pirmdiena, 2013. gada 30. decembris

Catrice Liquid Metal acu ēnas - atsauksme

Catrice Liquid Metal eyeshadow review

English summary: Hello gorgeous! I tried Catrice Liquid Metal eyeshadows and they are just amazing! Highly pigmented, very creamy, have good staying power, reasonably priced. See swatches below. I have #080 Mauves Like Jagger - gorgeous taupey purple shade with some tiny silver glitters and 090 Nougat It Right - coppery brown with a very subtle reddish shimmer.

Sveikas, daiļās! Man patīk acu ēnas. Tās man ir ļoti daudz (visas diez vai jebkad spēšu izlietot), tāpēc ļoti priecājos, kad veikalos parādās kaut kas jauns, kvalitatīvs un arī budžetam draudzīgs. Pēdējā laikā mani ļoti priecē Catrice produkti un šis nav izņēmums. Catrice acu ēnas "šķidrais metāls", ja pareizi sapratu, tagad būs pastāvīgā sortimentā. Es izvēlējos divus toņus: 080 Mauves Like Jagger un 090 Nougat It Right (Catrice, kā parasti izceļas ar saviem asiem nosaukumiem). Ēnas ir labi pigmentētas, nebirst, labi klājas gan ar otu, gan ar pirkstiem (jā, es mēdzu klāt acu ēnas ar pirkstiem). Tekstūra ir apbrīnojami krēmīga, nu ļoti līdzīga Dior ēnām. Bez bāzes ēnas labi turas uz plakstiņiem kādas 5 stundas, bet man ir taukaini plakstiņi. Ar bāzi lieliski turas visas dienas garumā.  

Tonis 080 Mauves Like Jagger ir Taupe (vai šim tonim ir korekts latvisks nosaukums?)  ar ceriņkrāsas piesitienu. Dienas gaismā vairāk parādās tieši ceriņkrāsa, bet tā nebūt nav uzbāzīga. Mākslīgā apgaismojumā tonis izskatās vairāk pelēks. Man ne īpaši patīk, ka šim tonim klāt ir sudraboti spīdumi (diezgan smalki, bet tomēr ir), taču tos var redzēt tikai spilgtā saules gaismā.
090 Nougat It Right ir vara brūns ar knapi manāmu sārtu spīdumu. Šim tonim nekādi "disbalansējoši" spīguļi nav.
Pēc swatchiem var redzēt, ka ēnas perfekti klājas un iztušējas. Uz acīm 080 Mauves Like Jagger

Un 090 Nougat It Right:
Rezumējot - superīgs produkts par superīgu cenu!
Catrice Liquid Metal acu eņas var iegādāties Drogas veikalos, cena 4,18 EUR.
Par šim ēnām ir laba atsauksme arī no VelvetMimosa.
Vai esat mēģinājušas šis ēnas un kā patika?

piektdiena, 2013. gada 27. decembris

ZAO makeup dekoratīvā kosmētika ar ECO CERT sertifikātu.

Sveikas, daiļās! Nesen man radās iespēja izmēģināt franču dabīgas kosmētikas ZAO makeup zīmola produkciju, kas Latvijā ir jaunums. Zīmola dzimtene ir Francija, Provansas reģions. Tā radītāji nav jaunpienācēji, ZAO tēvs ir Deivids Rekkole - viens no dabīgās dekoratīvās kosmētikas idejas un ražošanas pionieriem Eiropā. Pirmā dekoratīvās kosmētikas līnija vēsturē, kura ieguva ECOCERT sertifikātu, tika radīta tai skaitā pateicoties šī cilvēka ieguldījumam. ZAO kosmētika ir pilnīgi dabīga un katram produktam ir ECOCERT sertifikāts. Atsevišķs patīkams pārsteigums un piedzīvojums ir ZAO make-up iepakojumi. Bambusa iepakojums ir patīkams taustei un atgādina par dabu katrā lietošanas reizē. Man ļoti patīk minerālie pūderi (līdz šim esmu mēģinājusi MAC un Lily Lolo produkciju) un minerālās tušas (Bare Minerals jau sen iekaroja sev vietiņu mīluļu sarakstā), tāpēc biju ļoti ieintriģēta izmēģināt kaut ko jaunu no minerālās kosmētikas.
Protams, pats pirmais, ko pamana acs ir tieši iepakojums. Un tas ir vienkārši fascinējošs! Es nekad neko līdzīgu neesmu redzējusi. Katrs produkts ir iesaiņots auduma maisiņā (izskatās kā maza dāvaniņa). Iekšā vēl burvīgāks bambusa iepakojums, kas nu dien izskatās pēc īsta mākslas darba.

Produkti kopā ar maisiņiem:

Vaigu sārtums tonī #323 Dark Purple, matētas acu ēnas #203 Dark Brown, pērļu acu ēnas #105 Golden Sand un #113 Coppered Gold:

Iepriekšējā bildē acu ēnu toņi ar attēloti diezgan precīzi, bet sārtuma īstais tonis redzams šeit:
Jāsaka, ka produkti ir dievīgi ne tikai iepakojumos, bet arī darbībā. Acu ēnas ir ļoti pigmentētas (it īpaši tumši brūnais tonis) un turas vietā visas dienas garumā (atkal jāpiemin tumši brūnais tonis, jo tam noturība ir mazliet švakāka, proti, pēc laiciņa ēnas sāk birt, taču, es neesmu lietojusi nekādu ēnu bāzi). Ēnas ir ļoti smalka maluma un viegli iztušējas. Vaigu sārtums arī ir labi pigmentēts un arī tam piemīt laba noturība. Kas ir īpaši svarīgi, minerālā kosmētika labi iedarbojas uz ādu, ārstē izsitumus, lieliski cīnās ar ādas spīdēšanu. Man patīk, ka sārtums ir matēts un nepasvītro ādas nepilnības, bet, tieši otrādi, labi maskē poras un sīkas pumpiņas. Produkti darbībā:
Pa visu plakstiņu pērļu acu ēnas #105 Golden Sand, kontūra matētas acu ēnas #203 Dark Brown, vaigu sārtums tonī #323 Dark Purple.
Acis tuvāk:
 Pērļu acu ēnas #113 Coppered Gold:
Visi pieminētie produkti ir pieejami http://zaomakeup.lv/ mājaslapā. 
Cenas: acu ēnas ~19 EUR, vagu sārtums ~18 EUR.
Vai esat lietojat minerālu kosmētiku? Vai esat mēģinājušas kaut ko tieši no ZAO makeup un kādas atsauksmes?
P.S. Liels paldies ZAO makeup par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

ceturtdiena, 2013. gada 26. decembris

Ko tava āda mēģina tev pateikt?

Sveikas, daiļās! Nesen pamanīju kādu bildi, kas saucas "Ko tava āda mēģina tev pateikt". Šī ir sava veida karte, kas palīdz izprast pumpu rašanās iemeslu kādā konkrētā sejas zonā:
Zonas 1 un 3 (piere) :
Urīnpūslis un gremošanas trakts - vairāk seko līdzi veselīgam uzturam un dzer vairāk ūdens.

Zona 2 (starp uzacīm) :
Aknas - pumpas šajā zonā var signalizēt par pārtikas alerģiju. Samazini alkohola daudzumu, "smagu pārtiku", piena produktus. Starp citu, es jau sen pamanīju, ka man pumpas starp uzacīm parādās pēc vīna lietošanas.

