svētdiena, 2013. gada 30. jūnijs

Kā lasītājam pāriet uz bloglovin un nepazaudēt savus mīļākos blogus

Sveikas, daiļās! Droši vien Jūs visas jau zināt, ka no rītdienas google friend connect vairs nestrādās, un, līdz ar to lentē neparādīsies jauni blogu ieraksti. Lai varētu ērti pārlūkot jaunākos rakstus vienuviet, iesaku:

  1. piereģistrēties Bloglovin.
  2. ieej savā kontā 
  3. uzklikšķini uz sirsniņas lapas labajā pusē augšējā stūrī un izvēlies Settings:
4. atveras jauna lapa. Paša apakšā sadaļā Other -> Import Blogs:
5. izvēlies no kurienes vēlies importēt blogus (droši vien jau no Google reader):
6. Bloglovin pats importēs visus tavus lasītos blogus. Tas aizņems pāris minūtes.
Nu lūk! Tagad visi blogi ir pieejami vienuviet :)
Ceru, ka noderēs :)

sestdiena, 2013. gada 22. jūnijs

Escentual paciņas diena!

Sveikas, daiļās! Man, tāpat, ka Velvet bija paciņas diena :) Ķērien nav tik liels, ka Velvet, bet arī cosmo diskusijā nevaru teikt, ka iekļaujos mēnesī līdz 5 ls :)
P.S. tas viss ir ne tikai man, bet arī vīram un māsai :) Uzminiet, kāds ir man mīļākais kopjošās kosmētikas brends? :D
Kā arī neaizmirstam piedalīties manā tušas giveaway

trešdiena, 2013. gada 19. jūnijs

Kinetics Leather and Sand nail polish in Private Jet, jeb nagu laka ar ādas efektu

Hello gorgeous! Just showing you some swatches of Kinetics Leather and Sand nail polish in Private Jet.

Sveikas, daiļas! Pamanīju Douglas katalogā jaunās nagu lakas reklāmu un man uzreiz to vajadzēja :D
Atnākot veikalā biju mazliet vīlusies, jo domāju, ka ādas un smilšu efekta ir divas atsevišķas lakas...izrādījās, ka efekts ir domāts kā divi vienā. Es izvļējos melno toni - Private Jet. Uz nagiem:

Lai pārbaudītu, cik tad nagu lakas efekts līdzinās ādai, paņemu par modeli vīra maku :D

Kā jums patīk? Es, joprojām, esmu mazliet vīlusies, jo, tomēr, gaidīju ko citu. Vīrs teica, ka tas ir drīzāk smilšpapīra, nevis ādas efekts :D
Nagu laka maksā 4.50 Ls, pieejama Douglas veikalos.
P.S. Neaizmirsti piedalīties manas mīļākās tušas bareMinerals Flawless Definition Volumizing Mascara giveaway šeit.


svētdiena, 2013. gada 16. jūnijs

bareMinerals Flawless Definition Volumizing Mascara review/ atsauksme + GIVEAWAY rezultāti

Hello gorgeous! Today I will show you my all time favorite mascara bareMinerals Flawless Definition Volumizing Mascara. It is just amazing! It gives my lashes incredible volume and definition (without any clumps). It stays put all day, does not smear or droop. See before/after images below.

Sveikas, daiļās! Šajā lietainajā pastāstīšu par savu visu laiku mīļāko tušu :) Agrāk ļoti aktīvi lietoju Lancome Hypnose (kura, starp citu, man arī ļoti patīk), bet tad internetveikalā, kur mēdzu to pirkt Hypnose vairs nebija pieejama, bet Latvijas veikalos cena bija divreiz lielāka. (Tagad tušas cena vairs nav tik svarīga, bet Flawless Definition man ir must have). Tā nu es sāku lasīt daudz atsauksmes un izdomāju pamēģināt bareMinerals Flawless Definition Volumizing Mascara. Jāsaka, ka vīlusies neesmu :) Šis iepakojums ir, laikam, jau piektais. Ik pa brīdim izmēģinu kaut ko citu, bet vienmēr atgriežos pie Flawless Definition. 
Godīgi sakot, es no tušas negaidu kaut ko pārdabisku. Man vajag lai tuša vienmērīgi klātos, turētos visu dienu (nebirtu, neizsmērētos) un labi mazgātos nost. Pārējo (lai skropstas nebūtu salipušas, lai būtu apjomīgas) sniedz birstīte. Tieši šī iemesla dēļ man nepatīk gumijas/silikona birstītes. Flawless Definition atbilst visām manām prasībām un tai ir īsta birstīte :) 
Bez Flawless Definition:
Ar Flawless Definition:
Kad tuša ir svaigāka, apjoma efekts ir vēl izteiktāks (diemžēl, saņēmos uzrakstīt pa tušu, kad tā jau ir jāmaina). 
Gribu atzīmēt, ka bareMinerals ir kompānija, kas ražo minerālu kosmētiku, līdz  ar tušā nav parabēnu, kā arī tā ir droša lietošanai kopā ar kontaktlēcām. 
Secinot, teikšu, ka Flawless Definition ir izcila tuša, kas padara skropstas apjomīgas, nesalipinot tās. Lieliski turas visas dienas garumā un labi nomazgājas (man nepatīk tumšie riņķi zem acīm no rīta).
Tušu parasti pērku feelunique. Cena ap 12 ls.
Un kāds patīkams moments :) Manu mīļāko tušu (protams, jaunu) atdošu kādai no manām superīgām lasītājām. Šoreiz man negribas ņemties ne ar kādām papildus ekstrām, tāpēc, lai piedalītos, tev vienkārši jābūt manai sekotājai un komentāros jāuzraksta kāda ir tava mīļākā tuša :) Es piešķiršu numuru un, 25.06 paziņošu laimīgo uzvarētāju :) Piedalīties var līdz 25.06

