sestdiena, 2012. gada 29. decembris

Sigma Brush Roll review / Atsauksme par Sigma otu "rulli"

Hello gorgeous! On Black Friday sale I purchased a brush roll and some brushes from Sigma:
Sigma lip brush L05, brow and lash E80, eyeliner E05
Here are my brushes: Sigma Brow and lash groomer E80, Lip brush L05 and a free gift Eyeliner brush E05 (pink one). And of course the brush roll:
Sigma brush roll
The brush roll looks very nice and expensive. Faux leather is very soft and easy to clean. It also has no smell (which is very good :) I was not expecting that the brush roll is so huge! :) You can see how big it is in comparison to my arm
Sigma brush roll
Take a look inside:
Sigma brush roll
And with brushes:
I am very pleased with my purchase :) My brushes finally became portable :) The best thing about it is the fact that my brushes are protected from dust (between the usage times) :)  How do you like brush roll? Are you interested in review of the brushes?



trešdiena, 2012. gada 26. decembris

NOTD ANNY 047 The Answer is Love

Hello gorgeous! For some time I have not used nail polish. I just became too lazy :) Actually I do aqua aerobics for three times per week and as you can imagine after an hour of active time spent in water the manicure is ruined :) I dont have time to paint my nails every day, so I just skipped manicure :) Now it is holydays and I decided I need to see my new nail polish by ANNY called The Answer is Love.
Daylight:
ANNY 047 The Answer is Love (daylight)
As you can see in the daylight the nail polish looks dark plum with a hint of red/blue (depending on the angle).
Artificial light:

ANNY 047 The Answer is Love (artificial light)
It looks gorgeous against my bathroom wall :D
ANNY 047 The Answer is Love (artificial light)
In the artificial light red and gold sparkles appear. Isn`t it pretty?
ANNY 047 The Answer is Love (artificial light)
I think the nail polish looks very chick and festive. What do you think?



pirmdiena, 2012. gada 24. decembris

Facial cleansers my experince / Sejas ādu attīrošie līdzekļi - mana pieredze

Hello gorgeous! Today I am sharing with you my favourite skin cleansing products. Briefly I devided my favourites in two groups: mild skincare solutions and strong skincare solutions :) My favourites from mild group are: Avene Extremely Gentle Cleanser (read full review here), La Roche-Posay Toleriane Dermo Cleanser(read full review here), and beloved by many people Bioderma Sensibio H2O. All these cleaners remove makeup very well. They are very mild and suite all kinds of sensitive and intolerant skins. All are paraben, silicon and perfume free. My favourites from strong cleansers are: Neutrogena Visibly Clear 2 in 1 wash/mask (read full review here), Natura Siberica Northern Detox Soap (a charcoal based facial soap with lots of natular oils and extracts) and Whitening mask Маска отбеливающая (Ukranian product). Strong cleansers should contain such ingredients as clay, AHA acids, charcoal, Salicylic Acid. They are great for very deep skin cleansing (not for everyday use). And some more my favourites which will suite all skin types: Liz Earle cleanse & polish (read full review here),  Rainbow -  Puhdistus emulsio :D (I bought this one in Prisma shop, the cleanser is just usual facial cleansing milk, pretty good and pretty cheap :) ) and finally: Dermalogica Gentle Cream Exfoliant - my all time favourite mask (read full review here). I also included the ingredients of all described cleansers in the text in Latvian (so if you are interested - just scroll down :) And you can always use translate function to read the text in your language :)  What your favourite facial cleansers?

Sveikas, daiļās! Mūsu āda mainās katru dienu. Vasaras periodā (saules un augstu temperatūru ietekmē) āda izstrādā vairāk tauku, ziemā (mākslīgās apkures, sausa gaisa un strauju temperatūras svārstību ietekmē tā paliek sausāka, veidojas apsārtumi, āda sāk lobīties. Tāpēc ir īpaši svarīgi saprast kas vajadzīgs ādai tieši šodien, nevis katru dienu sniegties pēc tās pašas līdzekļa (gan krēma, gan attīrīšanas līdzekļa) burciņas. Šajā rakstā es mēģinu apkopot informāciju par labākiem līdzekļiem, kurus esmu lietojusi. Var būt atradīsi kaut ko jaunu priekš sevis :)
Sākšu es ar līdzekļiem, kas domāti jutīgas (piemēram pēc pārmērīgas uzturēšanas saulē vai atūdeņotas, sausas un niezošas) ādas kopšanai. Citreiz, ja āda ir pārlieku jutīga, to labāk nemaz neaiztikt, bet ja tomēr prasās pēc attīrīšanas, tas ir jādara pēc iespējas maigāk. 
Lieliski līdzekļi jutīgai ādai:
  • Avene Extremely Gentle Cleanser. Līdzeklis speciāli izstrādāts sausas un jutīgas ādas kopšanai. Tam ir gēlveida tekstūra. Extremely Gentle Cleanser var lietot bez ūdens. Var vienkārši iemasēt līdzekli sejas ādā un pēc tam noņemt ar salveti. Tas neputo. Pavisam neputo. Kā arī, pats par sevi saprotams, sastāvā nav nekādu smaržvielu un krāsvielu. Labi noņem kosmētiku. Sastāvs: Water (Aqua), Cetearyl Alcohol (nebaidies, tas ir tikai emulgators), O-Phenyl-Phenol, Cetrimonium Bromide, Decyl Glucoside, Disodium EDTA, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate. 
  • La Roche-Posay Toleriane Dermo Cleanser. Šis līdzeklis arī ir speciāli izstrādāts jutīgas un kairinātas ādas kopšanai. Līdzeklis ir ļoti maigs (es pat teiktu, ka vēl maigāks, kā Avene Extremely Gentle Cleanser). Tam ir pabieza gēlveida tekstūra. Un arī šo līdzekli var lietot bez ūdens. Un tas arī labi noņem kosmētiku. Kas vēl labāk, ka Toleriane Dermo Cleanser nesatur SLS, konservantus, parabēnus un arī smaržvielas :) Sastāvs: water, ethylhexyl palmitate, glycerin, dipropyleneglycol, carbomer, sodium hydroxide, caprylglycol/caprylyl glycol, ethylhexylglycerin.
  • Bioderma Sensibio H2O. Kurš tad nezin slaveno Biodermas ūdeni? Sensibio H2O arī izstrādāts sausai un jutīgai ādai. Lieliski noņem kosmētiku (arī skropstu tušu). Nekairina ādu un acis. Gandrīz bez smaržas. Maza pudelīte sporta somā lieliski noder kosmētikas noņemšanai pirms sporta zāles apmeklēšanas. Starp citu, šis ūdens ir pieejams arī citās formulās, kas paredzētas īpaši sausas vai taukainas ādas kopšanai. Sastāvs: Water (Aqua), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Cucuvis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, propylene glycol, disodium EDTA, cetrimonium bromide.

