ceturtdiena, 2015. gada 26. februāris

Divi lieliski super maigi ādas attīrīšanas neputojošie līdzekļi

Sveikas, daiļās! Atnākot aukstam laikam, mana āda kļūst atūdeņota un jutīga, tāpēc cenšos lietot pēc iespējas maigākus līdzekļus gan kopšanai, gan attīrīšanai. Šodien pastāstīšu par diviem lieliskiem un super-duper maigiem līdzekļiem, kas attīra ādu, to nekairinot. La Roche-Posay un Avene ir zīmoli, kurus pazīstu jau sen un droši uzticu savu jutīgu ādu. Es zinu, ka šos līdzekļus varu lietot arī pēc saules apdegumiem un iesnu (izcili sarkana deguna) laikā. Abus līdzekļus var lietot bez ūdens.
La Roche-Posay Toleriane ir bieza un slidena gelveida konsistence. Nezinu kāpēc, bet uzsildot līdzekli plaukstās, es jūtu augļu aromātu (jāsaka, ka ne smaržvielas, ne augļu ekstrakti sastāvā nav). Toleriane labi noņem kosmētiku, taču ar īpaši melnu tušu vajadzēs pacīnīties. Pēc lietošanas gan uz pirkstiem, gan uz ādas paliek tāda kā plēvīte, bet nav ne lipīga, ne ķēpīga, drīzāk veidojas plāna aizsargkārta. Man šis aspekts necik netraucē, taču, droši vien, līdzeklis nebūs piemērots izcili taukainas ādas īpašniecēm. Attīrītāju ļoti aktīvi lietoju gan vienu pašu, gan kopā ar muslīna drāniņām, gan kopā ar Clarisonic. Jāpiebilst, ka patēriņš ir ļoti mazs, tāpēc Toleriane var droši nosaukt par ekonomisku. Arī cena lielam 400 ml iepakojumam ir ļoti draudzīga. Es ieteiktu ņemt lielo iepakojumu, jo tas ir ar pumpīti. No maza iepakojuma, kad vairāk nekā puse līdzekļa ir iztērēta, dēļ pabiezas gelveida konsistences, to ir grūti dabūt ārā.

Sastāvs: Aqua, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Dipropylene Glycol, Carbomer, Sodium Hydroxide, Capryl Glycol / Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin.

Iegādāties var cocooncenter, cena 10.50 € par 400 ml; feelunique, cena  17 € par 200 ml; escentual, cena ap 14.50 € par 200 ml;  eChemist cena ap 17 € par 200 ml. Diemžēl LRP zīmols Latvijā nav pieejams.

Avene Extremely Gentle Cleanser arī piemīt gelveida konsistence, bet šķidrāka nekā Toleriane un tāda sajūta, ka līdzeklis ir nedaudz uzputots. Līdzeklis lieliski noņem kosmētiku (arī skropstu tušu). Vispār jāsaka, ka Avene notīra kosmētiku labāk nekā LRP Toleriane, droši vien pateicoties konsistencei un SLS (tas gan ir sastāvā pašās beigās). Pēc lietošanas ir tīras un svaigas ādas sajūta. Āda ir mīksta un nav atūdeņota. Šo līdzekli pērku atkārtoti jau gadiem ilgi un vienmēr ņemu līdzi ceļojumos, jo zinu, ka nekādas problēmas ar to nebūs un var lietot ādas attīrīšanai gan no rītiem, gan vakaros.

Sastāvs: Avene Aqua, Cetearyl Alcohol Serine, Cetrimonium Bromide, Coco Glucoside, Dipotassium Phosphate, Disodium EDTA, o-Phenylphenol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Aqua.

Iegādāties var cocooncenter, cena 7.90 € par 300 ml (šobrīd akcijas produkts ar lielāku tilpumu); feelunique, cena 10.64 € par 200 ml; escentual, cena ap 8.2 € par 200 ml. Latvijā Avene kosmētiku var iegādāties Stockmann un Neroli veikalos, kā arī aptiekās, bet cenas ir krietni augstākas. Līdzekli pirku Latvijā pasen, bet maksāju ap 11 latiem, kas ir ap 15 €.

