trešdiena, 2013. gada 29. maijs

Caudalie Divine Oil review/ Caudalie dievišķīgā eļļa

Hello gorgeous! I tried Caudalie Divine oil and I am in love with it! The smell is so delicious! Divine oil is the only salvation for my terribly dry body skin. After first use I saw dramatic improvement in how my skin looks and feels. And the smell...ohhh! I it just gorgeous! It reminds me of my beloved DKNY Gold fragrance. I tired to use Divine oil also for hair (towel dried hair) and it made my hair oily (well...it was expected :D So I tried to use Divine oil as a mask prior to washing and it made my gair very soft and moisturized. I highly recommend Caudalie`s Divine oil :)

Sveikas, daiļās! Jau sen gribēju izmēģināt Caudalie produkciju, taču Latvijā to neesmu sastapusi, bet sūtīt no ārzemēm kaut ko pilnīgi jaunu, tikai balstoties uz atsauksmēm šoreiz negribējās. Brīvdienās biju Riga Plaza un pamanīju Caudalie kosmētiku mazā veikaliņā, kas saucas Naturel. Gribēju izmēģināt visu uzreiz, tāpēc pusi, no veikalā pieejamo pudelīšu satura sazieķieju uz rokām :) Biju sajūsmā par Caudalie Dievišķīgās eļļas smaržu. Tā es iegādājos miniatūru komplektu, kur ir iekļauta 15 ml Dievišķīgās eļļas pudelīte. 
Šī sausā eļļa mitrina, baro un mīkstina ādu, un ir piemērota ķermenim, sejai, matiem. Satur vīnogu, mežrozīšu, sezāma un argāna eļļas, antioksidanta polifenolus.
Lietošana: uzklāt uz ķermeņa ādas un iemasēt. Ideāli piemērota sejas ādai un matu galiem. Nesatur silikonu, konservantus, parabēnus, fenoksietanolu, ftalātus, mineraleļļas, SLS, SLES, dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas.
Eļļa, tik tiešām, smaržo dievišķīgi. Un, kas ir ļoti svarīgi man, neuzbāzīgi. Es jūtos kā puķu mākonītī saulainā dienā :) Neizskaidrojumu iemeslu dēl smarža man atgādina lilijas un manis mīļoti DKNY Gold aromātu. Eļļa lieliski mitrina ķermeņa ādu. Jāsaka, ka mana āda ir ļoti sausa, un, atgādina pergamenta papīru :) Jau pēc pirmās lietošanas reizes āda ir kļuvusi ievērojami mīkstāka, tā ir samtaina, labi mitrināta. Un tā smarža...ahhh! Eļļa arī lieliski kopj rokas un ienadžus. Uz sejas neesmu likusi, jo, atnākot siltam laikam, mana sejas āda kļava krietni taukaināka, un papildus eļļas deva tai nenāks par labu. Esmu mēģinājusi likt eļļu matos (uzreiz pēc mazgāšanas) un matus vajadzēja mazgāt no jauna, tā kā šādu metodi neiesaku :) Toties, ja liek eļļu matos uz nakti (un no rīta mazgā matus), tad gan rezultāts ļoti labs, mati ir mīksti un nav sausi. Dievišķīgā eļļa ir iekārojusi manu sirdi :)
INGREDIENTS : VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL*, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, ISOAMYL COCOATE*, COCO-CAPRYLATE*, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYL PALMITATE*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, HIBISCUS SABDARIFFA SEED OIL*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE (OCTINOXATE), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE (AVOBENZONE), TOCOPHEROL*, ETHYLHEXYL SALICYLATE (OCTISALATE), PALMITOYL GRAPE SEED EXTRACT*, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT/LEAF/STEM EXTRACT*, CITRIC ACID*, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL. (107/078)*Plant origin
Eļļu pirku Naturel veikalā Riga Plaza. Cena 21.90 ls par 100 ml.
Vai esat kaut ko mēģinājušas no Caudalie?
Arī es vēlos atgādināt, ka, sākot ar 1. jūniju google friend connect vairs nedarbobosies :( Līdz ar to, būs grūti sekot jauniem ierakstiem blogos. Es iesaku piereģistrēties bloglovin un sekot iemīļotiem blogiem izmantojot šo vietni. P.S lai sekotu man bloglovin vienkārši uzklikšķini uz daiļās kailās sievietes lapas labajā pusē :)

svētdiena, 2013. gada 26. maijs

Chanel Taboo! Sagaidīju :)

Sveikas, daiļās! Beidzot! Manos nagos nonāca ilgi gaidītā Taboo nagu laka :) 1000 un 1 bilde:

 1 kārta:
 2 kārtas:
 Sarkanīs tonis, kas redzams pudelītē uz nagiem neparādās.

 saules gaismā var redzēt zilus spīdumiņus



 Kad gaismas ir pavisam maz nagu laka izskatās ļoti tumši. Tāds pesātināts zilo plūmju tonis.

