pirmdiena, 2013. gada 30. decembris

Catrice Liquid Metal acu ēnas - atsauksme

Catrice Liquid Metal eyeshadow review

English summary: Hello gorgeous! I tried Catrice Liquid Metal eyeshadows and they are just amazing! Highly pigmented, very creamy, have good staying power, reasonably priced. See swatches below. I have #080 Mauves Like Jagger - gorgeous taupey purple shade with some tiny silver glitters and 090 Nougat It Right - coppery brown with a very subtle reddish shimmer.

Sveikas, daiļās! Man patīk acu ēnas. Tās man ir ļoti daudz (visas diez vai jebkad spēšu izlietot), tāpēc ļoti priecājos, kad veikalos parādās kaut kas jauns, kvalitatīvs un arī budžetam draudzīgs. Pēdējā laikā mani ļoti priecē Catrice produkti un šis nav izņēmums. Catrice acu ēnas "šķidrais metāls", ja pareizi sapratu, tagad būs pastāvīgā sortimentā. Es izvēlējos divus toņus: 080 Mauves Like Jagger un 090 Nougat It Right (Catrice, kā parasti izceļas ar saviem asiem nosaukumiem). Ēnas ir labi pigmentētas, nebirst, labi klājas gan ar otu, gan ar pirkstiem (jā, es mēdzu klāt acu ēnas ar pirkstiem). Tekstūra ir apbrīnojami krēmīga, nu ļoti līdzīga Dior ēnām. Bez bāzes ēnas labi turas uz plakstiņiem kādas 5 stundas, bet man ir taukaini plakstiņi. Ar bāzi lieliski turas visas dienas garumā.  

Tonis 080 Mauves Like Jagger ir Taupe (vai šim tonim ir korekts latvisks nosaukums?)  ar ceriņkrāsas piesitienu. Dienas gaismā vairāk parādās tieši ceriņkrāsa, bet tā nebūt nav uzbāzīga. Mākslīgā apgaismojumā tonis izskatās vairāk pelēks. Man ne īpaši patīk, ka šim tonim klāt ir sudraboti spīdumi (diezgan smalki, bet tomēr ir), taču tos var redzēt tikai spilgtā saules gaismā.
090 Nougat It Right ir vara brūns ar knapi manāmu sārtu spīdumu. Šim tonim nekādi "disbalansējoši" spīguļi nav.
Pēc swatchiem var redzēt, ka ēnas perfekti klājas un iztušējas. Uz acīm 080 Mauves Like Jagger

Un 090 Nougat It Right:
Rezumējot - superīgs produkts par superīgu cenu!
Catrice Liquid Metal acu eņas var iegādāties Drogas veikalos, cena 4,18 EUR.
Par šim ēnām ir laba atsauksme arī no VelvetMimosa.
Vai esat mēģinājušas šis ēnas un kā patika?

piektdiena, 2013. gada 27. decembris

ZAO makeup dekoratīvā kosmētika ar ECO CERT sertifikātu.

Sveikas, daiļās! Nesen man radās iespēja izmēģināt franču dabīgas kosmētikas ZAO makeup zīmola produkciju, kas Latvijā ir jaunums. Zīmola dzimtene ir Francija, Provansas reģions. Tā radītāji nav jaunpienācēji, ZAO tēvs ir Deivids Rekkole - viens no dabīgās dekoratīvās kosmētikas idejas un ražošanas pionieriem Eiropā. Pirmā dekoratīvās kosmētikas līnija vēsturē, kura ieguva ECOCERT sertifikātu, tika radīta tai skaitā pateicoties šī cilvēka ieguldījumam. ZAO kosmētika ir pilnīgi dabīga un katram produktam ir ECOCERT sertifikāts. Atsevišķs patīkams pārsteigums un piedzīvojums ir ZAO make-up iepakojumi. Bambusa iepakojums ir patīkams taustei un atgādina par dabu katrā lietošanas reizē. Man ļoti patīk minerālie pūderi (līdz šim esmu mēģinājusi MAC un Lily Lolo produkciju) un minerālās tušas (Bare Minerals jau sen iekaroja sev vietiņu mīluļu sarakstā), tāpēc biju ļoti ieintriģēta izmēģināt kaut ko jaunu no minerālās kosmētikas.
Protams, pats pirmais, ko pamana acs ir tieši iepakojums. Un tas ir vienkārši fascinējošs! Es nekad neko līdzīgu neesmu redzējusi. Katrs produkts ir iesaiņots auduma maisiņā (izskatās kā maza dāvaniņa). Iekšā vēl burvīgāks bambusa iepakojums, kas nu dien izskatās pēc īsta mākslas darba.