P.S. Martā noteikti būs atlaides Franču aptieku produkcijai gan escentual, gan feelunique :) Es sataisīšu atlaižu apkopojumu (sen nav bijuši blogā).

sestdiena, 2015. gada 21. februāris

Mēneša jautājums: par dārgāko ādas kopšanas līdzekli 2014. gadā

Sveikas, daiļās! Izdomāju blogā ieviest jaunu rubriku - mēneša jautājums. Katru mēnesi uzdošu kādu jautājumu blogerēm un apkopošu atbildes. Es uzreiz ļoti atvainojos kolēģu blogeru priekšā, jo prasīju atbildes iesūtīt vēl pirms jaunā gada un tikai tagad sanāca apkopot rezultātus. Man tiešām kauns :( Vēl vairāk atvainojos Santas (BeautyByBloggers) priekšā, jo pazaudēju viņas atbildi :( Bildes ņēmu no meiteņu blogiem. Beidzu ar sevis kauninošo ievadu un ķeros pie jautājuma:
Kāds ir pats dārgākais kosmētikas līdzeklis, ko izmēģināji 2014. gadā un vai tas attaisnoja cerības?

Signe no Urban Glitters:
MADARA Superseed Radiant Energy sausā eļļa - šis noteikti ir sajūtu produkts, kas  bonusa punktus nopelna ar savu sastāvu (eļļa veidota no 9 ogu, augu un dārzeņu sēkliņu eļļām). Man patīk eļļu lietot tieši vakaros, kad varu ļauties pāris minūšu garai sejas un kakla masāžai. Šīs eļļas kūres pārvērtušās mazos vakara rituālos, kurus atkārtoju 2-3 reizes nedēļā, kad varu ļauties pilnīgam mieram un relaksācijai. Arī sejas āda šīs procedūras novērtē un jūtami ir kļuvusi možāka un starojošāka.
Eļļu koncentrētā veidā gan lietoju tikai sejas masāžām, jo ikdienas lietošanai manai kombinētajai ādai tā ir nedaudz par smagnēju, arī uzsūkšanās spējas varēja būt nedaudz labākas, ņemot vērā, ka šī ir sausā eļļa. Visādi citādi vērtēju šo produktu kā labu ilgtermiņa ieguldījumu, kurš noteikti  atmaksājas starojošas un elastīgas sejas ādas izskatā – laba vitamīnu pote rudens un ziemas aukstajos mēnešos.
Atsauksme Signes blogā:  http://bit.ly/SUPERSEED-EĻĻA

Elīna no Bubelle
Pats dārgākais ādas kopšanas produkts, kuru izmēģināju aizvadītajā gadā bija Artistry Ideal Radiance Illuminating Essence. Vai tas attaisnoja manas cerības? Pavisam noteikti, jo šajā gadījumā cena atbilst produkta kvalitātei.
Atsauksme Elīnas blogā: http://bubelle.blogspot.com/2014/07/artistry-ideal-radiance.html

Zanda no ZandaLife:
Pats dārgākais ādas kopšanas produkts, ko izmēģināju šogad ir Institut Esthederm Derm Repair Restructuring ādas struktūru atjaunojošs serums. Tā kā šis ādas arhitekts ir paredzēts ikvienam ādas tipam, kas cieš no regulāra stresa, neregulāras pārtikas uzņemšana un ilgstoša noguruma, tad šajā pirmssvētku laikā, kad ir tik daudz palikušas darāmas lietas, tu vienkārši pārvērties par stresa kamolu, tad šis serums manai ādai sniedz to glābšanas riņķi, ko nespēj neviens cits. Tā kā pēc tekstūras tas ir viegls un diezgan šķidrs, tad absorbējas tūlītēji, bet ādu atstāj ļoti gludu, mitrinātu un pilnvērtīgāku. Lietojot no rītiem tas uzmundrina sejas ādu, bet vakaros palīdz atjaunot zaudētas vielas, piemēram, mūsu dabīgo proteīnu jeb visiem zināmo kolagēnu, kas satur kopā mūsu ādu, gādā par tās elastību, gludumu un skaistu, jauneklīgu un veselīgu izskatu. Šis serums noteikti attaisnoja manas cerības. 

Elīna no Ellemmell:
Ja atmiņa neviļ, tad dārgākais produkts sejai ir MADARA Superseed Radiant Energy sausā eļļa. Par cerībām - līdz galam neattaisnoja, vēlējos, lai eļļa iesūcas ātrāk. :) 
Atsauksme Elīnas blogā: http://www.ellemmell.lv/2014/11/madara-superseed-radiant-energy-organic.html