Ja tava āda ir taukaina, vai arī reizi nedēļā gribi veikt dziļu attīrīšanu, vai arī vienkārši alksti lai seja pilnīgi čīkstētu no tīrības izvēlies līdzekļus, kuru sastāvā ir māli, salicīlskābe, aktīvā ogle:
  • Neutrogena Visibly Clear 2 in 1 wash/mask. Lieliski attīra ādu no taukiem un kosmētikas. Dziļi attīra poras un atbrīvo ādu no atmirušajām šūniņām pateicoties sastāvā esošiem māliem, salicilskābei un piena skābei. Jāsaka, ka man ne īpaši patika līdzekļa ziepjaina smarža, bet tas ir subjektīvs jautājums. Sastāvs: Aqua, Glycerin, Kaolin, Bentonite, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cl 77891, Tideceth-9, Salicylic Acid, C12-15 Alkyl Lactate, Sodium Chloride, Menthol, PEG-5 Ethylhexanoate, Xanthan Gum, Cetyl Lactate, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Coconut Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Lactic Acid, Disodium EDTA, Methylparaben, Chlorphenesin, Propylparaben, Benzalkonium Chloride, Ethylparaben, Parfum.
  • Natura Siberica Northern Detox Soap (Натура Сиберика Северное Мыло Детокс). Šis līdzeklis lieliski piemērots dziļai ādas attīrīšanai. Pēc Detox ziepēm āda pilnīgi čīkst no tīrības :) Lietot ne biežāk kā 2x nedēļā. Ziepju bāzē ir aktīvā ogle (tu jau noteikti zini, ka plaši pielieto dzeramā ūdens ogles filtrus) , kas savāc uz savas virsmas visus netīrumus. Detox ziepēm ir arī ECO CERT sertifikāts. Sastāvs: Altajas smiltsērkšķu eļļa, Sibīrijas ciedra eļļa, citronzēles ekstrakts, linsēklu eļļa, bērzu ogle, šī sviests, pundurbērza pumpuru ekstrakts, lāceņu ekstrakts, brūkleņu ekstrakts, aveņu kauliņu eļļa, kālija hidroksīds.Sastāvu tulkoju pati, atvainojos, ja kaut kas nav korekti :)
  • Balinoša maska Belita Viteks (Маска отбеливающая). Kā jau sapratāt no nosaukuma šī patiesībā ir maska, bet konsistence viņai tāda pašķidra, līdz ar to maska tek nost no sejas (kas ir ļoti nepatīkami). Toties sastāvs ir izcili labs, tāpēc masku izmantoju vakaros kā sejas mazgāšanas līdzekli (acīm, protams, nē). Ja kādai interesē nekādu dižu balinošo efektu neesmu manījusi :) Sastāvā 10% AHA skābju un 1% salicīlskābes. Tāpēc produkts lieliski noloba atmirušas šūniņas un attīra ādu. Sastāvs: Aqua, Kaolin, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Titanium Dioxide, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Glycolic Acid, Citric Acid, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-25, Ceteareth-20, Salicylic Acid, Pectin, Hydroxyethylcellulose, Grape seed oil, Cetyl Esters, Cera Alba, Lemon peel oil, Methylparaben, Parfum, Propylparaben, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolione, Methylisothialinone, Benzyl Salicylate. Šo masku pērku Multilukss veikalā un pirmo reizi par to uzzināju pateicoties lieliskajai skaistuma dienas grāmatai. Masku uzklāju uz sausas sejas ādas, ar masējošām kustībām notīru seju, noņemu līdzekli ar Liz Earle drāniņu vai kosmētisko sūklīti.

Manu favorītu sarakstā ir arī pāris lieliski līdzekļi, kas noderēs visiem ādas tipiem:
  • Liz Earle cleanse & polish. Līdzeklis nav līdzīgs nevienam no iepriekš manis lietotiem līdzekļiem. Tā konsistence atgādina biezu (Nivea?) krēmu (bet bez treknuma, protams). Sastāvā ir daudz dabīgie ekstrakti, bet līdzekļa bāzē ir kokosriekstu eļļas produkts (Caprylic/capric triglyceride) un kakao sviests. Liz Earle pārsteidza mani ar savu spēju noņemt kosmētiku (arī ūdensnoturīgu) gan no sejas, gan no acīm. Sākuma vajag līdzekli uzklāt uz sejas, tad ar masējošām kustībām attīrīt sejas ādu, tad noņemt līdzekli no sejas ar drāniņas palīdzību (drāniņa nāk komplektā). Labs moments ir tāds, ka balta drāniņa parāda vai seja ir pavisam tīra, vai kaut kas, tomēr, vēl nāk nost. Līdzeklis nesausina ādu. Šis līdzeklis pārvērta manu ikdienas sejas mazgāšanu par mazu spa rituālu :) Sastāvs: Aqua (water), Caprylic/capric triglyceride, Theobroma cacao (cocoa) seed butter, Cetearyl alcohol, Cetyl esters, Sorbitan stearate, Polysorbate 60, Glycerin, Cera alba (beeswax), Propylene glycol, Humulus lupulus (hops) extract, Panthenol, Rosmarinus officinalis (rosemary) extract, Anthemis nobilis (chamomile) extract, Eucalyptus globulus (eucalyptus) oil, Limonene, Citric acid, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic acid, Polyaminopropyl biguanide. 
  • Rainbow -  Puhdistus emulsio :D  Šo līdzekli tīri intereses pēc iegādājos veikalā Prisma :) Nu labi, ne tikai intereses pēc, bet tāpēc, ka sastāvs atgādina man Liz Earle līdzekļa sastāvu :) Rainbow līdzeklis ir tipisks kosmētikas noņemšanas pieniņš. Tas diezgan labi noņem kosmētiku un satur E un B5 vitamīnus. Turklāt cena tam ir ap 4 Ls par 400 mL. Sastāvs: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Sorbitan Stearate, Propylene Glycol, Glycerin, Stearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Parfum, Sucrose Cocoate, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sodium Hydroxide, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid.
  • Dermalogica Gentle Cream Exfoliant. Stāstot par saviem mīļākajiem sejas attīrīšanas līdzekļiem, vienkārši nevaru nepieminēt šo masku. Maska lieliski atīra poras un izšķīdinaa atmirušas šūniņas. Āda ir gluda un izskatās ļoti labi kopta. Ilgtermiņā maska izlīdzina ādas reljefu. Es nelietoju sejas skrubjus, jo, manuprāt, tie ir pārāk stipri manai jutīgai sejas ādai. Gntle Cream Exfoliant ir lieliska un daudz maigāka alternatīva. Iesaku visiem :) Sastāvs: Water (Aqua), Diatomaceous Earth, Butylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Papain, Bromelain, Steareth-21, Steareth-2, Cetearyl Alcohol, Salicylic Acid, Sodium Magnesium Silicate, Lactic Acid, Sulfur, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Citrus Medica Limonium (Lemon) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Benzyl PCA, Phenoxyethanol, Linalool, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Titanium Dioxide (CI 77891). 


