svētdiena, 2013. gada 28. aprīlis

Garnier Pure Active Make Up Remover Purifying Gel review/atsauksme

Hello gorgeous! I tried new Garnier Pure Active Make Up Remover Purifying Gel which is made for oily skin prone to imperfections. Garnier claims that purifying gel is suitable for makeup removing and face washing. And it really does the job. It removes mascara without residual and does not burn my eyes :) It contains salicylic acid. I don`t have many imperfections but while using Pure Active gel I did not gain any new spots. It has soapy smell and feels slippery on the skin :) It definitely removes all the makeup very well. My skin feels a little bit tight after using it (but my skin is dehydrated). Tightening disappears after using of moisturizer. You can see list of ingredients on the third picture. Overall I think this gel is worth its price. 

Sveikas, daiļās! Šaja lietainājā dienā pastāstīšu jums par jaunumu no Garnier. Tas ir Garnier Pure Active Make Up Remover Purifying Gel, ko ražotājs pozicionē kā līdzekli, kas der gan āda attīrīšanai, gan kosmētikas noņemšanai (arī no acīm). Tas satur salicilskābi. Līdzeklis ir domāts taukainai ādai ar noslieci uz pumpu veidošanu. Ražotājs apgalvo, ka līdzeklis lieliski noņem kosmētiku (arī ūdensnoturīgu) un dziļi attīra poras, samazina ādas spīdēšanu.
  Iekšā caurspīdīgs gēls bez smaržas un krāsas:
Gēls ir tāds slidens pēc sajūtās, tas nedaudz puto. Jāsaka, ka ar kosmētiku Pure Active līdzeklis, tik tiešām, tiek galā labi. Netika galā tikai ar Inglot gēlveida laineri, bet ar to nekas netiek galā :) Gēls nekož acīs (protams, pa taisno atvērtās acīs smērējusi neesmu :) , bet, mazgājot nost tušu nekāda diskomforta neradās. Lielu ādas problēmu man nav, tāpēc pretpumpu efektu novērtēt nevarēšu, bet, katrā ziņā, kamēr lietoju šo gēlu, nevienas jaunas pumpas man neparādījās :) Manu ādu nedaudz sausina (bet man ir dehidratēta āda), proti, pēc lietošanas prasās uzklāt mitrinošu krēmu.
Sastāvs:
Jāsaka, ka produkts man patika. Uzskatu, ka ir lieliska ideja apvienot kosmētikas noņemšanas līdzkli ar sejas mazgāšanas līdzekli. Un, noteikti, ir savas cenas vērts. Garnier Pure Active Make Up Remover Purifying Gel būs pieejams veikalos no maija. Cena 3.99 Ls