Es atvainojos, bet vakar galīgi nebija laika, tāpēc iegāju random.org tikai tagad. Kopā piedalījās 32 cilvēki.
Uzvarētājs ir Pončiks! Izskatās, ka Tev veicas manos giveaway :) Neesmu pārliecināta, ka atradīšu Tavu e-pastu, lūdzu sazinies ar mani caur camillesmakeup!gmail.com
Paldies visiem izlozes dalībniekim :) Drīz, noteikti, būs vēl giveaway :)
 

trešdiena, 2013. gada 12. jūnijs

Bourjois Cream Blush 03 Rose Tender review/ atsauksme

Hello gorgeous! Today I will show you Cream Blush by Bourjois. I have shade #03 Tender Rose. It is warm apricot rose with silver shimmer (not frosty). It stays in all day and blends just amazingly (see swatches). Love it!

Sveikas, daiļās! Salīdzinoši nesen veikalu plauktos parādījās jauns produkts no Bourjois, ko gaidīju ar lielām cerībām (pēc daudz pozitīvām atsauksmēm no ārzemju blogiem). Tas ir Bourjois krēmveida vaigu sārtums.
Ieraugot sārtumus veikalā, gribēju ņemt visus četrus pieejamos toņus, bet, veselais saprāts, tomēr, uzgavilēja. Man ir daudz vaigu sārtumi :) Tāpēc izvēlējos vienu toni, kas ir #03 Rose Tender.
Sārtumam ir izteikta gēlveida tekstūra, kas uz ādas pārvēršas pūderī (kā angliski saka - gel to powder). Sārtums lieliski iztušējas un turas vietā visu dienu. Mazliet vairāk tieši par Tender Rose:
Tender Rose ir silts rozā tonis ar aprikožu apakštoni un pamanāmiem sudraba mirdzumiem. Pateicoties mirdzumieņiem uz vaigu kauliem veidojas izgaismojuma efekts.

Uz ādas:
 Iztušējot:
Vaigu sārtums man ļoti patika. Jāpiebilst, ka līdzīgas tekstūras vaigu sārtuma manā kolekcijā vēl nebija. Citi krēmveida sārtumi veidu "mitro" finišu, kas rada sajūtu, ka sārtums līdz galam "nenosēžas", bet Bourjois ir pilnīgi savādāks. Iesaku vismaz aiziet aplūkot un pačamdīt sārtumus veikalā :)
Zinu, ka rudenī parādīsies krēmveida vaigu sārtumi arī Chanel (kam ir kopīga ražotne ar Bourjois). Interesanti, vai sārtumi būs līdzīgi?
Sārtumu pirku Stockmann. Cena ap 9 ls.
Vai jau mēģinājāt šo vaigu sārtumu? Kā patika?
P.S. par šo sārtumu (un tieši tādā pašā tonī) ir atsauksme arī skaistuma dienas grāmatai.

svētdiena, 2013. gada 9. jūnijs

Atlaides!

Sveikas, daiļās! Es iedošu jums vairākus iemeslus iztērēt jūsu naudu :) Man zināmas atlaides jūnijā:
1 Protams, escentual ar - 1/3 visām French Pharmacies līdz jūnija beigām :
2 Euro aptiekās atlaides Babe, Margarita, Pharmaceris, kā arī sauļošanas un pēc sauļošanas kosmētikai līdz 3.jūnijam. Pilnu piedāvājumu sarakstu skaties šeit.


