otrdiena, 2014. gada 25. februāris

Elemis Papaya Enzyme Peel vs Dermalogica Gentle Cream Exfoliant

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! No sākuma gribēju apvienot vienā rakstā Elemis Papaya Enzyme Peel, Olay Renergist un Gatineau Radiance Enhancing Gommage, bet sapratu, ka par Olay Renergist gribu uzrakstīt atsevišķi, par Gatineau viedoklis vēl īsti nav izveidojies, bet Elemis Papaya Enzyme Peel man gribas salīdzināt ar slaveno (un manis mīlēto) Dermalogica Gentle Cream Exfoliant. Ar to arī sākšu.


Elemis Papaya Enzyme Peel: Dabiski papajas un ananāsa enzīmi  mīkstina un attīra ādu. Šis unikālais neabrazīvais krēms satur 7 aktīvas vielas, kas atjauno un aizsargā ādu.
Aktīvas sastāvdaļas: papaja, ananāss, Porphyridium (vienšūnu aļģe), Pūšļu Fuks (es arī biju šokā par nosaukumu - tā ir brūnaļģe), piena proteīns, saulespuķu sēkliņu eļļa, E vitamīns.
Elemis pīlingam ir izteikti krēmīga konsistence un patīkama augļu (papajas) smarža. Uzklājot, āda jūtas kā ar biezu krēma kārtu - pabarota un mitrināta. Pa 15 minūtēm maska uz sejas izžūst, bet ādu nesavelk (kā to mēdz darīt mālu maskas). Uzreiz pēc noskalošanas efekts ir minimāls. Es teiktu, ka vienīgais, ko jūtu - āda kļūst mīkstāka un pavisam nedaudz gaišāka. Toties nākamajā rīta sejas izskatās daudz svaigāka un gludāka.  
Sastāvs:
Water (aqua), Propylene Glycol, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil (sunflower), Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract (pineapple), Papain, Xanthan Gum, Milk Protein (Lactis Proteinum) (lactis proteinum), Fucus Vesiculosus (Bladderwrack) Extract, Porphyridium Cruentum Extract, Maltodextrin, Fragrance (parfum), Tocopherol (Natural Vitamin E), Dichlorobenzyl Alcohol, Methylparaben, 2 Bromo 2 Nitropropane 3, Propylparaben, Disodium EDTA, Yellow 6 Aluminum Lake (CI 15985) (CI15985), Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Geraniol.
Cena: ap 38 Eur par 50 ml.
Iegādāties var: FeelUnique, LookFantastic, ka arī skaistumkopšanas salonos Latvijā (par cenām gan neko nezinu).

Dermalogica Gentle Cream Exfoliant: Maigs neabrazīvs līdzeklis, kas aizvāc pelēcīgo ādas virsējo slāni un dramatiski uzlabo ādas struktūru. Alfa un Beta hidroksiskābes un dabīgie augļu enzīmi noņem atmirušas ādas šūnas un stimulē ādas atjaunošanas procesus. Nesatur mākslīgas krāsvielas vai smaržvielas
Dermalogica nesen mainīja maskas formulu. Maska kļuva nedaudz ķēpīgāka. Proti, agrāk tā bija standarta mālu maska (pēc konsistences), tagad maska ir vairāk plastiska, gumijota. Uzklājot uz ādas, it īpaši, ja uz ādas ir pumpas  vai skrāpējumi, maska nedaudz kož. Pēc 15 minūtēm maska sakalst un to ir pagrūti dabūt nost (es iesaku izmantot sūkli vai drāniņu). Uzreiz pēc noskalošanas āda ir ievērojami mīkstāka un gludāka. Poras ir sašaurinātas, sīkas krunciņas pazūd, ādas reljefs uzlabots. Man šķiet, ka šai maskai piemīt arī balinošas īpašības, it īpaši, ja to lieto divreiz nedēļā.
Sastāvs: Water (Aqua), Diatomaceous Earth, Butylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Papain, Bromelain, Steareth-21, Steareth-2, Cetearyl Alcohol, Salicylic Acid, Sodium Magnesium Silicate, Lactic Acid, Sulfur, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Citrus Medica Limonium (Lemon) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Benzyl PCA, Phenoxyethanol, Linalool, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Titanium Dioxide (CI 77891). 
Cena: ap 48 Eur par 75 ml (es jau vienreiz rakstīju, ka ar katru reizi šis produkts paliek arvien dārgāks).
Iegārāties var: LookFantastic, JerseyBeautyCompany

Elemis maska (no kreisās) un Dermalogica (no labās puses). 