ceturtdiena, 2013. gada 25. aprīlis

Dziļas ādas attīrīšanas līdzekļi

Sveikas, daiļās! Mana āda ir dehidratēta, kombinēta (ziemā sausāka, vasarā taukaināka), mēdz veidoties melnie punkti un sausie pleķīši, ādai ap acīm sāk veidoties pirmās krunciņas. Risināt visas šis problēmas man palīdz dziļās attīrīšanas līdzekļi. Tie aizvāc netīrumus no porām, noloba atmirušas ādas šūniņas un sausu ādu, padara krunciņas seklākas un āda izskatās daudz koptāka. Šodien pastāstīšu par saviem favorītiem šajā lauciņā: 
No kreisās uz labo pusi: Institut Esthederm L`Osmoclean Gentle Deep Pore Cleanser, Anne Semonin Exfoliating Mask, YSL Naturas Action Exfoliator Granule Free, Dermalogica Gentle Cream Exfoliant
Tekstūru salīdzināšana. Līdzekļi uz rokas. Tāda paša secība kā iepriekšējā bildē.
  • YSL Natural Action Exfoliator Granule Free. Kā var saprast no nosaukuma šis līdzeklis nesatur abrazīvas daļiņas, bet tajā pašā laikā, tas aizvāc netīrumus un atmirušas ādas šūniņas. Kompozīcija izveidota no cukuriem (kā jau teicu - cukura graudu iekšā nav :) un ultra šķidrām (plānām) eļļām. Sastāvs ir bagātināts ar vitamīniem un minerālvielām. Jāsaka, ka YSL ir pats maigākais no maniem līdzekļiem. Der visiem ādas tipiem, arī jūtīgai ādai. Līdzeklim piemīt medus (pavisam nedaudz ziepjaina) smarža. Zelta spīdumi tūbiņā priecē acis :)
Lietošana: līdzekli ar sausām rokām vajag bagātīgi uzklāt uz tīras, sausas sejas. Masēt, kamēr līdzeklis mainīs savu tekstūru, kļūs šķidrs. Nomazgāt ar ūdeni. 
Iedarbība: pateicoties cieto daļiņu neesamībai līdzeklis, tik tiešām, ir ļoti maigs. Natural Action Exfoliator nevis izšķīdina vai "noberž" ādas šūniņas, bet  "pūlē" ādu. Pēc lietošanas āda nav sausa vai savilkta, tā ir starojoša un ar veselīgu toni.
Sastāvs: triethylhexanion (emolliant), octyldedeceth-25, aqua, sorbitol, methyl gluceth-10, glycerine, butylene glycol, fragrance, propylene glycol, caprylyl glycol, CI 77019 (mica), Enantia chlorantha bark extract, CI 77891 (titanium dioxide), CI 77492 (iron oxide), aspartic acid, glutamic acid, yeast (faex extract), alanine, glycine, lysine, oleanolic acid, "7YH13-1"
Cena: ap 27 ls par 75 ml.
Iegādāties var: Stockmann, Douglas, Kolonna.
  • Insitut Esthederm L`OSMOCLEAN Gentle Deep Pore Cleanser. Līdzeklis maigai un dziļai poru tīrīšanai. Tīra ādu, respektējot tās ekosistēmu. Pateicoties iemasēšanai, netīrumi, kas padara ādu blāvu, tiek absorbēti, un āda atgūst neiedomājamu svaiguma un maiguma sajūtu. Rezultāti: pilnīgi notīrīta un attīrīta, āda ir ievērojami tīrāka un izskatās veselīgāka. Pieskaroties tā ir maiga, gluda, elastīga un atguvusi komforta sajūtu. Izskats ir starojošs, un āda ir atguvusi mirdzumu. 
Lietošana: ar viegliem pieskārieniem uzklāt tīrai, sausai sejas, kakla un dekoltē apvidus ādai. Iemasēt ar vieglām apļveida kustībām līdz krēms sabiezē; īpaša uzmanība jāpievērš T-zonai. Kārtīgi noskalot ar remdenu ūdeni.
Iedarbība: līdzeklis, pilnīgi pretēji YSL līdzeklim, nevis sašķidrinās, bet sabiezē. Attīrīšana ir ļoti maiga. Arī šeit āda tiek "pūlēta". Lai līdzeklis sabiezētu, nepieciešams masēt ādu kādu minūti, līdz ar to, sanāk diezgan intensīva masāža (kas ir ļoti labi). Pēc masāžas var just, ka ir aktivizēta asins cirkulācija, uzlabojas ādas tonis. Pēc lietošanas nav ne miņas no sausuma vai velkošas sajūtas. Insitut Esthederm ir stiprāks (iedarbīgāks) par YSL līdzekli, bet, noteikti, maigāks par skābes saturošiem līdzekļiem un skrubjiem. 
Sastāvs: Aqua/Water/EAU*, propylene glycol stearate SE, disodium laureth sulfosuccinate, butylene glycol, cetyl alcohol, laureth-3, fructooligosaccharides, pemus boldus leaf extract, carnosine, algae extract,  disodium adenosine triphosphate (pielietošu savas mikrobioloģijas zināšanas - ATF ir  enerģijas avots visiem bioķīmiskiem procesiem, kas norisinās dzīvās šūnās), laureth-2, sodium lauroyl oat amino acids, glyceryl oleate, potassium sorbate, propylene glycol, lauryl glucoside, xantan gum, sodium hydroxide, disodium EDTA, chlorphenesin, phenoxyethanol, fragrance (parfum). 
Cena: 22.70 Ls par 75 ml
Iegādāties var Stockmann, Veselības Centrs 4.
Par šo līdzekli ir atsauksme arī skaistumlapai.

  • Dermalogica Gentle Cream Exfoliant. Maigs neabrazīvs līdzeklis, kas aizvāc pelēcīgo ādas virsējo slāni un dramatiski uzlabo ādas struktūru. Alfa un Beta hidroksiskābes un dabīgie augļu enzīmi noņem atmirušas ādas šūnas un stimulē ādas atjaunošanas procesus. Nesatur mākslīgas krāsvielas vai smaržvielas.
Letošana: masku uzklāj plānā kārtā uz attīrītas sejas un kakla ādas, jāizvairās no lūpu un nāsu zonām, bet var klāt ādai ap acīm. Atstās uz 10-15 minūtēm. Noskalot ar siltu ūdeni.
Iedarbība: es nebeidzu jūsmot par šo produktu :) Atmirušas ādas šūniņas tiek vienkārši izšķīdinātas. Ādas reljefs tik tiešām ievērojami uzlabojas. Pumpu atstātas rētiņas paliek gaišākas. Nesausina ādu. Āda izskatās ļoti kopta.
Sastāvs: Water (Aqua), Diatomaceous Earth, Butylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Papain, Bromelain, Steareth-21, Steareth-2, Cetearyl Alcohol, Salicylic Acid, Sodium Magnesium Silicate, Lactic Acid, Sulfur, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Citrus Medica Limonium (Lemon) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Benzyl PCA, Phenoxyethanol, Linalool, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Titanium Dioxide (CI 77891). 
Cena: jāsaka, ka ar katru reizi šis līdzeklis paliek arvien dārgāks. Pirmajā reizē man maska izmaksāja ap 20 ls, pēc tam 23 Ls, šoreiz 27.69Ls par 75 ml.
Iegādāties var lookfantastic un citos interneta veikalos. 
 