Ļuba no LifeByTroya:
Es neesmu no tiem, kas tērē ļoti daudz naudas uz ādas kopšanas produktiem :). Uzskatu ka starp aptiekas klāstu arī var atrast labus produktus. Tāpēc jau tāda dārga kopšanas produktā manā kopšana nav bijis, izņemot tikai Ole Henrisken kopšanas līniju. Katru gadu pirms Ziemassvētkiem, Ole Henrisksen izlaiž paraudziņu komplektus, nopērkot kurus var iepazīties ar diezgan dārgiem kopšanas produktiem. Tāds nu jau bija arī man un visdārgākais no tiem bija, laikam visiem pazīstams, serums - Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster. Cerības gan tas nav attaisnojis, labs produkts, bet pilno versiju pa 47 mārciņām es diez vai sev pirktu. Bet šogad atkal sev nopirku paraudziņu komplektu :)
Atsauksme Ļubas blogā: http://lifebytroya.blogspot.com/2014/04/review-ole-henriksen-3-little-wonders.html

Liene no Velvet Mimosa:
Atskatoties uz 2014.g. pašai par lielu izbrīnu jāsaka, ka īpaši dārgu ieguldījumu savā skaistumā nav bijis. Laikam tāpēc, ka kopjošā kosmētika pārsvarā nāk no aptieku piedāvātā klāsta, līdz ar to cenas ir visai demokrātiskas. Divas dārgākās 2014.g. lietas ir abas GlamGlow maskas – Supermud un Powermud.
Abos gadījumos, es tā arī nesapratu ap šīm maskām valdošo ažiotāžu un sajūsmu, kaut Powermud man patika, tomēr tai ļoti līdzvērtīga man šķiet Madara Detox maska. Supermud maska bija izgāšanās. Īstenībā jāsaka, ka es labprāt pamēģinātu arī atlikušās divas GlamGlow masku versijas, bet tikai paraudziņos vai miniatūrās, jo arī acu Brightmud neatstāja uz mani kaut kādu īpašu iespaidu.
Atsauksmes Velvet blogā: 

Santa no SantaKudrenicka:
Teikšu godīgi, ka nevaru atļauties super dārgus un ekskluzīvus sejas ādas kopšanas produktus, tāpēc visas ādas  kopšanas lietiņas ir iegādātas par samērā zemām un pieņemamām cenām. Taču man tika dota lieliska iespēja tikt pašai pie sava "Clarisonic Mia2", kas gandrīz viena mēneša laikā ir mainījis manu sejas ādas stāvokli.  Šī noteikti būtu tā lietiņa, kurai ieteiktu pakrāt līdzekļus.
 +Veselīga, tīra ēšana, pietiekams ūdens daudzums organismā,  vingrošana un pozitīva domāšana  arī dara brīnumus tavas  ādas izskatā. :)
Atsauksme Santas blogā: http://santakudrenicka.blogspot.com/2015/01/clarisonic-mia-2-skin-care.html

Kamila no sugarmakeup:
Kā gan es varēju pati neko neuzrakstīt, vai ne? Es, tāpat kā vairums meiteņu nepērku ļoti dārgus līdzekļus ādas kopšanai, jo nav nekādas izteiktas ādas problēmas. Pats dārgākais 2014. gada līdzeklis bija Kiehl's Powerful-Strenght Line-Reducing Concentrate. Jāsaka, ka sākotnēji nekādas baigās cerības uz produktu neliku, jo biju domājusi, ka dažas krunciņas jau ir konstanti iedzīvojušas. Taču koncentrāts ar tām āti tika galā! Tad jau jāsaka, ka attaisnoja cerības :)
Atsauksme blogā: http://www.sugarmakeup.eu/2014/11/kiehls-powerful-strength-line-reducing.html

Liels paldies meitenēm par atsaucību! Turpmāk centīšos uzdot jautājumus un apkopot atbildes ik mēnesi.
Ceru, ka jums bija tikpat interesanti lasīt meiteņu atbildes kā man :)

P.S: Ja jums ir jautājumi, ko gribētu uzdot blogerēm, lūdzu rakstiet tos komentāros vai man uz e-pastu: camillesmakeup@gmail.com Ja tev ir blogs un gribi piedalīties šajā rubrikā arī droši raksti komentāru vai atsūti savus kontaktus uz e-pastu :)

ceturtdiena, 2015. gada 19. februāris

Ādas kopšana: viens rīts un viens vakars februārī

Sveikas, daiļās! Mana pēdējā mēneša ādas kopšanas darboņi:



pirmdiena, 2015. gada 16. februāris

The Body Shop Smoky Poppy, jeb dūmakainas magones kolekcija

Sveikas, daiļās! Februārī The Body Shop izlaida limitēto Valentīndienai veltīto kolekciju Smoky Poppy. Kolekcija ietilpst dušas želeja, ķermeņa skrubis, ķermeņa losjons un sviests, masāžas eļļa, vannas bumbas un parfīms. Manuprāt kolekcija ir ļoti interesanta un ar zīmolam neraksturīgu gan tēlu, gan aromātu, gan arī dizainu. Es pastāstīšu par vannas bumbām, ķermeņa sviestu un parfīmu, koncentrējoties gan vairāk tieši uz aromātu.
Vai dizains nav pasakains? Sarkanas magones uz melna fona izskatās ļoti droši un izaicinoši, kā radītas mīlestības svētkiem.