Ceru, ka bija interesanti un neapnika lasīt :) Kāds ir tavi favorīti sejas attīrīšanai?

pirmdiena, 2012. gada 17. decembris

News from Maybelline and small GIVEAWAY! Uzvarētājs noskaidots!

My dear foreign readers, this post contains information about products coming soon to Latvia (all from Maybelline) and giveaway. As this is my first giveaway it will be opened for Latvian readers only (sorry). Also I am showing swatches of Color Tattoo eyeshadows from Maybelline in Pomegranate Punk and Tough as Taupe (which are both US edition).
 
Sveikas, daiļās! No janvāra Latvijā gaidāmi jaunumi no Maybelline

(bildi aizņemos no Naktsmeitas)


  • VOLUM’EXPRESS skropstu tuša ROCKET (es vienmēr priecājos par katru jaunu produktu, bet Maybelline taisa jaunas tušas tik ātri, ka es nekad nespēju izlietot vēl iepriekšējo jaunumu :)
  • Eye Studio Color Tattoo 24h acu ēnas – šīs ēnas jau kādu laiku ir ļoti iecienītas ārzemēs un arī pie mums daudzas pircējas ir izrādījušas interesi par tām, tapēc jau janvārī 9 toņi būs pieejami Latvijā. Juhū!!!
  • Color Sensational lūpukrāsu kolekcija VIVIDS – 4 jauni koši toņi (skatījos bildīti un pielnīgi siekalas tecēja :) Ļoti patika spilgts rozā-oranžīgs tonis :)
Pie reizes atrādīšu arī savus Color Tattoo:

Man ir Pomegranate Punk (kas ir ražots ekskluzīvi Amerikas tirgum) un Tough as Taupe (kas ir dvīņu brālis Eiropas Permanent Taupe).
Un swatchi: otrā bildē mēģināju notvert zelta spīdumus iekš Pomegranate Punk.
Un šeit varat iepakojumu atšķirību Amerikas un Eiropas versijām:
Eiropas versijas color tattoo tonī On the Bronze ie iespēja iegūt savā īpašumā piedaloties giveaway. Balva sevī ietver Maybelline Color Tattoo - On the Bronze un L`Oreal Volume Million lashes tušu (melnu).
Lai piedalītos tev jābūt manam pastāvīgam lasītajam un jāatstāj komentārs ar atbildi uz jautājumu: Kāds ir tavs šī gada mīļākais kosmētikas produkts un kāpēc? Es piešķiršu kārtas numuru un beigās taisīšu izlozi :)
Giveaway ir atvērts līdz 23.12.12 (ieskaitot). Ar uzvarētāju sazināšos personīgi par balvas saņemšanu
Lai veicas :)
Giveaway ir slēgts. Kopā bija 19 dalībnieki. Uzvarētāju noskaidroju izmantojot random.org ģeneratoru:
 Apsveicu, Pončiks! Es nevaru atrast tavu e-pastu. Lūdzu uzraksti man uz camillesmakeup@gmail.com





  

svētdiena, 2012. gada 16. decembris

Ambersense kafijas skrubis / Ambersense cofee scrub

Hello goregoeus! I am going to continue to tell you about my favorite Latvian cosmetics :) This time it is coffee scrub (for body) form Ambersense. I love it for the amazing coffee aroma. This is just incredible! It makes me feel like I am sitting in front of fireplace wearing my favorite warm cardigan :) It is so warm and cozy :) Coffee scrub is SLS free, scrub is enriched with high-quality oils (jojoba and macadamia nut), which have salutary effect, it contains natural antioxidants and promotes rejuvenation of skin, the salt of Scandinavian fjords gently cleanses the skin of dead cells. Coffee is also natural antioxidant and have anticellulite effect :) If you are interested in full (and quite long description of the product please visit Ambersense homepage.

Sveikas, daiļās! Turpināšu iesākto tēmu par Latvijas produktiem. Kārtējais ziemas favorīts man ir kafijas skrubis no Ambersense. Un šoreiz tieši tāpēc, ka tas ir izcils ziemas produkts. Kafijas aromāts ļauj man justies tā, it kā es esmu ietinusies siltā džemperī un sēžu blakus kamīnam. 
Sildošais kafijas aromāts liks Tev sajust možumu un omulību visas dienas garumā. Neaizmirsti, ka kafija ir dabisks pretcelulīta līdzeklis, kas padarīs Tavu ādu tvirtāku un gludāku. "Ambersense" kafijas skrubis nesatur SLS, skrubis ir bagātināts ar augstvērtīgām eļļām (jojobas un makadamijas riekstu), kam piemīt dziedinošs efekts, sastāvā esošie dabiskie antioksidanti veicina ādas atjaunošanos, baro un uzlabo tās struktūru, 
Pilnu (diezgan garu) produkta aprakstu var izlasīt ražotāja mājaslapā.

Skrubis lieliski attīra ādu, neatstājot eļļainu kārtiņu uz ādas. Toties, vēl kādu laiku āda smaržo pēc kafijas :) Spriežot pēc ražotāja apraksta skrubis arī cīnās ar celulītu, tonizē un atjauno ādas struktūru, palīdz uzlabot asinsriti, aizkavē ādas novecošanās procesus (kā arī, notikti, balina zobus, piesaista vīriešu uzmanību, uzlabo sejas ādu un padara matus biezākus - daļu iekavās nevajag uztvert nopietni :) ) Viss ir lieliski, izņemot faktu, ka pēc skrubja lietošanas vanna ir pilna ar kafijas biezumiem :) 


Ingredients: Sea salt, Glycerin, Natural coffee, Simmondsia Chinensis(Jojoba oil), Demineralised and Delactosed Whey Powder, Sucrose, Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Macadamia ternifolia seed oil, Propylene Glycol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Aroma, Tocopherol acetate, Sodium chloride, D-panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Denatonium benzoate.