Ja salīdzina Elemis Papaya Enzyme Peel ar Dermalogica Gentle Cream Exfoliant, jāsaka, ka katram produktam ir savas priekšrocības un trūkumi. Pašas procedūras laikā Elemis produkts noteikti ir patīkamāks (jauka smarža un nekādas velkošas sajūtas, Dermalogica sastāvā ir māli, kas ļauj sevi manīt). Taču Gentle Creamy Exfoliant var klāt ādai ap acīm - kas, manuprāt, ir ļoti liels pluss. Arī efekts pēc maskas lietošanas Dermalogica gadījumā ir momentāns un, manuprāt, vairāk izteikts. Ja gribas ādu savest kārtībā pirms kāda pasākuma, Elemis nebūs labāka izvēle.

Iepriekšējais raksts par pīlingiem: šeit.

English summary:
Hello Gorgeous! I am going to compare two very popular non-granular exfoliating masks: Elemis Papaya Enzyme Peel and Dermalogica Gentle Cream Exfoliant. 
Elemis peel is a thick creamy mask which feels very luxurious on the skin. It also smells so delicious (papaya and pineapple). It dries after 15 mins, but without any discomfort feeling. After washing off the mask I only feel that my skin became softer and a little bit lighter. The best result appears on the next morning. My skin become smoother and texture is refined. 
Dermalogica mask feels like a typical clay mask. It can tingle a little bit during it is taking an action. It dries out after 15 mins and behave like a clay mask. It is tricky to remove (I suggest to use a sponge or a cloth). But effect is brillinat! My skin is much brighter and softer, fine lines reduced, texture is refined, pores are tightened. Very inportant fact (at least to me) that Dermalodica mask may be applied on the under eyes area.
So if I need to compare both products I would say thay I prefer Elemis during 15 minutes of action and effect by Dermalogica.

svētdiena, 2014. gada 23. februāris

Svētdienas masku balle - Gatineau Clear and Perfect Tonimasque maska

Sveikas, daiļās! Man kā trakai kosmētikas mīlei vienmēr gribas izmēģināt kaut ko jaunu. Arī veikali arvien vairāk priecē ar kopjošās kosmētikas piedāvājumiem ne tikai standarta iepakojumos, bet arī vienreizējās lietošanas, miniatūru komplektos un ceļojuma versijās. Bieži vien iegādājos maskas tieši monodozās. Dziļu aprakstu pēc tāda produkta izlietošanas sarakstīt ir grūti, taču pirmais iespaids arī nozīme daudz, kā arī ar jaukiem atklājumiem gribas padalīties uzreiz, tāpēc izdomāju blogā ieviest kārtējo jaunu rubriku - "Svētdienas Masku Balle". Katru svētdienu (vismaz centīšos) dalīšos ar iespaidiem par jaunu masku. Šodien - par Gatineau Clear & Perfect Tonimasque.  



Attīroša dabīgo mālu maska, kas savelk poras un padara ādu tīru un mirdzošu. Paredzēta kombinētai / taukainai ādai. Clear & Perfect piemīt tipiska mālu maskas konsistence. Uzklājot uz ādas nav nekādas kņudēšanas vai diskomforta sajūtas. Maska patīkami atvēsina, bet tas nav "mentolīgs svaigums". Vēsumiņš paliek uz ādas vēl kādu brīdi pēc lietošanas. Pēc 10 minūtēm maska paliek cieta un maina krāsu no baltās uz rozā, bet neplaisā un nav izteiktas velkošas sajūtas kā lietojot citas mālu maskas.  Pēc lietošanas ādas tonis daudz vienmērīgāks. Āda samtaina, poras samazinātas. Droši vien, pateicoties baltiem māliem, maska balina arī sarkanos pleķus (kas veidojas dēļ plīsušiem kapilāriem).  Gatineau Clear and Perfect Tonimasque mazliet balina pigmenta plankumus. Noteikti atgriezīšos pie šīs maskas vasaras mēnešos.
Priecē fakts, ka Gatineau ir viens no zīmoliem, kuram Latvijā cenas ir zemākas, nekā ārzemēs. Masku var iegādāties BeautyExpert. Cena: 29.07 Eur par 75 ml. Domāju, ka produkti pieejami arī Stockmann un Douglas veikalos.

