trešdiena, 2013. gada 27. februāris

Kā es taisu mainikīru/ How do I make manicure

Hello gorgeous! Today I will tell you how do I do manicure :) 
1) Don`t remove your old polish. It will protect your nails from cuticle remover. And also it is easier to see the shape of your nails when they are polished.
2) Use cuticle remover
3) Wash it off and use cuticle remover wooden stick to pull off the overgrown skin
4) Shape your nails
5) Remove old nail polish :) Now you can use some oil to treat your nails and cuticules or use a base coat before application of new nail polish :)
 
Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu kā es taisu manikīru. Ceru, ka kādam būs interesanti :)
Sākam ar veco manikīru:
Ņemam veco laku nost? Nē! Vecā laka labi pasargā nagus no kutikulas noņemšanas līdzekļa (kas nav nekāds SPA :) Kā arī vīlējot krāsainos nagus var labāk redzēt to formu :)
Liekam kutikulas noņemšanas līdzekli:
Pēc 1 minūtes ņemam mazgājam nost un atbīdam, nu jau mīkstu ādu, ar speciālā kociņa palīdzību:
Tad mēģinam panākt nagu vēlamo formu un garumu (es izmantoju parasto stikla vīlīti):
Un tikai tagad ņemam nost veco laku:
Tālāk var vai nu atstāt visu kā ir un uzsmērēt kādu eļļiņu ienadžiem, vai arī likt nagu lakas bāzi un lakot nadziņs pa jaunam :)




pirmdiena, 2013. gada 25. februāris

Parcel day! Pakas diena!

How heavy your beauty parcels usually are?

Šī nav paciņa! Šī ir PAKA! Cik smagas ir tavas beauty paciņas?
Lets look inside:

Bioderma Sensibio (500 ml x2) - this is from France, so it is called Crealine
Bioderma Node DS+ shampoo (this one is for my husband) + free 100 ml Node A shampoo
Phyto  Phytophanere - supplements for hair and nails (I`ve seen lots of good reviews on them) 2x120 capsupes (1+1 for free).
Big pack isnt it? :)

svētdiena, 2013. gada 24. februāris

Purple everyday look

Hello Gorgeous! Just showing my LOTD :) List of products can be found below pictures :)

Sveikas, daiļās! Nesen tiku pie dažiem labumiņiem no Chanel un pirmo izdomāju atrādīt tušu :) Es gan nezinu cik labi šajās bildēs tieši tušu varēs redzēt...noteikti vēl uztaisīšu kārtīgu pārskatu par tušu :) Pagaidām izskatās, ka man ļoti patīk paša tuša, bet ne īpaši patīk birstīte :( Uzklikšķinot bildes palielinās :) Pēdējā bildē tušu var redzēt vislabāk. Atvainojos par matiem...bed hair day + vējš :)


Face:
Bourjois Healhy Mix - light vanilla (51)
NYX cream blush - glow (05)
Inglot - under eye corrective illuminator (54)
Eyes:
Lily Lolo eyeshadow - deep purple
Inglot - AMC eyeliner gel matte (75)
Chanel Le Volume de Chanel mascara - prune (30)
Lips:
Sally Hansen Daily lip moisture gloss - clear apricot (no kāda Adorebox)

piektdiena, 2013. gada 22. februāris

Mini spring haul

Sveikas, daiļās! Dažas, noteikti, jau zin, ka biju nopirkusi jauno YSL Rouge volupte shine lūpukrāsu (brīnumaini sārtā tonī Rouge in danger), atnācu mājās un ak vai...maisiņā lūpukrāsa pilnīgi citā, turklāt, galīgi ne manas gaums - tonī :( Piezvanīju uz Stockmann, man teica ka tā nav problēma, ja lūpukrāsa nav taisīta vaļā - var samainīt. Tā nu es šodien gāju mainīt...un nenoturējos :)
Atnācu mājās un sāku bildēt :) bet swatchus šodien vairs neizdosies sabildēt, jo paliek jau tumšs ārā :( Bildē:
Chanel jaunā tuša - Le Volume De Chanel (brīnumainā plūmju tonī - Prune)
Chanel Stylo Yeux - ūdensnoturīgs acu zīmulis (arī brīnumainā tonī - Beryl (starp citu šo te man izņēma no prezentācijas skatloga - proti, bija pēdējais)) Noskatījos Lisa Eldridge video šo te, un sapratu, ka man to vajag!
IsaDora otiņa
IsaDora uzacu zīmulis
YSL Rouge volupte shine - (tagad jau) Rouge in danger :)
Par ko pirmo stāstīt? :)

ceturtdiena, 2013. gada 21. februāris

NOTD Mavala Aquamarine

Sveikas, daiļās! Man tāds pavasara periods nagos un meklējumi manā neatvērto pudelīšu kastē :) Tad nu tiku pie Mavala Aquamarine. Tonis pudelītē izskatās nedaudz gaišās kā uz nagiem. Bet kopumā man nepatīk Man atgādina padomju laika vannas istabu flīzes :(
Dažādos apgaismojumos:
Mavala Aquamarine artificial light
Mavala Aquamarine artificial light
Mavala Aquamarine artificial light
Mavala Aquamarine natural light
Vai jums patīk? Kā jau teicu esmu mazliet vīlusies. Līdzīgu vilšanos par līdzīgu toni, tiesa gan citā cenas kategorijā - YSL laku nesen rādija skaistumlapa.

otrdiena, 2013. gada 19. februāris

NOTD Mavala Samoa - Spring to my nails!

Hello gorgeous! It is nasty weather and no sun outside. Other bloggers started to show spring collections. Nothing really cached my eyes, but I want something "springy" for my nails. So I looked in my "never removed from box" box :) I have a lot of nail polishes I`ve never tried on my nails. I don`t know why... Mavala cutie in shade Samoa was the right one :)
Sveikas, daiļās! Ārā ir drūms un nejauks laiks. Citas blogeres jau sāk rakstīt par pavasara kolekcijām, bet man no tām, pagaidām, acīs nekas nav iekritis. Bet kaut ko pavasarīgu taču gribās! Tā nu es ieskatījos savā NRFB (never removed from box) kastītē, kurā man stāv lietiņas, kas ne reizi nav lietotas (vai jums arī ir daudz tādu lietu? man redz kā - vesela kaste. galvenokārt - nagu lakas). Ieraudzīju Mavala mazulīti tonī Samoa un sapratu - tas ir īstais! Vai nav gatavais pavasaris?

Mavala Samoa swatch
Mavala Samoa swatch
Mavala Samoa swatch
Mavala Samoa swatch
How do you like it?

sestdiena, 2013. gada 16. februāris

Easy dotted nail design

Hello gorgeous! I have not painted my nails for a while :) For a quite long while :) So sorry for my nail polish technique :) Hope you`ll like the idea :)
To make this design you just need dotting pen and couple of nail polishes. I used:
Sally Hansen - Sealed with a kiss (as a base)
Max Factor - Burghundy crush, Maybelline (old) colorama - Dark plum, Maybelline (new) colorama - 86 (for making dots).

Sveikas, daiļās! Sen neesmu lakojusi nagus un, jāsaka, ka biju pārsteigta par to, cik gari tie ir izauguši. Esmu arī aizmirsusi kā vajag bildēt un lakot tos nagus :) Tāpēc atvainojos par lakošanas un bilžu kvalitāti :)  Lai izveidotu šo dizainu ir vajadzīgs tikai Nail dotting pen (šo verķīti pasūtīju ebay) uz dažas nagu lakas:
Sally Hansen - Sealed with a kiss (kā bāzi)
Max Factor - Burghundy crush, Maybelline (vecā) colorama - Dark plum, Maybelline (jaunā) colorama - 86 (lai izveidotu punktus).



Vai patīk? :)

trešdiena, 2013. gada 13. februāris

Bourjois Healthy Mix vs Healthy Mix Serum (foundation)

Hello gorgeous! Today I will try to spot a difference between Bourjois Healthy mix foundation and Healthy mix foundation serum. I have to say I love Bourjois and love these foundations! I have Healthy mix in shade 51 (loght vanilla) and Healthy mix serum in shade 52 (vanilla). They both have gorgeous fruity scent (the same). The difference is in consistency. As you can see from pictures below Healthy mix serum (for swatches - on the right) is more "runny". It is not actually more runny but more like gel texture. More melting into the skin (reminds me of Maybelline BB, but Healthy mix serum definitely have more coverage than Maybelline). Both Healthy Mix and Healthy mix serum are undetectable on the skin. Healthy mix have medium coverage and Healthy mix serum have light coverage (both buildable). Healthy mix will be great for normal to combination skin (works good also with oily skin (for me - in summer) but additional powdering needed) and Healthy mix serum is great for drier skin (as it does not emphasize dry areas). The day is very short now in Latvia and I am unable to make pictures of both foundations on the skin. But here you can see Heathy Mix serum. Looks very natural and healthy isn`t it? :)
 