  • Anne Semonin Exfoliating Mask. Maska pamatā ir lobošas aļģes, rozmarīna, salvijas, pelašķu ekstrakti, kam piemīt lobošas īpašības, kaolīns, kam ir absorbējoša darbība. Maska maigi likvidē atmirušas ādas šūniņas, uzlabo ādas struktūru un piešķir sejas starojošu toni.
Lietošana: kā skrubi: masku uzklāj plānā kārtā uz attīrītas ādas un atstāj iedarboties 1-2 minūtes. Tad ar masējošām kustībām "norullē" masku nost. Kā masku: biezā kārtā uzklāt uz attīrītas sejas (arī ādai ap acīm) un kakla ādas. Atstāt uz 5-10 minūtēm. Nomazgāt ar kosmētiskā sūkļa palīdzību. 
Iedarbība: atzīšos uzreiz, ka skrubji kā tādi man nepatīk, tāpēc šo produktu esmu lietojusi tikai kā masku. Maskai ir želejveida (es pat teiktu - recekļveida) konsistence un izteikta minerālvielu, salvijas un rozmarīna smarža, bet ne stipra (degunā nesit). Smarža man, viennozīmīgi, asociējas ar jūras smaržu. Tāpēc šis maskas lietošana pārvēršas par mazu spa rituālu. Pēc 10 minūtēm maska izveido plēviti, kura, masējot, saiet kunkuļos. Bet, pateicoties tam, ka maska sabiezē, "kunkuļi" nemaz nav abrazīvi. Pēc lietošanas ir izteikta svaiguma un viegluma sajūta. Pateicoties aļgēm, maskai piemīt arī liftinga efekts. Man nav dziļu krunciņu un āda ir elastīga, bet pēc šis maskas lietošanas ir sajūta, ka sejas ovāls ievietots tādā kā karkasā. Šādu efektu no maskas redzu pirmo reizi.
Sastāvs: Aqua (Water)/ Eau, Lithothamnium Calcarum Powder, Propylene Glycol, Octyldodecanol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Kaolin, Triethanolamine, Sorbitol, Titanium Dioxide, Carbomer, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Methylparaben, Xanthan Gum, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Cinnamyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Eugenol, Geraniol, Citronellol, CI 19140 (FD&C YELLOW N° 5), CI 42090 (FD&C BLUE N°1).
Cena: ap 33 Ls par 50 ml.
Iegādāties var Anne Semonin mājaslapā vai BeautyBay.
 

pirmdiena, 2013. gada 22. aprīlis

High end makeup favorites/Luksus kosmētikas favorīti

Hello gorgeous! Some time ago I wrote about my budget friendly makeup favorites. Today I am going to share my "high end" makeup favorites which I think are worth to invest to.

Sveikas, daiļās! Nesen rakstīju par budžetam draudzīgiem kosmētikas favorītiem, bet šodien pastāstīšu par, tā sauktiem, "dārgā gala" favorītiem. Šeit ir apkopota kosmētika, kura, manuprāt, ir vērta savas cenas :)
  • YSL Rouge Pur Couture Glossy Stain in #12 Corail Fauve. Ideāls lūpu spīdums. Labi pigmentēts un nav lipīgs.
  • Dior Diorific lipstick (Grand Bal collection) in #040 Marilyn. Klasiska lūpukrāsa skaistā tonī. ļoti komfortabla uz lūpām.
  • YSL Rouge Volupte in #11 Rose Culte. Šo iegādājos pēc sajūsmas par YSL Rouge Volupte Shine. Un arī smu sajūsmā :)
  • YSL Rouge Volupte Shine in #4 Rougle in Danger. Par šo lūpukrāsu esmu sajūsmā :) Labi pigmentēta, izcili mitrina un satriešo izskatās. Arī dramatiskais sarkanais tonis ir ideāls priekš manis.
  • Chanel Poudre Universelle Libre in #25 Peche Clair. Labs pūderis ikdienai. Nemanāms viegls klājums. Nav nedz trģiski matēts, nedz arī spīdīgs. Izskatās ļoti dabiski.
  • Benefit Confessions of a Concealaholic kit. Ļoti patīk Erase Paste (tumšiem lokiem zem acīm) un Boi-ing konsīleri.
  • Benefit Boi-ing concealer in #01. Ideāls konsīleris pumpām un apsārtumiem.
  • Too Faced Shadow Insurance. Super acu ēnu bāze. Ēnas turās visu dienu un nesakrājas krociņās.
  • Benefit Moon Beam highlighter. Izskatās vienkārši satriecoši. Piešķir ļoti veselīgu āda izskatu.
  • Benefit Creaseless Cream Shadow in Skinny Jeans. Turās visu dienu. Viegli iztušējas. Skaists tonis.
  • MUFE Camouflage Cream Palette. Lieliski konsīleri, ideāla noturība, turklāt, vairāku toņu palete ļauj sajaukt krāsas, lai dabūtu savu ideālo toni :)
  • MAC Fluidline in Blacktrack. Labs laineris. Nav ne pārāk šķidrs, ne arī pārāk ciets. Labi klājas un labi turās.
  • BareMinerals Flawless Definition Volumizing mascara in Black. Mana visu laiku mīļākā tuša. Piešķir labu apjomu, nebirst un neizsmērējas. Arī nomazgājas pilnībā (man riebjas būt rīta pandai).
  • Chanel long lasting eyeliner in Beryl. Turās visu dienu. Skaists tonis.
  • Payot stick couvrant purifiant. Kaut kas pa visu starp konsīleri un pretpumpu līdzekli, bet ļoti iderabrīgs cīņā ar pumpām. Lielisks līdzeklis cīņā ar pumpām.
  • TheBodyShop eyeshadow in #04. Skaists tonis. Laba noturība. Ļoti viegli iztušējamas ēnas.
  • Urban Decay deluxe eyeshadow in Ruthless. Arī ļoti skaists tonis un laba noturība.Un arī viegli iztušējamas ēnas.
  • Dior 5 Couleurs - 5-Colour Eyeshadow in #970 Stylish Move. Skaisti toņi, laba noturība.
  • Chanel Blush Duo Tweed Effect in #30 Tweed Rose. Ļoti skaists vaigu sārtums no rudens 2012 kolekcijas. Atrodas ideālā bilancē starp matētu/spīdīgu. Piešķir ļoti veselīgu toni vaigu ar izgaismojuma efektu.