Zonas 4 un 10 (ausis) :
Nieres - dzer vairāk ūdens un samazini kafijas un gāzēto dzērienu daudzumu.

Zonas 5 un 9 (vaigi) :
Elpošanas sistēma. Pumpas uz vaigiem raksturīgas smēķētājiem un alerģiskiem cilvēkiem. 

Zonas 6 un 8 (ap acīm) :
Nieres. Tumšie loki un tūska var veidoties no nepietiekošas gulēšanas (organisms nepaspēj attīrīties), kā arī no nepietiekoša ūdens daudzuma. Atceries dzert 2 L ūdens dienā.

Zona 7 (deguns) :
Sirds. Ja regulāri parādās pumpas uz deguna, pārbaudi savu asinsspiedienu. Deguna zonā asinsvadi ir izvietoti īpaši tuvu ādas virsmai. Padomā, vai pārlieku nekairini jutīgo apgabalu.

Zona 12 (zods) :
Kuņģis. Pamēģini ēst vairāk produktus, kas satur šķiedrvielas (brokoļi, spināti). Izej kādu attīrošo kūri.
 
Zonas 11 un 13 (zem lūpu kaktiņiem) :
Hormoni. Lai mazinātu izsitumus šajā zonā, lieto daudz ūdens un tumši zaļus dārzeņus. Pumpas šajās zonās var norādīt arī uz ovulāciju (ja vienā mēnesī vairāk cieš labā puse, bet citā kreisā, tu vari noteikt kura olnīca šoreiz strādā).
 
Zona 14 (kakls) :
Slimības. Pumpas uz kakla var norādīt uz to, ka organisms cīnās ar baktērijām vai vīrusiem. Dzer pēc iespējas vairāk šķidruma.

pirmdiena, 2013. gada 23. decembris

Neputojošie ādas attīršanas līdzekļi #2, jeb Labais, Ļaunais un Neglītais.

Sveikas, daiļās! Kārtējo reizi pastāstīšu par neputojošiem ādas attīrīšanas līdzekļiem. Iešāvās prātā doma, ka pieredze ar šis dienas varoņiem līdzinās slavenai filmai: Labais, Ļaunais un Neglītais.


Labais: 
TheBodyShop Kumelītes attīrošs sviestakrēms sejai. Izsmalcināts attīrošs līdzeklis visai sejai. Maigi un efektīvi noņem dekoratīvo kosmētiku, vienlaikus atsvaidzinot un nomierinot ādu. Piemērots jutīgai ādai un kontaktlēcu nēsātājām. Iemasē sausā sejas ādā un noskalo. Produkta konsistence līdzinās kokosriekstu eļļai, proti, iepakojumā tas ir sviesta formā, bet, saskaroties ar ādu kūst un pārvēršas eļļā. Es gan neesmu īsti droša vai līdzeklis smaržo pēc kumelītēm, bet smarža ir patīkama un neuzbāzīga. Man ļoti patīk, ka līdzeklis gan labi šķīdina kosmētiku, gan kalpo ka eļļa sejas masāžai. Vēl vairāk man patīk fakts, ka produkts viegli nomazgājas ar ūdens palīdzību. Nav nekādas eļļainas-taukainas-ķēpīgas kārtiņas uz sejas. Gan tekstūra, gan produkta smarža padara ik-vakara kosmētikas noņemšanu par mazu SPA rituālu. Fantastisks līdzeklis. Jāsaka, ka arī cena balzama veida kosmētikas noņemšanas līdzeklim ir visai demokrātiska.
Sastāvs: Ethylhexyl Palmitate (Skin Conditioning Agent), Synthetic Wax (Binder/Emollient), PEG-20 Glyceryl Triisostearate (Skin Conditioning Agent), Olea Europaea Fruit Oil/Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (Emollient), Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Skin Conditioning Agent - Emollient), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Tocopherol (Antioxidant), Parfum/Fragrance (Fragrance), Aqua/Water (Solvent/Diluent), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Emollient), Anthemis Nobilis Flower Extract (Natural Additive), Citric Acid (pH Adjuster).

Ļaunais:
Weleda Almond soothing cleansing lotion ir speciāli izstrādāts jutīgai ādai. Šis bagātīgs līdzeklis ir ļoti maigs, tas palīdz atjaunot ādas dabisko līdzsvaru. Mitrina ādu pateicoties mandeļu un plūmes kauliņu eļļam. Pirmais, kas mani ļoti pārsteidza, bija līdzekļa spēcīgā smarža. Tāda tīra mandeļu esence. Vai tiešām līdzeklim, kas domāts jutīgai ādai, ir pieļaujama tik spēcīga smarža? Nākošais pārsteigums mani sagaidīja, kad uzklāju attīrošo losjonu uz sejas. Sajutu vēsumiņu un kņudēšanu, kas raksturīga spirtam. Izlasīju sastāvu. Nu ja, spirts. Lai gan pēdējā laikā arvien vairāk saskaros ar spirtu kosmētikā, un, cik saprotu, dabisku, ar eļļām bagātinātu produktu, bez spirta nav iespējams (vai arī vienkārši grūti) saražot (savādāk sanāks kaut kas lipīgs un ķepīgs). Kopumā losjons labi šķīdina kosmētiku (uz acīm, protams, nelietoju) un nesausina ādu. Produktu uzreiz ārā nemetīšu, jo tas nav slikts, bet atkārtoti diez vai pirkšu. 
Sastāvs: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate SE, Alcohol, Prunus Domestica Seed Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid. 

Neglītais:
Lush Ultrabland facial cleanser ir līdzeklis ar dabisku sastāvu (ja neskaita divus parabēnus saraksta beigās :D ). Ultra efektīvs, ultra maigs sejas attīrīšanas līdzeklis. Lush apgalvo, ka kosmētika turas uz sejas ilgu laiku, jo satur eļļas un vaskus (par šo gan es neesmu tik droša kā viņi). Un tieši bišu vasks ir maigākais produkts, kas spēj efektīvi notīrīt visu kosmētiku. Ar šo līdzekli man gadījās līdzīgs stāsts kā SkaistumaDienasGrāmatai, proti, līdzeklis bija noslāņojies. Man ne īpaši patīk Ultrabland smarža, taču, jāsaka, ka tā pilnībā atbilst dabiskam produktam (aizmirstam par tiem parabēniem). Smaržo pēc bišu vaska, tāda, nedaudz veca bišu vaska. Līdzekļa konsistence ir bieza, krēmīga, eļļaina. Produkts kūst pirkstos un samērā labi šķīdina kosmētiku (acu zonā man gan nepatīk lietot ko tādu, jo no skropstām ārā grūti dabūt). Man nepatīk fakts, ka līdzeklis nešķīst ūdenī, it kā jau loģiski, ka nešķīst, taču pēc lietošanas uz sejas paliek eļļaina kārtiņa. Uz ko tādu mana āda momentāli reaģē ar paplašinātām porām. Un pēc pāris regulāras lietošanas dienām ar melniem punktiem un pumpām. Īsāk sakot, es priecājos, ka produktam ir tik mazs tilpums.
Sastāvs: Almond Oil, Rose Water, Beeswax, Honey, Fresh Iris Extract, Glycerine, Rose Absolute, Tincture of Benzoin, Methylparaben, Propylparaben


Kur var nopirkt un cik maksā?
TheBodyShop kumelītes attīrošs sviestakrēms sejai TheBodyShop veikalos. Cena 17.07 € par 90 ml.
Weleda Almond soothing cleansing lotion Biotēkā, Rimi, LookFantastic. Cena ap 11 € par 75 ml.
Lush Ultrabland facial cleanser Lush veikalos. Cena ap 8.25 € par 45 g.