otrdiena, 2014. gada 11. februāris

Jaunumi kolekcijā un pirmie iespaidi (meteorīti, BB krēms, organiskā kosmētika un Naked3)

Some new cosmetic stuff and first impression

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! Atrādīšu savus pēdējā laika pirkumus un jaunumus:


Jaunas kolekcijas Meteorites no Guerlain tonī #2 Clair - pirku feelunique un bija iespēja izvēlēties 2 paraudziņus pie pirkuma. Protams, uzreiz paķēru leģendāro GlamGlow un Nuxe eļļu. Pirmie iespaidi par leģendāriem meteorītiem mazliet zemāk.
Revlon Photoready BB Cream - labumiņš, kas atbrauca pie manis no Lielbritānijas kopā ar iepriekšējā rakstā pieminēto L'Oreal pūderi. Ar BB krēmu gan labāka pieredze. Tonis man der ideāli. Maskē labi, bet, manai (šobrīd) taukainai ādai padaudz mitrināšanas. Pat ziemā varu iztikt bez mitrinoša krēma. Krēmam ir SPF 30. Var būt kādai sausākas ādas īpašniecei ir interese par šo produktu? Labprāt atdotu par 7 Eur.
LaMav intensīvās mitrināšanas nektārs ar superīgi labu un superīgi dabīgu sastāvu. Esmu lietojusi tikai pāris reizes. Redzēsim, kā mana āda to uzņems. 
Urban Decay Naked 3. Kad pirmo reizi parādījās veikalos, es kaut kā nobremzēju. Paleti izķēra pāris stundu laikā un tad es sapratu, ka man vajag! Kad Naked 3 atgriezās pārdošanā, es biju pirmajās rindās un dabūju :D Jāsaka, ka arī šoreiz paleti izķēra pāris stundu laikā.

Mazliet vairāk par ilgi gaidītiem meteorītiem. Kad pirmo reizi atvēru produktu biju nesaprašanā kas notiek? Iekšējais sūklītis zaļgan-pelēkā tonī - noklāts ar pamatīgu pūdera kārtu. Pērlītes bija "nobružātas".

 

Nevienas salauztas pērlītes nav, bet visas tādas...nesmukas. Uzprasīju Velvet Mimosai ko viņa domā, jo zinu, ka viņai ir meteorīti. Uz ko saņēmu atbildi, ka jaunā sērija tāda esot. Pēc viņas ieteikuma palasīju pāris atsauksmes ārzemju blogos un nomierinājos. Pērlītes ļoti uzmanīgi pārliku tukšā maskas konteinerā, līdz izlietošu pūderi. Vīrs, ieraugot pērlītes prasīja priekš kam šāds brīnums un vai nav vieglāk ražot presēto versiju ar sajauktiem toņiem. Es teicu, ka vieglāk jau ir, bet tad pūderis izskatītos šādi un, diez vai, tam būtu tik daudz piekritēju:
 

Vēl biju pārsteigta par meteorītu stipro smaržu. Pēc tam izlasīju, ka tas ir zīmola "firmas" aromāts. Godīgi sakot, man ne visai patīk. Bet tas jau subjektīvs viedoklis :)

Naked 3. Šeit gan man trūkst vārdu, lai aprakstītu savas emocijas. Tā ir tāda spiedzoša sajūsma! Visi toņi ir "mani". Visi 12. Labās puses toņi ir ideāli dienas un vakara makijāžai. Savukārt, kreisās puses toņi ideāli derēs pavasarim. Ēnas ziežas kā sviests. Ideāla noturība. Paletei līdzi nāk četri ēnu bāzes paraudziņi.


Jāsaka, ka toņi nav īsti korekti, jo bildēju virtuves apgaismojumā, bet iespaidu var gūt (bildē labās puses toņi).


Kādi ir jūsu pēdējā laika pirkumi un atklājumi?