sestdiena, 2013. gada 20. aprīlis

Illamasqua Skin Base Foundation in 01, jeb pilnīgi balts tonālais krēms

Hello gorgeous! I tried Illamasqua Skin Base in shade 01 which is pure white and I love it! I have a problem to find the right shade of foundation (in Latvia) as my skin is quite pale and all the foundations are too dark for me. So I decided to try white foundation which I can mix with other (dark) foundations to reach the desired shade. Skin Base mixes well with all my foundations without any sighs of texture mismatches. Also I tried to apply this directly on my face to see how it blends and what coverage it gives. On the last image white foundation is applied on the right side. And it not even stands out isn`t it? :D Skin Base blends easily and applies evenly giving medium coverage without sitting in pores or fine lines (I used my fingers to apply it). So I think this is lovely foundation (I will definitely try colored version) and holy grail for pale faces :)

Sveikas, daiļās! Nesen saņēmu savu Illamasqua paciņu, kas pie manis ceļoja veselus 2 mēnešus. Pasūtīju ļoti praktiskas lietiņas :) baltu Skin Base tonālo krēmu un sealing gel, kas ļauj no pūderprodukta izveidot šķidro vai krēmveida produktu, kas, vēl papildus, būs ūdens-noturīgs. Šodien stāstīšu par balto Skin Base :) 
Man, kā gaišas ādas īpašniecei Latvijā bieži sanāk sastapties ar problēmu, ka nevaru sev atrast piemērotu tonālā krēma toni, jo visi ir pa tumšu. Vasarā vēl var iztikt, bet ziemas mēnešos, kad saule gandrīz nespīd, āda kļūst ievērojami gaišāka. Ļoti bēdīgi skatīties uz n-tiem krēmiem vannas istabas plauktiņa, no kuriem neviens vairs neder :( Tagad man ir ideāls risinājums! Illamasqua Skin Base krēms tonī 01, kas ir vienkārši balts :)
Es jau pamēģināju sajaukt Skin Base ar visiem man pieejamiem tonālajiem krēmiem un BB krēmiem - rezultāts ideāls! Nekādi kunkuļi, vai citas tekstūru nesaderību pazīmes neparādās. Tonāliem krēmiem ar lielāku pigmentu daudzumu balto krēmu vajag piejaukt nedaudz vairāk, lai dabūtu vēlamu toni. Savukārt BB krēmiem, kur pigmentu ir mazāk, to vajag pavisam nedaudz. Sākumā nedaudz šķībi skatījos uz garu aplikatora snīpi (ierastā pumpīša vietā), bet tad sapratu, ka tieši ar šadu uzgali ir daudz ērtāk dabūt nelielu produkta daudzumu.
Lai pārbaudītu cik krēms pats par sevi ir sedzošs, cik vienmērīgu klājumu var dabūt, vai tas nesakrājas porās, to pa taisno uzliku uz puses sejas:
Kā parasti bildēts makro režīmā un no maza attāluma, tāpēc acis šķības un deguns liels :D Bildē labai sejas pusei ir uzklāts Skin Base. Nemaz tik ļoti acīs nekrīt, vai nē? :D Secinu, ka klājums ir satriecošs :) Krēms klājas ļoti vienmērīgi un ļoti plānā kārtiņā. Kaut kad nākotnē obligāti pamēģināšu krāsaino versiju, neskatoties uz to, ka Velvet Mimosai tas galīgi nepatika.
Īsumā Skin Base baltā krāsa ir īsts atradums ļoti gaišas ādas īpašniecēm un, noteikti, arī vizāžistiem. Cik man zināms līdzīgs produkts ir arī Atelier kosmētikas klāstā, ko var iegādāties Rīgā. 
Illamasqua Skin Base pirku no oficiālas mājaslapas. Produkta cena £27.00, kas ir apmēram Ls 22.50.

otrdiena, 2013. gada 16. aprīlis

Phyto Phytocedrat Purifying treatment shampoo review/atsauksme

Hello gorgeous! I have fine wavy hair and oily scalp, so I am in the infinitive search of the appropriate products for my hair. This time I tried Phytocedrat shampoo by French brand Phyto. This shampoo is meant to be for oily scalp. The shampoo contains lots of extracts (see image of ingredients below) and claims that you will need to wash your hair less frequently. This is the first product I have love/hate relationships. I love the smell of the shampoo, love how it leathers, love the ingredients, but I totally hate that it dries out my hair and make them even more oily after while :( The shampoo has very runny (like water) consistency and thus I ran through this bottle very quickly. I think this shampoo may be good for girls with very oily and thick hair :) but not for me :( But I will definitely try some other Phyto shampoos :)