Kāda ir Jūsu pieredze ar šiem līdzekļiem? Kādi ir Jūsu mīļākie produkti no šiem ražotājiem?

trešdiena, 2013. gada 11. decembris

Lancome Hypnose, jeb mīļākā skropstu tuša

Lancome Hypnose mascara review

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Šī man ir galīgi traka nedēļa, tāpēc ar ierakstiem ir tā švakāk. Taču par seniem favorītiem ir viegli runāt :) Tāpēc šodien par manu mīļāku skropstu tušu - Lancome Hypnose. Pirmo reizi Hypnose izmēģināju pirms bail padomāt cik gadiem :D Un tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena (protams, ar uzklātu tušu!). 
Lancome sola, ka Hypnose tuša palielinās skropstu apjomu līdz par 6 reizēm. Skropstas būs mīkstas un bez kunkuļiem. Ko vēl vajag? Man - neko vairāk.
Hypnose ir klasiskā birstīte. Man ļoti patīk tušas krēmveida konsistence, kas nosaka to, ka Hypnose ideāli pilda savu pienākumu no pirmās lietošanas reizes līdz pēdējai (nav jāgaida, kamēr produkts paliks sausāks, lai sniegtu labu rezultātu). Tušas radīto efektu var redzēt bildē zemāk. Acis uzreiz izskatās lielākas un plašākas, atvērtākas. Jāpiebilst, ka tuša turas godam visas dienas garumā, nebirst, neveido pandas acis, taču viegli nāk nost ar kosmētikas noņemēja (es lietoju Biodermas Sensibio ūdeni) palīdzību.
Kāda ir jūsu ideālā tuša?
P.S. tušu var iegādāties u.v. Stockmann, Kolonna, Douglas veikalos. Cena ap 20 Ls.

English summary:
Hello gorgeous! I love my Lancome Hypnose mascara as it is just amazing! It boosts up the volume of my lashes. It doesn`t droop or give me pandas eyes. Lancome Hypnose is all time favorite of mine.

trešdiena, 2013. gada 4. decembris

Artdeco High Definition Foundation, jeb pēdējā laika labākais tonālais krēms (atsauksme)

Artdeco High Definition Foundation review.

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Man ir ļoti gaiša (man nepatīk vārds "bāla") kombinēta sejas āda (ziemā vaigi sausi, bet T-zona normāla; vasarā vaigi normāli, viss pārējais - taukains), turklāt ir arī redzams sarkans asinsvadu tīkliņš uz vaigiem un ap degunu. Tātad, asinsvadus vajag nomaskēt, bet ādu matēt (es taču gribu perfektu ādu, vai vismaz, tās ilūziju). Man nepatīk smagnēji tonālie krēmi (arī ziemā nelietoju neko barojošu un biezu). Izlasot Artdeco HD tonālā krēma īsu, bet pārliecinošu aprakstu, izlēmu pamēģināt.
Jaunās paaudzes tonālais krēms, kas ir kā otra āda. Nodrošina dabīgu, nevainojamu un vienmērīgu sejas toni, izlīdzinot sīkas krunciņas. Noturīgs. Der visiem ādas tipiem.

Uzreiz teikšu, ka Artdeco High Definition tonālais krēms ir iekarojis manu sirdi. Krēmam ir viegla tekstūra un neitrāla (es teiktu, tonālam krēmam raksturīga) smarža. Krēms ļoti vienmērīgi klājas, nerullējas nost, nesakrīt krociņās, labi nomaskē apsārtumus un tumšos lokus, nepasvītro poras. Domāju, ka maskēšanas un ādas toņa izlīdzināšanas spējas vislabāk raksturo bildes pirms un pēc (pirmajā bildē spf 20 manā mitrinošā krēmā nodod sevi).

Piekritīšu apgalvojumam, ka HD tonālais der visiem ādas tipiem, jo mana āda maina savu stāvokli: vienu dienu tā ir nepārprotami sausa, citā dienā vairāk taukojas. Var būt izteikti sausai ādai ar noslieci uz lobīšanos varētu nederēt (man ir aizdomas, ka šādā gadījumā krēms varētu pasvītrot sausos pleķīšus). Kad mana āda ir sausāka, krēms godam turas 10 stundas, ja taukaināka, tad HD ir uzdevuma augstumos 4-6 stundas, tad vajadzīga piepūderēšana (es šobrīd ikdienā pūderi nelietoju). Kā lielu plusu vēlos atzīmēt pietiekoši gaišu toņu esamību (es lietoju #42), jo tā bieži vien Latvijā ir problēma. Īsāk sakot, Artdeco HD tonālais krēms ir vienkārši superīgs! Iesaku!

Sastāvs: Cyclopentasiloxane, Aqua (Water), Butylene Glycol, Isododecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Talc, Silica, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Propylene Carbonate, Lecithin, Methylparaben, Propylparaben, Chlorphenesin, Hexyllaurate, Sodium Chloride, Laureth-7, Dimethiconol, Caprylic/Capric Triglyceride, BHT, Diacetyl Boldine, Parfum (Fragrance), Coumarin, Limonene, Linalool, Benzyl Benzonate, (+/- (May Contain) Mica, CI 77007 (Ultramarines), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)]

P.S. Par šo tonālo krēmu ir laba atsauksme no skaistumlapas.
P.P.S. Cena Ls 16.95. Pieejams Stockmann, Douglas, Kolonna.
Vai esat mēģinājušas kaut ko no Artdeco? Kā patika?

English summary:
Hello gorgeous! I`ve tried Artdeco High Definition foundation and it seems, that I`ve got a new favorite! It evens out my redness prone skin very well (see pictures before/after). It does not emphasize my pores or stick into fine lines. The staying power is also quite good. I highly recommend to try HD foundation!

otrdiena, 2013. gada 3. decembris

Superīgi telefona vāciņi

Sveikas, daiļās! Es vienkārši nevarēju nepalielīties :D
Šodien mans telefons izskatās pēc cepuma :D Kaut kad izskatīsies pēc Chanel nagu lakas :D Jāsaka, ka cepums man, tomēr, patīk vairāk :)
Vāciņiem ir izcila (tiešām izcila) kvalitāte. Par katru vāciņu maksāju 11$ + piegāde 4$ (par abiem kopā). Adrese: http://www.etsy.com/

pirmdiena, 2013. gada 2. decembris

empties #9, jeb novembra tukšā tara

Sveikas, daiļās! Šoreiz man daudz tukšas taras un daudz arī tukšo trauciņu tieši no uzmanības cienīgiem produktiem:

Roku krēmi:
Neutrogena Fast Absorbing roku krēms. Iesūcas ātri, labi mitrina roku ādu. Sastāvs gan nav tik spīdošs, bet, kopumā labs produkts. Plašāka atsauksme par visiem izlietotiem roku krēmiem šeit
Cath Kidson rožu roku krēms. Dievīgs! Viekārši dievīgs. Labi mitrina ādu un smaržo pēc rozēm. 
Loccitane šī sviesta krēmi lieliski mitrina un aizsargā roku ādu.
 
Perumed Extra Mild Nail Polish Remover ir mans mīļākais līdzeklis nagu lakas noņemšanai bez acetona. Regulāri iegādājos atkārtoti Multilukss veikalā. Iepakojums izskatās pēc Mavala līdzekļa pakaļdarinājuma. Šo faktu nemācēšu komentēt, bet līdzeklis ir labs :)

Vēl viens Multilikss veikala brīnums ir Nagu Lakas Atšķaidītājs (maza brūna pudelīte ar baltu korķīti). Nu jau sen man nav aktuāls produkts, bet, cik atceros, ar uzdevumu tika galā labi.
 
TheBodyShop kokosriekstu dušas želeja. Es mīlu TBS dušas želejas un kokosriekstus, taču šī smarža man jau bija krietni apnikusi, tāpēc priecājos, ka pudelīte ir tukša :) Bet pašai želejai nav ne vainas.

Bezkrāsainā henna. Lietoju kā matu masku un man ļoti patika. Mati pēc lietošanas ir kuplāki un tādi kā biezāki.

Revlon Nutri Color Creme matu maska krāsas atjaunošanai. Ideāls SOS līdzeklis gadījumiem, kad jāiziet "cilvēkos", bet matu krāsas tonis alkst pēc atsvaidzināšanas. Lieliski pabaro matus (galu galā tā ir maska) un atjauno krāsu. Pieejama ļoti dažādos toņos. Manuprāt, šis ir must have produkts spilgto toņu piekritējām (violets, sarkans, oranžš un tt.). Krāsa turas matos līdz nākamai mazgāšanas reizei.

Essence Get Big Lashes skropstu tuša. Superīga bieza birstīte, taču tuša mēdz nobirst :( Mazliet plašāka atsauksme šeit.

Stenders Ziemeļi Piparmētras šķidrās ziepes (es izmantoju kā dušas želeju). Tas ir kaut kas fantastisks! Kad vannasistaba piepildās ar piparmētru smaržu, es pilnīgi kūstu! Lieliski atsvaidzina smadzenes un ķermeni :) Plašāka atsauksme šeit.

Avene Extremely Gentle Cleanser. Viens no mīļākiem līdzekļiem sejas attīrīšanai. Plašāka atsauksme šeit un šeit.

PHB Elixir Of Youth Anti-Aging Cleanser. Ļoti patīkams sejas attīrīšanas krēms. Labi pilda savas funkcijas un jauki smaržo. Nesausina ādu. Plašāka atsauksme šeit

Vichy Normaderm Global Anti-imperfection Hydrating Care. Par anti-imperfection pilnībā piekrītu, par hydrating gan nē :D Plašāka atsauksme šeit.

Anne Semonin Tissue Serum. Ļoti labs produkts. Labi līdzsvaro ādu un samazina krunciņas. Smaržo pēc rozēm. Plašāka atsauksme šeit.

Gusto lūpu balzams. Sākumā ļoti patika, bet aukstajā laikā ārpus telpām nav lietojams, jo pārvēršas par biezu, plastilīnam līdzīgu masu :D


piektdiena, 2013. gada 29. novembris

Atlaides!!! Black Friday deals.

Sveikas, daiļās! Šodien ir Black Friday, kas nozīmē, ka daudzi veikali piedāvā atlaides. Neiedziļināšos jautājumā kas un kāpēc ir melnā piektdiena (jo tas jau nav šī raksta mēŗķis!), bet noskaitīšu kur un kādas atlaides ir šodien:
LookFantastic piedāvā 20% atlaidi visam sortimentam (iespējams, ka ir kādi izņēmumi) ar kodu TREAT20
HQhair arī piedāvā 20% atlaidi visam sortimentam (iespējams, ka ir kādi izņēmumi) ar kodu TREAT20
EChemist piedāvā 10% atlaidi visam sitrimentam (izņemot Neal's Yard, L'Occitane, Solgar, Caudalie, Dr Hausckha). Bez koda.
FeelUnique piedāva 15% atlaidi visam sortimentam (līdz pat pirmdienai) ar kodu FESTIVE15
BeautyBay piedāvā 15% atlaidi noteiktiem zīmoliem - ieskaties linkā (līdz pat pirmdienai)
Escentual piedāvā 20% atlaidi Amerikāņu zīmoliem (līdz 1.decembrim)
AllBeauty piedāvā 15% atlaidi dāvanu komplektiem ar kodu GIFT15 
Sigma piedāvā bezmaksas piegādi ar kodu BF2013
TheBodyShop piedāvā 20% atlaidi visam sortimentam (29.-30. novembrī)  

Ja dienas laikā uzzināšu vēl kaut ko, noteikti padošu ziņu :)

ceturtdiena, 2013. gada 28. novembris

Neputojošie sejas mazgāšanas līdzekļi

Non foaming facial cleanser (facial cleansing creams and oils)

Please scroll down for the English summary

Svekas, daiļās! Ziemā āda paliek arvien sausāka, tāpēc ir aktuāla pēc iespējas maigāka (bet, protams, arī efektīva) attīrīšana. Turklāt, pēdējā laikā, ādas attīrīšana ar eļļām un citiem neputojošiem līdzekļiem ir kļuvusi par tādu kā trendu. Arī Caroline Hirons un Lisa Eldridge iesaka seju tīrīt ar līdzekļiem, kas nesatur virsmas aktīvās vielas (vielas, kas veido putas). Šodien pastastīšu par pieciem produktiem, kas labi attīra sejas ādu no kosmētikas un neputo.


Dr. Hauschka Cleansing Cream. Patiesībā, šo līdzekli es drīzāk nosauktu par ļoti maigu skrubi, nevis sejas attīrošo līdzekli. Attīrošā krēma bāzi veido ūdens un mandeļu milti. Protams, līdzeklis ir daudz daduz daudz maigāks par aprikožu kauliņu skrubi, tomēr tā iedarbības veids nav gluži tāds, kādu es to biju iedomājusies. Taču, kopumā, līdzeklis ir ļoti jauks. Maigi attīra ādas atmirušas šūniņas, patīkami smaržo (es jūtu skābenu citrusu smaržu), mīkstina ādu. Kā negatīvu momentu varu minēt faktu, ka kosmētiku šis līdzeklis diez ko labi netīra nost, proti, Cleansing Cream ir labs papildinājums ādas attīrīšanai (1-2 reizes nedēļā), bet ne pilnībā patstāvīgs sejas mazgāšanas līdzeklis. Vispār, liels paldies Dr. Hauschka par produktu pieejamību mini iepakojumos (3-5-10 ml). 
Sastāvs: Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Meal, Calendula Officinalis Flower Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Alcohol, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Fragrance (Parfum), Citronellol*, Geraniol*, Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit Extract, Xanthan Gum, Algin.

Avene Extremely Gentle Cleanser. Šo līdzekli esmu slavējusi neskaitāmas reizes (un esmu izlietojusi jau vairākus iepakojumus). Extremely Glentle Cleanser speciāli izstrādāts sausas un jutīgas ādas kopšanai. Līdzeklis ir tik maigs, ka to var lietot bez ūdens (pēc kosmētikas nomazgāšanas var vienkārši noslaucīt seju ar salveti vai vates tamponu). Līdzeklis lieliski noņem kosmētiku (arī skropstu tušu) un pavisam nesausina ādu. Ja man liktu izvēlēties vienu sejas mazgāšanas līdzekli, ko vajadzētu lietot visu atlikušo mūžu, es izvēlētos šo! Jo tas ir vairākas reizes pārbaudīts - efektīvi noņem kosmētiku un nekairina nedz ļoti sausu, nedz saules apdedzinātu seju.
Sastāvs: Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, O-Phenyl-Phenol, Cetrimonium Bromide, Decyl Glucoside, Disodium EDTA, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate. 