English summary:
Hello Gorgeous! I just wanted to show some new stuff and share first impressions. I bought new Meteorites by Guerlain in shade #2 Clar from feelunique and picked up GlamGlow and Nuxe oil as samples. About Meteorites...First I was disappointed as there was lot of powder in the box. But then I realized that this is just new Meteorites formula. Obviously it just too soft. The second surprise was the scent of Meteorites. I never knew they are scented :D Revlon PfotoReady BB cream have good amount of coverage and SPF 30, but seems not be the best choice for my combination to oily skin :( I`ve tried LaMav Nectar (organic serum) for just a few times now and hope my skin will not protest against it. Nectar is a mixture of oils and it has a really good ingredients in it. So I hope I`ll like this one. Naked 3 is just amazing. All of the 12 shades are gorgeous and so well pigmented. The right side of the palette is good for daytime and party makeup. The left side would be nice for pink spring "pick me up" makeup.

svētdiena, 2014. gada 9. februāris

L'Oreal Lumi Magique Pearl Powder #01 Rose Boudoir review - "Expectations vs. Reality"

Please scroll down for english summary.
 
Sveikas, daiļās! Kad parādītās pirmie reklāmas attēli ar jauno L'Oreal izgaismojošo pūderi, es uzreiz zināju, ka tas noteikti nonāks manās rokās. Nu bet kā var ko tādu negribēt:


Tāpēc, kad radās iespēja pasūtīt preces caur radiem no Lielbritānijas, pūderis uzreiz iekļuva Boots pasūtījumu groziņā. Velkot ārā preces no kastītes un ieraugot izgaismojošo pūderi "dzīvajā", nodomāju, ka es biju cerējusi uz kaut ko citu! Kāpēc? Tāpēc, ka patiesībā produkts izskatās šādi:


Parādot reklāmas bildi un reālo produktu vīram, viņš teica, kā, acīmredzot, pūderim labāk piestāvētu melns iepakojums. Iespējams. Bet maza rūgtuma sajūta palika. 
Izmēģinot produktu uz rokas nodomāju, ka ar šo gan izskatīšos pēc diskobumbas:


Nākošais pārsteigums nāca ārā, kad pamanīju, ka patiesībā pūderim virsū ir spīdīga kārtiņa. Nodomāju, ka noņemot spīgulīšus tikšu pie superīga izgaismojoša pūdera. Ar mīkstu otiņu bez jebkāda piepūles noņemu spīguļus un ieraugu parasto gaišo pūderi:


Izgaismotājā gandrīz nav gaismu atstarojošo daļiņu. Protams, produktu var izmantot kā hailaiteri, bet kā ļoti vieglu un nemanāmu. Tad nav gluži tas, uz ko es biju cerējusi. Produkts uz rokas, kad spīdīgā kārtīņa ir noņemta:


Tāda ir mana pieredze "Expectations vs Reality". Jāsaka, ka Lumi Magique sagādāja man līdz šim nepiedzīvotu kosmētisko vilšanos. Kuri produkti jums sagādāja vilšanos?

Produkts pieejams Boots par ~ 11 Eur.

Hello Gorgeous! When I first saw a promo picture of highlighter powder by L'Oreal I knew that I need it! But...there was big "Expectations vs Reality". The product is not available in Latvia so I ordered it online. When highlighter arrived I was disappointed as packaging looked much cheaper as it was in promo. After a couple swatches I understood, that highlighter is covered with a coat of very fine glitters. After removing this coat there was just a yellowish powder! With almost none highlighting properties. Actually, this product turn out as a biggest disappointment :(

sestdiena, 2014. gada 8. februāris

Free Burberry prefume sample! Bezmaksas Burberry smaržu paraudziņš

Please scroll down for information in eglish.
 
Sveikas, daiļās! Kārtējā iespēja dabūt smaržu paraudziņu bezmaksas: Ieejam adresē:
Pēc pāris sekundēm zem smaržu pudelītes parādās uzraksts Get your sample. Spiežam! Ierakstam savus datus un valsti izvēlamies United Kingdom (jo paraudziņi nav paredzēti Latvijai). Nākamā lapā aizpildām īsto adresi un ceram, ka paraudziņš atbrauks :)
Hello gorgeous! To claim your free sample go here: http://us.burberry.com/womens-brit-rhythm/# after couple secinds under prefume bottle will appear text: get your sample. Click on it! Fill the form, but select United Kingdom as your country. On the next page fill your real adress and wait for your sample :)

piektdiena, 2014. gada 7. februāris

Perfume samples arrived! Paraudziņi atbrauca!