Kā jums patīk? Es esmu sajūsmā :)
P.S. pirku Stockmann, cenas 17.50 Ls






sestdiena, 2013. gada 25. maijs

Phyto Phyto 7 Hydrating Day Cream For Hair review/atsauksme

Hello gorgeous! Today I am going to share my thoughts about Phyto 7 hydrating day cream for hair. Phyto 7 Hydrating Day Cream With 7 Plants is a genuine "day cream" for hair. Infused with 7 pure and natural plant extracts, this leave-in conditioner quickly absorbs into the hair fiber to help maintain an optimal hydration level, preventing frizz, static and split ends. It contains extracts of  Mallow, Calendula, Sage, Burdock, Willow, Soybean and Rosemary. Phyto 7 really hydrates dry hair ends and removes frizzyness without weighting my fine hair down. It has the consistency if typical face cream. Phyto 7 smells like burdock and calendula. I love this cream and use it instead of conditioner (which tends to weight my hair down and kill and the volume of my fine wavy hair) as a eave in treatment. I highly recommend this product. To see Phyto 7 list of ingredients (sastāvs) as well as picture of the product in the hand please scroll down.
Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu par mitrinošo dienas krēmu sausiem matiem :) Man ir smalki mati, tāpēc tie diezgan ātri taukojas, bet, matiem arī piemīt tendence lokoties, līdz ar to, tie ir arī sausi :) Jo garāki mati ataug, jo sausāki paliek. Dēļ tā, ka tie ir smalki, visi kondicionieri padara tos smagus. Rezultātā tie zaudē apjomu un vēl ātrāk taukojas :( Tāpēc kondicionierus es nelietoju. Lai mitrinātu sausos matu galus lietoju, tā sauktos "leave in" līdzekļus.
Phyto 7 ieguva savu nosaukumu pateicoties tam, ka krēma sastāvā ir 7 vērtīgie augu ekstrakti. Krēms ātri absorbējas matu šķiedrās un palīdz uzturēt optimālo mitruma līmeni, nepadarot matus smagus. Mati ir pasargāti no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes, mīksti, gludi un spīdīgi.
Jau pēc pirmās lietošanas sapratu, ka Phyto 7 ir tieši tas, kas vajadzīgs maniem matiem :) Krēmu lietoju mitros, ar dvieli nosusinātos matos (koncentrējoties uz matu galiem). Phyto 7 piemīt izteikta augu un zālīšu smarža (kā zāļu novārījumam, es noteikti, jūtu diždadzi un kliņģerītes), pēc konsistences ļoti atgādina dienas krēmu. Galvenais, ka krēms tiešām labi mitrina sausos matus, nepadarot tos smagus. Phyto 7 arī lieliski nogludina pūkas :) Krēma lietošana (vismaz tādos daudzumos, kā lietoju es - pupņas lieluma devu) neietekmē matu tīrību vai taukošanās ātrumu. Sastāvā ir ekstrakti no malvas, kliņģerīšu, salvijas, diždadža, vītola, sojas pupiņām, rozmarīna.
Man ne īpaši patīk krēma metāliskā tūbiņa. Pirmkārt, ja to mazliet saspiež, tad arī nākamajā reizē, atverot vāciņu krēms pats lien ārā (un protams, ne jau man vajadzīgā daudzumā). Otrkārt, kad produkts iet uz beigām, to ir pagrūti izspiest. Tūbiņa ir vienīgais produkta mīnuss. (Saņurcītu tūbiņu var redzēt bildē otrā plānā).
Sastāvs: Althaea Officinalis Extract (Mucilage Végétal),  Lecithin (Soja),  Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Glycerin, Arctium Majus Root Extract (Bardane), Calendula Officinalis Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (Romarin), Salix Alba (Willow) Leaf Extract (Saule), Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract (Sauge), Propylene Glycol,  Parabens (Butyl, Ethyl) Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone,   Methylisothiazolinone, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate.