Sveikas, daiļās! Man ir smalki, viļņaini mati, kas, paši par sevi ir sausi, toties, galvas āda man ir taukaina :) Līdz ar to, es vienmēr atrodos ideālu matu līdzekļu meklējumos. Šodien pastāstīšu par savu pieredzi ar Phyto (Franču aptieku matu kosmētika) Phytocedrat sebumu regulējošo šampūnu. 
Šampūna sastāvā ir aktīvas vielas no 9 augiem, kuriem piemīt savelkošas īpašības, kā arī citrona ēteriskā eļļa un ģerānijas ekstrakts, kas mazina ādas tauku izdalīšanu. Sojas proteīnu hidrolizāts un skuju augu ekstrakti izveido "apvelk" matu, pasargājot to pret sebuma nonākšanu uz mata (skan daudzsološi?). Maiga šampūna bāze palīdz samazināt matu mazgāšanas biežumu.
Ieraugot alumīnija pudelīti, nodomāju: un kā es to šampūnu dabūšu ārā? Bet šampūns izrādījās šķidrs kā ūdens, līdz ar to, "dabūšana ārā" nav problēma :)
Šampūns ir pirmais līdzeklis, ar kuru man ir love/hate pieredze. Man patīk šampūna sastāvs, smarža, putas, patīk, ka šampūnam ir pH 5.5-6 (norādīts uz iepakojuma; kas ir dabīgs pH cilvēka ādai) bet nepatīk, ka tas nepilda solīto! Tas pārāk attauko matus (kas, no vienas puses, ir loģiski), un, tāpēc tie jāmazgā biežāk, nevis retāk! Arī, dēļ savas konsistences, šampūns izlietojas zibenīgi ātri. Domāju, ka šampūns varētu būt labs meitenēm ar ļoti taukainiem un bieziem matiem :) Man, diemžēl, neder. Bet, noteikti, mēģināšu kādu citu Phyto šampūnu.
Sastāvs: 
Cena ap 10 ls. Pačukstēšu, ka Phyto produktus nav jēgas sūtīt no ārzemēm, jo mūsu aptiekās cenas tādas pašas.
Vai esi mēģinājusi kādu Phyto šampūnu vai citu produktu? Kā patika?

svētdiena, 2013. gada 14. aprīlis

Sugarmekup giveaway rezultāti

Sveikas, daiļas! Giveaway ir noslēdzies un zināmas 3 lieliskās uzvarētājas:
a Rafflecopter giveaway
Balvu #1 saņem Zane Ieviņa
Balvu #2 saņem Kristīne Markovska
Balvu #3 saņem Santa Kudreņicka
Apsveicu, meitenes!
Uzvarētājām jau nosūtīju vēstules uz norādītām e-pasta adresēm, ja, neesat tās saņēmušas, lūdzu sazinieties ar mani: camillesmakeup@gmail.com
Es tagad ilgi un dikti lasīšu visu, ko visi giveaway dalībnieki man sarakstīja un centīšos padarīt savu blogu Jums interesantāku :)
Tās, kuras, šoreiz, diemžēl nevinnēja, neskumstat :) Būs vēl konkursiņi un drīz arī taisīšu sava kosmētiskā plaukta lielo tīrīšanu :)

ceturtdiena, 2013. gada 11. aprīlis

Illamasqua - beidzot!

Sveikas, daiļās! Šodien, beidzot, saņēmu savu Illamasqua paciņu :) Dažas jau zin, ka gaidīju to diezgan ilgi :) Pavadzīmē rakstīts, ka kastīte izsūtīta 13. februārī! 2 mēneši gaidīšanas un melnā kaste ir klāt :D
Cik balts var būt tonālais krēms? Pareiza atbilde - sniegbalts!

Tagad tik jaukšu un zieķiešu uz sejas visus tonālos un BB krēmus, kas man pa tumšu!
P.S. vēl var paspēt piedalīties manā giveaway

otrdiena, 2013. gada 9. aprīlis

Atlaides! Drogās pretcelulīta līdzekļiem -40%

Sveikas, daiļās! Nu ir pēdējais brīdis sava dupša sagatavošanai bikini sezonai! Drogas nāk palīgā :)
 
Protams, visas zinām, ka ar krēmu vien nepietiek, bet krēms ir labs pretcelulīta kompleksas papildinājums :) Vai ir kāds "Drogu klāsta" līdzeklis, ko vari ieteikt celulīta problēmas risināšanai?
P.S. neaizmirsti piedalīties manā giveaway :)

pirmdiena, 2013. gada 8. aprīlis

Jauns spogulis!

Juhuu!!! Man, beidzot, ir normāls spogulis :) Gadu atpakaļ šādu spoguli māsai uzdāvināja vecāki. Kad māsa pa vasaru bija aizbraukusi siltajās zemēs, man bija iespēja to notestēt :D Es iemīlējos :) bet 35.90 ls bija žēl ;D Nu lūk, pagāja gads, un tagad šim spogulim ir akcija. 27.99 ls
Spogulis ir diezgan liels. Diametrs ir 17 cm. Otrā pusē 5x palielinošs spogulis, ar kura palīdzību uz sejas var saskatīt visu ko vajag un ko nevajag :D Matētā josla apkārt ir LED apgaismojums. Jēgas no viņa nav nekādas, tikai smuki spīd un acīs dod mistisku atspulgu :) Bildē pieliku tonālo krēmu, lai varētu iedomāties spoguļa izmērus :)
Spoguli pirku euronics veikalā.

svētdiena, 2013. gada 7. aprīlis

Budget friendly makeup favorites - Budžetam draudzīgas kosmētikas favorīti

Hello gorgeous! I wanted to make a kind of "What is in my purse" post, but there are too many items :)  So I decided to pick some items which are in my everyday makeup purse. I divided them into luxury makeup and budget friendly :) So today about budget friendly makeup :) See my favorites listed below the picture :)