Hello gorgoeus! Just wanted to inform you that I received perfume samples I ordered from Escada and D&G. Unfortunalety, free samples from these sites are not available anymore. But stay tuned, because I will post an iformation about any new posibilities :)

Sveikas, daiļās! 18. janvārī rakstīju par iespēju pasūtīt Escada smaržu paraudziņus šeit. Daru visiem zināmu, ka savus paraudziņus esmu saņēmusi! :) Pirms kāda laiciņa pasūtīju arī Dolce & Gabbana paraudziņus un arī tie ir klāt. Pašas kartītes:

 Un otrā puse:


Diemžēl, paraudziņi vairs nav pieejami, bet, ja parādīsies kaut kas jauns, es noteikti došu ziņu :)




ceturtdiena, 2014. gada 6. februāris

Beauty friend-marathon!

Hello gorgeous! I take part in a beauty frined-marathon by Bella_Shmella:
http://bella-shmella.com/b-yuti-frendomarafon-4/
Everyone is invited :)

trešdiena, 2014. gada 5. februāris

Mēneša atlaides + koppasūtījumi

Sveikas, daiļās! Atlaides vienmēr ir aktuālas, tāpēc izdomāju ieviest ikmēneša rubriku par atlaidēm un koppasūtījumiem.

Man zināmas atlaides:

e.l.f. Februārī piedāvā bezmasksas piegādi, ja pirkuma summa pārsniedz 18 Eur. Turklāt, viņiem ir atlaides līdz 70%.

HQhair piedāvā £5 atlaidi, ja iepērcies virs 50£ ar kodu: SAVE5
HQhair piedāvā 15% atlaidi, ja iepērcies virs 50£ ar kodu: HQ15
Starp citu, šobrīd viņiem ir 15% atlaides visai GlamGlow produkcijai.

BeautyBay piedāvā 10% atlaidi ar kodu: SENDAHEART (darbojas līdz 15.02.14)

FeelUnique piedāvā £3 atlaidi, ja iepērcies virs 30£ ar kodu: 3FEB2014 (darbojas līdz 16.02.14)
FeelUnique piedāvā £6 atlaidi, ja iepērcies virs 55£ ar kodu: 6FEB2014 (darbojas līdz 16.02.14)
FeelUnique piedāvā £10 atlaidi, ja iepērcies virs 85£ ar kodu: 10FEB2014 (darbojas līdz 16.02.14)

LookFantastic piedāvā 10% atlaidi ar kodu: LFNEW
LookFantastic piedāvā 20% atlaidi dāvanu komplektiem ar kodu: GIFTVAL
LookFantastic piedāvā 30% atlaidi GlamGlow produkcijai ar kodu: GLAM30

E-chemist piedāvā 25% atlaides visai parfimērijai!

Ļoti atvainojos dāmām, kuras piemānīju par Escentual atlaidēm - atlaides būs martā (tad, droši vien taisīšu koppasūtījumu no viņiem).

Koppasūtījumi:

Šomēnes piedāvāju taisīt koppasūtījumus no divām lapām:
Zoeva un Boots (jā! tagad viņi piegādā preces uz Latviju!). Piegāde no Zoeva maksā 7 Eur, no Boots 10£.
Zoeva ir superīgas kosmētiskas otas par pasakainām cenām. Boots iesaku ieskatīties Benefit, Origins, Revlon, Loreal (daudz lielāka izvēle) un citos zīmolos. Kā arī viņiem ir daudz interesanti piedāvājumi.
Es nemēģinu neko nopelnīt (var būt tikai kādu šokolādi), tāpēc piegādes maksu piedāvāju dalīt uz cilvēku skaitu + 1 eur man uz šokolādi :D Bet visas izmaksas pirms pasūtīšanas noteikti saskaņosim. 
Man ir tikai 2 nosacījusmi koppasūtījumiem: 
1) 100% priekšmaksa (es negribu palikt ar kaudi man nevajadzīgas kosmētikas :D )
2) tikties ar mani, lai saņemtu preci var tikai divās vietās: t.c. Riga Plaza (Mūkusalas ielā) un t.c. Olimpia (Ķīpsalā). Ar dažām dāmām esmu gatava tikties centrā (izņēmuma kārtībā, ar "izņēmumiem" jau sazinājos e-pastā).
E-pastus ( camillesmakeup@gmail.com ) ar vēlmēm gaidu līdz 12.02 (nedēļa laika, lai izdomātu). No 13 līdz 16 datumam visas ieinteresētas personas informēšu par tālākām aktivitātēm. Pasūtījumus, droši vien, veikšu 16.02  