P.S. skrubīti pirku Jelgavā, veikalā dbdaba, cena bija ap 7.80 Ls.
P.P.S produkts ir pieejams arī vairākos interneta veikalos :) 

trešdiena, 2012. gada 12. decembris

Inglot is coming to Latvia

Sveikas, daiļās! Inglot kosmētika jau pavisam drīz būs nopērkama arī Latvijā! 21. decembrī tiks atvērts pirmais Inglot dekoratīvās kosmētikas veikals Rīgā. (T/C Riga Plaza 1. stāvā). Juhū! Apmeklējot Baltic Beauty 2012 izstādi biju sajūsmā par Inglot produktiem un toņu izvēli, bet pirmo reizi ieraugot tādu pārticību, biju apmulsusi. Turklāt, dažos blogos lasīju, ka meitenes nemaz netika stendam klāt, dēļ cilvēku pārpilnības. Tagad varēsim visas tikt klāt :)

Par Inglot aktivitātēm Latvijā var uzzināt Facebook un Twitter lapās
http://www.facebook.com/InglotLatvia
https://twitter.com/Inglot_Latvia

Ar Inglot produktiem var iepazīties http://www.inglotcosmetics.com/ ļoti daudz informācija un swatchi ir apskatāmi Temptalia blogā.
P.S. šis nav reklāmraksts :) tikai manas emocijas :)

pirmdiena, 2012. gada 10. decembris

Adorebox december!

Hello, gorgeous! This is my decembers Adorebox :)
Naomi Campbell Winter Kiss body lotion (150 ml). 
Calvin Klein moisturizing lipstick (my shade is  Ruby Red)  I forgot to take a picture, but here you can find good swatches. 
Perspi Guard  sweat protector (5 ml)
Keune Care Line Vital Nutrition shampoo and conditioner (both are 50 ml). 
Revlon Colorstay 12 Hour Quad eyeshadow in shade Silver Fox. 
How do you like the box? :)




Sveikas, daiļās! Ar adorebox bija visādi: vienu mēnesi bija kaut kas galīgi nesakarīgs (manuprāt), bet iepriekšējā kastīte (novembra) bija pat ļoti laba, tāpēc ar tādu kā saviļņojumu gaidīju - kas tad būs šoreiz? Saku uzreiz, ka kastīte man patika :) Šeit būs manas kastītes saturs:
 

  • Naomi Campbell Winter Kiss ķermeņa losjons (150 ml). Losjons ir biezs (noteikti, būs labs manai sausai ķermeņa ādai) un ar Ziemassvētku aromātu :) Es skaidri jūtu anīsu :)
  • Calvin Klein moisturizing lipstick (man tonī Ruby Red)  man aizmirsās nobildēt, bet tagad vairs negribās ņemties ar fotografēšanu + bilžu lādēšanu datorā. Labi tonis attēlots šeit.
  • Perspi Guard - pretsviedru līdzeklis (5 ml) . Apraksta lapā teikts, ka var pasargāt no svīšanas līdz pat 5 dienām. It kā forši noder karstās vasaras dienās, bet man mazliet bail no tādiem radikāliem līdzekļiem :)
  • Keune Care Line Vital Nutrition šampūns un kondicionieris (katrs pa 50 ml). Paredzēti porainiem un bojātiem matiem ar dabiskām minerālvielām, vitamīnu B5 un kviešu proteīnu. Mani mati nav bojāti (vismaz es tā domāju :) bet maigs šampūns vienmēr nāks par labu, turklāt - mini iepakojums ir ideāls līdzņemšanai uz sporta zāli :)
  • Revlon Colorstay 12 Hour Quad acu ēnas tonī Silver Fox. Revlon ēnas ļoti sen jau gribēju izmēģināt. Līdz ar to, šis produkts man patīk visvairāk :) Ja pati būtu pirkusi ēnas, tad izvēlētos citu toni, bet, vienalga, ēnas ļoti patīk :)
Visi toņi ļoti smuki un viegli izplūdināmi, izņemot balto, tas tāds "chalky" Ļoti patika tumši violēti brūns tonis ar smalku zelta spīdumu :)
Kā dāvanu no Adorebox saņēmu:
Oscar de la Renta - Intrusion smaržu paraudziņu un divus Annemarie Borlind dienas krēma paraudziņus jūtīgai ādai.

Kā jums kastīte?



sestdiena, 2012. gada 8. decembris

Maybelline Volum’ Express Falsies Feather tuša

Volum’ Express Falsies Feather mascara review


Hello gorgeous! Today I am going to share my thoughts of Volum’ Express Falsies Feather mascara by Maybelline. In the US this mascara is called Volum' Express the Mega Plush. Now, mega volume goes mega plush. Maybellines first gel-mousse mascara. Lashes never brittle or flaky.  I have to say I didn`t get the point of mascaras flexible wand. How can it help with the application of mascara? The bristles are nice, I have to say I don`t actually like silicone or rubber bristles. I just prefer classics :) I like the formula of the mascara. It is hard to explain, but the formula differs from the other mascaras by Maybelline. It is more "soft" and plastic. The lashes stay soft. This mascara wont last all the hard workout in the gym, but will definitely last a day in school :) I like how it sits on my lashes and I think this is a good mascara (not heavy duty one) for everyday life. See pictures below (the yellow shade of my skin on the second picture is not anyhow related to the use of mascara :)

Sveikas, daiļās! Jau kādu laiciņu atpakaļ pie manis nonāca šī jaukā tuša, tā kā esmu kārtīgi notestējusi un varu pastāstīt arī jums :) Tušas revolucionārais sastāvs piešķir gaisīgu apjomu, bet inovatīvā fleksora birstīte atdala katru skropstiņu. Teikšu godīgi, ka lokano birstītes kāta būtību tā arī nesapratu, toties pati birstīte ir laba :) Man nepatīk ne silikona, ne gumijas, ne arī ķemmes paskata birstītes. Uzticos klasiskām vērtībām :) 
Tušas formula ir tiešām savādāka, es teiktu, ka tuša ir mīkstāka, tāda - plastiskāka. Lieliski turas visu dienu, bet ekstrēmos apstākļos (kārtīga nodarbība sporta zālē vai draudzenes kāzas ar dejām nakts garumā) var nedaudz nobirt. Bet paskaties uz efektu:

before - pirms

after - pēc

Skropstas ir tiešām apjomīgas un atdalītas (ādas dzeltenīgums otrā bildē nav saistīts ar tušu :) Secinājums: laba tuša ikdienai.
P.S. cena veikalos ap 6 ls.
P.P.S. šobrīd Drogās ir akcija: Pērc Maybelline produktus par summu virs 6.99 Ls un saņem dāvanā Maybelline color tattoo acu ēnas (starp citu man viņas ļoti patīk :)




otrdiena, 2012. gada 4. decembris

Catrice Absolute Eye Colour Mono atsauksme un bildes

Absolute Eye Colour Mono review and swatches

Hello gorgeous! Today I am going to show you my modest collection of eyeshadows by Catrice. It was love from the very first swatch :) The eyeshadows really remind me of Urban Decay eyeshadows in terms of pigmentation and blendability (but for less then a half a price). See swaches below. My discription of the shades:
350 Starlight Expresso - gorgeous matte taupe shade. A must have. Can be used as an eyeshadow and as a contouring powder. Doesn`t look muddy.
400 My First Copperware Party - this one really reminds me of copper :) A great shade for everyday makeup. 
410 C`mon Chameleon! - amazing duo chrome! Reminds me of MAC Club. The eyeshadow changes its color from deep green with a hint of blue to the deep brown with a hint fo burghundy.
500 Hip Hop On The Tree Top - gorgeous and very pigmented moss green.
280 Heidi Plum - satin finish deep plum with a hint of burghundy.
Conclusions? A must have eyeshadows for a very friendly price.