Sveikas, daiļās! Gribēju uztaisīt rakstiņu "Kas ir manā kosmētikas maciņā", bet sapratu, ka kosmētikas maks man ir liels un, patiesībā, tie ir veseli 3 + vēl pāris groziņi + vēl daudz kas mētājās pa māju tāpat. Tāpēc izdomāju uzrakstīt par to, kas ir manā "ikdienas" kosmētikas maciņā (šis maciņš man stāv mājās un apkārt to visu sev līdzi nestaipu :) . Lietiņas izdomāju sadalīt "budžetam draudzīgās" un "luksus" klasēs. Šodien stāstu par budžetam draudzīgām lietiņām:
  • Sleek Blush By 3 - Lace. Ļoti pigmentēti un skaisti sārtumi :)
  • Revlon lip butter - #70 Cherry Tarte. Mitrinoša lūpu krāsa/balzāms, kas piešķir lūpām sārtu toni :)
  • Catrice Liquid lip tint - Are You Red-y? Lietoju kā vaigu sātrumu. Turās visu dienu :)
  • Bourjois Healthy Mix - 52 Vanilla. Jau vairākas par šo rakstīju. Ļoti patīk. Viegla tekstūra, nemanāms uz ādas, kopjošās īpašības. Dievīgi smaržo.
  • Catrice eyeshadow - #350 Starlight Expresso. Must have tonis. Der gan acīm, gan sejas skulpturēšanai.
  • Catrice eyeshadow - #340 Oops...Nude Did It Again! Arī must have tonis :)
  • Elf Maximum coverage concealer - Sand. Labs konsīleris. Tonis "sand" man ir nedaudz pa tumšu, bet labi maskē apsātrumus un tumšos lokus.
  • Sleek I-divine palette - Au Naturel. Laba palete ikdienas acu grimam un uzacīm :) Kvalitāte nav izcila, bet, es teiktu, ļoti laba priekš savas cenas. Toņi ideāli ikdienai.
  • Maybelline Color Tattoo - #30 Pomegranate Punk. Ideāls "streločku" veidošanai.
  • Maybelline Color Tattoo - #35 Tough as Taupe. Skat. iepriekšējo punktu :)
  • NYX Cream blush - #5 Glow. Labi klājas. Turās visu dienu. Foršas krāsas. Forša cena. Katru reizi ņemot rokā - pasmaidu. Kapēc? Skaties zemāk :)
  • BeYu Hydro Star Volume Lipstick - #426 Golden Rosewood. Tas ir mans "nude" tonis. Varu lietot bez spoguļa :) Šo lūpukrāsu nēsāju līdzi vienmēr. Tā ir komfortabla uz lūpām, bet nekādas dižas kopjošās īpašības viņai nepiemīt.  
Mana nepiedienīgā jautrība par NYX sārtumu :) Atverot iepakojumu, paveras uzraksts, ko bieži var manīt uz žogiem un ēkām:
Vai esat mēģinājušas kaut ko maniem budžetam draudzīgiem favorītiem? Kā patika? Kas ir tavos "budžeta" favorītos? Var būt par kādu no favorītiem gribi "dziļāku" aprakstu?
P.S. neaizmirsti piedalīties manā gieveaway.

sestdiena, 2013. gada 6. aprīlis

100 sekotāju giveaway!

Sveikas, daiļās! Es mazliet aizkavējos ar 100 sekotāju givewawy :) Bet labāk vēlāk nekā nekad!
Ļoti atvainojos par sagādātājām neērtībām! Tagad viss kārtībā, visi ieraksti ir saglabājušies, otro reizi pildīt nevajag :) Giveaway ir atvērts līdz 14 aprīļa 23:59 :)

Balvas:
#1 Sejai:
Garnier BB krēms tonī Medium
CK nagu laka tonī Hint of pink
Bourjois laineris tonī Brown Vibes
CK lūpukrāsa tonī Ruby Red
 #2 Acīm:
Maybelline eyestudio lasting drama laineris Melns
Maybelline color tattoo #40 Permanent Taupe
Maybelline color tattoo #70 Metallic Pomegranate
 #3 Matiem:
Tigi Bed Head Superstar līdzeklis matu aizsardzībai karstās veidošanas laikā
Biosilk matu serums

Seko man un atbildi uz jautājumu :) Balvas Rīgā vai Jelgavā nodošu personīgi, citur sūtīšu pa pastu :) Balvu #3 pa pastu nesūtīšu, jo Tigi līdzeklis ilgi atodoties uz sāna sāk pilēt :(
Es šada tipa giveaway taisu pirmo reizi, ja kaut kas nestrādā lūdzu rakstiet komentāros, mēģināšu visu labot :) Giveaway spēkā līdz 14.04
a Rafflecopter giveaway

piektdiena, 2013. gada 5. aprīlis

Artdeco Perfect Teint Concealer review/atsauksme

Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu par Artdeco Perfect Teint konsīleri :) Gaismu atstarojošie pigmenti nomaskē tumšos lokus un krunciņas ap acīm. Un tā tālāk tajā pašā garā :D  UV-aizsardzība (cik īsti ir SPF es nekur nevarēju atrast).
Kāpēc es iegādājos tieši Artdeco konsīleri? Tam bija 2 iemesli: krāsa un cena :) Uzsmērējot uz sejas visu Douglas veikala (Riga Plaza t.c.) sortimentu, nonācu pie secinājuma, ka manam ādas tonim atbilst tikai divi konsīleri: Artdeco un Sensai (Kanebo). Kanebo man nesen ir bijis un ļoti patika, bet gribējās atrast lētāku alternatīvu. Tāpēc 28 ls vietā par Kanebo, samaksāju 7 ls par Artdeco :) Man patīk, ka šim konsīlerim priekš budžeta klases ir diezgan liela toņu izvēle - veseli 5! Man ir #3, kas ir pats gaišākais ar rozā apakštoni Reflecting Rose. Sen un neatceros kur izlasīju kāda vizāžista padomu, ka sārtos lokus, kas veidojas no asinsvadu un vēnu mikrotīkliņa vislabāk nosmakēt tieši ar rozā konsīleri. Tieši tāpēc korektoru ādai ap acīm vienmēr meklēju rozā tonī. Lai taisītu bildes uz acīm ir pārāk slikts apgaismojums tāpēc parādīšu efektu uz rokas:
Artdeco Perfect Teint konsīleris uzklāts:
Artdeco Perfect teint concealer #3
 Un iztušēts:
Artdeco Perfect teint concealer #3
Izskatās ideāli? Tikko pēc uzklāšanas tā arī ir. Konsīleris ir labi sedzošs, neakcentē poras, nomaskē visus apsārtumus. Diemžēl, pēc pāris stundām sakrājas sīkās krunciņās :( Ādai ap acīm neder, bet sejai ir ļoti labs :) Nevar jau gaidīt, ka konsīleris pa 7 ls būs ideāls :) Secinājums: iesaku, ka labu līdzekli pumpiņu un asinsvadiņu maskēšanai.