PHB Elixir of Youth Handmade Cleansing Cream Anti-Aging Cleanser with Organic Rosehip. Šis nu gan garš nosaukums! Taču no tā var visu saprast :) Attīrošais krēms ar pretnovecošanas īpašībām. Krēmam ir krēmīga (pat nesaki!) konsistence un patīkama mežrozīšu smarža. Līdzeklis labi notīra kosmētiku (arī skropstu tušu) un nesausina ādu. Pēc regulāras lietošanas āda paliek mīkstāka. Sastāvā esošā organiskā mežrozītes eļļa paaugstina ādas kolagēna daudzumu. Uz iepakojuma ir piktogrammas: Vegan (no animal ingredients), No animal testing, No alcohol (tādu es redzu pirmo reizi, taču manas regulārās lasītājas zin, ka es izturos pret alkoholu kosmētikā). Īsāk sakot, šis ir superdbisks, superoganisks un, vispār, super-super līdzeklis. Starp citu, PHB firmai ir kādi pieci attīrošie krēmi, kas paredzēti dažādiem ādas tipiem un dažādu problēmu risināšanai.
Sastāvs: Aqua, Helianthus annuus (Organic Sunflower), Cocus nucifera (Organic Coconut), Butyrospermum parkii (Organic Shea Butter), Glyceryl Stearate, Vegetable Glycerin, Theobroma cacao (Organic Cocoa Butter), Coco Glucoside, Sucrose Stearate, Coconut Alcohol, Rosa canina (Organic Rosehip), Prunus amygdalus dulcis (Organic Sweet Almond), Aloe Barbadensis (Organic Aloe Vera), Tocopherol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Rosa Damascena (Rose), Pelargonium Graveolens (Geranium). Citral, Geraniol, Citronellol, Linalool, Eugenol, Farnesol.

Joik Deep Cleansing Facial Oil For Daily Use. Kā jau 100% naturāla eļļa, šī eļļa sastāv tikai no dabisko eļļu maisījuma (eļļains gan man teikums sanāca). Un tā arī ir sejas attīrošās eļļas lielākā problēma. Produktu paredzēts uzklāt uz sausas ādas, iemasēt (izšķīdinot kosmētiku) un noņemt ar celulozes sūklīti (kas nāk līdzi produktam). Viss jau būtu labi, ja ar sūklīti eļļu varētu pilnībā noņemt. Taču nevar! Uz sejas paliek eļļaina (ķepīga) kārtiņa. Turklāt, katru reizi (esmu devusi Joik eļļai četras "otrās iespējas") pēc produkta lietošanas no rīta mana seja (it īpaši žokļa līnija) ir noklāta ar aizdambētām porām. Šausmas! Mani uzpirka fakts, ka šo produktu ražo kaimiņi Igauņi. Bet, diemžēl, jāsaka, ka šis ir vienīgais eļļas pozitīvais aspekts :( (Jā, jā, es zinu, ka šī eļļa daudzām patīk! ).
Sastāvs: sunflower seed oil, olive oil, castor oil, jojoba oil, lemongrass, tea tree and lavender essential oils.
Par šo līdzeklis bija pozitīva atsauksmes no SkaistumaDienasGrāmatas, RoseLeouxembourg un Artas.

Avene Cold Cream Ultra Rich Cleansing Gel der gan sejas, gan ķermeņa attīrīšanai. Jāsaka, ka šis līdzeklis pēc savas slidenās konsistences ļoti atgādina putojošos attīrošos gelus (tikai šis neputo gan).  Labi noņem kosmētiku. Smaržā un uzvedībā ir kaut kas tāds, kas uzreiz liek manīt skābju klātbūtni (kad pirku produktu, nepievērsu šim faktam uzmanību). Droši vien, tieši skābes, tomēr, nedaudz sausina manu ādu. Taču, ja lieto līdzekli reizi dienā (vakarā) vai retāk, šī problēma atkrīt. Nevaru nepateikt, ka Ultra Rich Cleansing Gel izraisīja man alerģisku reakciju (man, nezinu kāpēc, alerģiju agri vēlu izraisa visi "pašputojošie" līdzekļi, kas nāk iepakojumos ar pumpīti), taču vīram līdzeklis ļoti patīk un viņš to turpina lietot bez jebkādām problēmām.
Sastāvs: Avene Aqua, Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Myristic Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco Glucoside, Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Isohexadecane, Cocamidopropyl, Dimethylaminohydroxypropyl Hydrolyzed Collagen, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Cera Alba, Cetyl Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis, Citrus Dulcis, Glyceryl Stearate, Propylparaben, Rosmarinus Officinalis, Sodium Hydroxide, Styrene/Acrylates Copolymer, Triclosan, Xanthan Gum.

Kur nopirkt:
Dr. Hauschka attīrošais krēmsLookfantastic.  Cena £14.95 par 50 ml. Latvijā iegādāties var u.v. Stockmann un Biotēkā.
Avene Extremely Gentle Cleanser: Escentual. Cena £8.00 par 200 ml. Latvijā ir pieejams aptiekās, taču cena gan bija, cik atceros, ap 11 Ls.
PHB attīrošais krēms: PHB mājaslapā un Lookfantastic. Cena £12.95 par 100 ml.
Joik Deep Cleansing Oil pirku u.v. Stockmann. Precīzu cenu neatceros, bet man šķiet, ka  ap 4 Ls.
Avene Cold Cream Ultra Rich Cleansing Gel: Escentual. Cena Cena £8.00 par 250 ml. Latvijā ir pieejams aptiekās (par cenām gan neko nezinu).


Hello Gorgeous! My skin become very dry in winter so I look for very gentle (but effective) cleansers. So here is my experience with five non foaming cleansers.
Dr. Hauschka Cleansing Cream actually is more a kind of a very gentle scrub rather then cleanser. I think it won`t be able to remove makeup (and I definitely won`t try this grainy product on my eyes). But it is a nice product. I hate scrubs, but I can stand Dr. Hauschka cleansing cream as it is so mild. Main ingredients are water and almond meal (so you can approximately have idea what is it). This is a nice complimentary care.
Avene Extremely Gentle Cleanser is a long time favorite of mine. It has no added fragrance, SLS or other bad stuff. Cleanser removes makeup (even mascara) very well. Actually it is so gentle, that you can use it without water (just wipe it off with a tissue afterwards). Must have for me (I just finished my (I believe) fifth bottle and I already bought a new one).    
PHB Elixir of Youth Handmade Cleansing Cream Anti-Aging Cleanser with Organic Rosehip. Huh! That`s a really long name! But you can understand what product claims just from the name :D It is a very nice (and effective) cleanser. It smells like rosehip (you don`t say!). My skin doesn`t feel tight after using PHB cleanser. And it is organic! Pretty Pretty :) You should try it :)
Joik Deep Cleansing Oil doesn`t really work for me. The product is a mixture of oils. And I don`t really feel I can remove this oil after cleansing. I feel like a greasy residue (yaik!) on the skin. And next morning I get tons of blocked pores! Will never buy again.
Avene Cold Cream Ultra Rich Cleansing Gel is a product toy can use on face and body. There is something in the smell and texture, that I can tell it has some acids in the composition. The texture of the product reminds me of foaming cleansing gels (except it is not foaming). I can not stay silent at fact that I got allergy of this product. But my husband still loves it and use it every morning and evening and he is ok :)

pirmdiena, 2013. gada 25. novembris

Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector acu krēms - atsauksme

Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector review

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Kā jau daudzas meitenes (sievietes) esmu ideālu meklējumos. Ideālo sejas krēmu atradu salīdzinoši ātri, taču ar acu krēmu tik veikli negāja, jo prasības, ik pa brīdim, mainījās. Vienu brīdi gribējās kaut ko izteikti mitrinošu, tad kaut ko pret tumšiem lokiem, tad kaut ko vieglāku, tad kaut ko smagāku...un tā bezgalīgi. Mana galvenā acu zonas problēma ir sārtie loki (kā dermatoloģe teica - paldies brūnām acīm) un ļoti plāna (caurspīdīga āda), kā rezultātā var redzēt zilo vēnu tīklojumu (bet nu nav jau tik traki, ka izklausās pēc mana apraksta). Jāņem vērā fakts, ka man ir 28 gadi un, ja ādu ap acīm labi nemitrina, parādās sīkas krunciņas (tām gan es neesmu morāli gatava). 
Kad parādījās pirmie raksti no sērijas, ka drīzumā tumšo loku problēma būs atrisināta, es uzreiz zināju, ka šis krēms nonāks manās rokās! Tā arī notika. Kad krēms vēl nebija pieejams Latvijā, es to caur paziņu pasūtīju no saulainās Grieķijas. Tad nu pēc gara ievada par pašu krēmu:
Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector acumirklī padara ādas toni vienmērīgu. Lietojot regulāri, krēms vizuāli samazina tumšos lokus ap acīm, padarot skatienu jaunāku un izteiksmīgāku (oi oi!). Mitrina un mīkstina ādu ap acīm (nez kāpēc kādam vajadzētu tieši mīkstināt ādu ap acīm?). Der visiem ādas tipiem. Ir drošs kontaktlēcu lietotājiem. Izspiediet nelielu daudzumu krēma un ar metāla aplikatoru (par šo es pastāstīšu atsevišķi) izlīdziniet krēmu acu zonā.


Uzreiz teikšu, ka krēms man ļoti patika un esmu iegādājusies atkārtoti. Taču sākumā, mūsu attiecības neveidojas tik labi. Pirmais, kas mani negatīvi pārsteidza, ir krēma izteikti silikonīga tekstūra (tieši dēļ šis tekstūras man nepatīk lielākā daļa L`Oreal līdzekļu). Kas vainas šādai tekstūrai? Man ir sajūta, ka krēms "sēž" uz ādas un neiesūcas. Otrais - sīku atstarojošo daļiņu klātbūtne krēmā. Manā "swatchā" spīgulīšus nevar redzēt, taču saules gaismā, izsmērējot produktu, tos var redzēt ļoti labi. Galu galā, es gribu maskēt (vai atrisināt) tumšo loku problēmu, nevis novērst uzmanību uz spīgulīšiem. Pēc kādas nedēļas pieradu pie krēma tekstūras un man tā pat iepatikās, jo Even Better kalpo, ka lieliska acu ēnu bāze. Arī smalkās atstarojošās daļiņas uz acīm nevar redzēt. Pateicoties savam tonim, krēms mazliet (bet, protams, ne pilnībā) maskē sārtos lokus. Patiesībā krēms lieliski tiek galā tieši ar sārto pigmentu (zilās vēnas nesedz). Regulāri lietojot Even Better, pamanīju, ka varu iziet ārā bez konsīlera (agrāk nevarēju, jo uz mani skatījās kā uz slimo, un pat pāris reizes esmu saņēmusi šādas piezīmes). Parādīšu vienu vecu telefona pašportreti, lai jūs sparastu, par ko iet runa:

Pateicoties krēma regulārai lietošanai esmu tikusi no skata, kas ir redzams pirmajā bildē, līdz šim:
Manuprāt, efekts tīri labs, vai ne? Vēl viens faktors, par ko gandrīz aizmirsu - krēms ļoti labi mitrina ādu ap acīm. Īsāk sakot, Clinique Even Better eyes ir mans šī brīža mīļākais produkts ādas kopšanai acu zonā.
Ak jā...par aplikatoru! Es vienreiz pamēģināju izlīdzināt krēmu ar šo metāla "deguntiņu" un man nepatika, jo neko īsti izlīdzināt nevar, krēms lien atpakaļ tūbiņā, metāls ir auksts un, līdz ar to, nesekmē krēma iesūkšanos.
Starp citu tieši Clinique Even Better eyes saņēma Allure Best of Beauty Award 2012 kā labākais krēms pret tumšajiem lokiem. Ne velti!


Sastāvs:  Dimethicone, Water, Isostearyl Palmitate, Polyethylene, Polysilicone-11, Butylene Glycol, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Isononyl Isononanoate, Polymethylsilsesquioxane, Titanium Dioxide, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polymethyl Methacrylate, Petrolatum, Glyceryl Polymethacrylate, Morus Nigra (Mulberry) Root Extract, Dimethicone Crosspolymer-3, Caffeine, Mica, Tocopheryl Acetate, Sucrose, Milk Protein, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Glyceryl Laurate, Quaternium-90 Bentonite, Sodium Chloride, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Whey Protein, Glycerin, PEG-8, Phytosphingosine, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul's Wort) Extract, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Dimethicone Silylate, Cholesterol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Linoleic Acid, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Yeast Extract, Disodium EDTA, Pyridoxine Dipalmitate, Propylene Carbonate, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol, Triticum Vulgare (Wheat Bran) Extract, Palmitoyl Oligopeptide, Iron Oxides

Kādi ir jūsu mīļākie produkti ādai ap acīm?
P.S. krēmu pirku u.v. Stockmann, cena Ls 30 par 10 ml (biju pārsteigta, ieraugot šo ciparu, jo tūbiņa izskatās lielāka).

English summary: 
Hello gorgeous! I love Clinique Even Better Eyes Dark Circle corrector as it really does what it claims. If you don`t believe me, please see my pucrures before and after (couple months of using this cream). It moisturizies the eye area pretty well. Fine lines are gone. This cream is favorite of mine!
 

sestdiena, 2013. gada 23. novembris

piektdiena, 2013. gada 22. novembris

Dior Rouge Diorific lūpu krāsa Marilyn

Dior Rouge Diorific lipstick in Marilyn

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Jau gadu atpakaļ iegādājos Rouge Diorific lūpu krāsu, bet, kā parasti, parādu viņu tikai tagad :D 
Diorific lūpu krāsa klājas ļoti viegli un ir labi pigmentēta. Var uzklāt pavisam plānu kārtiņu, panākot vieglu ietonēšans efektu, vai arī uzklāt vairākas kārtas, pilnībā nosedzot dabīgo lūpu toni. Lūpu krāsa ir ļoti komfortabla uz lūpām, nemaz nesausina. Diorific smaržo pēc klasiskas lūpu krāsas. Marilyn ir vēsais intensīvais aveņu rozā tonis ar satīna finišu. Turas uz lūpām 3-4 stundas, noēdas pieklājīgi vienmērīgi, krociņās nesaiet. Es biju mazliet vīlusies, ka zelta futlāris ir taisīts no plastmasas, nevis metāla, bet tas ir sīkums :)
Koptēls: vējš, jūra un Dior
Savu Diorific pirku Stockmann , bet, noteikti, lūpu krāsai ir jābūt arī Kolonnās, Douglas un KristiAna veikalos. Pieejama arī escentual. Cena ap 23 Ls.

English summary: 
Hello gorgeous! This is my lovely Diorific lipstick in Marilyn. It smells like typical lipstick and glides on easily. It has good staying power (3-4 hours). It has gorgeous satin finish. Shade Marylin is an intense raspberry color with a hint of blue. 

trešdiena, 2013. gada 20. novembris

Man pirmais pasūtījums no Strawberrynet.com

Sveikas, daiļās! Nesen blogā bija ieraksts par kosmētikas interneta veikaliem. Saņēmu daudz komentārus un arī pozitīvas atsauksmes par interneta veikalu Strawberrynet.com. Es jau sen plānoju iegādāties Shu Uemura skropstu atliecēju (tā viņš saucas?) un, iedvesmojoties ar meiteņu pozitīvo pieredzi, izdomāju, ka ir laiks pasūtīt. Šodien saņēmu kāroto kastīti. Es ļoti atvainojos par steigā uzņemtām telefona bildēm, bet es vienkārši nevarēju neparādīt to iesaiņojumu! Pirmkārt, kastīte atnāca nedēļas laikā (pavadīja arī pāris dienas muitā, bet nodokli neuzlika, jo preces vērtība ir zem 28 EUR). Kastīte bija aptīta ar ceriņu krāsas lentīti - kā īsta dāvana! Kad attaisīju vaļā, biju pārsteigta vēl vairāk. Produkts bija ietīts hameleona krāsas dāvanu papīrā. It kā jau sīkumi, bet tik mīlīgi! :)
 

Tas arī šodienai viss, tikai gribēju atrādīt to neparasto iepakojumu :)
P.S. Piektdien (22.11) būs atsauksme par Dior lūpukrāsu no Grand Bal kolekcijas.

otrdiena, 2013. gada 19. novembris

Anne Semonin Tissue Serum review / atsauksme

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Brīnumainais Anne Semonin Tissue serums nonāca manās rokās pateicoties manai lieliskai māsai. Godīgi sakot, ja ne viņa, es par šādu zīmolu nemaz nezinātu. Anne Semonin zīmols tika dibināts apmēram 25 gadus atpakaļ. Zīmols balstās uz SPA koncepciju un individuālo aktīvo komponentu un līdzekļu piemeklēšanu konkrēti katram klientam. Anne Semonin klāstā ir daži "bāzes" līdzekļi, kas paredzēti aktīvo komponentu (eļļu un mikroelementu) pievienošanai, kā arī serumi, krēmi, maskas un tt. 
Tussue serums stimulē ādu un apgādā ar minerāliem. Ideāls lietošanai uz T-zonas, jo lieliski matē ādu. Balansē ādami mitruma līmeni un tauku izdalīšanu (to pašu sola arī Kiehl`s Midnight Recovery serums). Lielisks līdzeklis lokālai lietošanai uz krunciņām, mazina pietūkumu un tumšos lokus ap acīm.
Anne Semonin Tissue serumam piemīt viegla ne eļļaina tekstūra un brīnumaina rožu smarža. Tāpēc katra uzklāšanas reize pārvēršas par mazu SPA rituālu. Ja runā tieši par efektu - es parakstos zem katra vārda no līdzekļa reklāmas. Serums sabalansē ādas tauku līdzsvaru. Āda ir ideāli mitrināta un pārlieku netaukojas. Lietojot regulāri (es lietoju tikai uz nakti - krēma vietā) samazinās poras un melno punktu daudzums, pazūd smalkas rieviņas no acu zonas. Āda ir tvirtāka (es gan nesūdzos uz savas ādas tvirtuma pakāpi, bet, šoreiz efekts ir acīmredzams). Ja no rīta acis ir piepampušas, āda izskatās nogurusi un pelēcīga, pēc seruma uzklāšanas, piecu minūšu laikā es izskatos daudz svaigāk. Godīgi sakot, man trūkst vārdu, lai aprakstītu visas seruma labās īpašības. Anne Semonin Tissue serums ir padārgs (110.00€ par 30 ml -auč! ), bet ir savas naudas vērts. Ja pati nepamēģinātu, ne mūžam neticētu, ka var sagaidīt tik dramatiskas izmaiņas sejas ādas stāvoklī. 

Sastāvs: AQUA (WATER)/EAU, ROSA CENTIFOLIA (CABBAGE ROSE) FLOWER WATER, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SODIUM DNA, TRIETHANOLAMINE, GLYCERYL ACRYLATE /ACRYLIC ACID COPOLYMER, METHYLPARABEN, PROPYLENE GLYCOL, MARIS SAL (SEA SALT)/SEL MARIN, DIPOTASSIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, HEXAMIDINE DIISETHIONATE, PROPYLPARABEN, CHLORPHENESIN, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, CITRONELLOL, GERANIOL. 

Iegādāties var Anne Semonin mājaslapā vai BeautyBay.

Hello Gorgeous! Anne Semonin Tissue Serum is Remineralising, stimulating, ultra light, Tissue Serum addresses hydration levels, and tissue strength on delicate areas of the face. An excellent localised treatment to help ease out fine lines for tired, puffy eyes, lips and neck. If I would not try it I would never believe in an amazing effect Tissue Serum can make to my skin. It feels so plumped and rejuvenated. Pores are tightened, puffy eyes and dark circles are gone. Small lines around the eyes disappeared. It has amazing lifting effect, I can not say, that I need some kind of lifting, but after using this product effect is so dramatic! Amazing product and definitely worth its price (110.00€ for 30 ml).

svētdiena, 2013. gada 17. novembris

Par kosmētikas testeriem + pļāpa

Sveikas, daiļās! Vai jūs lietojat kosmētikas un smaržu testerus? Es lietoju. Jo šī ir lieliska iespēja ieekonomēt līdzekļus uz kārtējās lūpu krāsas vai, it īpaši, smaržu iegādes. Taču, manuprāt, lielākā daļa cilvēku nemaz nesaprot kas testeris patiesībā ir. Bieži uzpeld diskusijas par to, ka smaržu testeri veikalos smaržo stiprāk, vai pat savādāk, nekā pašas smaržas. Lūpu krāsas (testeri) turas uz lūpām ilgāk un tā tālāk. Es negribu nevienu mācīt, vai kaut ko uzspiest (kaut gan, ja jau izveidoju šādu rakstu, tad, droši vien, gribu :D ), tikai padalīties ar savu viedokli testeru jautājumā un dot pāris padomus kā nopirkt testeri, nevis pakaļdarinājumu.
Mani testeri: Dior Miss Dior le parfume smaržas, Dior J`adore smaržas, Dior Rouge Dior lūpu krāsa, Dior Addict Shine lūpu krāsa, YSL Rouge Volupte lūpu krāsa.

