svētdiena, 2014. gada 29. jūnijs

Blogsale!

Sveikas, daiļās! Ir sakrājies šis tas, ko nelietoju un gribu tikt vaļā. Iespējams, kādai kaut kas iepatiksies:

  • Bioderma Atoderm Lips Moisturising Stick 2 + 1 Free (lūpu balzāmi) 3gab. 6 eur (ja kas, šos varu arī dalīt, gabalos). 
  • LRP CC cream SPF 30 universālā tonī (man pa tumšu) 1x izmēģināts 10 eur.
  • Bioderma Sebium Purifying Foaming Gel 200ml (jauns) pa 8,5 eur.
  • Bioderma Photoderm After-Sun Refreshing Milk (jauns - plēvē) 500ml 15 eur.
  • Tigi Catwalk Curlesque Lightweight Mousse (sprogu veidošanai un fiksācijai) 3x izmēģināts (maniem smalkiem matiem pa stipru). 3 eur.


  • Illamasqua neona oranža nagu laka tonī Gamma (nav mēģināta) 7 eur
  • Illamasqua Liqud Metal krēmveida acu ēnas tonī Electrum (zelta) nav tasīts vaļā 9 eur
  • Zoeva minerālu pugments (acu ēnas) tonī French Press (nav mēģināts) 2 eur 
  • Clarins krēmveida vaigu sārtums tonī Grenadine (nav mēģināts - sapratu, ka man nevajag ) 15 eur
  • Illamasqua laineris Precision Ink tonī Glister (limited edition) 1x pamēģināts 3 eur
  • Catrice Prime and Fine Anti-Red Base praimeris - 2x izmēģināts, došu kaut kam līdzi.



 

  • Essence Blush Up vaigu sārtums (pāris reizes lietots) atdošu līdzi pirkumam. 
  • Bourjois Rouge Edition Velvet matēta lūpu krāsa. Forša, tikai tonis 04 Peach Club man galīgi neder. 1x mēģināta. 5 eur.
  • BeYu acu ēnas tonī 53. Ļoti laba kvalitāte, ziežas kā sviests, laba noturība. Tikai konkrētās ēnas ir ar metālisku spīdumu (nekādu rupju gliteru ēnās nav, bet finišs priekš manis dikti metālisks). 3x lietotas. 5 eur.


Clip In mati pirkti Mellā. (40 cm) 2gab tumši brūni (5.tonis) 1gab tumši brūns, mazliet sarkanīgs (5.tonis). Lietoti 1 reizi kādam pasākumam. 10 eur galabā.
Ja kas interesē - rakstiet komentāros vai e-pastā camillesmakeup@gmail.com
Ar mani var tikties Riga Plaza vai centrā (Vecrīga, Stockmann), varu sūtīt ar pasta staciju (uz pircēja rēķina), bet tikai un vienīgi ar 100% priekšapmaksu. 

ceturtdiena, 2014. gada 26. jūnijs

Vasaras ogu sarkanās lūpu krāsas

Sveikas, daiļās! Pamanīju, ka pēdējā laika ieraksti, galvenokārt ir par kopšanu. Tāpēc šodienas raksts būs par skaistumu, proti, vasaras tik dažādām sarkanām  lūpu krāsām. Mani vismīļākie sarkanie toņi, salikti no siltā oranžīgi-sarkanā līdz vēsam ķiršu tonim:

No augšas uz leju:
Artdeco Art Couture lūpu krāsa tonī 366 Pearl Blazing Red no limitētās Jungle Fever kolekcijas (jaunums). Ļoti skaists klasiskais sarkanais tonis uz siltas oranžas bāzes un ar smalku, nemanāmu šimmeri. Ideāli klājas, labi kopj lūpas, nesakrājas rieviņās, smaržo pēc vaniļas.
Essence ilgnoturīga lūpu krāsa tonī 02 All You Need Is Red, manuprāt, ir izteikti klasisks sarkans bez izteikta silta vai vēsa apakštoņa. Derēs gan Sniegbaltītēm, gan Jasmīnēm. Lūpu krāsas formula ir ļoti krēmīga, bet noturīga. Budžetam ļoti draudzīga cena.
Maybelline Color Sensational tonī 527 Lady Red ir klasisks sarkanais tonis uz zilās bāzes un ar šiku satīna finišu. Krēmīga formula, laba noturība. Lūpu krāsa ir ļoti komfortabla uz lūpām un nesaiet rieviņās. Starp citu, Maybelline ir ļoti plaša toņu izvēle.
Revlon Colorburst lūpu sviests tonī 070 Cherry Tart ir vienīgais lūpu balzams šajā rakstā, taču tas ir diezgan labi pigmentēts. Vēsais ogu sarkanais tonis ar smalku metālisku šimmeri, kas piešķir spīdīgu, pilnīgi mitru finišu. Kā jau balzams ļoti komfortabls uz lūpām, taču noturība nav šī produkta stiprā puse.
YSL Rouge Volupte Shine tonī 04 Rouge In Danger liek manai sirdij pukstēt straujāk (šo lūpu krāsu man bija visvairāk žēl smērēt pret papīru). Viegla gēlveida konsistence, spilgts sulīgs tonis, ko var klāt vienā kārtā, dabūjot tikai vieglu "your lips, but better" efektu, vai arī, uzklājot vairākās kārtās, var panākt izcilu sarkanā paklāja cienīgu dramatisku efektu. Burvīga ogu smarža.
Rouge Dior tonī 752 Favori Red ir spilgts, bagāts, vēss ķiršu sarkanais ar ļoti vieglu satīna finišu. Šis sarkanais tonis ir vistumšākais no visiem. Lieliska krēmveida formula, plaša toņu izvēle, Dior kvalitāte un atpazīstamība.

Kādi ir jūsu mīļākie sarkanie toņi?

otrdiena, 2014. gada 24. jūnijs

Dezodoranti - La Roche-Posay, Vichy, Garnier

Sveikas, daiļās! Sākšu ar to, ka neciešu no pāmērīgas svīšanas, tomēr dezodorantus lietoju visa gada garumā, jo ar sausām padusēm jūtos daudz komfortablāk (protams, runa iet par ikdienu, sporta nodarbību laikā dezodorantus nelietoju). Jau labu laiku sejas kopšanas jomā esmu pārgājusi uz aptieku produkciju un konstatēju, ka manai ādai šāda produkcijas patīk visvairāk, tāpēc arī dezodorantus, lielākoties meklēju aptieku plauktos.

La Roche-Posay 24H Physiological Deodorant formula ir bagātināta ar ultra absorbējošu Perlītu (Perlite), kas cīnās ar miklumu. Cinka glukonāts neitralizē aromātu, Alantoīns palīdz dziedēt ādas brūces, mazināt ādas kairinājumu un stimulē veselīgu ādas audu augšanu. Visvairāk mani uzrunāja fakts, ka sastāvā nav alumīnija sāļu (kas, kā zināms, var izraisīt krūts vēzi), alkohola un parabēnu. Dezodorants tiešām labi uztur paduses sausas un cīnās ar aromātu, taču tam ir arī daži mīnusi. Pirmais - drēbes ir jāvelk ļoti uzmanīgi, jo dezodorants var atstāt baltas švīkas (uzreiz ar ūdeni var noņemt, bet, vienalga, nepatīkami). Otrais - dezodorantam piemīt izteikta dezorant-īga smarža, kas mani it kā netraucē, bet man nepatīk, ka velkot nost drēbes, šī smarža saglabājas uz drēbēm.
Sastāvs: Dimethicone, Hydrogenated Polydecene, Sodium Bicarbonate, Isopropyl Myristate, Polyethylene, PPG-14 Butyl Ether, Synthetic Wax, Talc, PEG-8 Distearate, Perlite, Allantoin, Zinc PCA, Parfum (Fragrance). 
Iegādāties var: cocooncenter. Cena 8,50 Eur par 40 g.

Vichy 48H Soothing Anti-Perspirant - Sensitive or Depilated Skin ir ļoti maigs rullītis-dezodorants, kas labi derēs pat svaigi epilētai ādai (tik tiešām, šis tika pārbaudīts un itin nekādas emocijas neizsauca). Dezodorantam  nav smaržas un tas ir ļoti efektīvs līdzeklis pret svīšanu. Pie mīnusiem varu minēt, ka obligāti jāgaida, kamēr dezodorants uz ādas pilnībā izžūs, savādāk, tas nonāk uz drēbēm (padusēs) un izmazgāt ārā to ir visai grūti (ja kādai ir līdzīga problēma, varu padalīties, ka labi izņem dezodoranta paliekas acetons). Jāsaka, ka zinu vairākus cilvēkus, kas izmēģinājusi Vichy dezodorantus un saka, ka neko citu vairs nekad nelietos. Man, lietojot šo dezodorantu, pāris reizes uzmetās sviedru dziedzeru iekaisums (kā ļoti liela un sāpīga zemādas pumpa). Pārtraucot līdzekļa lietošanu, dienas laikā viss nogāja, kā nebijis. Nezinu, vai izraisītājs ir tieši konkrētais produkts, vai tā bija vienkārši apstākļu sakritība, bet, kopš tā laika, pret šo līdzekli izturos ar piesardzību. Taču noteikti mēģināšu citus Vichy dezodorantus.
Sastāvs: Aqua (Water), Aluminium Chlorohydrate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-33, Parfum (Fragrance), Perlite, Phenoxyethanol, Dimethicone, Citrus Limon Fruit Extract / Lemon Fruit Extract, Capryloyl Salicylic Acid, Mica, Tetrasodium Glutamate Diacetate, CI 77891/Titanium Dioxide, Ascorbyl Glucoside, CI 162217/2. 
Iegādāties var: Latvijas aptiekās, cocooncenterfeelunique, escentual. Cena (bez atlaidēm) ap 11 Eur par 50 ml. Latvijā apmēram 1,5-2x  dārgāk.

Garnier NEO Intensive Anti-perspirant Invisible Dry-Cream pirms kāda laiciņa bija manos favorītos, jo tas uztur paduses sausas, tam nav smaržas, tas ātri žūst un neatstāj pleķus uz drēbēm. Taču, atnākot siltākam laikam, esmu sapratusi, ka aizsardzība pret svīšanu no viņa ir minimāla. Proti, dezodorants varētu labi darboties pavasarī/rudenī, kad nav jāvelk ļoti daudz drēbes un kad ne ārā, ne telpās nav pārlieku silts.
Sastāvs: Aqua, Dimethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Fragrance, Synthetic ester, Cera alba, Talc, Arachidyl alcohol, Parfum, Zinc Gluconate, Silica, Arachidyl Glucoside, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Phenoxyethanol, Steareth-100/PEG-136/HDI Copolymer, PEG-100 Stearate, Behenyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Emollient, Perlite, Tetrasodium Glutamate Diacetate,    Glyceryl Stearate.
Iegādāties var: Drogās, Rimi, Maxima. Cenu, godīgi sakot, galīgi neatceros. 

trešdiena, 2014. gada 11. jūnijs

Vasaras dušas prieki, jeb mīļākās dušas želejas un skrubji

Sveikas, daiļās! Es nezinu kā jūs, bet es neesmu no tām sievitēm, kas var nopirkt vienu smaržu pudelīti vai dušas želeju un lietot, līdz produkts beidzas. Man apnīk! Man vajag izvēli, vajag, lai varu aromātu pieskaņot savam garastāvoklim. Šodien pastāstīšu par mīļākiem dušas produktiem, kas atgriežas plauktos atkal un atkal.
Dušas želejas:



Sephora Creamy Body Wash: Lemon Verbene smaržo pēc verbenas un citrusaugiem. Kopš izmēģināju Anne Semonin verbenas dušas želeju, nevaru atteikties no verbenas savos dušas produktos. Peony tik tiešām smaržo pēc peonijām. Toffee - īriss, kuru izvēlējas vīrs un viņš šo iepakojumu pats arī (gandrīz) piebeidza. Milānā Sephora veikalā pamanīju mazas (10ml?) smaržūdeņu pudelītes un iegrimu vienkāršos, bet tik īstos puķu aromātos. Kamēr es mēģināju izvēlēties, pamanīju, ka plauktā zemāk stāv spilgtas pudelītes ar dušas želejām. Pavadīju veikalā kādu pusstundu, bet nopirku gan smaržūdeņus, gan želejas. Man patīk, ka želejas ir krēmīgas (baltas) un nesausina ādu. Patīk arī, ka smarža uz ķermeņa saglabājas neilgu laiku (man nepatīk, ja āda vakarā intensīvi smaržo, es tad nevaru iemigt). Īsāk sakot, ja esat Sephorā, ķeriet ciet!
Pašmāju Stendera Dušas Zefīrs jau sen iekaroja manu sirdi, tāpēc uz atlaidēm sapirkos labi daudz :) Dušas zefīrs nepārspējami smaržo pēc rozēm. Ļoti neierasta ir arī zefīrveidīga konsistence, kas piešķir produktam izsmalcinātību. Zefīrs varētu būt lieliska dāvana draudzenei vārda dienā.
TheBodyShop Japanese Cherry Blossom dušas želeja ir limitēta versija, bet, tāpat man patīk TBS dušas želejas dēļ savas biezās konsistences un patīkamiem (tiesa, ne vienmēr dabiskiem) aromātiem. 
Caudalie Fleur De Vigne liek man ienirst vīnogu svaiguma vilnī. Šis aromāts ir vienkārši neaprakstāms: vīnogu svaigums, balto rožu izsmalcinātība un rozā piparu pikantums. Tropiskais sapnis. Caudalie dušas želeju sastāvā nav sulfātu, tāpēc tās ne īpaši labi puto, toties pavisam nesausina ādu. Turklāt, želeja uztur dabisko ādas pH līmeni.

Ķermeņa skrubji:
Bio2You Greipfrūtu Medus Skrubis ar Medu un Mandeļu Eļļu* smaržo pēc īstiem, nedaudz rūgtiem greipfrūtiem. Sāls graudiņi ir pietiekami smalki, lai netraumētu ādu, taču arī pietiekami cieti un labā daudzumā, lai ādu labi attīrītu. Pēc šī produkta lietošanas var nelietot ķermeņa krēmu, jo āda ir pārklāta ar aromātiksu eļļu. Aromāts gan piepilda vannas istabu, gan arī ilgstoši saglabājas uz ādas. Produktam ir ECO CERT sertifikāts.
Stendera Piparmētru skrubis man asociējas tieši ar vasaru. Piparmētru ēteriskā eļļa mazina nogurumu, apskaidro domas, rosina uztveres un koncentrēšanas spējas. Skrubējošie cukura graudiņi ir lielāki nekā Bio2You sāls graudiņi. Protams, pēc lietošanas eļļa paliek uz ādas, bet man tas netraucē. Āda smaržo pēc piparmētrām (bet neuzbāzīgi :) 

Kādi ir jūsu mīļākie skrubji un želejas?

piektdiena, 2014. gada 6. jūnijs

Skābju pīlingi Avene un Gatineau

Avene Cleanance mask and Gatineau Radiance Enhancing Gommage review

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! Kā jau lielākā daļa manu lasītāju zina, es izvairos no skrubjiem, taču man ir kombinēta (vasarā pat taukaina) āda, ar tai raksturīgām problēmām. Lai neveidotos pumpas, melnie punkti un citi nesmukumi, regulāri lietoju neabrazīvus (skābju) pīlingus. Šodien par diviem lieliskiem produktiem.


Avene Cleanance Mask paredzēta taukainai ādai ar noslieci uz pumpu veidošanu. Maskas lobošā formula maigi likvidē ādas nepilnības. Āda izskatās gludāka. Pateicoties absorbējošām īpašībām, māli izvelk no porām lieko sebumu un matē ādu.
Maskai ir patīkama tekstūra (jūtama mālu klātbūtne) ar parupjam skrubējošām daļiņām (tās gan man ne ļoti patīk) un patīkama viegla smarža. Man patīk, ka maska darbojas ļoti ātri (tikai 5 minūtes) un pa to laiku nepaspēj sakalst (radot nepatīkamas sajūtas kā tas raksturīgs mālu maskām). Pēc piecām minūtēm masku paredzēts iemasēt ādā (skrubējot to), šo soli es gan izlaižu, bet efekts, tik un tā, ir lielisks. Āda ir gluda, atmirušas šūnas noņemtas, poras samazinātas, reljefs izlīdzināts. Āda, tiešām ir matēta uz pāris stundām. Sastāvā ir glikolskābe un tās klātbūtni var just, proti, maska var kost, ja ādas savainojumos un pumpās, bet ar to ir jārēķinās, lietojot šādus produktus. Maskas efekts ir ļoti līdzīgs manis iemīļotai Dermalogica Gentle Cream Exfoliant, bet cena gan zemāka. Īsāk sakot - viss ir lieliski.

Sastāvs: Avene Aqua, Triethylhexanoin, Kaolin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycolic Acid, Aqua, Cyclomethicone, Sodium Hydroxide, Polyethylene, Ceteareth-33, Caprylic/Capric Glycerides, Titanium Dioxide (CI 77891), Zinc Gluconate, Bisabolol, Cetrimonium Bromide, Parfum (Fragrance), Glyceryl Laurate, Pyridoxine HCL, Salicylic Acid, Xanthan Gum.
Iegādāties var: aptiekās, cocooncenter, feelunique, echemist, medroom.lv. Cena 10.90-19.50 Eur par 50 ml.

Avene Cleanace mask (no kreisās) un Garineau Radiance Enchancing Gommage

Gatineau Radiance Enchancing Gommage ir enzīmu pīlings ar C vitamīnu, kas maigi attīra ādu no atmirušajām šūnām. Oranža pērļveida gēla tekstūra, kas pārsvēršas par eļļu, sākot to masēt ādā. Seja kļūst attīrīta un mirdzoša. Paredzēts visiem ādas tipiem. Lietošana: uzklāt uz sausas sejas un kakla ādas, masēt ar apļveida kustībām līdz gēla tekstūra pārvērtīsies par maigu eļļu Ļaut iedarboties 1-2 minūtes, tad noskalot ar ūdeni. Lietot 1-2 reizes nedēļā. Gatineau gomāža pēc tekstūras man atgādina YSL Natural Action Exfoliator Granule Free. Gēls ar zelta granulām un medainu smaržu, kas, pēc iemasēšanas, kūst uz ādas, liek justies ļoti izsmalcināti. Atšķirībā no jau pieminētā YSL līdzekļa, Gatineau gomāžas sastāvā ir arī skābes un augļu ekstrakti un to klātbūtni var just, jo, ja uz ādas ir kādas skrambiņas vai pumpas, var just kā skābes kož (bet nedaudz, nav nekas traks) traumētu ādu. Līdzeklis vienlaicīgi gan noēd atmirušas šūniņas, gan "nopulē" ādas virsmu. Pēc lietošanas āda ir gluda un starojoša, poras iztīrītas un sašaurinātas. Līdzeklis nesausina ādu un sastāvā ir arī hialuronskābe. Ja tev patika YSL līdzekļa ideja, bet efekts nešķita pārāk iespaidīgs, izmēģini Gatineau.

Sastāvs: Isononyl Isononanoate, Triethylhexanoin, Aqua [water], Glycerin, Octyldodeceth-25, Sorbitol, Bisabolol, Propylene Glycol, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Limonene, Parfum [fragrance], Malic Acid, Pyrus Malus [pyrus malus (apple) fruit extract], Butylene Glycol, Glycolic Acid, PEG-40 hydrogenated castor oil, Lactic Acid, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Bacillus ferment, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Glycine soja (soybean) oil, Methylparaben, Phenoxyethanol, Einkorn (triticum monococcum) extract, Corallina officinalis extract, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Tocopherol, CI 77019 [mica], CI 77891 [titanium dioxide], CI 77492 [iron oxides], CI 19140 [fd&c yellow no.5], CI 16035.

Iegādāties var: skaistumkopšanas salonos (piemēram BeautyExpert). Cena ap 25 Eur par 75 ml. 
Vairāk info: Gatineau.lv 

Hello, gorgeous! Avene Cleanance mask is glycolic acid based mask with oil absorbing and oil controlling properties. It has nice creamy texture and fresh smell. It tingles my skin a little bit, but otherwise it is very comfortable (not like other drying and tightening clay masks). After using Cleanance mask my skin feels very fresh, pores are cleaned and tightened, skin texture is refined. I don`t like the fact, that mask contains some kind of grains, but this doesn`t bother me much. After application (just 5 minutes - very quick result) I just remove residue wish a hot cloth. I found this one to be amazing alternative for the Dermalogica Gentle Cream Exfoliant.
Gatineau Radiance Enchancing Gommage is an enzyme peel. The texture reminds me YSL Natural Action Exfoliator Granule Free, but the effect is much more impressive. It has the same melting honey texture and luxurious feel as YSL exfoliator (and golden sparkles too), but Gatineau also contain acids. So the skin is not just polished but also dead cells are dissolved. So if you like the feel of YSL Exfoliator, but not impressed with the result it gives - try Gatineau.

otrdiena, 2014. gada 3. jūnijs

Galīgi nesportiskas meitenes sporta dienasgrāmata #2

Sveikas, daiļās! Pirmā skriešanas nedēļa ir pievarēta (ja var tā teikt). Izdomāju, ka būs forši padalīties divos vārdos ar savām katras dienas izjūtām:

2. diena: Šodien skriet bija vieglāk kā vakar! Nebija smaguma sajūtas kājās. Nevarētu teikt, ka tā vakardienas smaguma sajūta ir kāds fizisks diskomforts, drīzāk - sajūta, ka esmu smags zilonis, kuram grūti atraut kājas no zemes :D Iespējams, vieglums ir saistīts arī ar to, ka šodien pēc negaisa gaisa temperatūra ir krietni zemāka. Arī debesis bija interesantā krāsā un veidojas burvīgs skats:


Jūtos labi! 
3. diena: Iegādājos jaunas skriešanas bikses (kapri). Uz birkas rakstīts: Tight fit: It`s designed for performance and geared to grab curves and attention. Vispār Prismā var iegādāties foršu sporta apģērbu par ļoti labām cenām. Šodien man piebiedrojās vīrs, līdz ar to vajadzēja turēt augstāku tempu. Un jā, kamēr man bija "iešanas laiks" vīrs rikšoja augšā lejā pa vietējo kalnu. Acīmredzot, viņš ir labākā formā :D Vispār jau viņš apmeklē futbola treniņus, nevis izvairās no skriešanas, kā dažs labs :D Patiesībā, kad treniņš beidzās, šodien (pirmo reizi) bija sajūta, ka es varētu noskriet vēl kādu gabalu. Dienas kadrs:

Jūtos lieliski! 

4.diena: Vakar vakarā kādu stundu pēc skriešanas sāka sāpēt ikri. Domāju, ka no rīta pastaigāt nevarēšu. Šodien no rīta tikos ar vienu dāmu, kurai vajadzēja nodot koppasūtījuma paciņu un viss čikiniekā! Nekas nesāpēja. Mazs stīvums kājās bija, bet nekas traks. Vispār, pirmo reizi mūžā es gaidu vakara treniņu!
Vakarā, acīmredzot, pārvērtēju savas spējas, vai kaut ko nepareizi izdarīju un man sāka sāpēt potīte. Pēdējo gabalu noskrēju, bet līdz mājām jau tiku klibojot. Ceru, ka līdz rītdienas vakaram viss pāries.
Ja neskaita potīti, jūtos labi.

4.diena: Sāp potīte ejot pa trepēm un paātrinot soli :( Šodien treniņu izlaižu.
5.diena: Sāp potīte ejot pa trepēm un paātrinot soli :( Šodien treniņu izlaižu.
6.diena: Pamazām kļūst labāk, bet vēl pasaudzēšos (ja nu kas). Šodien treniņu izlaižu.
7.diena: Potīte, it kā vairs nesāp. Nogāju pirmās 5 iesildīšanas minūtes, noskrēju pirmo skrienamo gabalu un sajutu TĀDAS SĀPES. Mājās aizvilkos klibojot :( Sāku lasīt kas tad varētu potītē sāpēt. Konstatēju, ka tas varētu būt vai nu izmežģījums (kas man, noteikti, nav) vai nu saišu sastiepums. Atcerējos, ka pirms vairākiem gadiem biju sastiepusi saites un sajūtas bija tādas pašas... Bet, vienīgā ārstēšana ir miers. Jāļauj visam pilnībā pāriet, savādāk būs vēl trakāk :( Tā arī darīšu. Izskatās, ka vajadzēs gaidīt līdz viss pilnībā sadzīs. Jūtos tizli :( Bet, es esmu apņēmības pilna. Tiklīdz jutīšos labā, uzreiz atsākšu treniņus! :)

Follow my blog with Bloglovin

svētdiena, 2014. gada 1. jūnijs

Maija favorīti

Sveikas, daiļās! Maijā laiks ārā kļuva krietni siltāks un, līdz ar to, mana āda kļuva taukaināka. Rezultātā manā ādas kopšanas programmā parādījās līdzekļi, kas domāti taukainas un kombinētas ādas kopšanai:


  • La Roche-Posay Cicaplast lūpu balzams ir vienkārši ideāls. Tas momentā dod komfortu sausām saspraigājušām lūpām. Lietojot ilgtermiņā lūpu stāvoklis ievērojami uzlabojas.
  • Boots No7 Protect & Perfect acu krēms. Patīkama tekstūra. Labi cīnās ar  mazām krunciņām. Ļoti patīk. Turklāt, krēma sastāvā ir vitamīns K, kas cīnās ar sārtiem tumšiem lokiem zem acīm.
  • La Roche-Posay Serozinc ir izsmidzināmais losjons, kura sastāvā ir cinka sulfāts un nātrija hlorīds (pēc būtības NaCl ir vārāmā sāls). Līdzeklis ir paredzēts, lai tonizētu taukainu ādu un mazinātu iekaisums. Tāpat var lietot arī pēc skūšanas un uz bērnu dupšiem. Lielisks smidzinātājs.
  • Ingrid Expert Clean ir vislētākais micelārais ūdens, kādu esmu redzējusi, bet nebūt nav vissliktākais. Labi notīra dekoratīvo kosmētiku. 
  • Avene Cleanance Mask - skābju un mālu maska. Ideāls analogs Dermalogica Gentle Creamy Exfoliant. Pēc lietošanas āda ir perfekta.
  • Madara DD krēms. Labākais sejas krēms vakara skriešanas nodarbībām. Labi aizsargā ādu un nav smags.

Dekoratīvā kosmētika:


  • Bourjois vaigu sārtums. Nebeidzu jūsmot par Bourjois vaigu sārtumiem. Ļoti skaisti un dabiski toņi, laba noturība.
  • Catrice acu ēnas tonī Starlight Expresso. Lieliskas matētas ēnas uzacu noformēšanai. 
  • Too Faced Shadow Insurance acu eņu praimeris. Ideāls praimeris. Uz viņa jebkuras ēnas turas visu dienu, neizplūst, nepazūd, un nesakrājas rieviņās. Ļoti ekonomisks. Iepakojums jau gandrīz tukšs, bet to lietoju jau pāris gadus.
  • Bourjois Healthy Mix tonālais krēms. Mana āda asi reaģēja uz kādu līdzekli un visi vaigi vienās pumpās, tāpēc vajadzēja kaut ko sedzošāku par Bourjis CC krēmu. Un jā, šis ir lielisks. Izskatās ļoti dabiski, bet labi nomaskē nepilnības.
  • Colistar Mascara Infinito. Jauns favorīts skropstu tušu lauciņā. Lai gan gumijas birstītes man ne ļoti patīk, bet efekts - konfekte.
  • Shu Uemura skropstu atliecējs. Beidzot, iemācījos darboties ar šo rīku. Efekts superīgs.