Sveikas, daiļās! Šodien atrādīšu Catrice acu ēnas, kas jau sen ir manā kolekcijā, bet nebija laba fotoaparāta ar kuru uztaisīt bildes, kas labi atspoguļotu ēnu toņus :). Ēnas pirmo reizi pamanīju veikalā Eurokos (Barona ielā). Iekrita acīs diezgan liela toņu izvēle, kas parasti drugstore ēnām nav raksturīga (vismaz, Latvijā nē). Izmēģināju uz rokas un iemīlējos. Pigmentācija vienkārši fascinējoša. Ēnas ziežas kā sviests un ir viegli izplūdināmas. Man ir 5 toņi

Visvairāk esmu pārsteigta par matēto toņu pigmentāciju. Droši vien visi jau zin, ka matētas labi pigmentētas ēnas ir grūti izgatavot. Spīdīgas ēnas ir labas daudziem drugstore ražotājiem, bet, ja gribi dabūt labas matētas ēnas, tad gan jāmeklē kas dārgāks. Catrice ir izņēmums! Lieliska pigmentācija par lielisku cenu (cik atceros vienas ēnas cena ir 1,80 Ls - 2,20 Ls). 

Swaches: L-R 
350 Starlight Expresso; 400 My First Copperware Party; 410 C`mon Chameleon!; 500 Hip Hop On The Tree Top;  280 Heidi Plum.


Swaches: L-R 
350 Starlight Expresso; 400 My First Copperware Party; 410 C`mon Chameleon!; 500 Hip Hop On The Tree Top;  280 Heidi Plum.

Mēģināšu mazliet pastāstīt par pašiem toņiem.  
350 Starlight Expresso ir matēts taupe tonis, kas, manuprāt, ir must have! To var izmantot gan kā ēnas, gan kā sejas skulpturējošo pūderi, nerada "netīru" efektu. 
400 My First Copperware Party tik tiešām izsauc vara asociāciju. Lielisks tonis ar satīna finišu, labi noder ikdienas grimam.
410 C`mon Chameleon! šis tonis manā ēnu kolekcijā ir unikāls. Tā sauktais duo-chrome. Mainoties apgaismojumam, maina savu krāsu no dziļas un piesātinātas zilgani-zaļas uz dziļu brūnu ar mazu tumši sarkana piesitienu :)
500 Hip Hop On The Tree Top dievīgs matēts purva zaļš tonis.  
280 Heidi Plum tumša plūme + sarkanvīns ar satīna finišu.  
Secinājums: iesaku visiem! :)


svētdiena, 2012. gada 2. decembris

Novembers empties!

Sveikas, daiļās! Novembris ir beidzies un līdz ar novembri ir beidzies arī rudens. Juhū! Man nepatīk rudens (ja neteikt vairāk). Septembris vēl tīri labs, bet oktobra un novembra tumšas, drūmas un slapjas dienas man riebjas. Man nepatīk, kad dzeltenās lapas, krītot no kokiem, sāk pūst, līp pie maniem smukiem zamšādas apaviem, veido brūnu masu uz ielām. Šogad esmu (nesaprotu kāpēc?) īpaši emocionāla. Kādu vēlu rītu braucu uz darbu pāri Kalnciema (nezinu tas ir īstais konkrēta pārvada nosaukums, bet pārvads sākas pie valsts arhīva un pāriet Vanšu tiltā) pārvadam un manām acīm pavērās tāds skats: rītausma, vanšu tilta virsotni ķer pāris mākoņi, bet pārējās debesis ir tīras un putni lido prom uz siltajām zemēm. To bija neskaitāmi daudz. Pāri pa desmit ķīļiem. Un man palika tik skumji :( Tajā brīdī sapratu, ka siltās dienas ir beigušas :( Bet nu tagad ir uzsnidzis sniedziņš un laiks izskatās gaišāks un dzīvespriecīgāks. Atvainojos par šo nekosmētisko atklātību, bet nu man nepatīk rudens :)
Tad nu pie maniem pa diviem mēnešiem izlietotiem produktiem:
Oriflame Pingoo baby hair & body wash - ar šo (pēc aprikozēm smaržojošo) šampūnu mazgāju savas make-up otiņas :)
Rimmel Colour Mousse 008 Sassy - lieliskas krēmveida acu ēnas, tikai žēl, ka pa gadu sakalta (pilna atsauskme).
Avene Hydrance Optimale Riche (sample size) - dievīgs sejas krēms, šo krēmu esmu nopirkusi pilnā izmērā.
Avene Skin recovery cream (sample size) - arī dievīgs sejas krēms, kuru arī esmu iegādājusies pilnā izmērā.
Ann Loraine Enzymatic Peeling Mask - par šo man ir dalītas domas :) bet kopumā patika, ka iedarbības laiks ir tikai 3 minūtes (pilna atsauksme).
La Roche-Posay Toleriane dermo-cleanser - ļoti maigs sejas mazgāšanas līdzeklis (pilna atsauksme).
L`Occitane Almond shower oil - dušas eļļa, kas atgādina manu mīļo Babe oil soap, bet nez kāpēc smarža man vairāk asociējas ar ķiršiem, nevis mandelēm :)
Maybelline Illegal Length Mascara - laba tuša ikdienai (pilna atsuksme).
Avon Perfect Wear Eyeliner -  šis laineris gan bija drausmīgs :) pirmkārt, tas nav melns, bet drīzāk cietumnieku tetovējumu zils :) otrkārt, tas ir tik šķidrs, ka satek visās ādas krociņās. Murgs.
Avon Super Shock gel eyeliner pencils - šie lainerīši ir labi, bet sakalta :)
Thebodyshop Spiced Pumpkin shower gel - man ļoti patīk Thebodyshop dušas želejas. Patīk liela smaržu dažādiba :)
L`Oreal Elvital Agrinin Resist Hair Mask - par šo nevaru īpaši pateikt neko. Nu bija, nu izlietoju...Nothing special :)
Extra Mild Nail Polish Remover (without acetone) - nagu lakas noņemšanas līdzeklis, ko esmu izlietojusi jau 5 iepakojumu. Lielisks! Patīk, ka sastāvā nav nekādas eļļas. Uzreiz pēc nagu lakas noņemšanas var klāt jaunu laku. Arī konad`am lieliski der :)

otrdiena, 2012. gada 27. novembris

Stenders - Piparmētru šķidrās ziepes

Stenders - Peppermint liquid soap (a review)

Hello gorgeous! Today I want to share with you my excitement about peppermint mild soap by one of the most popular Latvian body cosmetic brands - Stenders. Actually this is just liquid hand wash but I use it as a shower gel. I love peppermint! I love to feel how this incredibly fresh scent fills my bathroom. It makes me think of neverending summer. This liquid soap is enriched with peppermint essential oil, natural aloe extract and peppermint leaf extract. Peppermint essential oil diminishes fatigue and helps to clear your mind. Can you say the same about your shower gel? If you are interested visit Stenders homepage.

Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu par, it kā, ikdienišķu lietu - dušas želeju. Kāpēc "it kā"? Tāpēc, ka šis produkts liek man atgriezties vasarā. (Patiesībā šis produkts paredzēts rokām, bet es viņu izmantoju kā dušas želeju, jo, diemžēl, līdzīga produkta dušai Stendera klāstā nav :(
Tieši piparmētru šķidrās ziepes un piparmētru skrubis (par kuru arī, noteikti ,pastāstīšu šonedēļ) palīdz atgūt spēkus pēc garās darba dienas, vai arī sagatavoties jaunam dienas sākumam. Piparmētra dod enerģijas lādiņu un atmodina sajūtas. Satriecošs produkts! Vienkārši satriecošs :) 
Piparmētru ziepes veido bagātīgas un diezgan biezas putas. Spirgta smarža piepilda vannasistabu :) Ziepes ir bagātinātas ar piparmētru ēterisko eļļu, dabisku alveju un piparmētru lapu ekstraktu. Alvejai piemīt antiseptiskas, mitrinošas īpašības, tā dziedē brūces un ādas iekaisumus. Piparmētru ēteriskā eļļa mazina nogurumu, apskaidro domas, rosina uztveres un koncentrēšanas spējas. Vai tu vari to pašu pateikt par savu dušas želeju? :) 

Sastāvs: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-8 Carboxylate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis (Aloe Juice) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Mentha Arvensis (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Tetrasodium EDTA, CI 19140 (FD&C Yellow No 5)(Japan Yellow 4)/CI 42090 (FD&C Blue No 1)(Japan Blue 1)

P.S. cena 5,30 Ls, var iegādāties Stendera veikalos vai mājaslapā.

pirmdiena, 2012. gada 26. novembris

Gusto šokolādes lūpu balzams

Sveikas, daiļās! Tumšajos vakaros arvien vairāk gribas sēdēt pie kamīna un neko nedarīt :) To es arī sekmīgi piekopju :) Bet vairāki lieliski produkti stāv un gaida, kad viņu atrādīšu :) Pēdējā laikā esmu daudz ko pamēģinājusi tieši no Latvijā ražotas kosmētikas un daudz kas ir iepaticies, tāpēc, izdomāju Blogā uztaisīt nedēļu ar maniem mīļākiem pašmāju produktiem. Galvenais lai pietiek spēki visai nedēļai :)
Ārā laiks paliek arvien aukstās un vējaināks, bet iekštelpās arvien stiprāk kurina, un tas viss atspoguļojas, gan uz manas sejas ādas, gan arī uz lūpām. Tās palikušas traģiski sausas un draud sasprāgāt un sagādāt sāpes :(
Arī lūpu krāsa uz sausām lūpām izskatās diezgan neestētiski. 
Nesen, ciemojoties pie māsas Jelgavā, iegriezos mazā veikaliņā "db daba". Pats veikals sevi pozicionē kā nepiedienīgi jauns, bet ambīciju pilns. Tāds īsteni latvisks, praktisks un dabisks. Skan intriģējoši, vai ne? Un tiešām, veikala plauktos ir daudz Latvijā ražoti (un kas vēl svarīgāk) dabiski produkti: krēmi sejai un ķermenim, losjoni, skurbīši, dušas želejas un pat micelārais ūdens (jā, arī to ražo tepat Latvijā), kā arī visādi citi labumi gan vēderam, gan mājai, gan ārējam veidolam.
Veikalā ir arī laba izvēle lūpu balzamiem. Acīs uzreiz iekrita šokolādes lūpu balzāms. Es dievinu šokolādi visādos veidos (gan ēst, gan arī smērēt sev virsū (ķermeņa krēmu, skrubīšu un smaržu veidā) :) 
Lūpu balzāms tik tiešām smaržo pēc baltās šokolādes. Tas arī labi mitrina un aizsargā lūpas. Patīk arī balzāma iepakojums (esmu lietojusi vairākus dabīgos lūpu balzamus bundžiņu iepakojumos un teikšu, ka man galīgi nenāk pie sirds bāzt bundžiņā savus (ne vienmēr tīrus, ja esmu ārpus mājas) pirkstus). Produkta sastāvs runā pats par sevi: 
Theobroma Cacao Seed Butter (kakao sviests), Cera Alba (bišu vasks), Cocos Nucifera Oil (kokosrieksta eļļa), Triticum Vulgare Germ Oil (kviešu dīgstu eļļa), Tocopherol (E vitamīns), Vanilla Planifolia Fruit Extract (vaniļas ekstrakts), Glycerin. 
Īsāk sakot - katrai meitenei jābūt šādam lūpu balzāmam :)
P.S. savējo pirku pa 1,70 Ls
P.P.S. Ja ir interese par citiem Gusto produktiem, apmeklē Gusto mājaslapu. 

ceturtdiena, 2012. gada 22. novembris

Sigma brushes - free shipping! Black Friday!

Hello gorgeous! Black Friday is here! What does it mean? It means that you can get some incredible deals! For example Sigma offers free shipping worldwide (use code BF2012). Have a nice shopping day! :)

Juhū! Melnās piektdienas atlaides ir klāt! Daudzi vekali piedāvā lielas atlaides šajā dienā. Esmu lasijusi, ka daži Amerikas uzņēmumi pat piešķir saviem darbiniekiem brīvdienu, lai tie varētu iepirkities. Nav slikti, vai ne? :) Tad nu Sigma piedāvā bezmaksas piegādi! (Parasti pāris otām piegāde ir ap 3-4 ls, ja gadās kāds lielāks pasūtījums, piegāve var izmaksāt pāri 10 ls) (Neaizmirsti, ka ja tava pirkuma summa pārsniedz 10 eiro (12$), tad nāksies maksāt arī PVN (21% + 1Ls Pastam par nodokļa iekasēšanu).
Atlaides kods BF2012. Sigmas mājaslapa. Lai jums labi pirkumi :)
P.S. Īpaši iesaku iegādāties F25 sejas otu :)

Šodien ir arī 20% atlaide VISAM BeautyBay.
Kas ir svarīgi - BeautyBay atrodas Lilebritānijā, līdz ar to nav jāmaksā PVN un arī piegāde ir bezmaksas!

