otrdiena, 2014. gada 29. aprīlis

Aprīļa favorīti

Sveikas, daiļās! Pienācis laiks mēneša favorītiem. Iestājoties siltam laikam, mana āda kļuva izteikti kombinēta (taukaina T-zona un normāli/citreiz nedaudz sausi vaigi). Tāpēc pievērsos līdzekļiem, kas palīdz kontrolēt ādas taukainumu un melnos punktus.

Kopjošā kosmētika:

  • Natio Pure and Gentle Cleansing Cream. Nu jau ir beidzies :( Līdzeklis ļoti patika, jo tas labi noņem kosmētiku un nesausina ādu. Kā arī lavandas smarža pirms naktsmiera mmm...
  • Iwostin Purritin attīrošais toniks. Sākotnēji šis produkts gan man nepatika, jo likās riktīgi lipīgs un nesavienojams ar citiem kopjošiem produktiem. Bet tad sapratu, ka pēc uzklāšanas, nepieciešams pagaidīt kamēr tas pilnībā nožūs. Tad nav nekāda lipīguma. Nedaudz palīdz kontrolēt ādas taukainumu un melnos punktus. Patīk, ka sastāvā nav spirts. Smaržo pēc tējas koka eļļas.
  • MOSSA Age Excellence Rosehip Advanced Age Repair serums. Garš nosaukums. Taču līdzeklis lieliski tiek galā ar sīkām krunciņām (manā gadījumā uz pieres). Burvīga smarža. Patīk, ka līdzeklim ir ļoti viegla konsistence.
  • MOSSA Youth Defence Nutrition Cloudberry Nutritive Antioxidant dienas krēms. Vēl garāks nosaukums. Konsistence nav tik viegla, taču nav arī smaga. Krēms labi iesūcas ādā. Pasakaina smarža un gana laba mitrināšana.
  • Dermalogica Gentle Cream Exfoliant. Jau simts reizes par viņu blogā stāstīju. Tagad īpaši aktīvi pievērsos, lai izlietotu pustukšus iepakojumus. Lielisks skābju pīlings. Palīdz cīnīties ar melniem punktiem un pumpām. Nedaudz izbalina pigmenta plankumus un pumpu rētiņas. Lieliski izlīdzina ādas reljefu.

Dekoratīvā kosmētika:

  • Bourjois vaigu sārtumi #54 Rose Frisson un #48 Cendre de Rose Brune (iepakojumam limitētais vintage izlaidums). Dievinu Bourjois kosmētiku un, it īpaši, vaigu sārtumus. Lieliski dabīgi toņi. Laba noturība.
  • Bourjois CC krēms tonī #31. Lielisks. Tikai iepakojums nedaudz neērts. Tas jāglabā vertikāli, ar deguntiņu uz augšu, savādāk, krēms satek uzgalī un sanāk liela ķēpa. Plašāka atsauksme ar bildēm uz ādas šeit. Starp citu, biju ļoti izbrīnīta, kad #31 toni ieraudzīju Drogās. Parasti paši gaišākie toņi Latvijā nav sastopami. Iespējams, ka tas ir dēļ tā, ka krēmam ir tikai 3 toņi. Bet nu fakts priecē :)
  • Make Up For Ever konsīleru palete. Arī jau simts reizes pieminēta, bet ļoti patīk. Sajaucot ar tonālo krēmu sanāk lieliska sedzamība un noturība visas dienas garumā ir garantēta. Kā arī vairākas krāsas ļauj sasniegt ideālo toni.
  • Urban Decay Deluxe Eyeshadow tonī Ruthless. Ko lai saka. UD kā parasti ir lieliskas ēnas. Skaists ikdienas tonis un apbrīnojama noturība. Deluxe ēnu iepakojumi ir īpaši izcili :)
  • Lily Lolo minerālu acu ēnas tonī Smoky Brown. Arī lielisks ikdienas tonis. Patiks minerālu kosmētikas cienītājām.
  • Benefit Erase Paste konsīleris ādai ap acīm tonī #2 medium. Lieliski nomaskē tumšos lokus. Vajag pavisam nedaudz. Tāpēc šis mini iepakojums man lietojas jau pāris gadus.

Atvērtie iepakojumi:
UD acu ēnās jau pamatīgs caurums :(

Vai ir mēģināts kaut kas no maniem favorītiem un kā patika? Kas jums aprīļa favorītos?

svētdiena, 2014. gada 27. aprīlis

Empties #14, jeb aprīļa tukša tara

Sveikas, daiļās! Kā parasti bloga rakstu biežumā ir vērojamas mana darba sezonālās īpatnības. Katru aprīli un maiju ieslīgstu darbā līdz ausīm...Bet nu kosmētikas patēriņu aizņemtība neietekmē :) Šoreiz gan iepakojumi lielāki, toties skaita ziņā to ir mazāk:

  • Kerastase Cristalliste šampūns (vesels litrs). Dotos solījumus pilda. Mati paliek ievērojami spīdīgāki. Jauka smarža. Līdz šim labākais Kerastase šampūns, ko esmu lietojusi. Bet, kopumā, šampūns kā šampūns.
  • Bioderma Sensibio micelārais ūdens. Šajā iepakojumā ar pumpīti pārleju ūdeni no bezpumpīša iepakojumiem (Bioderma Crealine cocooncenter varianti ir krietni lētāki, bet iepakojums kā mūsu aptiekās nopērkamām 250 ml pudelītēm - ne īpaši ērts). Joprojām, labākais micelārais ūdens, kas ir mēģināts. Labi noņem kosmētiku, neizraisa nekādas ādas reakcijas.
  • OSMO Extreme Volume Root Lifter. Izsmidzināmais piesakņu pacēlājs. Pavasarī mazgāju matus katru otro dienu, taču, parasti, otrā dienā tie vairs nav tik kupli. Lietojot OSMO, mati saglabā savu apjomu arī otrā dienā, kā arī ilgāk paliek "svaigi". Patīk, ka līdzeklis nav nedz lipīgs, nedz ķēpīgs. Ērts smidzinātājs. Noteikti izmēģināšu vēl kaut ko no šīs firmas.
  • Kerastase Age Premium matu maska. Kopā ar šīs pašas sērijas šampūnu man ļoti patika, taču viena pati maska neko daudz nedara. Konsistence pašķidra, efekts kā no parastā matu kondicioniera. Nekas dižs. Atkārtoti nepirkšu.
  • Natura Siberica Ziemeļu ziepes detox. Oi oi! Traka lieta :) Attīra ādu līdz traki gurkstošai sajūtai. Uz iepakojuma rakstīts, ka līdzekli jālieto ne biežāk kā 2x nedēļā, bet, vienalga, mana āda paliek traki sausa. Velkoša sajūta ir drausmīga. Man nepatīk.
  • NATIO Pure and Gentle Cleansing Cream. Šis neputojošais attīrošais krēms sejas mazgāšanai gan man ļoti patika. Labi noņem kosmētiku, pārlieku neattaukojot ādu. Smaržo pēc lavandas. Plašāka atsauksme šeit.  

Paraudziņi un mini iepakojumi:

  • Macadamia Reviving Curl Cream. Patīk, jo labi nofiksē sprogas, nepadarot tās kraukšķīgas. Smaržo pēc nedaudz iepuvušas melones :D Jau nopirku pilnizmēra iepakojumu. 
  • Sothys Normalizing Beauty Milk. Sākotnēji ļoti patika, jo labi noņem kosmētiku. Taču, pēc kāda laika sapratu, ka sintētiskā greipfrūtu smarža man galīgi riebjas.
  • Sothys Hydradvance Comfort Hydrating Cream. Patika. Labi mitrina ādu. Pēc konsistences un efekta ļoti atgādina MOSSA dienas krēmu ar lāceni.
  • Douglas Beauty System SeaThalasso ķermeņa losjons. Ādu mitrina, taču izteikti sausai ādai ar šo būs krietni pa maz. Smarža man ļoti atgādina Dior Pure Poison. Ja esi šo smaržu cienītāja - ievērtē Douglas ķermeņa losjonu.
  • Biodroga Golden Caviar koncentrāts. Palīdz mitrināt ādu, bet nekādu "wow" efektu no šī līdzekļa nemanīju.

Kāds ir jūsu mīļākais micelārais ūdens? Gribas izmēģināt kaut ko jaunu :) 
Kā jums veicās ar tukšo taru aprīlī?
 

otrdiena, 2014. gada 8. aprīlis

Marta jaunumi

Sveikas, daiļās! Apkopoju savus marta "kosmētiskos ienākumus". Godīgi sakot, vairāk, lai nokauninātu sevi. Pirms kāda laiciņa pieķēru sevi pie domas, ka šomēnes (martā), esmu bijusi malace un neko daudz nenopirku. Kā tad! Kad izdomāju visus labumus sabildēt...
Rezultāts:

Sejas kopjošo kosmētiku lietoju, galvenokārt, no Franču zīmolu aptieku gala. Tāpēc, loģiski, ka escentual nopelnīja uz mana rēķina kārtējo naudiņu. Nevaru iedomāties savu dzīvi bez Avene Hydrance Optimale Light (šis jau kāds 5-6 iepakojums pēc kārtas). Izdomāju izmēģināt kārtējo pīlingu - Avene Cleanance skābju masku. Un jāsaka, ka ir dievīga! Drīz varētu beigties mans La Roche-Posay Rosaliac AR Intense līdzeklis, kas domāts ādai ar plīsušiem kapilāriem. Redzot, ka efekts tomēr ir, izdomāju pamēģināt kaut ko jaunu - Avene Atirougeurs dienas emulsija ar spf 20 kombinētai un taukainai ādai. Man ļoti patīk, ka Avene zīmolam daudziem līdzekļiem ir pieejamas arī vieglās versijas - kombinētas ādas īpašniecēm. Mana āda ir gan taukaina, gan kuperoza. Vai esmu vienīgā tāda? Neticu! Bet lielākā daļa zīmolu turpina ražot biezus un treknus līdzekļus kuperozai ādai :( Dāvanā saņēmu Avene Extremely Gentle Cleansing Lotion, kas saimniecībā vienmēr noderēs :) Iespaidojoties no kolēģes, paņēmu arī La Roche-Posay Cicaplast krēmu rokām (par šo gan vēl neko komentēt nevarēšu).

Vēl:
Atkārtoju Phyto 7 matu krēma pirkumu, jo tas ļoti labi palīdz maniem matiem pavasarī. Nepadara matus smagus un netauko tos, turklāt tam ir lielisks augu sastāvs. Bourjois Healthy Mix vecā versija man ļoti patika, tāpēc izdomāju pamēģināt arī jauno (turklāt, uz atlaidēm maksāja tikai 10 Eur). Un ir tikpat lieliska. Diemžēl, savu toni #51 Light Vanille jāsūta no ārzemēm. Salasoties labas atsauksmes, noriskēju un pasūtīju La Roche-Posay Rosaliac CC krēmu (kas domāts ādai ar plīsušiem kapilāriem). Kāpēc noriskēju? Tāpēc, ka līdzeklim ir pieejams tikai viens "universāls" tonis, kas, protams, man izrādījās pa tumšu. Savādāk likās baigi labs un SPF30 ir lielisks bonuss vasarai. Laikam, drīz parādīsies blogsale. Ar 50% atlaidi paņēmu arī SkaistumaDienasgrāmatas izslavētos Crabtree & Evelyn roku krēmus. Izmēģināju tikai zilo un esmu sajūsmā. Tās pašas dāmas iedvesmota, nopirku La Roche-Posay Cicaplast lūpu balzamu, un, tas arī ir lielisks.

Vēl:

 
Pirms kāda laika apmeklēju Salon Line veikalu Spīķeros un biju sajūsmā par plašo piedāvājumu, bet cenas gan nebija sajūsmas vērtas. Teiksim tā, bez "profesionāla" kartes tur nav ko darīt. Daži līdzekļi ar karti ir pat pa 75% lētāki. Aizgāju ar tukšām rokām, jo redzot "profesionāļu" cenas, nu dien, nebiju gatava maksāt "neprofesionāļu" cenu. Pasūdzējos par to savai frizierei, kas teica, ka tieši rīt grasās uz to veikalu doties un lai es atsūtu bildes ar kārotiem produktiem. Nākamās dienas vakarā dabūju līdzekļus par "profesionāļu" cenu ar visu piegādi līdz mājas durvīm. Paldies, Ilze! Tiku pie Davines Energizing Gel (gaidu pavasara matkriti), Davines Authentic Moisturizing Balm (patika doma, ka līdzekli var likt kā neizskalojamo balzamu matos, lietot kā ķermeņa krēmu, izmantot kā kosmētikas noņēmēju). Pati vēl neesmu mēģinājusi, redzēsim kā būs. Macadamia Reviving Curl Cream man patika no paraudziņa, tāpēc iegādājos vismazāko pilnizmēra iepakojumu. 

Vēl:
Tiku pie Essence Un Catrice jaunumiem. Velvet Mimosa iespaidā gribēju izmēģināt Catrice Prime and Fine Anti Red Base. Pagaidām sadraudzējusies neesmu, jo bāzē ir TIK DAUDZ zaļie spīdumiņi, kas es izskatos pēc Ziemassvētku eglītes. Nu jā, ar šādu specefektu uz sejas par maniem apsārtumiem neviens pat neiedomāsies. Iespējams, ka spīdumi sakrājušies tūbiņas apakšā. Es vēl mēģināšu sadraudzēties ar šo zaļo brīnumu. Catrice un Essence nagu lakas izskatās ļoti daudzsološi, bet vēl neesmu mēģinājusi. Catrice Long Lasting laineris tirkīzzilā pavasara tonī ir ūbernoturīgs! Rimmel Moisture Renew lūpu krāsa plūmju tonī. Man neraksturīgs pirkums, bet necik nenožēloju, jo lieliski kopj lūpas un noturība arī laba. Protams, ka ikdienas grimam nederēs, bet vakara pasākumam īsta konfekte.

Vēl:
Kā jau rakstīju marta favorītos, ja man nebūtu Kiehl`s Creme de Corps ķermeņa krēma paraudziņa, es nemūžam nenoticētu, ka var būt tik lielisks līdzeklis. Kāmēr konsultante bija aizņemta cītīgi pētīju ķermeņa produktu stendu un iemīlējos Creme de Corps ķermeņa sviestā ar medu un pienu. Taču, ķermeņa līdzekļi ar izteiktiem aromātiem mēdz iedzīt mani izmisumā, jo es nespēju aizmigt, ja jūtu jebkādu smaržu. Nebiju droša, ka gribu pirkt 300 ml iepakojumu. Lieliskā konsultante iedeva izmēģināt mini versiju. Paldies!

Vēl:
No Lielbritānijas Boots koppasūtījuma pie manis atbrauca Boots No7 Hot Cloth Cleanser (kā gan es varēju iztikt bez kārtējā balzama ādas attīrīšanai?) un NIP + FAB Deep Cleansing Fix (tas pats vien ir). Abi vēl stāv rezervē, gaida, kamēr izlietošu kaut ko no atvērtiem līdzekļiem.

Vēl:
Kompānijā ar citām blogmeitenēm pabiju jaunā kosmētikas zīmola Mossa prezentācijā, kur tiku pie Youth Defence barojoša antioksidantu dienas krēma ar lāceni (kas ir zīmola dibinātājas Lotes vismīļākais produkts) un Age Excellence mežrozītes aktīva pretnovecošanas seruma (izmēģināšu kāda ir tekstūra un darbība, bet, noteikti, atdošu mammai, jo vēl neesmu gatava lietot tik intensīvus līdzekļus, kā arī mana āda nav tādā stāvoklī, lai varētu pilnvērtīgi izprast līdzekļa efektivitāti). Tiku arī pie Bio2You zīmola bestselleriem: Organic Eye Contour Seabuckthorn krēma un Spa ķermeņa skrubja ar greipfrūtiem, medu un mandeļu eļļu, par kuru esmu lasījusi labas atsauksmes kādā blogā, bet, diemžēl, vairs nevaru atrast :( 

Vēl:
Salasoties labas atsauksmes izdomāju, ka man vajag izmēģināt jauno Loreal Fibralogy sēriju (bet, vai tiešām vajag?), turklāt, saņēmu e-pastā vēstuli no drogām, ka pērkot koncentrātu + masku dabūšu 40% atlaidi. Protams, ka nopirku. Pirku ne tikai šos līdzekļus un tikai mājās čekā pamanīju, ka nekādas atlaides nebija. Pārlasīju e-pasta vēstuli - akcija vēl bija spēkā un savu Drogas karti pie kases arī uzrādīju. Nu WTF? Vai tiešām man šos līdzekļus vajadzēja? :D

Un kāds prieciņš, kas ir paliekošāks par kosmētiku :) Zarā pamanīju šo burvīgo kaklarotu, bet izdot 26 Eur nebiju gatava, jo kaklarota ir diezgan grezna un, diez vai, to īpaši bieži vilkšu. Bet es jau esmu iemācījusies kā Zaras kaklarotas par krietni zemāku cenu nomedīt iekš ebay vai aliexpress. 2 nedēļu laikā saņēmu kāroto smukumlietu tikai par 15$:

Gari gan man šoreiz sanāca. Vai jums marts bija tikpat ražīgs? Laikam, aprīlī jātaisa 'no beauty money month"...

svētdiena, 2014. gada 6. aprīlis

Marta favorīti (ķermeņa un matu kosmētika)

Sveikas, daiļās! Marta favorītu otrā daļa.

Ķermeņa kopšanas līdzekļi:

  • Crabtree & Evelyn La Sorce roku krēms. Pats labākais roku krēms. Lieliski mitrina un aizsargā manu trauslu roku ādu. Jāsaka, ka krēmam piemīt diezgan spēcīgs (roku krēma?) aromāts. Sastāvs ievērojami labāks nekā vairumam "Drogu klāsta" krēmu.
  • Serge Lutens Se majeste le rose smaržas. Ak, Dievs! Es vienkāršu kūstu šajā rožu mākonī.
  • Kiehl`s  Creme de Corps ķermeņa krēms. Līdz šim brīdim labākais mēģināts ķermeņa krēms. Lieliski mitrina manu super sauso ādu. Ja neizmēģinātu paraudziņu, nemūžam neticētu, ka var būt tik labs līdzeklis.
  • Garnier Neo dezodorants bez smaržas. Šo produktu es mistiskā veidā saņēmu pa pastu. Sūtījums bija adresēts tieši man, bet kas un kāpēc man to sūtīja - mistika. Varbūt kaut kad esmu kaut kur pieteikusies? Neatceros. Bet dezodorants ļoti patīk. Ātri iesūcas ādā. Efektīvs. Patīk arī, ka dezodorants ir bez smaržas. Jāsaka, ka lietojas gan salīdzinoši ātri (man izskatās, ka pa 2-3 mēnešiem iepakojums būs tukšs).
  • Eucerin kāju krēms ar 10% Urea. Uz "izcili" mitrina sauso pēdu ādu. Patīkama smarža.

Matu kopšanas līdzekļi:


  • Rene Furterer Forticea šampūns ar ēteriskām eļļām. Lielisks. Jauka smarža, nesausina matus. Kombinācijā ar Rene Furterer Complexe 5 līdzekli ievērojami stimulē matu augšanu.
  • Batiste sausais šampūns. Pats labākais sausais šampūns. Labi attīra matus un piešķir neticamu apjomu.
  • Kerastase Cristalliste šampūns. Mati no viņa, tik tiešām, paliek ievērojami spīdīgāki. Mana pieredze ar Kerastase līdz šim bijusi dažāda, bet, jāsaka, ka neviens līdzeklis "īsto" sajūsmu nav izraisījis. Taču šis ir pats labākais no mēģinātiem Kerastase produktiem, jo pilda dotos solījumus un rezultātus uzreiz var redzēt.
  • Phyto 7 matu krēms. Atkārtots pirkums. Labi mitrina matus, nepadarot tos smagus. 
  • Macadamia Reviving Curl Cream - krēms sprogainiem matiem. Jau esmu nopirkusi pilnizmēra iepakojumu. Labi definē un nofiksē sprogas bez kraukšķīguma. Smaržo pēc nedaudz iepuvušas melones :D

Vai ir mēģināts kaut kas no maniem favorītiem? Vai mūsu viedokļi sakrīt? :) 

sestdiena, 2014. gada 5. aprīlis

Marta favorīti

Sveikas, daiļās! Ir pienācis laiks mēneša favorītiem. Šoreiz to ir diezgan daudz, tāpēc sadalīju rakstu uz diviem. Šodien par sejas kopjošo kosmētiku un dekoratīvo kosmētiku. Rīt būs ķermeņa un matu kopšanas līdzekļu apkopojums.

Sejas kopjošā kosmētika:

  • Biodroga Golden Caviar Concentrate. Pretnovecošanas produkts. Patika, ka tāpat kā mitrinošam koncentrātam (ko pieminēju Februāra favorītos), šim līdzeklim piemīt ļoti viegla tekstūra un neuzbāzīga smarža. Taču tik izteiktu efektu kā no mitrinoša koncentrāta es neredzu. Forši, ka Baltic Beauty varēja iegādāties šos mazulīšus.
  • La Roche-Posay Rosaliac AR Intense līdzeklis ādai ar plīsušiem kapilāriem. Ļoti patīk. Lietojot regulāri samazinās apsārtums. Plašāka atsauksme ir šeit
  • Avene Extremely Gentle Cleansing Lotion. Ar šo mīluli es, droši vien, nevienu nepārsteigšu, bet tas joprojām ir mans visu laiku labākais rīta ādas attīrīšanas līdzeklis. Nesausina ādu. Bez smaržas. Var lietot bez ūdens. Pēdējā laikā vakaros izvēlos lietot citus līdzekļus, bet rītam - jā, viennozīmīgi Extremely Gentle Cleansing Lotion.
  • Bioderma Sebium Pore Refiner. Lietoju kā praimeri (virs mitrinoša krēma) zem tonāla krēma. Palīdz dekoratīvai kosmētikai ilgāk noturēties savā vietā, kā arī nomaskē paplašinātas poras. + tam piemīt iekaisumus un pumpas dziedinošās īpašības (un arī burvīga svaiga smarža).
  • Sothys Hydradvance Comfort Hydrating Cream (normālai un kombinētai ādai). Patīk. Krēmam piemīt viegls zili-zaļgans tonis, kas mazliet koriģē apsārtumus. Labi mitrina ādu.
  • The Body Shop Sejas Masāžas Rullītis (TBS viņu dēvē par masāžas aksesuāru). Ja vakaros, izmantojot šo rullīti un eļļu (man patīk LaMav mitrinošais nektārs) masēju seju, no rīta āda ļoti svaiga un gluda. Pēc nedēļas var redzētu lielisku krunciņu samazināšanas efektu.

Dekoratīvā kosmētika:


  • The Body Shop uzacu zīmulis tonī #03 Dark Brown. Lietoju jau kādu desmito gabalu pēc kārtas. Patīk, ka šim zīmulim brūns tonis ir bez sārtās bāzes. Laba noturība.
  • Too Faced Shadow Insurance acu ēnu bāze. Jebkuras ēnas turas visas dienas garumā. Ļoti ekonomisks līdzeklis.
  • Essence All About Nude ēnu palete. Ļoti skaisti toņi. Lieliski der ikdienai.
  • Make Up For Ever konsīleru palete. Patīk, ka var uzjaukt vajadzīgo toni. Labi turas dienas laikā. Es jaucu tonālo krēmu ar šo konsīleri un rezultātā sanāk šķidrais un ļoti sedzošs konsīleris, kas nosedz visu, bet, tajā pat laikā, ir nemanāms uz ādas.
  • Artdeco krēmveida vaigu sārtums. Viegli iztušējas. Laba noturība. Lielisks tonis.
  • Artdeco Curl & Style Mascara. Laba tuša ikdienai. Nekādu "wow" efektu nesniedz, bet noturība ir laba.
  • Bourjois CC krēms tonī #31 Ivory. Labs! Nemanāms uz ādas. Labi koriģē apsārtumus un tumšos lokus. Laba noturība un dabīgs efekts.
  • Bourjois Healthy Mix tonālais krēms tonī  #51 Light Vanille. Nemanāms uz ādas. Ļoti skaists satīna finišs. Āda izskatās gluda un starojoša.
  • Artdeco Color Lip Shine lūpu krāsa tonī #69. Gandrīz ideāls "Nude" tonis. Lieliski kopj lūpas, papildus nekādu lūpu balzamu lietot nevajag. 
Vai ir mēģināts kaut kas no maniem favorītiem? Vai mūsu viedokļi sakrīt? :)

otrdiena, 2014. gada 1. aprīlis

Empties #13, jeb marta tukša tara

Sveikas, daiļās! Ir pienācis laiks iztukšot kosmētisko "miskasti". Šoreiz vairāk miniatūras un paraudziņi, jo sāku revidēt un lietot savus krājumus:

  • Sally Hansen Nail Quencher - mitrinošs kutikulu krēms. Jocīgi smaržo pēc sēnēm. Āda pēc viņa dīvaina. Tāda sajūta, ka uz kutikulām paliek kaut kāds smalks pulveris. Neiesaku, bet, ja nemaldos, šis produkts jau ir noņemts no ražošanas.
  • L`Oreal Studio Volum Max matu laka. Izcilam kraukšķīgo matu efektam. Matu lakas lietoju ļoti reti. Iepakojumam varētu būt kādi 5 gadi :)
  • Decleor Aroma Cleanse Fresh Matifying Lotion. Dievīgi smaržo. Samazina ādas taukošanos. Labs.
  • Sothys Normalizing Lotion - paredzēts, lai noņemtu no sejas kosmētikas noņemšanas līdzekļa pārpalikumus. Man šķiet, ka jau sen losjoniem un tonikiem ir daudz nopietnāka loma. Efekta no līdzekļa nekāda.
  • Kiehl`s Creme de Corps ķermeņa krēms. Fantastisks! Lieliski mitrina sausu ķermeņa ādu. Jau iegādājos pilnizmēra iepakojumu. 
  • Avene Hydrance Optimale Light. Komentārus neprasa. Joprojam - labākais sejas krēms. 
  • Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet. Ļoti viegls un patīkams krēms (sorbets) ar vīnogu mīkstuma smaržu. Iespējams, ka vasarā iegādāšos pilnizmēra iepakojumu.
  • Bioderma Sensibio AR - labs krēms, kad gribas aizsargāt un atjaunot jutīgu ādu. Ikdienā manai ādai ir pa smagu. Labi noder, kad vajadzīga ādas "reanimācija".
  • Gatineau Nutriactive Eye Contour Cream. Ļoti patika. Bagātīga, bet ne smaga, tekstūra. Ļoti labi mitrina ādu un izlīdzīna krunciņas ap acīm. Iekļauju vēlmju sarakstā.
  • Biodroga Moisture Plus koncetnrāts. Lielisks serums/koncentrāts papildus ādas mitrināšanai. 
  • Dr. Hauschka Cleansing Cream. Ja sajauc ar ūdeni, tad var lietot kā maigu skrubi, kas, manai, no skrubjiem atradinātai ādai, vienalga nepatika. Ja lieto kā norādīts uz iepakojuma - uzklāj uz ādas un tad "norullē" no augšas uz leju, tad visa izlietne noklāta ar maziem krēma "rullīšiem". Paldies, man nevajag.  

Vēl:
  • L`Oreal Super Liner. Patika flomastera uzgalis un uzklāšana, tacū galīgi nepatika noturība.
  • Make Up For Ever Smoky Extravagant tuša. Laba noturība, bet ne īpaši izteiksmīgs efekts.
  • Lancome Hypnose Drama tuša. Labs efekts, taču pašavaka noturība. Dienas beigās sāk birt.  

Paraudziņi;


  • NoniCare sejas krēms. Paraudziņš pat neatvērts. Nesen nopirku "Drogās" sejas masku, kam bija piestiprināts šis paraudziņš ar iztecējušu termiņu. Pasmējos un izdomāju pastāstīt par šo atgadījumu. Jocīgs gājiens no PR puses.
  • Vichy Idealia krēms. Es sapratu kāpēc visi tik ļoti par viņu jūsmo. Izgaismo ādu un "iztušē" nepilnības. Taču es noteikti nepirkšu, jo krēms likās tāds pārāk silikonīgs (nepatīk man tādas tekstūras), kā arī sastāvā ir spirts, uz kuru, lietojot ilgstoši, mana āda reaģē ar pamatīgu apsārtumu, sausumu un lobīšanos.
  • Clinique Superbalanced Makeup tonālais krēms tonī #03 Ivory (ļoti gaišai ādai). Acīmredzot, mans priekšstats par ziloņkaulu un ļoti gaišu ādu atšķiras no Clinique priekšstata. Viņiem ziloņkauls ir apmērām tādā pašā krāsā kā mans fons paraudziņu bildei. Bet man taču ir Illamsqua Skin Base baltā krāsā un visus paraudziņus varu izbaudīt :) Patika, ka krēms kontrolē ādas taukainību, tajā pašā laikā nesausinot. Taču, ir pamanāms uz ādas. Nav slikts, bet nav arī izcils.
  • Stenders Moisturizing Eye Balm. Tā jocīga pūderīga smarža galina mani nost. Taču pats krēms man patika. Labi mitrina ādu ap acīm. Bet nepirkšu pilnu izmēru smaržas dēļ.
  • Phyto Night Secret matu serums. Ļoti patika. Mitrina sausus matus, nepadarot tos smagus. Ļoti delikāta un patīkama smarža. Iekļauju vēlmju sarakstā.
  • Dermalogica Total Eye Care (spf15). Pilnīgi kož ādu. Loģiski, ka nepatika.
  • Stenders Hydrate your Hair šampūns un kondicionieris. Ļoti patīkama smarža. Sastāvs gan pavisam mazliet labāks par Fructis (kas maksā 3x lētāk). No kondicioniera jēgas nav nekādas. Šampūns kā šampūns. Nekas īpašs.

Huh! Daudz man šoreiz tukšinieku. Kā jums veicār ar izlietotiem produktiem?