" kondicionieris (pēc upgreida) lieliski baro matus :)
Sastāvs šampūnam: Sodium Lauryl Sulfate, Nettle and Peppermint Infusion, Glycerine, Nettle Absolute, Rosemary Absolute, Bay Oil, Clove Bud Oil, Cinnamon Leaf Oil, Cinnamon Leaf Oil, *Cinnamal, *Eugenol, *Benzyl Benzoate, *Limonene, *Linalool, Colour 73360, Cinnamon sticks.

Sastāvs kondicionierim : Cocoa Butter, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, Propylene Glycol, Fresh Organic Avocado, Glyceryl Stearate & PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Perfume, Soya Lecithin, Fresh Figs, Fresh Organic Bananas, Fresh Passion Fruit, Fresh Kumquat, Cetrimonium Bromide, Ylang Ylang Oil, Vetivert Oil, Cypress Oil, Cedarwood Oil, Chlorophyllin, *Limonene, *Cinnamal. 
P.S. cena šampūnam ap 5 ls cenu kondicionierim neatceros, bet UK mājas lapā ir ap 3 ls.

ceturtdiena, 2012. gada 8. novembris

Garnier BB krēms - atsauksme

 Garnier BB cream for sensitive skin review - English summary:

Hello, Gorgeous! Similar to previous version of Garnier BB cream which provides all skincare steps in one this one is made for sensitive skin. Hypoallergenic and fragrance free. Since I have sensitive skin, this product is like life saver for me - it reduces redness and calms my skin plus gives me light coverage. Very blendable and natural looking. Glowing finish, but not oily looking. Usually I set it with powder just like I would do with liquid foundation. Easy to apply with fingers. It does exactly what it promises you! It works!

Sveikas daiļavas! Šoreiz dalīšos savā viedoklī ar jauno Garnier BB kremu, kas ir radīts tieši jūtīgai ādai.
Uz iepakojuma teikts, kas tas vienlaicīgi apvieno visu nepieciešamo jūtīgas āda kopšanai : Samazina apsārtumu, izlīdzina sejas toni, piešķir starojumu, maskē nepilnības, nodoršina 24 stundu mitrināšanu un nodrošina 25 UV aizsardzību.
Pirmais, ko pamanīju bija tas, ka šis produkts ir pilnībā bez smaržas (droši vien, tas ir viens no rādītājiem, kāpēc šis krems ir paredzēts tieši jūtīgai ādai), salīdzinot ar oriģinālo BB kremu, kam piemīt viegla smarža.

                                     Kastīte                                              Pati tūbiņa tāda pati kā oriģinālajma kremam. 

Tekstūra ir ļoti viegla un patīkama. Šo produktu lietoju no rītiem, pēc tam, kad esmu noskalojusi seju ar ūdeni un noslaucījusi to. Parasti mana āda pēc mazgāšanas ir sausa, nedaudz sasārtusi un jūtīga. Tāpēc nekavējoties uzklāju kremu. Jāsaka, kas tas uzreiz dod atvieglojuma sajūtu sausai ādai - tā vairs nav savilkta un arī apsārtums pazūd nekavējoties. Plus nav jāuzklāj tonālais krēms! 
Viena kārta ir viegli sedzoša - izlīdzina sejas toni un visas nepilnības padara gūtāk saskatāmas. Tācu ražotājs norāda, ka uzklājot papildus kārtu var panākt, ka tas kļūst sedzošāks. Jāsaka, ka neesmu pamēģinājusi, jo nav bijusi vajadzība. 


Pirms

Pēc

Viena lieta, kas to atšķir no citiem BB kremiem, ko esmu lietojusi - to ir ļoti viegli uzklāt! Tas ļoti labi saplūst ar sejas toni un neatstāj švīkas, nevajag patērēt daudz laika, lai to sapludinātu (Izmēģināju Medium toni). Izskatās dabīgi. Vēl viens plus sliņķēm, kā es, kurām nepatīk mazgāt otas - to ir ļoti viegli uzklāt ar rokām. :) Droši vien tāpēc, ka tas ātri iesūcas ādā, padarot ādu starojošu, bet ne spīdīgu. Ne reizi nav uzmeties neviens izsitums, tā lietošanas rezultātā, kas diemžēl man mēdz gadīties, izmēģinot kādu jaunu produktu. 
Parasti kremu nosedzu ar pūderi, gluži kā es būtu darījusi ar parasto tonālo kremu. Jasaka, kas tas ir diezgan noturīgs - uzklājot to no rīta, bet vakarā apskatot spogulī, var redzēt, kas tas iz palicis uz ādas, bet, diemžēl, nepilnīgi. Tā pat ar telefona testu (to es pati tikko izdomaju) - pēc runāšanas pa telefonu, ekrāns tomēr ir jānoslauka :) 