ceturtdiena, 2013. gada 4. aprīlis

YSL Saharienne Heat Makeup Collection Summer 2013

Hello gorgoeus! Some bloggers are showing upcomming summer makeup collections, but here in Latvia I got snow outside my window :) At least I have spring feeling :) Actually only nail polishes catched my eyes, but still...this collection looks so seen to me. So many familiar colors. Bolow you can see promo and nail polishes. Full collection pictures can be found at MakeUpForAll.
 
Sveikas, daiļās! Ārzemju blogos jau sāk parādīties vasaras kolekcijas, bet man aiz loga vēl, joprojām, sniegs. Lai gan vakar vakarā (man patīk šis vārdu salikums) spīdēja saulīte un bija īsta pavasara sajūta :) Atgriežoties pie vasaras kolekcijām - te būs YSL vasaras kolekcijas reklāmas bilde:
Var būt esmu jau "pārēdusies" ar kosmētiku, bet pēdējā laikā nekas īpaši nesajūsmina :) Tieši tā arī uztveru YSL gaidāmo kolekciju. Acis priecē tikai spilgtas nagu lakas:
Lai gan #14 atgādina (neatceros kura gada kolekcijas) pašu YSL Ultraviolet, bet #37 - Chanel Particuliere (kas bija visu modes dāmu sapnis 2 gadus atpakaļ).
Attēli ņemti šeit, kur arī var apskatīties pilnu YSL vasaras kolekciju.
Vai kaut kas ir iekritis acīs?
 

trešdiena, 2013. gada 3. aprīlis

Avene Hydrance Optimale Light cream review/ atsauksme

Hello gorgeous! Today I am going to share my thoughts about Avene hydrance optimale light cream.
Get lightweight hydration for your dehydrated skin with the Avène Hydrance Optimale Light cream.
Hydrance Optimale Light works to deeply hydrate parched skin without overburdening it. Meiboserin limits the evaporation of the Avène Thermal Spring Water from the skin, while Lipomucine increases the coverage of hydration across the dermis. Sebo-absorbing capsules regulate oil production for a light matifying effect, making this cream perfect for normal to combination skin. The best thing about this cream that it does what it claims! It has a lightweight formula which absorbs to the skin rapidly. I can feel how moisture reaches every cell of my skin :D It is just really amazing. My skin feels so  soothed so moisturized. It is the best cream I`ve tried. What makes it even better - it is non-comodogenic, hypoallergenic, paraben free.