Benu aptiekās 30% atlaides visai Eucerin kosmētikai, 15% Panthenol un 20% Avene jaunās formulas sauļošanās kosmētikai līdz jūnija beigām. Pilnu piedāvājumu sarakstu skaties šeit



Mēness aptiekās ar Mēness karti atlaides 20% noteiktām precēm no Eucerin, 20% visai Biodermai, 20% Babe kosmētikai līdz jūnija beigām. Pilnu piedāvājumu sarakstu skaties šeit
Kā arī Stockmann, izdrukājot kuponu (vai izgriežot no kataloga, kas saņemts pa pastu) var saņemt 20% atlaidi ar pastāvīgā klienta karti vienai pilnas cenas precei līdz 23. jūnijam. Skaties šeit.
Lookfantastic ir atlaides matu kopšanas produktiem.
Feelunique ieejot mājaslapā atveras pop up ar 10% atlaidi. 
HQ Hair atlaides līdz 50%





sestdiena, 2013. gada 8. jūnijs

La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere cream review/ atsauksme

Hello gorgeous! Today I will share my thoughts of La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere. The innovative, targeted technology provides intense and lasting moisturisation for skin that lacks suppleness and hydration. The lightweight formulation is infused with glycerin and sodium hyaluronate to lock moisture in, as well as hyaluronic fragments which offer long-lasting hydration. The skin feels instantly fresh and soothed with a comfortable feeling. The complexion doesn't feel overburdened in the slightest. First or all, it does what is claims. Immediately after application my skin feels very nourished and soothed. The texture is so lightweight! The smell is amazing. But I have to admit that I need more mattifying properties for hot summer days. Otherwise, it is really amazing. Holy grail for dehydrated skin.    

Sveikas, daiļās! Ārā spīd saulīte un čivina putniņi. Man patīk :) Šajā saulainajā dienā pastāstīšu par La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere krēmu. Noteikti visas jau zin, ka mans mīļākais sejas krēms ir Hydrance Optimale no Avene, taču, ik pa laikam, gribas izmēģināt kaut ko jaunu. Pirmkārt, jo tāda nu ir mana daba :) Otrkārt, jo, kas to lai zin, var būt ir kaut kas vēl labāks? Tā arī es nonācu līdz Hydraphase Light Intensive Skincare.   

   
Inovatīvā tehnoloģija sniedz intensīvu un ilgstošu mitrināšanu. Viegla formula satur glicerīnu un nātrija hialuronātu, kas "ieslēdz" mitrumu ādā, kā arī hialuronskābes fragmentus, kas ilgstoši mitrina ādu (starp citu, līdzīgs apraksts ir arī Avene Hydrance Optimale krēmam). Āda jūtas svaiga un mitrināta Nav pārslogotas ādas sajūtas
Pirmais, kas krīt acīs ir neparasts iepakojums ar "kājām gaisā" novietotu pumpīti. Jāsaka, ka man ļoti patīk pumpīši, jo tie ir higiēniski un produkts ilgāk saglabājas svaigs. Vēl viena interesanta lietiņa ir pats iepakojums. Tā ir plastmasas tūbiņa, ar iekšā ievietotu maisiņu. Lietojot produktu, maisiņš saspiežas un, ar laiku paliek plakans Tātad, uz sieniņām nekas nepaliek :)

Krēmam ir ļoti viegla tekstūra, es pat to drīzāk sauktu par fluīdu Krēms ātri iesūcas ādā Man ļoti patīk Hydraphase viegla un svaiga smarža. Runājot par mitrināšanu, krēms pilda savus solījumus. Pēc uzklāšanas ādas ir lieliski mitrināta. Manuprāt, Hydraphase Intense ir īsts atradums dehidratētas ādas īpašniecēm.     