Produkti kopā ar maisiņiem:

Vaigu sārtums tonī #323 Dark Purple, matētas acu ēnas #203 Dark Brown, pērļu acu ēnas #105 Golden Sand un #113 Coppered Gold:

Iepriekšējā bildē acu ēnu toņi ar attēloti diezgan precīzi, bet sārtuma īstais tonis redzams šeit:
Jāsaka, ka produkti ir dievīgi ne tikai iepakojumos, bet arī darbībā. Acu ēnas ir ļoti pigmentētas (it īpaši tumši brūnais tonis) un turas vietā visas dienas garumā (atkal jāpiemin tumši brūnais tonis, jo tam noturība ir mazliet švakāka, proti, pēc laiciņa ēnas sāk birt, taču, es neesmu lietojusi nekādu ēnu bāzi). Ēnas ir ļoti smalka maluma un viegli iztušējas. Vaigu sārtums arī ir labi pigmentēts un arī tam piemīt laba noturība. Kas ir īpaši svarīgi, minerālā kosmētika labi iedarbojas uz ādu, ārstē izsitumus, lieliski cīnās ar ādas spīdēšanu. Man patīk, ka sārtums ir matēts un nepasvītro ādas nepilnības, bet, tieši otrādi, labi maskē poras un sīkas pumpiņas. Produkti darbībā:
Pa visu plakstiņu pērļu acu ēnas #105 Golden Sand, kontūra matētas acu ēnas #203 Dark Brown, vaigu sārtums tonī #323 Dark Purple.
Acis tuvāk:
 Pērļu acu ēnas #113 Coppered Gold:
Visi pieminētie produkti ir pieejami http://zaomakeup.lv/ mājaslapā. 
Cenas: acu ēnas ~19 EUR, vagu sārtums ~18 EUR.
Vai esat lietojat minerālu kosmētiku? Vai esat mēģinājušas kaut ko tieši no ZAO makeup un kādas atsauksmes?
P.S. Liels paldies ZAO makeup par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

ceturtdiena, 2013. gada 26. decembris

Ko tava āda mēģina tev pateikt?

Sveikas, daiļās! Nesen pamanīju kādu bildi, kas saucas "Ko tava āda mēģina tev pateikt". Šī ir sava veida karte, kas palīdz izprast pumpu rašanās iemeslu kādā konkrētā sejas zonā:
Zonas 1 un 3 (piere) :
Urīnpūslis un gremošanas trakts - vairāk seko līdzi veselīgam uzturam un dzer vairāk ūdens.

Zona 2 (starp uzacīm) :
Aknas - pumpas šajā zonā var signalizēt par pārtikas alerģiju. Samazini alkohola daudzumu, "smagu pārtiku", piena produktus. Starp citu, es jau sen pamanīju, ka man pumpas starp uzacīm parādās pēc vīna lietošanas.

Zonas 4 un 10 (ausis) :
Nieres - dzer vairāk ūdens un samazini kafijas un gāzēto dzērienu daudzumu.

Zonas 5 un 9 (vaigi) :
Elpošanas sistēma. Pumpas uz vaigiem raksturīgas smēķētājiem un alerģiskiem cilvēkiem. 

Zonas 6 un 8 (ap acīm) :
Nieres. Tumšie loki un tūska var veidoties no nepietiekošas gulēšanas (organisms nepaspēj attīrīties), kā arī no nepietiekoša ūdens daudzuma. Atceries dzert 2 L ūdens dienā.

Zona 7 (deguns) :
Sirds. Ja regulāri parādās pumpas uz deguna, pārbaudi savu asinsspiedienu. Deguna zonā asinsvadi ir izvietoti īpaši tuvu ādas virsmai. Padomā, vai pārlieku nekairini jutīgo apgabalu.