Starp citu, Phtyto 7 krēmu savā video par mīļākiem matu kopšanas līdzekļiem pieminēja arī Lisa Eldridge
Pieejams aptiekās. Cena ap 10-11 ls par 50 ml.

piektdiena, 2013. gada 24. maijs

Paciņas diena!

Sveikas, daiļās! Patiesībā, paciņas diena bija pāris dienas iepriekš, bet nebija laika atrakstīties, bet padalīties dikti gribas :) Man maijā bija dzimšanas diena un daudzi interneta veikali atsūtīja atlaižu kuponus. Tā kā man drīz beigsies šampūns un feelunique atsūtīja 5 mārciņu atlaidi pirkumam virs 20 mārciņām (un tieši Kerastase bija 20% atlaide), lūk rezultāts:
Atkal atvainojos par sliktas kvalitātes bildi, man fotoaparāts uz laiku ir prom, bet no telefona neko jēdzīgu nevar izspiest :) Tātad: Kerastase Substantif (anti age) sērijas šampūns un maska. Kāpēc anti age? Abiem produktiem sastāvā ir hialuronskābe (kas mitrina ādu un matus) un UV filtri - viss kas vajadzīgs vasarai :)
Kādi ir jūsu mīļākie šampūni un maskas? 

ceturtdiena, 2013. gada 23. maijs

Šodienas pirkumi

Sveikas, daiļās! Šodien biju Stockmanā. Manis gaidītās Chanel Taboo nagu lakas vēl nav :( Toties jau parādījās Bourjois krēmveida vaigu sārtumi :) Panēmu 3. toni. (Starp citu maijā visai Bourjois kosmētikai 20% atlaide). (atvainojos par telefona bildes kvalitāti). Man ir beidzies Clinique sejas losjons, un, ņemot vērā, ka man ne īpaši patika mentols, kas ir losjonā, kas paredzētas 2.tipa ādai, paņēmu 1. tipam domātu losjonu. Man ir paveicies, ka tieši bija Clinique konsultante :) Viņa teica, ka šobrīd ir izdevīgs piedāvājums: var dabūt komplektu par losjona cenu. Komplektā pilnizmēra losjons (200 ml) 30 ml sejas ziepes un 15 ml sejas krēms (Dramatically Different Moisturizing Lotion). Kā arī šobrīd Stockmann ir akcija: pērkot jebkuru Clinique produktu, saņem dāvanā automātisko acu kontūrzīmuli (par ko konsultante uzreiz brīdināja, ka zīmulis skrūvējas tikai ārā, ja izskrūvēs visu, iekšā vairs nedabūs :) Dabūju arī pāris paraudziņus :)

Kādi jums ir pēdējā laika pirkumi? :)


pirmdiena, 2013. gada 20. maijs

Atlaides Maybelline, Max Factor un Pierre Cardin kosmētikai


Sveikas, daiļās! Cherry.lv ir atlaides Maybelline, Max Factor un Pierre Cardin kosmētikai :)