Sveikas, daiļās! Sākšu ar to, ka man ļoti patīk Bourjois produkcija un viņu tonālie krēmi nav izņēmums. Vairākas reizes esmu saskārusies ar jautājumu jautājumu: "Ar ko tad atšķiras Bourjois Healthy Mix no Healthy Mix Serum?" Ja tev arī interesē, tad lasi tālāk :) Maza piezīme: Healthy mix man ir tonī 51 (light vanilla), bet Healthy mix serum - 52 (vanilla).
No ražotāja: 
Healthy mix foundation - perfectly glowing complexion & toned skin. Radiance boosting.
Healthy mix foundation serum - gel foundation radiance boosting even, revived complexion. Atvainojos, ka nevaru īsti korekti iztulkot :) Bet apraksts fascinējoši līdzīgs :) Lietojot, esmu sapratusi, ka atšķirība ir tieši tajā gēlveida tekstūrā (kas ir serum variantā). Smarža abiem ir vienāda (es teiktu, dievīga augļu smarža - bet tas, protams, subjektīvi). Pārklājums Healthy mix ir vidējs, bet Healthy mix serum - viegls. Uz rokas:
L-R Healthy mix foundation (shade 51) and Healthy mix foundation serum (shade 52)
Var redzēt, ka Healthy mix serum (attēlā pa labi) vairāk izplūst. Šī plūstošā konsistence, kas iedarbojoties ādas siltumam, sāk burtiski kūst, man ļoti atgādina Maybelline BB krēmu (pārklājuma ziņā tas gan ir vairāk sedzošs kā Maybelline BB). 
Nedaudz izsmērējot:
L-R Healthy mix foundation (shade 51) and Healthy mix foundation serum (shade 52)
Kopumā man ļoti patīk abi šie tonālie krēmi, jo sniedz labu pārklājumu, bet izskatās nemanāmi uz ādas. Healthy mix labi derēs normālai un kombinētai ādai, savukārt Healthy mix serum labi derēs sausākai ādai (jo pārklājums ir ļoti viegls un tas neakcentē sausas zonās). Diemžēl, nesanāk dienas gaismā nobildēt abus krēmus uz ādas, bet efekts ir ļoti līdzīgs :) Healthy Mix serum uz ādas redzams šeit
P.S. cena Latvijas veikalos bez atlaidēm ir ap 10 ls; 51 toni (light vanilla) Latvijā var dabūt tikai veikalos Kristiana.

svētdiena, 2013. gada 10. februāris

Empties! Tukša tara :)

Sveikas, daiļās! Kur esmu pazudusi? Es cenšos paspēt visu, kas ir ieplānots :) Līdz ar to, uz noteiktu laiku, rakstiņu būs retāk. Bet nu tukšas taras ir daudz :)
Bioderma Sensibio ūdens - kurš gan par to nezin? Vienmēr brīnos, kad redzu kādā blogā mazu iepakojumu :) Lieliski noņem kosmētiku un attīra sejas ādu (ja negribas lietot ūdeni).

Andrew Barton SOS last another day sausais šampūns - ļoti patīk, šīs, jau, laikam, 6 iepakojums, ko esmu iztukšojusi. Ja nu ir interese - pilna atsauksme.

Avene Hydrance Optimale Light spf 20 krēms - dievinu! Šobrīd lietoju versiju bez spf. Krēmam ir vieglā un biezā versija (arī ar uz bez spf). Lieliski mitrina ādu, nepadarot to taukainu.

Salon Spa Collection maska pēdām - absolūti bezjēdzīgs produkts :) Neredzu no viņa nekāda labuma.

Avon Foot Works Pomegranarte Chocolate smoothing foot scrub - huh (garš nosaukums). Kopumā patika, bet skrubējošās granulas varētu būt lielākas :) Dažs labs krievu sejas skrubis ir raupjāks :)

Bioderma Hydrobio Serum - serums ļoti sausai ādai. Miniatūra, ko dabūju no kāda komplekta. Ļoti patika. Labi mitrina ādu un kalpo kā laba grima bāze. Noteikti iegādāšos pilnizmēra versiju.

Bare Minerals Flawless definition volumizing mascara - mana visu laiku mīļākā tuša! Piešķir apjomu un nesalipina skropstas. Izlietoju jau kādu 5. iepakojumu :)

TheBodyShop Brow definer (tonī 03 dark brown) - mīļākais uzacu zīmulis :) (šoreiz man ir daudz mīļu produktu) Patīk tāpēc, ka labi turas dienas gaitā. Un kas ir vēl svarīgāk - tam nav sarkana apakštoņa. Analogu šim neesmu atradusi.

Biosilk Silk Therapy - matu galiņu "serums" - paldies Dievam, man bija mazs iepakojums :) Galīgi nepatika ne smarža, ne konsistence. Neiesaku :) 
Var būt par kādu produkti gribi redzēt detalizētu apskatu? :) Vai tev ir daudz tukša tara šajā mēnesī?