Zona 12 (zods) :
Kuņģis. Pamēģini ēst vairāk produktus, kas satur šķiedrvielas (brokoļi, spināti). Izej kādu attīrošo kūri.
 
Zonas 11 un 13 (zem lūpu kaktiņiem) :
Hormoni. Lai mazinātu izsitumus šajā zonā, lieto daudz ūdens un tumši zaļus dārzeņus. Pumpas šajās zonās var norādīt arī uz ovulāciju (ja vienā mēnesī vairāk cieš labā puse, bet citā kreisā, tu vari noteikt kura olnīca šoreiz strādā).
 
Zona 14 (kakls) :
Slimības. Pumpas uz kakla var norādīt uz to, ka organisms cīnās ar baktērijām vai vīrusiem. Dzer pēc iespējas vairāk šķidruma.

pirmdiena, 2013. gada 23. decembris

Neputojošie ādas attīršanas līdzekļi #2, jeb Labais, Ļaunais un Neglītais.

Sveikas, daiļās! Kārtējo reizi pastāstīšu par neputojošiem ādas attīrīšanas līdzekļiem. Iešāvās prātā doma, ka pieredze ar šis dienas varoņiem līdzinās slavenai filmai: Labais, Ļaunais un Neglītais.


Labais: 
TheBodyShop Kumelītes attīrošs sviestakrēms sejai. Izsmalcināts attīrošs līdzeklis visai sejai. Maigi un efektīvi noņem dekoratīvo kosmētiku, vienlaikus atsvaidzinot un nomierinot ādu. Piemērots jutīgai ādai un kontaktlēcu nēsātājām. Iemasē sausā sejas ādā un noskalo. Produkta konsistence līdzinās kokosriekstu eļļai, proti, iepakojumā tas ir sviesta formā, bet, saskaroties ar ādu kūst un pārvēršas eļļā. Es gan neesmu īsti droša vai līdzeklis smaržo pēc kumelītēm, bet smarža ir patīkama un neuzbāzīga. Man ļoti patīk, ka līdzeklis gan labi šķīdina kosmētiku, gan kalpo ka eļļa sejas masāžai. Vēl vairāk man patīk fakts, ka produkts viegli nomazgājas ar ūdens palīdzību. Nav nekādas eļļainas-taukainas-ķēpīgas kārtiņas uz sejas. Gan tekstūra, gan produkta smarža padara ik-vakara kosmētikas noņemšanu par mazu SPA rituālu. Fantastisks līdzeklis. Jāsaka, ka arī cena balzama veida kosmētikas noņemšanas līdzeklim ir visai demokrātiska.
Sastāvs: Ethylhexyl Palmitate (Skin Conditioning Agent), Synthetic Wax (Binder/Emollient), PEG-20 Glyceryl Triisostearate (Skin Conditioning Agent), Olea Europaea Fruit Oil/Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (Emollient), Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Skin Conditioning Agent - Emollient), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Tocopherol (Antioxidant), Parfum/Fragrance (Fragrance), Aqua/Water (Solvent/Diluent), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Emollient), Anthemis Nobilis Flower Extract (Natural Additive), Citric Acid (pH Adjuster).

Ļaunais:
Weleda Almond soothing cleansing lotion ir speciāli izstrādāts jutīgai ādai. Šis bagātīgs līdzeklis ir ļoti maigs, tas palīdz atjaunot ādas dabisko līdzsvaru. Mitrina ādu pateicoties mandeļu un plūmes kauliņu eļļam. Pirmais, kas mani ļoti pārsteidza, bija līdzekļa spēcīgā smarža. Tāda tīra mandeļu esence. Vai tiešām līdzeklim, kas domāts jutīgai ādai, ir pieļaujama tik spēcīga smarža? Nākošais pārsteigums mani sagaidīja, kad uzklāju attīrošo losjonu uz sejas. Sajutu vēsumiņu un kņudēšanu, kas raksturīga spirtam. Izlasīju sastāvu. Nu ja, spirts. Lai gan pēdējā laikā arvien vairāk saskaros ar spirtu kosmētikā, un, cik saprotu, dabisku, ar eļļām bagātinātu produktu, bez spirta nav iespējams (vai arī vienkārši grūti) saražot (savādāk sanāks kaut kas lipīgs un ķepīgs). Kopumā losjons labi šķīdina kosmētiku (uz acīm, protams, nelietoju) un nesausina ādu. Produktu uzreiz ārā nemetīšu, jo tas nav slikts, bet atkārtoti diez vai pirkšu. 
Sastāvs: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate SE, Alcohol, Prunus Domestica Seed Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid. 