Arī Lookfantastic piedāvā atlaides. Dažām precēm pat līdz 50%! Urban Decay ir 10% atlaide ar kodu UD2012. Piegāde arī bezmaksas. Pačukstēšu, ka šis ir vienīgais interneta veikals, ka piegādā Benefit kosmētiku uz Latviju.

trešdiena, 2012. gada 21. novembris

Lancome Hypnose tušai atlaide! tikai 12.99 Ls

Saveikas, daiļās! Diemžēl, pēdējā laikā esmu baigi aprkāmējusies ar darbiem un ar laiku ir diezgan švaki
:( Bet, šodien pamanīju interesantu pridāvājumu: kolektīvās iepirkšanās lapa citylife piedāvā iegādāties vienu nu manām mīļākajām tušām - Lancome Hypnose pr tiešām labu cenu! Tikai 12.99 Ls. Ieskaties šeit!

svētdiena, 2012. gada 11. novembris

Lush "jungle" kondicionieris un "new" šampūns - atsauksme

Lush "new" solid shampoo and "jungle" solid conditioner review - English summary:

Hello gorgeous! First time I came into Lush I could not choose anything, because there are so many items and so overwhelming aroma :( Second time planning my visit I browsed through a Lush homepage to find the most popular products. I chose the "new" shampoo and "jungle" conditioner. The shampoo was my love from the first sight. It leathers up just amazingly ans the scent of cinnamon is fantastic! But the conditioner was awful! The consistency remind me of a white chocolate bar. That`s because the main ingredient in the conditioner is the cocoa butter. I browsed through a lot of blogs and found that the conditioner need to be cut into small pieces, then hot water added and voila! That`s what I did :) Now I love my conditioner :) It nourishes my hair and leave them sleek and soft :) 

Sveikas, daiļās! Pirmajā reizē, kad biju lush veikalā, acis skrēja uz visām pusēm, apkārt virmoja bieza vannas lietu smarža, un es nevarēju pat lāgā padomāt, kur nu vēl izdomāt, ko no visa šī aromatiskā krāšņuma vēlos ņemt sev līdz. Plānojot nākamo vizīti biju gudrāka - iegriezos Lush mājaslapā un laicīgi izdomāju, ko tieši gribu :) Tā kā man vajadzēja šampūnu, skatījos kuri tad šampūni un kondicionieri ir paši populārakie Lush cienītāju vidū. Nevarēju izšķirties starp "seanik" un "new" šampūniem. Pēc apraksta abi šķita forši, bet 2 gabalus ar diviem nezināmiem šampūniem gan negribējas :) Pasmaržojot abus produktus veikalā šaubu vairs nebija :) Stipra kanēļa smarža "new" šampūnā izšķīra visu (es dievinu kanēli). Komplektā paņēmu arī "jungle" kondicionieri, kas arī bija pats populārākais.

Šampūns man uzreiz patika - tas lieliski putoja (pirms tam lietoju Tigi, kas bija bez sulfātiem, pie kā biju pieradusi, tāpēc "new" izsauca tādu WOW ar savām biezajām putām :)  arī jau pieminēta kanēļa smarža bija ieliska. Arī šampūna "cietais veidols" bija kaut kas jauns. Ja ar šampūnu uzreiz sadraudzējos, tad ar kondicionieri gan bija problēmas. Godīgi sakot, vispār nezināju ko ar to iesākt. Tas neputo pavisam (kas it kā ir loģiski), bet kā to dabūs uz matiem man nebija skaidrs. Sastāva pamatā ir kakao sviests, tāpēc kondicionieris atgādina baltās šokolādes tāfelīti. Rīvējot pret matiem uz tiem gandrīz nekas nepaliek un arī pats process ir tāds jocīgs (jau pieminētās baltās šokolādes kluča rīvēšana pret matiem). Tad nu sāku meklēt informāciju ko ar to "draugu" ar iesākt, jo kaut kā dīvaini, ka visiem patīk, bet man galīgi nē :( Sapratu, ka sākotnējais kondicioniera veidols nepatīk ne tikai man :) Juhū, neesmu vienīgā tāda "dura" :D Izlasīju, ka kondicionieri vajag "sasmalcināt", pievienot verdošu ūdeni un sajaukt: rezultātā tas sakusīs un kļūs kā klasistā matu maska: 


biju ļoti pārsteigta, kad ieraudzīju cik ātri un viegi "jungle" sāka kūst. Rezultātā sanāca ap 200 mL jauna kondicioniera, ko ieliku citas izletotas maskas konteinerī. Un tagad tas ir lielisks kondicionieris Lieliski baro matus, tie ir ļoti mīksti un nespuro! 
Secinot: pirms apmeklēt Lush veikalu iesaku apmklēt mājaslapu un apdomāt ko vēlies :) "new" šampūns lieliski puto un lieliski smaržo pēc kanēļa (ko vēl vajag no šampūna?), "jungle" kondicionieris (pēc upgreida) lieliski baro matus :)
Sastāvs šampūnam: Sodium Lauryl Sulfate, Nettle and Peppermint Infusion, Glycerine, Nettle Absolute, Rosemary Absolute, Bay Oil, Clove Bud Oil, Cinnamon Leaf Oil, Cinnamon Leaf Oil, *Cinnamal, *Eugenol, *Benzyl Benzoate, *Limonene, *Linalool, Colour 73360, Cinnamon sticks.

Sastāvs kondicionierim : Cocoa Butter, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, Propylene Glycol, Fresh Organic Avocado, Glyceryl Stearate & PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Perfume, Soya Lecithin, Fresh Figs, Fresh Organic Bananas, Fresh Passion Fruit, Fresh Kumquat, Cetrimonium Bromide, Ylang Ylang Oil, Vetivert Oil, Cypress Oil, Cedarwood Oil, Chlorophyllin, *Limonene, *Cinnamal. 
P.S. cena šampūnam ap 5 ls cenu kondicionierim neatceros, bet UK mājas lapā ir ap 3 ls.

ceturtdiena, 2012. gada 8. novembris

Garnier BB krēms - atsauksme

 Garnier BB cream for sensitive skin review - English summary:

Hello, Gorgeous! Similar to previous version of Garnier BB cream which provides all skincare steps in one this one is made for sensitive skin. Hypoallergenic and fragrance free. Since I have sensitive skin, this product is like life saver for me - it reduces redness and calms my skin plus gives me light coverage. Very blendable and natural looking. Glowing finish, but not oily looking. Usually I set it with powder just like I would do with liquid foundation. Easy to apply with fingers. It does exactly what it promises you! It works!