Hydraphase Intense lietoju kā nakts krēmu, jo dienas laikā, man pietrūkst ādas matēšana, ko sniedza Avene Hydrance Optimale. Tomēr, manu mīluļu topā, La Roche-Posay Hydraphase Light Intensive Skincare ieņem godpilno otro vietu.
Cena ap 15 ls, uz atlaidēm ap 10 ls par 50 ml.
Pieejams escentual.
Ja ieinteresēju ar Avene Hydrance Optimale, tad (sajūsmas) pilna atsauksme ir šeit.  

otrdiena, 2013. gada 4. jūnijs

May makeup favorites / Maija kosmētikas mīluļi

Hello gorgeous! Here are my favorites for May:
  • Inglot AMC Under Eye Corrective Illuminator in 54. Amazing under eye concealer. Not sitting into fine lines. Also good for covering redness and imperfections.
    Maybelline Dream Fresh BB cream with SPF 30 in Light. Must have for summer.
    Essence Oil Control Paper Green Tea. Also must have for summer.
    TheBodyShop Tea Tree Blotting Tissues. The same as Essence, but 2 times more expensive.
    Flormar blusher in 89. Very pigmented. Very cheap. Stays on for all day.
    Chanel Poudre Universalle Libre in 25. Amazing powder. I use this one for more than a year and more than a half is still there. 
    Revlon Lip Butter in 070 Cherry Tart. Perfect red nude for my lips.
    YSL Rouge Volupte Shine in Rouge In Danger. Amazing dramatic red. Very moisturizing. 
    Clinique Chubby Stick in 04 Mega Melon. Balm with tint. Very handy. Love it.
    Bare Minerals Flawless Definition Volumizing Mascara. My all time favorite mascara. 
    Sleek Au Naturel eyeshadow palette. Can be used for eyes and brows. Good quality for the price.
Sveikas, daiļās! Izdomāju uztaisīt kosmētikas mīluļu rubriku, jo pašai ļoti interesanti palasīt šāda veida rakstiņus :)
Maija favorīti:
  • Inglot AMC Under Eye Corrective Illuminator tonī 54. Labi maskē tumšos lokus zem acīm. Der arī apsārtumiem un pumpām. Turas labi. Nesakrājas krunciņās. Iesaku!
  • Maybelline Dream Fresh BB krēms ar SPF 30 tonī Light. Superlietiņa vasarai, kad negribas likt uz sejas n-tās kārtas.
  • Essence Oil Control Paper Green Tea. Vasaras must have! Essence papīrīšus man atveda no ārzemēm. Teica, ka cena esot zem 2 eiro. Žēl, ka pie mums Essences papīrīšu nav :(
  • TheBodyShop Tea Tree Blotting Tissues. Tie paši papīrīši no TheBodyShop, tikai cena 4 ls :)
  • Flormar vaigu sārtums tonī 89. Super pigmentēts. Turas visu dienu. Mistisku iemeslu dēļ veido uz manas ādas iedeguma efektu, kaut gan iepakojumā izskatās cūciņrozā krāsā. 
  • Chanel Poudre Universalle Libre tonī 25. Super pūderis. Nemanāms uz ādas. Labi nofiksē tonālo krēmu un seja ir ilgāk matēta. Ļoti ekonomisks. Pie manis jau vairāk kā gadu un nav iztērēta pat puse.
  • Revlon Lip Butter tonī 070 Cherry Tart. Mans sarkanais nude tonis katrai dienai :) Turklāt, lieliski mitrina lūpas. 
  • YSL Rouge Volupte Shine tonī Rouge In Danger. Mans mīļākais dramatiskais sarkanais tonis. Arī lieliski mitrina lūpas.
  • Clinique Chubby Stick tonī 04 Mega Melon. Balzāms + tonis divi vienā. Ļoti ērts, ļoti patīk.
  • Bare Minerals Flawless Definition Volumizing Mascara. Visu laiku favorīts. Jau sabildēju uz acīm, beidzot, pastāstīšu par savu mīļāko tušu :)
  • Sleek Au Naturel acu ēnu palete. Lietoju gan uzacīm, gan acīm. Super palete :)

pirmdiena, 2013. gada 3. jūnijs

Paciņas diena! Ebay labumiņi manikīram

Sveikas, daiļās! Šodien saņēmu ebay paciņu ar visādiem štruntiņiem:
Plastmasas nadziņu displeji. Jēj! Varēšu spēlēties ar nagu lakām :) Par 5 gabaliem samaksāju ap 1 latu.
Stikla nagu vīlītes. Par 4 gab. samaksāju arī ap latu :) Kvalitāte tīri OK :)
Manikīra vanniņa. Sen gribēju! Arī ap latu.
Tīkliņš sejas mazgāšanas līdzekļa putošanai. Arī ap latu :)
Nekas no šim lietiņām, nav vitāli vajadzīgs, taču sen kārots :) Paciņa no Ķīnas atnāca 2 nedēļu laikā. Sūtīju no šī pārdevēja.
Vai mēdzat iepirkties Ebay? Es, pirms parādījās tik daudz kosmētikas interneta veikali, mēdzu ļoti bieži kaut ko sūtīt. Tagad daudz retāk :) Bet visādi ķīniešu štruntiņi ir krietni lētāki  :)