Neglītais:
Lush Ultrabland facial cleanser ir līdzeklis ar dabisku sastāvu (ja neskaita divus parabēnus saraksta beigās :D ). Ultra efektīvs, ultra maigs sejas attīrīšanas līdzeklis. Lush apgalvo, ka kosmētika turas uz sejas ilgu laiku, jo satur eļļas un vaskus (par šo gan es neesmu tik droša kā viņi). Un tieši bišu vasks ir maigākais produkts, kas spēj efektīvi notīrīt visu kosmētiku. Ar šo līdzekli man gadījās līdzīgs stāsts kā SkaistumaDienasGrāmatai, proti, līdzeklis bija noslāņojies. Man ne īpaši patīk Ultrabland smarža, taču, jāsaka, ka tā pilnībā atbilst dabiskam produktam (aizmirstam par tiem parabēniem). Smaržo pēc bišu vaska, tāda, nedaudz veca bišu vaska. Līdzekļa konsistence ir bieza, krēmīga, eļļaina. Produkts kūst pirkstos un samērā labi šķīdina kosmētiku (acu zonā man gan nepatīk lietot ko tādu, jo no skropstām ārā grūti dabūt). Man nepatīk fakts, ka līdzeklis nešķīst ūdenī, it kā jau loģiski, ka nešķīst, taču pēc lietošanas uz sejas paliek eļļaina kārtiņa. Uz ko tādu mana āda momentāli reaģē ar paplašinātām porām. Un pēc pāris regulāras lietošanas dienām ar melniem punktiem un pumpām. Īsāk sakot, es priecājos, ka produktam ir tik mazs tilpums.
Sastāvs: Almond Oil, Rose Water, Beeswax, Honey, Fresh Iris Extract, Glycerine, Rose Absolute, Tincture of Benzoin, Methylparaben, Propylparaben


Kur var nopirkt un cik maksā?
TheBodyShop kumelītes attīrošs sviestakrēms sejai TheBodyShop veikalos. Cena 17.07 € par 90 ml.
Weleda Almond soothing cleansing lotion Biotēkā, Rimi, LookFantastic. Cena ap 11 € par 75 ml.
Lush Ultrabland facial cleanser Lush veikalos. Cena ap 8.25 € par 45 g.

Kāda ir Jūsu pieredze ar šiem līdzekļiem? Kādi ir Jūsu mīļākie produkti no šiem ražotājiem?

trešdiena, 2013. gada 11. decembris

Lancome Hypnose, jeb mīļākā skropstu tuša

Lancome Hypnose mascara review

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Šī man ir galīgi traka nedēļa, tāpēc ar ierakstiem ir tā švakāk. Taču par seniem favorītiem ir viegli runāt :) Tāpēc šodien par manu mīļāku skropstu tušu - Lancome Hypnose. Pirmo reizi Hypnose izmēģināju pirms bail padomāt cik gadiem :D Un tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena (protams, ar uzklātu tušu!). 
Lancome sola, ka Hypnose tuša palielinās skropstu apjomu līdz par 6 reizēm. Skropstas būs mīkstas un bez kunkuļiem. Ko vēl vajag? Man - neko vairāk.
Hypnose ir klasiskā birstīte. Man ļoti patīk tušas krēmveida konsistence, kas nosaka to, ka Hypnose ideāli pilda savu pienākumu no pirmās lietošanas reizes līdz pēdējai (nav jāgaida, kamēr produkts paliks sausāks, lai sniegtu labu rezultātu). Tušas radīto efektu var redzēt bildē zemāk. Acis uzreiz izskatās lielākas un plašākas, atvērtākas. Jāpiebilst, ka tuša turas godam visas dienas garumā, nebirst, neveido pandas acis, taču viegli nāk nost ar kosmētikas noņemēja (es lietoju Biodermas Sensibio ūdeni) palīdzību.
Kāda ir jūsu ideālā tuša?
P.S. tušu var iegādāties u.v. Stockmann, Kolonna, Douglas veikalos. Cena ap 20 Ls.

English summary:
Hello gorgeous! I love my Lancome Hypnose mascara as it is just amazing! It boosts up the volume of my lashes. It doesn`t droop or give me pandas eyes. Lancome Hypnose is all time favorite of mine.

trešdiena, 2013. gada 4. decembris

Artdeco High Definition Foundation, jeb pēdējā laika labākais tonālais krēms (atsauksme)

Artdeco High Definition Foundation review.

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Man ir ļoti gaiša (man nepatīk vārds "bāla") kombinēta sejas āda (ziemā vaigi sausi, bet T-zona normāla; vasarā vaigi normāli, viss pārējais - taukains), turklāt ir arī redzams sarkans asinsvadu tīkliņš uz vaigiem un ap degunu. Tātad, asinsvadus vajag nomaskēt, bet ādu matēt (es taču gribu perfektu ādu, vai vismaz, tās ilūziju). Man nepatīk smagnēji tonālie krēmi (arī ziemā nelietoju neko barojošu un biezu). Izlasot Artdeco HD tonālā krēma īsu, bet pārliecinošu aprakstu, izlēmu pamēģināt.
Jaunās paaudzes tonālais krēms, kas ir kā otra āda. Nodrošina dabīgu, nevainojamu un vienmērīgu sejas toni, izlīdzinot sīkas krunciņas. Noturīgs. Der visiem ādas tipiem.

Uzreiz teikšu, ka Artdeco High Definition tonālais krēms ir iekarojis manu sirdi. Krēmam ir viegla tekstūra un neitrāla (es teiktu, tonālam krēmam raksturīga) smarža. Krēms ļoti vienmērīgi klājas, nerullējas nost, nesakrīt krociņās, labi nomaskē apsārtumus un tumšos lokus, nepasvītro poras. Domāju, ka maskēšanas un ādas toņa izlīdzināšanas spējas vislabāk raksturo bildes pirms un pēc (pirmajā bildē spf 20 manā mitrinošā krēmā nodod sevi).

Piekritīšu apgalvojumam, ka HD tonālais der visiem ādas tipiem, jo mana āda maina savu stāvokli: vienu dienu tā ir nepārprotami sausa, citā dienā vairāk taukojas. Var būt izteikti sausai ādai ar noslieci uz lobīšanos varētu nederēt (man ir aizdomas, ka šādā gadījumā krēms varētu pasvītrot sausos pleķīšus). Kad mana āda ir sausāka, krēms godam turas 10 stundas, ja taukaināka, tad HD ir uzdevuma augstumos 4-6 stundas, tad vajadzīga piepūderēšana (es šobrīd ikdienā pūderi nelietoju). Kā lielu plusu vēlos atzīmēt pietiekoši gaišu toņu esamību (es lietoju #42), jo tā bieži vien Latvijā ir problēma. Īsāk sakot, Artdeco HD tonālais krēms ir vienkārši superīgs! Iesaku!

Sastāvs: Cyclopentasiloxane, Aqua (Water), Butylene Glycol, Isododecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Talc, Silica, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Propylene Carbonate, Lecithin, Methylparaben, Propylparaben, Chlorphenesin, Hexyllaurate, Sodium Chloride, Laureth-7, Dimethiconol, Caprylic/Capric Triglyceride, BHT, Diacetyl Boldine, Parfum (Fragrance), Coumarin, Limonene, Linalool, Benzyl Benzonate, (+/- (May Contain) Mica, CI 77007 (Ultramarines), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)]

P.S. Par šo tonālo krēmu ir laba atsauksme no skaistumlapas.
P.P.S. Cena Ls 16.95. Pieejams Stockmann, Douglas, Kolonna.
Vai esat mēģinājušas kaut ko no Artdeco? Kā patika?