Sveikas daiļavas! Šoreiz dalīšos savā viedoklī ar jauno Garnier BB kremu, kas ir radīts tieši jūtīgai ādai.
Uz iepakojuma teikts, kas tas vienlaicīgi apvieno visu nepieciešamo jūtīgas āda kopšanai : Samazina apsārtumu, izlīdzina sejas toni, piešķir starojumu, maskē nepilnības, nodoršina 24 stundu mitrināšanu un nodrošina 25 UV aizsardzību.
Pirmais, ko pamanīju bija tas, ka šis produkts ir pilnībā bez smaržas (droši vien, tas ir viens no rādītājiem, kāpēc šis krems ir paredzēts tieši jūtīgai ādai), salīdzinot ar oriģinālo BB kremu, kam piemīt viegla smarža.

                                     Kastīte                                              Pati tūbiņa tāda pati kā oriģinālajma kremam. 

Tekstūra ir ļoti viegla un patīkama. Šo produktu lietoju no rītiem, pēc tam, kad esmu noskalojusi seju ar ūdeni un noslaucījusi to. Parasti mana āda pēc mazgāšanas ir sausa, nedaudz sasārtusi un jūtīga. Tāpēc nekavējoties uzklāju kremu. Jāsaka, kas tas uzreiz dod atvieglojuma sajūtu sausai ādai - tā vairs nav savilkta un arī apsārtums pazūd nekavējoties. Plus nav jāuzklāj tonālais krēms! 
Viena kārta ir viegli sedzoša - izlīdzina sejas toni un visas nepilnības padara gūtāk saskatāmas. Tācu ražotājs norāda, ka uzklājot papildus kārtu var panākt, ka tas kļūst sedzošāks. Jāsaka, ka neesmu pamēģinājusi, jo nav bijusi vajadzība. 


Pirms

Pēc

Viena lieta, kas to atšķir no citiem BB kremiem, ko esmu lietojusi - to ir ļoti viegli uzklāt! Tas ļoti labi saplūst ar sejas toni un neatstāj švīkas, nevajag patērēt daudz laika, lai to sapludinātu (Izmēģināju Medium toni). Izskatās dabīgi. Vēl viens plus sliņķēm, kā es, kurām nepatīk mazgāt otas - to ir ļoti viegli uzklāt ar rokām. :) Droši vien tāpēc, ka tas ātri iesūcas ādā, padarot ādu starojošu, bet ne spīdīgu. Ne reizi nav uzmeties neviens izsitums, tā lietošanas rezultātā, kas diemžēl man mēdz gadīties, izmēģinot kādu jaunu produktu. 
Parasti kremu nosedzu ar pūderi, gluži kā es būtu darījusi ar parasto tonālo kremu. Jasaka, kas tas ir diezgan noturīgs - uzklājot to no rīta, bet vakarā apskatot spogulī, var redzēt, kas tas iz palicis uz ādas, bet, diemžēl, nepilnīgi. Tā pat ar telefona testu (to es pati tikko izdomaju) - pēc runāšanas pa telefonu, ekrāns tomēr ir jānoslauka :) 

Kopumā jasaka, ka ar šo BB krēma uzlaboto versiju emsu ļoti apmierināta. Tas tiešām pilda visas savas funkcijas un dara tieši to, ko ražotājs ir apsolījis - nomerina ādu, darbojas kā mitrinošs līdzeklis un nodoršina sejas toņa izlīdzināšanu. Vienīgais negatīvais ir tas, ka pie tā ir ļoti viegli pierast! No rīta vairs negribas patērēt laiku uzklājot parasto mitrinošo kremu un pēc tam vēl tonālo, ja to var izdarit vienlaicīgi (ak, es silņķe). Tāpēc uzmanīgi - izraisa atkarību! :D

P.S. Vidējā cena Latvijas veikalos ir Ls 5,99


otrdiena, 2012. gada 6. novembris

Eveline manikīra produkti: kutikulas noņemējs un ātri žūstosā virskārta

Eveline manicure products - cuticle remover and top coat 3 in one - English summary:

Hello, Gorgeous! These are manicure products by polish brand called Eveline. I love 3 in one top coat! The product redeems promises from the packaging: nail polish dries in 60 seconds (and become hard, so don`t be afraid to go to the bed after half an hour after doing manicure - manicure won`t be ruined), nail polish stays glossy all the wearing time (for me - sometimes even for a week), no chips appear at the nail tips. The cuticle remover is just fine, it does the job. Nothing special, but it works :) Available in drugstores (at least in Latvia).

Sveikas, daiļās! Kādu laiciņu atpakaļ klīdu pa "drogām" un nagu stūrītī ieraudzīju dažus jaunumus no Poļu kosmētikas Eveline. Mani ieinteresēja kutikulas noņēmējs (godīgi sakot, uz šo produktu dižas cerības neliku, jo man bija līdzīgs produkts no Sally Hansen, un no viņa nebija vispār nekāda efekta) un ātri žustošā virskārta. Prudukti izskatās šādi:


Iekšā:


Sākšu ar virskārtu. Citēju produkta "brošūru":  Laku pagarināts izturīgums un augstākā spīdēšana. Kompleksais risinājums - trīs vienā - nosusina laku 60 sekunžu laikā, cietina un dod spīdumu. Veic uz nagu virsmas aizsardzības pamatu, kurš sargā no nošķēlumiem, pagarina laku izturīgumu līdz 7 dienām. Skan graujoši :D Mana interpretācija (tulkots no krievu valodas): līdzeklis trīs vienā. Nagu laka žūst ātrāk, virskārta veido aizsarpārklājumu, kas pasargā nagu laku no mikro plaisiņām un piedod spīdumu. 
Virskārta man ļoti patīk, jo pilda savus solījumus :) Tik tiešām nagu laka ātri žūst un paliek cieta (nav bail pēc pusstundas iet gulēt - segas nospiedumi uz nagiem nepaliks). Īsti neko nevaru teikt par to, vai viskārta pagarina nagu lakas noturību, jo vienmēr lietoju gan bāzi (orly bonder), gan šo virskātru. Toties nagu lakas glancis gan saglabājas daudz īlgāk (es teiktu, ka visu laiku, kamēr nagu laka tiek "nēsāta", manā gadijumā - līdz nedēļai). Virskārta arī padara nagu lakas toni izteiksmīgāku, kā piemēru parādīšu Maybelline nagu laku:

Labajā pusē nags tikai ar pašu nagu laku, bet pārējie divi nadziņi arī ar virskārtu. Īsāk sakot - virskārtu iesaku visiem :)

Par kutikulas noņēmēju: kutikulu tik tiešām noņem, ko vēl var gaidīt no šāda līdzekļa? :) Pēc Sally Hansen līdzekļa negaidīju neko :) Līdzeklis tiešām strādā, bet nekas īpašs jau nav. Man ļoti patīk tūbiņa ar Šveices krustiņu :) 

P.S. speciāli nobildēju "brošūru", lai ir pozītīvs garastāvoklis:
Man patīk kā skan vārdu salikums "mērce nagiem" :D
P.P.S. diemžēl čekus neatradu, bet uz atlaidēm katra produkta cena bija zem 2 ls.