trešdiena, 2013. gada 15. maijs

Bioderma Hydrabio Moisturizing mask review/atsauksme

Hello gorgeous! Today I will share my negative thoughts of Bioderma Hydrabio Mask :) Bioderma claims that this mask is the first gentle hydration-generating mask. It should stimulate the skin`s cellular capabilities, re-training it to generate in-depth, and lock in the surface, the moisture essential for its balance. With long-term hydration, the skin regains its comfort, suppleness and radiance. Well...I was expecting that after applying Hydrabio mask to my skin I will feel immediate comfort and hydration. What I felt? Stinging! That`s all. I decided to left the mask on my skin for 10 minutes as it is said no the packaging. After 10 minutes I removed it with a tissue. And nothing really changed in the way how my skin feels. I used the mask every day for the first week (as Bioderma suggest) and again...nothing changed. Just no comfort and stinging while mask is applied. Maybe it just didn`t work for me. But it supposed to be a product for sensitive and dehydrated skin (which my skin is). This purchase was my last time skincare biggest disappointment.  
Sveikas, daiļās! Tuvojoties vasarai mana sejas āda no sausas palika diezgan taukaina (jāsaka, ka šeit ir savi plusi - krunciņas samazinās - yeeey!). Bet ar sausu ādu pilnīgi nezināju kur likties :( Bija velkoša sajūta, dažviet parādījās sausie pleķīši, pēc pīlingiem šis sajūtas kļuva vēl izteiktākas. Vienu dienu iegāju un tur kā reizi bija atlaides Bidermas Hydrabio sērijai. Palasot aprakstu izdomāju, ka maska būs īstais risinājums!
Hydrabio ir pirmā maigā, mitrināšanu nodrošinošā maska ar Aquagenium. Šis patentētais bioloģiskais komplekss stimulē ādas šūnu spējas radīt ādas līdzsvaram nepieciešamo mitrumu ādas dziļumā un noturēt to virsējā slānī. Dabiskais patentētais DAF komplekss (Dermalogical Advanced Formulation - manis pēc izklausās mazliet smieklīgi un pavisam nezinātniski :) ) paaugstina ādas tolerances slieksni. Ilgstoši mitrināta āda atgūst komfortu un kļūst mīksta un mirdzoša. Hipoalerģēnisks produkts. Neveicina poru aizsprostošanu. Sākotnēji ieteicams masku lietot katru dienu nedēļās laikā un pēc tam 1-2 reizes nedēļā.
Man pat trūkst vārdu, lai aprakstītu cik ļoti esmu vīlusies šajā produktā :( Pēc apraksta, es gaidīju, ka uzklājot uz ādas, efekts būs līdzīgs kā Avene Hydrance Optimale krēmam. Proti, momentāra mitrināšanas un komforta sajūta. Bet nekā! Uzklājot uz ādas jūtu vien vieglu dedzināšanu. Bet masku noturēju paredzētās 10 minūtes un tad noņemu ar salveti. Un arī pēc maskas lietošanas nejūtu nekādu dižu komfortu :( Izejot sākotnēju nedēļas kursu arī nemanīju starpību. Bet man šķiet jocīgi, ka maska, kas domāta jūtīgai un dehidratētai ādai kņudina! Pirms kāda laika lietoju Hydrabio sērumu un tas man ļoti patika, bet maska...
Ak jā...Maska ir baltā krāsā. Pēc konsistences un smaržas atgādina mitrinošu krēmu. 
Sastāvs:

Vai esi mēģinājusi šo masku? Kāds viedoklis?
P.S. cena ap 12.50 Ls

svētdiena, 2013. gada 12. maijs

Maybelline Dream Pure BB Cream for oily skin vs Dream Fresh BB.

Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu par Maybelline Dream Pure BB krēmu, kas domāts taukainai ādai. Ražotājs apgalvo, ka BB krēms nomaskē nepilnības un apsārtumu, novērš pumpu parādīšanos un samazina poras. Man tika tonis Medium (kas priekš manis ir pa tumšu, tāpēc BB krēmu jaucu ar baltu Illamasqua skin base tonālo krēmu). Salīdzinājumā ar "klasisko" Maybelline Dream Fresh BB:
Maybelline BB`s: left - Dream pure (medium), right - Dream fresh (light)

Izsmērējot:
Maybelline BB`s: left - Dream pure (medium), right - Dream fresh (light)
Kā varat redzēt no bildēm jaunais BB (dream pure) ir vairāk brūns (ar vēsu apakštoni) un mazāk oranžs. Toņu tumšuma/gaišuma ziņā (man izskatās) ka Dream Pure medium tonis ir tikpat tumšs/gaišs kā Dream Fresh. No bildēm var redzēt, ka konsistence jaunam BB vairāk līdzinās tonālam krēmam. Savukārt "klasiskam" BB piemīt izteikta gēlveida tekstūra. Uz ādas jaunais Dream Pure veido biezāku (necaurspīdīgāku) pārklājumu, nekā Dream Fresh, tātad arī maskē labāk. Dream Pure sastāvā ir salicilskābe, kas ir lielisks palīgs taukainai ādai. Žel, ka versijai taukainai ādai SPF faktors ir tikai 15 ("klasiskai" versijai ir SPF30). 
Kopumā Dream Pure BB krēms man ļoti patika. Jāsaka, ka uz manas ādas tam ir laba noturība (citos blogos lasīju, ka nepavisam nav noturīgs). Varbūt atšķirība ir faktā, ka zem BB vienmēr lieku dienas krēmu un finišam pūderi? Āda pirms un pēc Dream Pure BB:

Sastāvs Maybelline BB krēmiem ir diezgan atšķirīgs:

Sastāvs Dream Fresh, jeb "vecam" BB krēmam:
Water, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Octyldodecanol, Silica, Pentylene Glycol, Octyldodecyl Xyloside, Phenoxyethanol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydrogenated Lecithin, Isohexadecane, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Sodium Dehydroacetate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Citric Acid, Polysorbate 80, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Methylisothiazolinone, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract. May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides.