svētdiena, 2013. gada 2. jūnijs

Empties! Maija tukša tara

Sveikas, daiļās! Sauļošanas sezona ir sākusies, tāpēc izrevidēju arī savus sauļošanās un pēc sauļošanās līdzekļu krājumus, kuriem beidzies derīguma termiņš:
  • Jūrmala (Dzintars) balzams pret apdegumiem pēc sauļošanās. Labi palīdz pārcepinātai saulē ādai, bet man nepatīk smiltsērkšķu skābenā smarža kosmētikā. Arī konsistence šim balzamam ir ļoti trekna. Es labprātāk izvēlos bepantenu :)
  • Garnier Ambre Solaire mitrinošais pieniņš ar SPF faktoru 50+ Sniegbaltītei īsts atradums :) Turklāt, tas paliek uz ādas arī pēc peldēšanas. Uz sejas nelieku, jo šķiet pa smagu. Ķermenim gan pērku atkārtoti jau kādu 3 pudeli.
  • Jūrmala (Dzintars) atjaunošs balzams pēc sauļošanās. Labi palīdz, ja pēc sauļošanās āda ir jūtīga. Piešķir iedegumam skaistu, nedaudz bronzīgu toni un paildzina iedeguma noturību. Patīk :)

Un šeit būs tukšie iepakojumi:
  • Loreal Eye and lip waterproof make-up remover. Izcili tiek galā ar ūdensnoturīgu kosmētiku. Ikdienā ūdensnoturīgu kosmētiku lietoju reti, tāpēc šis ir tāds rezerves variants. Nepatīk, ka atstāj eļļainu kārtiņu pēc lietošanas, bet pats līdzeklis ļoti labs :)
  • Keune Care line vital nutrition shampoo. Šampūns kā šampūns :) Mini iepakojums manās rokās nonāca no kāda Adorebox. Pilnu iepakojumu nepirkšu :)
  • Phyto Phytophanere vitamīni matu un nagu augšanai. Iegādājos, izlasot ļoti daudz (pārsvarā krievu) blogeru pozitīvās atsauksmes. Pudelītē bija kapsulas 2 mēnešiem. Mati, tik tiešām, aug ātrāk, toties no pavasara intensīvās galvas kažoka maiņas vitamīni nepasargāja :( Bet man ir vēl 1 iepakojums, līdz ar to kurss turpinās :)
  • Filorga Hydra Filler Pro Youth Boosting Moisturizer. Cik nu varēja saprast no paraudziņa - krēms ka krēms :) Pirkt pina izmēra iepakojumu neskriešu :)
  • Andrew Barton The Frizz Tamer maska. Nezinu kāpēc, bet maskas smarža man asociējas ar propolisu :) Pret pūkām, tik tiešām, labi palīdz :) Pūkaino matu īpašniecēm iesaku pamēģināt, it īpaši, ņemot vērā faktu, ka ir pieejami šādi nelieli iepakojumi (20 ml), kas ir ideāli izmēģināšanai.
  • L`Occitane Hydration Cream with organic angelica water and essential oil. Paraudziņu izmēģināju jau ļoti sen, kad āda vēl bija ļoti sausa. Bet, pat tad, mānai ādai krēms bija pa treknu.
  • Рецепты Бабушки Агафьи. Лосьон для волос. Настой укрепляющий. Salīdzinoši nesen jau rakstīju par šo losjonu. Punktu mūsu attiecības pielika lietošanas reize, kad losjonu uzklāju nevis tikko mazgātiem matiem, bet pēc kādām 10 minūtēm (matu paspēja mazliet vairāk izžūt. Rezultātā mati palika taukaini un tos nācās mazgāt vēlreiz :(
  • Annemarie Borlind dienas krēms jūtīgai ādai. Šis arī bija manai ādai pa treknu. Izskatās, ka dabīgie, organiskie un tml. krēmi manai sejas ādai nepatīk. Man vajag ķīmiju :)
  • Biotherm Blue Therapy Cream SPF 15, kas domāts normālai/kombinētai sejas ādai. Lietojot aptieku produkciju, esmu jau galīgi atradusi no smaržīgiem sejas krēmiem. Smarža ir patīkama, bet man pa stipru. Konsistence ir kā krēmam ar SPF vismaz 30. Nesaprotu kāpēc tā. Īsāk sakot - nepatika :)
Huh! Šoreiz man daudz tukšumi. Kā ir ar jums? Vai esat lietojušas kaut ko no šiem produktiem? Kā patika?