English summary:
Hello gorgeous! I`ve tried Artdeco High Definition foundation and it seems, that I`ve got a new favorite! It evens out my redness prone skin very well (see pictures before/after). It does not emphasize my pores or stick into fine lines. The staying power is also quite good. I highly recommend to try HD foundation!

otrdiena, 2013. gada 3. decembris

Superīgi telefona vāciņi

Sveikas, daiļās! Es vienkārši nevarēju nepalielīties :D
Šodien mans telefons izskatās pēc cepuma :D Kaut kad izskatīsies pēc Chanel nagu lakas :D Jāsaka, ka cepums man, tomēr, patīk vairāk :)
Vāciņiem ir izcila (tiešām izcila) kvalitāte. Par katru vāciņu maksāju 11$ + piegāde 4$ (par abiem kopā). Adrese: http://www.etsy.com/

pirmdiena, 2013. gada 2. decembris

empties #9, jeb novembra tukšā tara

Sveikas, daiļās! Šoreiz man daudz tukšas taras un daudz arī tukšo trauciņu tieši no uzmanības cienīgiem produktiem:

Roku krēmi:
Neutrogena Fast Absorbing roku krēms. Iesūcas ātri, labi mitrina roku ādu. Sastāvs gan nav tik spīdošs, bet, kopumā labs produkts. Plašāka atsauksme par visiem izlietotiem roku krēmiem šeit
Cath Kidson rožu roku krēms. Dievīgs! Viekārši dievīgs. Labi mitrina ādu un smaržo pēc rozēm. 
Loccitane šī sviesta krēmi lieliski mitrina un aizsargā roku ādu.
 
Perumed Extra Mild Nail Polish Remover ir mans mīļākais līdzeklis nagu lakas noņemšanai bez acetona. Regulāri iegādājos atkārtoti Multilukss veikalā. Iepakojums izskatās pēc Mavala līdzekļa pakaļdarinājuma. Šo faktu nemācēšu komentēt, bet līdzeklis ir labs :)

Vēl viens Multilikss veikala brīnums ir Nagu Lakas Atšķaidītājs (maza brūna pudelīte ar baltu korķīti). Nu jau sen man nav aktuāls produkts, bet, cik atceros, ar uzdevumu tika galā labi.
 
TheBodyShop kokosriekstu dušas želeja. Es mīlu TBS dušas želejas un kokosriekstus, taču šī smarža man jau bija krietni apnikusi, tāpēc priecājos, ka pudelīte ir tukša :) Bet pašai želejai nav ne vainas.

Bezkrāsainā henna. Lietoju kā matu masku un man ļoti patika. Mati pēc lietošanas ir kuplāki un tādi kā biezāki.

Revlon Nutri Color Creme matu maska krāsas atjaunošanai. Ideāls SOS līdzeklis gadījumiem, kad jāiziet "cilvēkos", bet matu krāsas tonis alkst pēc atsvaidzināšanas. Lieliski pabaro matus (galu galā tā ir maska) un atjauno krāsu. Pieejama ļoti dažādos toņos. Manuprāt, šis ir must have produkts spilgto toņu piekritējām (violets, sarkans, oranžš un tt.). Krāsa turas matos līdz nākamai mazgāšanas reizei.

Essence Get Big Lashes skropstu tuša. Superīga bieza birstīte, taču tuša mēdz nobirst :( Mazliet plašāka atsauksme šeit.

Stenders Ziemeļi Piparmētras šķidrās ziepes (es izmantoju kā dušas želeju). Tas ir kaut kas fantastisks! Kad vannasistaba piepildās ar piparmētru smaržu, es pilnīgi kūstu! Lieliski atsvaidzina smadzenes un ķermeni :) Plašāka atsauksme šeit.

Avene Extremely Gentle Cleanser. Viens no mīļākiem līdzekļiem sejas attīrīšanai. Plašāka atsauksme šeit un šeit.

PHB Elixir Of Youth Anti-Aging Cleanser. Ļoti patīkams sejas attīrīšanas krēms. Labi pilda savas funkcijas un jauki smaržo. Nesausina ādu. Plašāka atsauksme šeit

Vichy Normaderm Global Anti-imperfection Hydrating Care. Par anti-imperfection pilnībā piekrītu, par hydrating gan nē :D Plašāka atsauksme šeit.

Anne Semonin Tissue Serum. Ļoti labs produkts. Labi līdzsvaro ādu un samazina krunciņas. Smaržo pēc rozēm. Plašāka atsauksme šeit.

Gusto lūpu balzams. Sākumā ļoti patika, bet aukstajā laikā ārpus telpām nav lietojams, jo pārvēršas par biezu, plastilīnam līdzīgu masu :D