Sākšu ar to, ka testeros pilda to pašu produktu, ko individuālai tirdzniecībai paredzētos iepakojumos. Neviens ražotājs netaisa atsevišķu partiju ar smaržīgākām smaržām vai noturīgāku lūpu krāsu. Testera iepakojums (stikla burciņa, tūbiņa un tt.) izskatās tāpat kā individuāla produkta iepakojums. Ja runājam tieši par smaržām, tad iepakojums ir identisks individuālam smaržu iepakojumam. Visi šie ss.lv varianti ir viltojums:
Manuprāt, smieklīgi izklausās arī apgalvojums, ka smaržas tās pašas, tikai tiek pildītas vienkāršākos iepakojums, lai būtu lētāk. Kā tad! Katrs ražotājs, vienalga vai tas ir Dior, Chanel, vai Dzintars, velta daudz laika un pūļu, lai produkta iepakojums būtu individuāls, atbilstu smaržu "tēlam", radītu pircējā asociācijas, būtu atpazīstams...Nevis visas pazīstamu zīmolu smaržas vienā rūpnīcā pilda bezpersoniskās pildspalvveida pudelītēs.
Sīkāk pastāstīšu kā izskatās īsts smaržu testeris. Pirmkārt, testerim ir liels iepakojums (40, 50, 75, 80 vai 100 ml). Tāda "formāta" kā 15 vai 20 ml testeriem nemēdz būt. Kaut kur ir jābūt norādītam, ka šis ir testeris. Tātad, jābūt uzrakstam "tester", "demonstration", "not for sale", "not for individual sale":
Dior Miss Dior le parfum gadījumā uzraksts ir veidots uz nosaukuma "šiltītes" otrās puses. Skatoties uz iepakojumu no priekšas neko nevar manīt, taču ja skatās smaržām cauri, var pamanīt uzrakstu. Vēl viena pazīme, ka atšķirt testeri ir smaržu notis, kas ir norādītas aizmugurējā pusē:
Ja uzklikšķināt uz bildes, tad stiklā iegravētās notis var redzēt skaidrāk. Citi ražotāji vienkārši drukā šo sarakstu (ar krāsu), nevis iegravē. Dior J`adore smaržu gadījumā individuālam iepakojumam, skatoties no priekšas, jābūt tīram, bez uzrakstiem. Taču testerim ir norādīts gan zīmola nosaukums, gan pašu smaržu nosaukums. Iepakojuma apakšējā daļā jābūt norādītam preces sērijas numuram (diemžēl, manās bildēs, tos nevar saskatīt). Tas parasti sastāv no burtu un ciparu kombinācijas. Testeriem vai oriģinālām smaržām un kosmētikai nemēdz būt nekādas hologrammas (kas, it kā apliecina izcelsmi).

Ja runājam atsevišķi par lūpu krāsām, tad testerim, parasti oriģināla korķīša vietā ir balts plastmasas korķītis (var redzēt pirmajā bildē), jo lūpu krāsas ir paredzētas likšanai vitrīnā. Skaidri jābūt norādītam tonim. Kā arī, lielākoties, uz lūpu krāsas iepakojuma dibena ir apjomīga (gēlveida vai plastmasas) uzlīme ar toņa nosaukumu. Tāpat kaut kur jābūt skaidri norādītam, ka produkts ir testeris un nav paredzēts pārdošanai.

Pirkt testeri dāvanai, droši vien, nav tā labāka izvēle. Taču, priekš sevis, vai priekš kāda tuva cilvēka, kas nemēdz nest kosmētiku ārpus mājas (mana mamma nemēdz piekrāsot lūpas vai lietot pūderi ārpus mājas) kāpēc gan ne? Vēl viens variants ir pirkt lūpu krāsu no tās pašas kolekcijas, kāda jau ir pārstāvēta tavā kosmētikas maciņā. Šādā gadījumā, ņemot lūpu krāsu līdzi, var vienkārši samainīt korķīšus.

Kā nopirkt testeri, nevis viltojumu? Drošāk ir pirkt testerus interneta veikalos (Latvijā ļoti daudzi veikali piedāvā testerus par mazākām summām). Testerus var pirkt arī ebay, bet jābūt uzmanīgai. Izvēlies pārdevēju, kas ieguvis nozīmīti "power seller". Šādi pārdevēji sargā savu reputāciju un pakaļdarinājumus netirgo. Lasi atsauksmes (feedback). Mana pieredze rāda, ka, ja kaut viens pircējs ir uzrakstījis, ka tas ir viltojums (fake), visas preces ir viltotas. Diemžēl, lielākā daļa pircēju nemaz nemāk atšķirt viltojumu. No ebay pērc tikai tās smaržas, kuras pati regulāri lieto (lai atpazītu smaržu). Ja aromātu esi tikai notestējusi veikalā, diez vai pēc mēneša varēsi pateikt vai tas ir precīzi tas pats aromāts. Taču, ja konkrētas smaržas lieto ikdienā, viltojumu uzreiz sajutīsi.

Ceru, ka kādai šī informācija noderēs. Vai tu lieto testerus?
P.S. Latvijā plašu testeru izvēli (gan smaržas, gan kosmētiku) piedāvā serenity.lv

ceturtdiena, 2013. gada 14. novembris

Les Tissages de Chanel vaigu sārtums tonī #30 Tweed Rose (atsauksme)

Les Tissages de Chanel Blush #30 Tweed Rose review

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu par Chanel kulta produktu, proti, vaigu sārtumu Les Tissages de Chanel Blush Duo Tweed Effect. Ja es pareizi saprotu,  Blush Duo Tweed ir limitētais izlaidums, kas mēdz parādīties sezonas kolekcijās (toņi, protams, mainās). Man ir 2012. gada rudens/ziemas kolekcijas (jā, es noturēju viņu veselu gadu, pirms saņēmos rakstam) sārtums:







Bildes (vismaz uz mana datora) ļoti korekti atspoguļo sārtuma īsto toni. Sākotnēji sārtums ir pārklāts ar smalku spīdīgu (bet ne chunky glitter) kārtiņu. Vēlāk spīdums pazūd. Noejot augšējai sārtuma kārtiņai, var skaidri redzēt, ka produkts sastāv no diviem toņiem. Tweed Rose gadījumā viens tonis ir siltais rozā (sārtuma bildēs "dominējošais" tonis), bet otrs - sejas pūdera tonis ar vieglu rozā pieskārienu (bildēs var redzēt tādus kā ciparus uz sārtuma virsmas). Man ļoti patīk, ka Tweed Duo Effect nav izteikti spīdīgs, bet nav arī matēts. Sārtums atrodas ideālā balansā. Finišs uz ādas izskatās dārgi un solīdi. Sārtums ļoti viegli klājas ar otu, ir labi pigmentēts, bet "klauna vaigus" dabūt ir pagrūti. Noturība ir izcila. Pagājušā gada rudenī tiku pie Chanel vizāžistes, kas man izveidoja makeup ar kolekcijas jaunumiem. Man patika arī krēmveida ēnas, bet, kaut kā nevarēju izdomāt nedz kuru toni īsti gribu, nedz vai man vispār vajag tās ēnas. Toties, paskatoties uz sārtumu, uzreiz sapratu - jāņem! Vienīgā bilde, kuru varēju atrast ar šo sārtumu uz sejas (es zinu, ka acis izskatās jocīgas :D :

Manuprāt, katrai sezonai ir savi kosmētikas toņi. Tweed Rose kļuva par manu "must have" rudenim/ziemai.
Ja nu kādai interesē komplektā esošā otiņa un swatchi uz rokas:


Īsāk sakot, sārtums ir ideāls un, kad ir pieejams, jāņem ciet! :)
P.S. Sārtumu pirku veikalā "KristiAna", cena 32 Ls.

Hello gorgeous! I just wanted to share with you my passion for the Chanel blush Les Tissages de Chanel #30 Tweed Rose. This is a limited edition product for 2012 fall. I has just right amount of sheen. It it not matte, but at the same time it is not shiny. It looks so chic on the cheeks! It has good staying power. For me it is a "must have" product.