otrdiena, 2014. gada 4. februāris

Favorites, jeb janvāra favorīti

Sveikas, daiļās! Ziemas laikā cenšos pēc iespējas vairāk mitrināt un aizsargāt ādu, kā arī cenšos izslēgt produktus, kas varētu ādu sausināt. Tad nu janvāra favorīti:

  • TheBodyShop Camomile cleansing butter - patīkams līdzeklis sejas attīrīšanai. Labi nomazgā dekoratīvo kosmētiku un attīra ādu, to nesausinot. Godīgi sakot, man radās aizdomas, ka šis jaukulītis varētu būt pie vainas dramatiskam aizsisto poru daudzumam uz vaigiem.
  • Caudalie Vinosource moisturizing sorbet - apbrīnojami vieglas konsistences krēms (drīzāk, tiešām, sorbets), kas, turklāt, labi mitrina ādu. Man ir dziļas aizdomas, ka vasarā atgriezīšos pie šī līdzekļa.
  • Gatineau Nutriactive eye contour cream - labi mitrina ādu ap acīm. Patīkama konsistence.
  • Avene Hydrance optimale light mitrinošais krēms - vai tā būtu es, ja nepieminētu Hydrance optimale? Joprojām uzskatu, ka šis ir pats-pats-pats-labākais sejas mitrinošais krēms.
  • La Roche-Posay Rosaliac Ar Intense serums pret plīsušiem kapilāriem. Lietoju tieši uz apsārtumiem (uz vaigiem un apkārt degunam). Patīkama tekstūra. Poras neaizsit. Bez smaržvielām, bez parabēniem, bez spirta, bez krāsvielām, bez konservantiem. 
  • Olay Renergist renewal elixir - skābju pīlings, kas paredzēts lietošanai naktī. Nav lipīgs. Neprasās papildus mitrināšana. No rīta āda tīra, gluda un samtaina. Es lietoju kursiem - pa nedēļai. Drīz būs plašāka atsauksme.

Dekoratīvā kosmētika:


  • Chanel Le Volume de Chanel tuša - sarežģītas man attiecības ar šo produktu. Ļoti patīk efekts, bet traki nepatīk, ka no paša sākuma tuša nav lietojama (manā skatījumā), jo ir pārāk šķidra, pēc tam sāk birt. Pusgadu pagulēja, atpūtās, un nu ir ideāla. Bet atkārtoti (vismaz šo plūmju toni) es nepirkšu. Uzskatu, ka par šādu naudu tušai jābūt ideālai no pirmās līdz pēdējai dienai.
  • Clinique Chubby stick acu ēnas-zīmulis tonī Lots 'o latte. Laba noturība arī bez bāzes. Skaists pelēkbrūns tonis. Satīna finišs. Kalpo arī kā lieliska bāze zem pūderveida acu ēnām.
  • Chanel Les Tissages de Chanel vaigu sārtums tonī Tweed Rose - lielisks sārtums ziemai (vasarā šādu toni es nelietoju). Ideālais satīna finišs. Laba noturība. Ko vēl var gribēt no vaigu sārtuma? Maza piezīme - šajā bildē tonis izskatās pavisam savādāks kā patiesībā. Īstais tonis redzams šeit.
  • Chanel Poudre Universalle - pirms tam esmu lietojusi birstošo versiju. Abi pūderi ļoti patīk. Dabisks satīna finišs. Nav nedz pārlieku matēts, nedz spīdīgs. Laba noturība. 
  • Benefit Erase paste - viens no labākiem konsīleriem tumšiem lokiem ap acīm. Tas spēj nosegt ne tikai lokus, bet arī zilās vēnas, kas parasti spīd cauri. Tikai pa virsu obligāti jālieto pūderis.
  • Urban Decay Naked palete - ko teikt? Viss redzams bildē. Ideāli toņi ikdienai. Apbrīnojama noturība. Nepatīk tikai gliteri tonī Sidecar (4. no kreisās). Problēma tāda, ka viņi birst gan klājot ēnas uz plakstiņa, gan no jau uzklātām ēnas dienas laikā. 