Kopumā jasaka, ka ar šo BB krēma uzlaboto versiju emsu ļoti apmierināta. Tas tiešām pilda visas savas funkcijas un dara tieši to, ko ražotājs ir apsolījis - nomerina ādu, darbojas kā mitrinošs līdzeklis un nodoršina sejas toņa izlīdzināšanu. Vienīgais negatīvais ir tas, ka pie tā ir ļoti viegli pierast! No rīta vairs negribas patērēt laiku uzklājot parasto mitrinošo kremu un pēc tam vēl tonālo, ja to var izdarit vienlaicīgi (ak, es silņķe). Tāpēc uzmanīgi - izraisa atkarību! :D

P.S. Vidējā cena Latvijas veikalos ir Ls 5,99


otrdiena, 2012. gada 6. novembris

Eveline manikīra produkti: kutikulas noņemējs un ātri žūstosā virskārta

Eveline manicure products - cuticle remover and top coat 3 in one - English summary:

Hello, Gorgeous! These are manicure products by polish brand called Eveline. I love 3 in one top coat! The product redeems promises from the packaging: nail polish dries in 60 seconds (and become hard, so don`t be afraid to go to the bed after half an hour after doing manicure - manicure won`t be ruined), nail polish stays glossy all the wearing time (for me - sometimes even for a week), no chips appear at the nail tips. The cuticle remover is just fine, it does the job. Nothing special, but it works :) Available in drugstores (at least in Latvia).

Sveikas, daiļās! Kādu laiciņu atpakaļ klīdu pa "drogām" un nagu stūrītī ieraudzīju dažus jaunumus no Poļu kosmētikas Eveline. Mani ieinteresēja kutikulas noņēmējs (godīgi sakot, uz šo produktu dižas cerības neliku, jo man bija līdzīgs produkts no Sally Hansen, un no viņa nebija vispār nekāda efekta) un ātri žustošā virskārta. Prudukti izskatās šādi:


Iekšā:


Sākšu ar virskārtu. Citēju produkta "brošūru":  Laku pagarināts izturīgums un augstākā spīdēšana. Kompleksais risinājums - trīs vienā - nosusina laku 60 sekunžu laikā, cietina un dod spīdumu. Veic uz nagu virsmas aizsardzības pamatu, kurš sargā no nošķēlumiem, pagarina laku izturīgumu līdz 7 dienām. Skan graujoši :D Mana interpretācija (tulkots no krievu valodas): līdzeklis trīs vienā. Nagu laka žūst ātrāk, virskārta veido aizsarpārklājumu, kas pasargā nagu laku no mikro plaisiņām un piedod spīdumu. 
Virskārta man ļoti patīk, jo pilda savus solījumus :) Tik tiešām nagu laka ātri žūst un paliek cieta (nav bail pēc pusstundas iet gulēt - segas nospiedumi uz nagiem nepaliks). Īsti neko nevaru teikt par to, vai viskārta pagarina nagu lakas noturību, jo vienmēr lietoju gan bāzi (orly bonder), gan šo virskātru. Toties nagu lakas glancis gan saglabājas daudz īlgāk (es teiktu, ka visu laiku, kamēr nagu laka tiek "nēsāta", manā gadijumā - līdz nedēļai). Virskārta arī padara nagu lakas toni izteiksmīgāku, kā piemēru parādīšu Maybelline nagu laku:

Labajā pusē nags tikai ar pašu nagu laku, bet pārējie divi nadziņi arī ar virskārtu. Īsāk sakot - virskārtu iesaku visiem :)

Par kutikulas noņēmēju: kutikulu tik tiešām noņem, ko vēl var gaidīt no šāda līdzekļa? :) Pēc Sally Hansen līdzekļa negaidīju neko :) Līdzeklis tiešām strādā, bet nekas īpašs jau nav. Man ļoti patīk tūbiņa ar Šveices krustiņu :) 

P.S. speciāli nobildēju "brošūru", lai ir pozītīvs garastāvoklis:
Man patīk kā skan vārdu salikums "mērce nagiem" :D
P.P.S. diemžēl čekus neatradu, bet uz atlaidēm katra produkta cena bija zem 2 ls.

sestdiena, 2012. gada 3. novembris

Baltic Beauty 2012

English summary:

Yesterday I visited Baltic Beauty 2012 exhibition. It was just amazing! So many colorful stands! I purchased some products (mostly - products which are not available in Latvia, or much cheaper than usual). Here are some pictures and my purchases in the end :)

Sveikas, daiļās! Vakar biju Baltic Beaty izstādē. Priecē fakts, ka biju tajā brīdī kad vēl nebija daudz cilvēku :) tāpēc varēja visur tikt klāt un visu apčamdīt :) Dažas bildītes:












Biju sajūsmā :) acis skrien uz visām pusēm, visu gribas izmēģināt. Pirko to, ko sen kārojās, bet nebija laika aiziet līdz veikalam, vai arī to, kas bija ievērojami lētāk, vai arī to, kas Latviā nav nopērkams (piemēram, Inglot). Vispār, biju pārsteigta, ka Inglot cenas ir par kādiem 30% zemākas, ka UK interneta veikala. Iesaku izstādi apmeklēt :)

Un mani pirkumi: