piektdiena, 2014. gada 30. maijs

Empties #15, jeb maija tukša tara

Sveikas, daiļās! Vēl viens mēnesis ir gandrīz beidzies un, tāpēc, ir pienācis laiks atbrīvoties no tukšas taras. Šoreiz izlietoto produktu nav ļoti daudz, bet, pārsvarā, tie ir pilnizmēra iepakojumi:

  • TheBodyShop Nutriganics Softening Cleansing Gel Oil. Šo līdzekli oficiāli pasludinu par vienu no labākiem neputojošiem līdzekļiem/balzamiem sejas attīrīšanai. Maigi, bet efektīvi attīra ādu, nesausinot to. Ir diezgan ekonomisks. Produktam ir arī ECO CERT sertifikāts. Plašāka atsauksme šeit.
  • Avene Eau Thermale termālais ūdens. Ļoti patika un jau ir iegādāts jaunais iepakojums. Labi mitrina un atsvaidzina ādu. Ideāls smidzinātājs.
  • Stenders Northern Balm Mint, jeb ziemeļu citronmētras ķermeņa (masāžas) sviests. Es dievinu piparmētru līdzekļus. Sviests kūst, ķermeņa siltuma ietekmē un pārvēršas par eļļu. Citronmētra patīkami atvēsina karstās dienās un pēc sporta nodarbībām. Iepakojums ļoti ērts, lai ņemtu līdzi sporta somā. Zinu, ka ir arī versija ar rozēm, kas, izskatās, ka būs mans nākamais pirkums.
  • Rene Furterer Forticea matu augšanu stimulējošs šampūns. Es neticu, ka šampūns viens pats var kaut ko baigi stimulēt, bet, lietojot Forticea ir "wow" sajūtas. Pateicoties ēterisko eļļu lodītēm, šampūns (nedaudz) kņudina galvas ādu. Tas ir tik forši :) Plašāka atsauksme šeit.
  • Avene Hydrance Optimale Light SPF 20. Droši vien jau esmu visiem apnikusi ar šo krēmu. Es vairāk nekomentēšu :D Dievinu. Plašāka atsauksme šeit un vēl šeit.
  • Loreal Eye & Lip kosmētikas noņemšanas līdzeklis. Zinu, ka visām patīk. Šo atradu atvērtu savos krājumos vannasistabā un sapratu, ka ūdensnoturīgu kosmētiku tikpat kā nelietoju, tāpēc jāizlieto, lai nebojājas. Rezultātā konstatēju, ka man traģiski nepatīk līdzekļa eļļainums (acīmredzot, esmu pieradusi pie micelāriem ūdeņiem), kaut gan uz iepakojuma rakstīts non-greasy. Izlietoju un ir prieks par šo faktu.
  • TheBodyShop marakujsa dušas želeja. Simtu pirmo reizi: man patīk TBS dušas želejas :)
  • Douglas mitrinošs roku krēms. Ar šo līdzekli biju patīkami pārsteigta. Labi mitrina ādu, patīkami smaržo, neatstāj lipīgu vai eļļainu plēvi uz ādas. Plašāka atsauksme šeit.
  • Biodroga Puran Formula Acno-Lift cream (paraudziņš). Nesen izlietoju tādu pašu paraudziņu un uzrakstīju negatīvu atsauksmi. Acīmredzot, atnākot siltākam laikam, mana āda kļuva taukaināka un līdzeklis man ļoti patika. Patīkama tekstūra, patīkama smarža. Pietiekami mitrina ādu. Par "pretpumpu" iedarbību nevaru spriest, jo izmērs ir par mazu, lai kaut ko saprastu.
  • Beauty Formulas Oxygen Rich Bubble Mask. Šis bija tāds maziņš "wow" brīvdienās. Dikti patika maskas lietošana. Drīz sarakstīšu plašāku atsauksmi.
Vai jums daudz produkti izlietoti? Ja esat lietojušas kaut ko no šiem līdzekļiem, vai mūsu viedokļi sakrīt?

svētdiena, 2014. gada 25. maijs

Nesportiskas meitenes sporta dienasgrāmata

Sveikas, daiļās! Rudenī un ziemā regulāri apmeklēju sporta zāli. Mani gan vairāk piesaista joga, pilates, stiepšanās treniņi. Proti, intensīvie aerobie treniņi man nepatīk. Galvenokārt tādēļ, ka sporta klubos, kurus esmu apmeklējusi ir nepietiekoša ventilācija. Kā tikko man kaut mazliet trūkst skābekļa, šķiet, ka kuru katru brīdi varu noģībt. Un kad 15 cilvēki intensīvi darbojas, šāda situācija, diemžēl neizbēgama. Man arī nepatīk just kā pil sviedri, nepatīk kad trūkst elpas. Parasti manas sportiskas aktivitātes beidzas pavasarī, kad darba apjoms ir tāds, ka, lai tiktu ar to galā ir nepieciešams strādāt 24 stundas diennaktī. Līdz ar to grūti pieskaņot savu grafiku sporta klubu darba laikam. Taču sports ir lieliska smadzeņu atslodze un aerobie treniņi ir ļoti veselīgi gan sirdij, gan visam organismam (un, šis taču ir skaistumkopšanas blogs - arī skaistai ādai). Jau sen gribēju sākt skriet (patiesībā ar skriešanu neesmu nodarbojusies kopš augstskolas pirmajiem kursiem, proti, gadus astoņus). Parasti šī vēlme beidzās pēc pirmā skriešanas vakara - trūka elpas, jūtos kā izspiests citrons. Nākamā rītā sāpēja visas maliņas, un, tā arī viss tika aizmirsts. Bet vēlme uzturēt sevi formā un skriet tomēr bija. Jo process pats par sevi man patīk, bet izjūtās skriešanas laikā ne pārāk :D  Bet kā saņemties, lai kārtējo reizi neatmestu ar roku? Kādu dienu izlasīju krievu bloga BeautyInsider autores Jūlijas rakstu: Как начать бегать - и не бросить un padomāju, ka šis gan izklausās cerīgi! Galvenā domā ir izmantot intervālu skriešanas programmu, proti, nevis uzreiz mēģināt skriet 5 (vai pat 1) kilometrus, bet sākt ar 3 minūtēm iešanas, tad 1 minūti skriet. Lejuplādēju telefonā programmu (RunDouble un c25k free), tā kā sāku (pat īsti vēl nesāku) skriet pavisam nesen - vakar :D izvēlējusies vienu vēl neesmu). Abām programmām (pieļauju, ka visām līdzīgām programmām) ideja ir c25k - from coach to 5 km, tātad, no dīvāna līdz 5 km. Pirmās dienas treniņš ilgst tikai 30 min. Pa 5 minūtēm iesildīšana un atdzesēšana (vai kā īsti to latviski sauc?), tad 1 min skrienot un 3 min ejot. Kad ieraudzīju šo plānu, padomāju pffff! tāds dārzenis es taču neesmu! Bet, tad padomāju, ka skrējusi neesmu ļoti ilgi un, ne velti programma sastādīta tieši šādā veidā. Un jā - ne velti šādi sastādīta un esmu dārzenis :D Toties gan treniņa laikā, gan pēc tā jūtos ļoti labi un pietika arī spēks pāris presītēm un stiepšanās vingrinājumiem (jau mājās uz paklājiņa). Šodien mazliet (pavisam mazliet) sāp ciskas un apakšstilbu priekšējā daļa, bet es jau gaidu vakara skrējienu! Izdomāju, ka varētu katru nedēļu blogā dalīties ar saviem sasniegumiem un, iespējams, sanāks iedrošināt arī kādu citu dārzeni (neapvainojaties) nodoties sportiskām aktivitātēm. 

ceturtdiena, 2014. gada 22. maijs

Koppasūtījums atbrauca!

Sveikas, daiļās! Šodien jau atbrauca cocooncenter koppasūtījums. Forši saņemt mizlīgu kosmētikas kasti, pat ja lielākā daļa nav domāta man :)

Kādas 40 minūtes kopā ar vīru dalījām pudelītes kaudzītēs :) Rezultāts:
Zilā bumba gan mana :D Ir arī daži negatīvi momenti. Interneta veikals īpaši neiespringa uz iepakojumu. Pirmajā bildē var redzēt, ka viss tika vienkārši samests lielā kastē. Tāpēc daži iepakojumi (plastmasas pudeļu korķīši) ir saplīsuši, rezultātā Produkti ir nedaudz (tiešām, nedaudz) izlijuši. Arī Avene Hydrance Optimale krēmi visi atnāca ar SPF 20, pārbaudīju, ka ne mājaslapā, ne arī pavadzīmē tas nav minēts. Taču, ja palielina bildi mājaslapā var redzēt, ka bildē ir krēms ar SPF. Ceru, ka neviena diži nebēdāsies - vasara taču nāk. Milzīgam sūtījumam par iespaidīgu summu saņēmu klāt Filorga sejas krēma un dibena eļļas paraudziņus (nav jau tā, ka gaidīju, ka mani apbērs ar dāvanām, bet gaidīju ko vairāk).
Un jā, kad saņēmu paciņu, zvanīju vīram, lai nāk palīgā:
Tuvākajās dienās ar visiem sazināšos, lai vienotos par labumu nodošanu :)

trešdiena, 2014. gada 21. maijs

MOSSA Age Excellence Rosehip Advanced Age Repair Serum* - atsauksme

Sveikas, daiļās! Kā parasti pavasarī esmu aizņemta ar darbiem. Jāsaka, ka koppasūtījumi arī prasa daudz enerģijas. Pa to laiku vannas istabas plauktiņā krājas arvien vairāk produkti par kuriem gribētu pastāstīt, bet nu nesanāk! Pirmais rindā ir iemīļotais MOSSA serums. Patiesībā, pēdējā laikā lietoju daudz organisko kosmētiku (negaidīts pavērsiens manā kosmētiskajā dzīvē) un man patīk! Sanāca arī piedalīties kāda Latvijas zīmola kosmētikas testēšanā. Vai kādai ir interese kā tas notiek? Uzreiz teikšu, ka ir gan prieka, gan vilšanās momenti. Bet nu - pie lietas!
MOSSA Age Excellence Mežrozīte Proretinols A ir dabisks, koncentrēts pretnovecošanas serums. Tas satur koncentrētus vitamīnus un liftinga biopolimērus, kuru struktūra nostiprina ādu un paceļ sejas kontūras. Viegla un zīdaina tekstūra, kas iesūcas dziļāk ādā un apgādā to ar aktīvām vielām.

MOSSA produktiem (krēmiem un serumiem) ir ērti iepakojumi, kas aprīkoti ar pumpīti. Serumam ir ļoti viegla un patīkama tekstūra. 


Pēc uzklāšanas serums ātri iesūcas ādā un var just, ka mitrināšanas ziņā ar šo produktu būs pa maz. Serums labi sadzīvo ar mitrinošiem krēmiem, neradot lipīguma sajūtu. Un tā (mežrozīšu?) smarža...mmm! Tik svaiga un garda! Jāsaka, ka šis ir mans otrais pretnovecošanas serums (pirmais bija Madara Time Miracle), tāpēc lielas pieredzes man nav. Bet, jau otru reizi esmu pārsteigta ar pretnovecošanas produkta vieglu tekstūru un efektivitāti (jā, tā pati niķīga rieviņa uz pieres paliek seklāka, lietojot serumu).
Sastāvs:


Mani priecē fakts, ka alkohols ir sastāva vidusdaļā, nevis sākumā. Ekstrakti un hialuronskābe man patīk :) Arī ECO CERT sertifikāts priecē. Fakts, ka labu produktu ražo tepat Latvijā, arī ļoti priecē. 

Serumu var iegādāties Drogas veikalos.
Vai ir mēģināts kaut kas no MOSSA produktiem? Kā patika?
P.S. Liels paldies MOSSA par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

sestdiena, 2014. gada 10. maijs

Koppasūtījums (aptieku kosmētika)

Sveikas, daiļās! Joprojām esmu traki aizņemta :( Taču attapos, ka man galīgi  nav saules aizsarglīdzekļu, arī Hydrance Optimale krājumi ir iztukšoti, tāpēc taisu koppasūtījumu no http://www.cocooncenter.co.uk/. Piegādes izmaksas ir 14 Eur, ko (kā jau parasti) piedāvāju dalīt uz cilvēkiem + 1 eur man šokolādei. Ja koppasūtījuma summa pārsniegs 149 Eur, piegāde būs bezmaksas (tikai 1 eur šokolādei).
Cocooncenter ir pieejami visdažādākie (un slavenākie) vitamīni un biopiedevas (Vichy, Lorelal, Oenobiol), aptieku kosmētika (Vichy, Avene, Bioderma, Nuxe, Caudalie, Lierac, Klorane un tt.), kurai cenas ir krietni zemākas kā mūsu aptiekās. Starp citu, 1L Biodermas micelārā ūdens maksā tikai 20 Eur. Ir arī citi ļoti interesanti zīmoli, kas Latvijā nav īpaši izplatīti: Furterer (mani mīļākie šampūni), Filorga, Uriage, Ducray un citi.

Man ir tikai 2 nosacījusmi koppasūtījumiem: 
1) 100% priekšmaksa (es negribu palikt ar kaudzi man nevajadzīgas kosmētikas :D )
2) tikties ar mani, lai saņemtu preci var tikai divās vietās: t.c. Riga Plaza (Mūkusalas ielā) un t.c. Olimpia (Ķīpsalā). Ar dažām dāmām esmu gatava tikties centrā (izņēmuma kārtībā, ar "izņēmumiem" sazināšos e-pastā).
E-pastus ( camillesmakeup@gmail.com ) ar vēlmēm un linkiem gaidu līdz 14.05 (ieskaitot). 15.datumā visas ieinteresētas personas informēšu par tālākām aktivitātēm. Pasūtījumus, droši vien, veikšu 16.-17. datumos. 
P.S. Atvainojos, ka nācās saisināt termiņus. Gribētāju šoreiz diezgan daudz un es saprotu, ka visi (arī es) grib tiki pie labumiem pēc iespējas ātrāk. Tāpēc vēlmju sarakstus gaidu līdz 14.,nevis 15.datumam (lai pa 15.datumu meitenes paspētu ieskaitīt naudiņu). Atvainojos par sagādātām neērtībām. Ceru uz sapratni :)

pirmdiena, 2014. gada 5. maijs

Paciņa no ārzemju kosmētikas draudzenes

Sveikas, daiļās! Esmu stāvā sajūsmā, jo saņēmu labumu paciņu no ārzemju kosmētikas draudzenes :)


Pirmkārt pati kastīte ir ļoti skaista un arī smaga. Draudzene pacentās un iekšpusē tillveidīgs augums un daudz stikla dimantiņi :) Ieskatīsimies saturā?


Pirms kāda laiciņa Lielbritānijā ciemojās radi (un viņi jau zina, ka es bez pasūtījumiem neiztieku), bet, ak vai, lietiņas, kuras es tik ļoti gribēju interneta veikalos  bija izpirktas :( Pasūdzējos par šo situāciju draudzenei un viņa bija tik jauka, ka sagādāja man kārotos labumus. Bet ar šo viss nebeidzās, jo tiku arī pie viņas pašas iemīļotām lietiņām. Pasūtīju Soap & Glory Ultimelt Hot Coth Cleanser (patiesībā, dēļ šā veidoju Boots koppasūtījumu, bet dikti aplauzos, kad sapratu, ka Soap & Glory Boots International nav pieejams) un Rimmel Moisture Renew lūpu krāsu tonī Let`s Get Naked (Rimmel lūpu krāsas gan ir Drogās, bet konkrētā toņa nav). Papildus dabūju Mākslīgos nadziņus etniskā rakstā, Revlon Parfumerie nagu laku (tiešām, nožūstot nagi smaržo pēc dzērvenēm!), Boots No7 High Shine Lip Crayon (sveiciens Clinique Chubby Stick), Burts Bees lūpu balzamu ar greipfrūtu, supermīlīgas un meitenīgas pincetes ar taurenīšu apdruku (starp citu, kvalitāte arī ļoti laba), Smashbox Photo Finish praimeri (paraudziņu) un vēl šādu lietiņu:


Kas ir paraudziņu "tornis". Vienas burciņas dibens kalpo kā vāciņš citai burciņai. Ar krāsainām nagu lakām visi produkti ir apzīmēti un līdzi bija paskaidrojoša zīmīte - kas kurā burciņā ir :) Varēšu, beidzot, izmēģināt Revlon Photoready un Colorstay tonālos krēmus. Paciņā bija arī garšīgas konfektes, bet tās līdz bildēšanai nenodzīvoja. Liels paldies Naktsmeitai :)

piektdiena, 2014. gada 2. maijs

MOSSA Youth Defence Nutrition day cream - atsauksme

MOSSA Youth Defence Nutrition day cream - review

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! Kopā ar citām blogmeitenēm apmeklēju jaunā zīmola MOSSA prezentācijas pasākumu un tiku pie Youth Defence Nutrition Cloudberry Vitamin C Nutritive Antioxidant Day Cream un Age Excellence Rosehip Pro-Retinol A Advanced Age Repair serum. Kāpēc vajadzēja veidot tik garus nosaukumus? :D
MOSSA ir jauns kosmētikas zīmols, kas tapa Madara paspārnē. Zīmola filozofija ir piedāvāt patērētājam augstas kvalitātes organisko kosmētiku plaša patēriņa cenu kategorijā (lasi - Drogas cenu līmenī). Visu produktu sastāvā ir ziemeļu ogu ekstrakti. Kāpēc tieši ziemeļu ogas? Tāpēc, ka augot skarbos apstākļos, tās satur daudz vairāk vitamīnu un antioksidantu.Visiem zīmola produktiem ir Eco Cert sertifikāts.
Youth Defence Nutrition Cloudberry Vitamin C Nutritive Antioxidant Day Cream* - dabisks barojošs dienas krēms ar lācenes C vitamīnu. Formula ar lācenes bioaktīvo kompleksu un vitamīnu C baro un mitrina ādu. Fragmentēta hialuronskābe palīdz aizpildīt un un izlīdzināt sausuma radītas grumbiņas. Lācenes antioksidanti aizsargā no vides kaitīgās iedarbības un kavē novecošanos. Samtaina un bagātīga tekstūra baro un mīkstina, radot gludas ādas sajūtu. Piemērots sausai un jutīgai ādai.


Lācenes krēmam ir ērts iepakojums ar pumpīti. Tikai žēl, ka iepakojums ir necaurredzams un nevar saprast cik daudz produkta palicis. Izspiežot krēmu uzreiz izbaudu burvīgu lācenes aromātu (sastāvā ir smaržvielas). Godīgi sakot, man nepatīk, ja krēmi ir aromatizēti un smarža pavada mani teju visu dienu, taču pēc Youth Defence krēma uzklāšanas, smarža ātri pazūd (vai, vismaz, ir nemanāma). Es neesmu barojošu krēmu piekritēja, jo, parasti, to tekstūras ir pārāk smagas priekš manas kombinētas ādas. MOSSA krēmi ir pilnībā savādāki. Jau zīmola prezentācijā ar Skaistumlapu apspriedām, ka visu produktu tekstūras ir ļoti vieglas. Nav ne treknuma, ne smaguma. Krēms ātri iesūcas ādā, neatstājot plēvītes virskārtā. Āda ir labi mitrināta un mīksta.


Es esmu cilvēks, ka izvairās no spirta kosmētikas sastāvā, jo tas mēdz sausināt manu ādu. Teikšu godīgi, ja ieraudzītu MOSSA produkciju veikalā, mūsu iepazīšanās beigtos ar sastāva izlasīšanu (spirts ir otrais komponents sastāvā aiz ūdens). Taču ja jau krēmi ir nonākuši manā plauktiņā, prezentācijā visi produkti šķita ļoti patīkami un interesanti, izdomāju pamēģināt. Un jā, man patika.


Nekādas sausuma sajūtas vai ādas lobīšanas nebija. Īsāk sakot, neskatoties uz to, ka krēms galīgi neatbilst maniem dienas krēmu iepirkšanās paradumiem, MOSSA Youth Defence Nutrition Cloudberry Vitamin C Nutritive Antioxidant Day Cream man ļoti patika.

Krēmu var iegādāties Drogas veikalos. Cena 17 Eur.

P.S. Liels paldies MOSSA par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

English summary:
Hello gorgeous! In the beginning of March I visited a presentation of a new Latvian organic skincare brand called MOSSA. MOSSA is more affordable organic cosmetic range by Latvian famous brand Madara. All the products are enriched with northern berries complexes which is full of antioxidants. MOSSA Youth Defence Nutrition Cloudberry Vitamin C Nutritive Antioxidant Day Cream has triple effect: formula with cloudberry bioactive complex and vitamin C nurtues and and hydrates the skin. Fragmented hialuronic acid helps to fill and smooth wrinkles caused by dryness. Cloudberry oxidants protect against harmful environmental pollutants and delay the aging process. I was impressed how light textures have all the creams in a new range (even anti-aging). The cream smells so divine...It also moisturizing the skin quite well. I have to say that I try to skip alcohol from all my skincare and if I would see this cream in the shop I would not buy it after reading the ingredient list. By despite this fact and despite the fact that I don`t normally use nourishing creams (as I have combination to oily skin) I like MOSSA Cloudberry Vitamin C Nutritive Antioxidant Day Cream. I am not sure if the range is available outside Latvia at the moment, but it should be quite soon.