Sastāvs Dream Pure, jeb "jaunam" BB krēmam:
Water, Dimethicone, Isododecane, Glycerin, Diisostearyl Malate, Kaolin, Disteardimonium Hectorite, Salicylic Acid, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethycone, Sodium chloride, Phenoxyethanol, Dimethycone/Polyglycerin-3 Crosspolymer, PEG-10 Dimethycone, Sodium Hydroxide, Acrylates Copolymer, Tocopherol, Ascorbyl Palmiate, Aluminium Hydroxide, PEG-9, Dipropylene Glycol + colorings.
Vai izmēģināji jaunu Dream Pure BB krēmu? Kā patika?
P.S. Maybelline Dream Pure BB krēms pieejams veikalos no maija, cena 4,99 Ls.   

piektdiena, 2013. gada 3. maijs

Photoepilation - personal expirience/ Fotoepilācija - mana pieredze

Hello gorgeous! Today I am going to share my expirience with photoepilation. I went through leg photoepilation course about 5-6 years ago. I won`t go to details on how photoepilation is exactly working (you can found information in the internet). To achieve stable effect you need to have at least 5, but better 7 procedures. After first procedure the only thing I noticed was that hair fell out after a week. This was expected and wanted effect, but it was weird. After about 2 weeks hair grew back (to my mind the amount ant the thickness was the same as before procedure). After the third procedure I noticed that newly grown hair are thinner and the amount is going down. I went through 10 procedures in total. About half a year after the last procedure there were no hair on my legs at all. Totally clear skin. After about half a year some very thin hairs started to appear. A year after the last procedure I went through "prophylaxis" - one procedure. So, I did last procedure 5-6 years ago. Am I pleased with the result? Definitely! Before photoepilation course I had thick, coarse hair which grew 2-3 hairs from each follicle. You can see pictures below how my (hairy - I specially grown hair to make pictures) legs look today. As you can see in some areas there are no hair at all, in other ares there are 1-2 hairs per cm2. Now I use epilator to get rid of them. It take me about 10 minutes for both legs. And epilation is completely painless to me. So, after 5 years I can say that the effect is great. Hair are still very thin and the amount is poor. 