Kādi jums janvāra favorīti?

svētdiena, 2014. gada 2. februāris

empties #11, jeb janvāra tukša tara

Sveikas, daiļās! Kā parasti jaunais mēnesis sākas ar tukšo taru. Šoreiz taras man maz, toties visi līdzekļi ļoti mīļi. Arī sāku lietot savus paraudziņu krājumus.

  • DKNY Be delicious night smaržas - izcils ziemas aromāts. Smaržas izlaistas 2008. gadā. Bāzē ir mellenes, ingvers un martini (protams, kompozīcija ir daudz sarežģītāka, bet šis notis padara mani traku). Īsta nakts Ņujorkā. Ballīte, naksnīgā pilsēta un martini...Diemžēl, limitētais izlaidums. Man izdevās nopirkt jaunu iepakojumu :) Taupīšu :)
  • Oga Oga Meža Gardums ķermeņa sviests - ļoti patīkams produkts ar 100% dabīgu sastāvu. Līdzekļa bāzē šī sviests un mellenes. Kā saka Rītiņa kungs "Kas var būt labāks par šo?".
  • Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector - ļoti labs krēms zonai ap acīm. Izlietots otrais iepakojums pēc kārtas. Labi mitrina ādu un, tiešām, palīdz cīnīties ar tumšiem lokiem. Plašāka atsauksme šeit
  • Madara Time Miracle serums - viegla un patīkama konsistence. Patīkama smarža. Dabīgs sastāvs. Līdzeklis darbojas :) Plašāka atsauksme šeit.
  • Madara EcoBody Firming oil - ķermeņa eļļa ar dabīgu sastāvu un vieglu patīkamu aromātu. Lieliski mitrina ādu (it īpaši, ja produktu lieto vēl uz mitras ādas). Labi noder arī pretcelulīta masāžai.
  • TheBodyShop melleņu dušas želeja. Man patīk TBS dušas želejas :) Bieži lietoju, bieži pieminu arī blogā, tāpēc komentāri lieki.
Daži paraudziņi:


  • Stenders dienas un nakts krēmi normālai un kombinētai ādai. Labs dabīgs sastāvs, bet, manai ādai, viennozīmīgi, pa treknu. Jūtu kā masku uz sejas, toties mitrinošo efektu nejūtu gan. Turklāt, krēmiem ir izmantots tas pats pūderīgs aromāts, kas piemīt Dzintara Organic Style sērijai. Aromāts man asociējas ar omītēm.
  • Garnier Moisture Match krēms kombinētai un normālai ādai. Normāls. Sajūsmā nebiju, bet īpaši slikts arī nelikās. Moisture Match ir patīkams aromāts, bet tā ir krietni par daudz. Sajūta, ka staigāju ar smaržām uz sejas.
  • Mineral Flowers dienas krēms jutīgai ādai. Sastāvā ir vasks un sajūta, ka tieši vasks arī ir uz sejas. Pa smagu manai kombinētai ādai. 
  • Macadamia Nourishing Leave-in Cream, tātad mitrinošs matu krēms. Normāls, bet sajūsmā nebiju. Manuprāt, pārāk smaržīgs. Man nepatīk kad visu laiku jūku kāda kosmētiskā līdzekļa aromātu (it īpaši uz sejas, kakla vai matos). Smarža ir patīkama, bet padaudz.
  • Chanel Hydra Beauty Gel Yeux. Nekad nebiju domājusi, ka pateikšu ko tādu par Chanel, bet šis ir sliktākais acu krēms, ko esmu lietojusi. Konsistence tik šķidra, ka mitrinošas īpašības krēmam vienkārši nepiemīt. Turklāt sastāvā spirts. Uzklājot uz ādas, sākās jocīga kņudēšana. Sāku pētīt sastāvu un sapratu, ka pie vainas ir ingvers. Man tādu nevajag.
Kā jums veicās ar tukšo taru šajā mēnesi?
Nākošais raksts būs par mēneša favorītiem (ideju nočiepu no SkaistumaDienasGrāmatas). Bet pēc tam par mēneša atlaidēm - pagaidīšu, kamēr veikali un aptiekas nopublicēs informāciju par atlaidēm. Gatavojam vēlmju sarakstus!