Sveikas, daiļas! Šodien pastāstīšu par manu visu laiku mīļāko sejas krēmu. Sākšu ar to, ka mana āda ir diezgan kaprīza. Tā ir jūtīga, dehidratēta, ar dažiem plīsušiem kapilāriem, kombinēta (vaigi sausi, t-zona normāla, bet vasarā vaigi paliek normāli, bet t-zona taukaina :) Skan aizraujoši? :) Teikšu godīgi - man ļoti patīk aptieku kopjošā kosmētika, bet ļoti grūti kaut ko izvēlēties no tik plāša klāsta. Mana iepazīšanās ar Avene kosmētiku sākas no paraudziņa. Tas bija Avene Extremely gentle cleansing lotion, kas kļuva par mīlestību no pirmās lietošanas reizes. Pērkot pilnizmēra iepakojumu, dabūju paraudziņus dažiem sejas krēmiem. Un ar Avene Hydrance optimale light man arī bija mīlestība no pirmās lietošanas reizes :) 
Avene Hydrance Optimale Light
Avene sola ļoti vieglu tekstūru un dziļu dehidratētas ādas mitrināšanu, tajā pašā laikā, nepārslogojot to. Meiboserin (neprasiet man kas tas par zvēru) ierobežo Avene termālā ūdens (kas ir visas Avene kosmētikas pamatā) iztvaikošanu no ādas, bet Lipomucine (patentētais komplekss) palīdz termālam ūdenim nokļūt dziļāk ādā un atjauno ādas hidrolipīdo slāni. Sebumu absorbējošas kapsulas regulē tauku izdalīšanos, nodrošinot matējošo efektu. Tieši tāpēc šis krēms ir ideāls normālai/kombinētai ādai. (Šeit man jāsaka, ka krēms ir pieejams veselās 4 versijās: viegla formula normālai/kombinētai ādai, bagātīga formula sausai ādai + abas šis versijas ar SPF 20). 
Grūti man gāja ar to apraksta tulkošanu :D Toties, krēms, tik tiešām, pilda solīto! Tekstūra ir apbrīnojami viegla. Uzklājot krēmu, tas ļoti ātri iesūcas ādā un es pilnīgi jūtu, kā mana āda piepildās ar veldzējošu mitrumu :) Man ir bijušas dažas paplašinātas poras uz vaigiem. Ar tām pāris gadus esmu neveiksmīgi cīnījusies ar līdzekļiem, kas paredzēti taukainas ādas kopšanai un poru samazināšanai. Hydrance optimale atrisināja šo problēmu no pirmās lietošanas reizes! Vēlāk sapratu, ka poras bija paplašinātas, jo āda bija dehidratēta (iedomājies izkaltušu mālainu augsni). Krēmam piemīt viegla, grūti definējama, bet patīkama smarža. Krēms ir hipoalerģēnisks, nekomedogēns un nesatur parabēnus :)
Es esmu izmēģinājusi vieglu versiju ar SPF, bez SPF un bagātīgo versiju bez SPF. Visi krēmi man ļoti patika, bet bagātīgā versija, tomēr, ir manai ādai pa smagu. Sastāvs:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA).CAPRYLIC/CAPRIC TRI GLYCERIDE. CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS). CYCLOMETHICONE. SUCROSE STEARATE. GLYCERIN. BUTYLENE GLYCOL. SUCROSE DISTEARATE. POLYMETHYL METHACRYLATE. BENZOIC ACID. BETA-SITOSTEROL. BHT. CARBOMER. CHLORPHENESIN. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCINE SOJA (SOY BEAN) SEED EXTRACT (GLYCINE SOJA). PHENOXYETHANOL. POLOXAMER 188. SODIUM CHONDROITIN SULFATE. SODIUM HYALURONATE. SODIUM HYDROXIDE.
Krēmu pērku escentual, jo tur tas maksā gandrīz divreiz lētāk, kā Latvijas aptiekās. Turklāt, ik pa laikam, escentual rīko akcijas, kad visa aptieku kosmētika ir par trešdaļu lētāk. Latvijā krēms pieejams aptiekās un Stockmann veikalā. Cena Latvijā ap 20 Ls par 40ml.
Kāds ir tavs mīļākais sejas krēms? Neaizmirsti pieminēt kāda tev ir sejas āda :)

pirmdiena, 2013. gada 1. aprīlis

Dabīgie līdzekļi matu kopšanai

Sveikas, daiļās! Izdomāju pastāstīt par dažiem dabīgiem matu kopšanas līdzekļiem, bet, kad taisīju bildes, sapratu, ka, dabīgā komandā ir ielavījies kāds "spiegs" :) Proti, es vienmēr domāju, ka sastāvs ir ļoti dabīgs, līdz to izlasīju līdz galam :) Un tomēr - šī ir mana (2/3) dabīgā trijotne:
Сыворотка репейная - lūk, tas arī ir tas "kamuflāžas meistars". Seruma aktīvie komponenti iekļūsti dziļi galvas ādā un baro matu saknes, atjaunojot to funkcijas. Serums novērš matu izkrišanu, stimulē jaunu matu augšanu, atjauno matu struktūru. Līdzekļa sastāvā ir ļoti daudz visādi ekstrakti - tieši tas mani uzpirka :) Sastāvs:
Ja papēta dziļāk, sastāvā ir dažas "ne tik dabīgas" vielas. Liels pluss par iepakojumu ar smidzinātāju. Man radās aizdomas, ka, ja šo līdzekli pārāk dāsni uzpūš matiem, tie mazliet ātrāk taukojas.

GRAENN - Nātru hidrolāts. Nātru hidrolāts iegūts tvaicējot auga zaļās daļas (nez kur nātrēm "nezaļas" daļas?) Nātru hidrolāts piemērots taukainai un kombinētai ādai - mitrināšanai, ādas atjaunošanai un tonizēšanai, bet īpaši - matu un galvas ādas kopšanai. Nātru hidrolāts līdzsvaro tauku līmeni ādā, stiprina matus un uzlabo asinsriti galvas ādā, veicinot matu augšanu. Sastāvs: nātru hidrolāts (Urtica dioica (Nettle) Distillate), kālija sorbāts (Potassium Sorbate). Pirmkārt, es vienmēr gūstu, droši vien, jāsaka - patriotisku baudu, pērkot Latvijā ražotu kosmētiku :) Otrkārt, nātres ir pazīstamas ar savām labām īpašībām. Treškārt, šo līdzekli var lietot gan matiem, gan sejas ādai. Ceturtkārt, sastāvs ir izcili īss, un man prieks, ka tās nātres kāds ir savācis un izvārījos manā vietā. Man atliek vien izsmidzināt līdzekli matos un priecāties par tā iedarbību :)

Настой укрепляющий, 100% натуральный Рецепты бабушки Агафьи. Losjons atjauno matu struktūru, stiprina matu saknes, stimulē matu augšanu. No manis losjons iegūst lielu mīnusu par neērtu iepakojumu un lielu plusu par sastāvu:
Teikšu uzreiz, ka, ņemot vērā faktu, ka visi šie līdzekļi ir dabīgi, nekādu dižu efektu no viņiem negaidu. Bet, mani mati sāka krist ārā retāk. Jāsaka, ka lietoju arī matu vitamīnus no Phyto, kurus rādīju rakstā par nagiem. Tomēr, vienmēr ir mazs prieciņš, lietojot kaut ko dabisku :)
Kādi ir tavi matu kopšanas līdzekļi?