Sveikas, daiļās! Bieži forumos redzu jautājumu par reālu pieredzi ar fotoepilāciju, tāpēc iedomājos, ka šī tēma varētu būt interesanta. Sākšu ar to, ka kādos 12-14 gados konstatēju, ka uz kājām aug spalvas un es vēlos no tām atbrīvoties. Protams, tādā vecumā vispiemērotākā metode (galvenokārt, izmaksu dēļ) šķiet skūšana. Kad pamanīju, ka matiņi no regulārās skūšanas kļūst biezāki mēģināju lietot visādus depilācijas krēmus, bet, lielākoties, no viņiem nebija nekādas jēgas. Vasks pirms 15 (baisi paliek, skatoties uz šo skaitli) gadiem nebija brīvi pieejams (varēja iegādāties skaistumkopšanas salonos, bet ne veikalos). No savas pirmās algas (18 gados), kad uz kājām bija jau kārtīgi rugāji, iegādājos epilatoru. Jāpiebilst, ka uz to brīdi no katra mata sīpoliņa auga jau 2-3 matiņi, tāda pati situācija bija arī padusēs. Ar jaunu epilatoru ķeros klāt kājām! Sasodīts! Tas bija TIK ļoti sāpīgi :( Vienu kāju kaut kā piebeidzu, bet plaukstas bija sasvīdušas un dūšas ķerties klāt otrai kājai nebija. Vēl pāris reizes esmu mēģinājusi lietot epilatoru, un, rezultātā, tas tika nolikts tālākajā plauktā. Tad izdomāju aiziet uz vaksāciju skaistumkopšanas salonā. Procedūru veica meistare, tāpēc, man nevajadzēja sevi mocīt, bet tikai ciest :) Konstatēju, ka vaksācija ir laba alternatīva un nopirku vaska strēmeles (jāpiebilst, lai pilnīgi novaskētu kājas līdz celim man bija vajadzīga, apmēram, stunda laika). Bet pēc kāda laika sapratu, ka vaksācija veicina matiņu ieaugšanu. Izskatās, ka tā ir mana organisma īpatnība, jo zinu meitenes, kas vaksē kājas gadiem un viņām nav problēmu. Pavasarī skats bija graujošs: kā jau sapratāt, man ir ļoti gaiša āda, un tā bija pārklāta ar sārtiem bumbulīšiem (ieaugušiem matiņiem) un zilām rētiņām (pēc ieaugušo matiņu likvidēšanas ar adatu). Sapratu, ka lietas labā jādara kaut kas nopietns. Vienreiz, pēc aerobikas treniņa dzirdēju, ka dāmas apsprieda kādu ļoti efektīvu un galvenais - permanentu matiņu likvidēšanas metodi, kas nu ir pieejama manā pilsētā. Dabūju meistares telefona numuru un jau pēc nedēļas gāju uz pilsētas centrālo poliklīniku (jā, fotoepilāciju veica tieši tur) uz procedūru.
Fotoepilācijas metode balstās uz to, ka mata pigments - melanīns (kas ir koncentrēts mata folikulā) absorbē gaismu. Pulsējošās gaismas viļņu iedarbībā asinis kapilāros, kas apgādā matu sīpoliņu, sarecē (impulsa laikā temperatūra tajos sasniedz 70-80 grādus). Rezultātā mata folikuls nesaņem barības vielas un mats iet bojā. Jāpiebilst, ka aparāts var ietekmēt tikai tos matiņus, kas atrodas aktīvā augšanas fāzē (tie ir apmēram 30% no matiņiem). Vai ir sāpīgi? Kājām ir tīri ciešami, padusēm ir jau ļoti nepatīkami, bet bikini zonai, noteikti, lieto kādu vietējas anestēzijas līdzekli (to noteikti piedāvās salonā, kur veiksi procedūru).
Jo āda ir gaišāka un matiņi tumšāki, jo labāks būs efekts.  Jāņem vērā, ka stipri iesauļotai ādu procedūru nav ieteicams veikt, jo var gūt ādas apdegumus.  
Procedūru kursu izgāju pirms gadiem 5-6-7 (precīzi nevaru pateikt). Teikšu uzreiz, ar pāris procedūrām cauri netiksi. Lai būtu stabils efekts vajadzīgas kādas 7 procedūras. It kā saka, ka katrā seansā iet bojā 30% matiņi, bet, ja rēķinā, sanāk šādi: sākotnēji ir 100%, pēc 1 seansa 100-(100*0.3)=70% (kas paliek pāri), pēc otrā seansa 70-(70*0.3)=49%, pēc trešā 49-(49*0.3)=34.3% un tā tālāk. Pēc pirmās procedūras vienīgais efekts, ko manīju - pēc kādas nedēļas matiņi uz kājām palika ļoti sausi un izkrita. It kā, efekts bija tāds uz kuru cerēju, bet, tomēr, bija kaut kā neomulīgi. Pēc pāris nedēļām matiņi atauga (tīri subjektīvi man šķita, ka to skaits un biezums nemainījās). Pēc 3. seansa pamanīju, ka matiņi tiešām sākuši augt plānāki un arī skaitliski mazāk. Arī iepriekš ieaugušo matiņu rētas gandrīz nogāja un, beidzot, es varēju baudīt gludu kāju ādu :) Kopumā kājām izgāju 10 seansus. Pēc pēdējā seansa matiņi vispār neauga kādu pusgadu. Pilnīgi neviena matiņa. Pilnīgi gluda āda. Atceros, ka meitenes universitātē apsprieda matiņu likvidēšanas metodes un es teicu: es uztaisīju fotoepilāciju! Visas uzreiz: OOO! Parādi! A var pataustīt? Meitenes bija sajūsmā par manām kājām :) Pēc kāda pusgada matiņi sāka lēnām parādīties, bet ļoti maz un ļoti plāni. Apmēram pēc gada pēc pēdējā seansa aizgāju uz "profilaksi" - vienu seansu. Jāsaka, ka, ja sākotnēji procedūru cena bija 40 ls par vienu reizi (kājām līdz celim), tad par profilaksi maksāju jau 180 ls. Metode kļuva ļoti populāra un cenas ir augušas. Līdz ar to, savu fotoepilācijas kursu kājām esmu izgājusi, tā teikt, pa lēto. 
Uz doto brīdi kopš pēdēja seansa pagāja, kā jau minēju, kādi 5-6 gadi. Kāds tad ir rezultāts un vai esmu apmierināta? Pilnīgi gludas kājas bez neviena matiņa man, diemžēl nav. Bet, manuprāt, rezultāts ir ļoti labs (te sekos dažas neestētiskas bildes ar neskaidriem rakursiem, bildes speciāli lieku pilnā izmērā, lai varētu detalizēti apskatīt) :

 Šis rakurss ir vispār unikāls:

Dēl objektīva, kas nav domāts, lai taisītu bildes makro režīmā proporcijas ir izkropļotas (man ir smukas un nešķības kājas :) Kā var redzēt no bildēm, dažās vietās matiņu nav vispār, citās tie ir kādi 1-2 gab. uz kvadrātcentimetru. Tagad, apmēram reizi mēnesi vai divos, likvidēju matiņus ar epilatoru. Tas man aizņem 10 minūtes abām kājām un nesagādā nekādas emocijas. Nav arī nekāda ādas apsārtuma. Uzreiz pēc epilācijas varu doties ārā. Matiņi ir kļuvuši nedaudz biezāki, ja salīdzina ar tiem, kādi bija pirmie ataugušie matiņi pēc kursa pabeigšanas. Bet, ar to, kas bija pirms fotoepilācijas kursa, salīdzināt nevar. Bildes man, diemžēl (vai paldies, Dievam), nav, bet kā jau teicu, mati bija ļoti biezi, spīdīgi un cieti, un auga 2-3 gab. no viena matu sīpoliņa. Vai esmu gandarīta? Pat ļoti! Par to liecina arī fakts, ka esmu izgājusi fotoepilācijas kursu arī padusēm.
Daži svarīgi momenti:
Izvērtē savas finanses, lai nauda nebūtu izmesta vējā, jo no 3 procedūrām nebūs jēgas. Es iesaku veikt ne mazāk par 7 procedūrām.
Visa nauda nav jāmaksā uzreiz. Pirmās 3 procedūras veic ar 4 nedēļu intervālu (tātad katru nākošo procedūru varēsi taisīt no jaunas algas :) Pēc tām dažas procedūras ir reizi 6 nedēļās, pēc tam reizi 8 nedēļās.
Obligāti izlasi diezgan garu sarakstu ar kontrindikācijām.
Ņem vērā, ka fotoepilācijas kursa laikā nedrīkst apmeklēt solāriju un cepties saulē. 
 

trešdiena, 2013. gada 1. maijs

Empties! Aprīļa tukša tara.

Sveikas, daiļās! Skatos, ka visām aprīlī ir daudz izlietoto produktu. Man gan šoreiz pašvaki :)

  • Artdeco Perfect Teint konsīleris. Labs līdzeklis pumpām un apsārtumiem, bet pa sausu, lai lietotu ādai ap acīm. Pilna atsauksme šeit.
  • Dzintars Kredo balzāms skropstu un uzacu stiprināšanai. Ļoti patīk. Lietoju, kad sāk pastiprināti krist ārā skropstas, vai kad tās pēkšņi nolūzt (jā, man tā gadās). Tiešām palīdz. Parasti lietoju līdz balzāms kļūst duļķains (kā bildē), tad pērku jaunu.
  • Acnacid losjons dziļai sejas attīrīšanai. Nepatika. Sastāvs labs, bet uz ādas ir lipīgs.
  • Diždadžu sērums matiem. Izlietoju. Dižu efektu nemanīju.
  • Avene Hydrance Optimale Light sejas krēms. Dievinu :) Ir visu laiku favorītos. Pēc 2 izlietotiem iepakojumiem izdomāju pamēģināt kaut ko no Vichy un La Roche Posay (lai āda nepierod) un jūtu, ka nav tas :( Hydrance Optimale - labākais :)
  • Stenders piparmētru ķermeņa skrubis. Ņam ņam :) Nedaudz eļļains (bet ne pārāk), dievīgi smaržo. Pēc lietošanas vanna pilna ar piparmētru gabaliņiem un izskatās cūciski :)