Smoky Poppy tualetes ūdens ļoti atbilst kolekcijas intensīvam tēlam. Virsnotis: lavanda un krustnagliņas. Sirds notis: īlang īlangs, jasmīns, maijpuķīte. Bāzes notis: muskatrieksts, ciedrkoks un muskuss. Aromāts ir ļoti piesātināts un biezs, krāšņs, bagātīgs. Pavisam noteikti domāts par sevi pārliecinātai un drošai sievietei. Kādam tas varētu šķist arī visai vīrišķīgs. 
Parasti pirmās notis uz manas ādas pazūd dažu minūšu laikā, taču Smoky Poppy gadījumā dūmakainā lavanda saplūst ar muskatriekstu un satur kompozīciju kopā, radot ļoti siltu, sausu un pikantu aromātu. Ilang Ilang un jasmīns atdzīvina kompozīciju un piešķir tai dzīvīgumu un emocijas, tieši kā spilgti sarkanā magone uz melnā fona. Domāju, ka ir lieki teikt, ka esmu apburta ar šo melno pasaku un negribu no tās atgriezties.

No kolekcijas ķermeņa līdzekļiem smarža ir visvairāk izteikta tieši vannas bumbās. Starp citu, man ļoti patīk, ka bumbas nav veselas, bet gan pusītes. Ar šādu daudzumu pilnībā pietiek lai pilnībā izbaudītu tumšo pasaku un neizšķērdētu vērtīgu produktu.

Ķermeņa sviests lieliski noslēdz brīnumaino vannošanās procedūru. Es neesmu The Body Shop ķermeņa sviestu piekritēja dēļ to konsistences, taču tieši šis sviests neatstāj slideno plēvi uz ādas, toties ieskauj dūmakinā aromātā. Taču jāsaka, ka ķermeņa sviestam smarža nav tik izteikta kā vannas bumbām.

Iegādāties dūmakainās magones kolekciju var The Body Shop veikalos (žēl, ka Latvijā nav pieejams interneta veikals). Cenas: tualetes ūdens 16.20 € par 30 ml, vannas bumbas 20.00 € par 6x50 g, ķermeņa sviests 18.80 € par 200 ml.

Kā jums patīk šī kolekcija? Es ceru, ka līdz spending ban beigām visu neizķers un es tikšu pie dušas želejas un ķermeņa skrubja.    

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).   

sestdiena, 2015. gada 14. februāris

Yves Saint Laurent makeup ar Google Glass (video)

Sveikas, daiļās! Man bija lieliska iespēja izbaudīt makijāžu ar YSL produktiem, ko veidoja ļoti jauka un zinoša vizāžiste Janita. Pats interesantākais, ka process (tā daļa) tika filmēta ar Google glass palīdzību. Google glass ir "brilles" kas uzņem video it kā valkātāja acīm (es ceru, ka var saprast domu). Rezultātā es tiku pie video ar savu makeup pārvērtību, izmantoto produktu saraksta un ļoti daudz pozitīvām emocijām un vērtīgiem padomiem. Piedāvāju jums arī ieskatīties manās pārvērtībās. Smaidošais kāmis pirms un pēc:
 
Un video ar procesu un vērtīgiem Janitas komentāriem var aplūkot šeit:
Es ļoti atvainojos par video kvalitāti, datorā tas izskatās krietni labāk, daudz laika iztērēju, lai izurbtos cauri youtube un dabūt labu kvalitāti, bet man tā arī neizdevās :( Es ceru, ka jums vienalga būs tikpat interesanti kā man :)

Koptēla veidošanā izmantotie produkti:
tonālais krēms Le Teint Touche Eclat B20
izgaismotājs-konsīleris Touche Eclat 2
sārtums Kiss & Blush 9
acu ēnas mono 5
melnais acu zīmulis
uzacu zīmulis 5
lūpu eļļa Volupte Tint in Oil 4

Ļoti patika uz ādas Forever Light Creator serums (vēlmju saraksts kļūst nepiedienīgi garš pirms spending ban beigām, starp citu, atlika mazāk nekā mēnesis!).

Te var aplūkot kā izskatās Google Glass:
 Un kopbilde ar superīgo Janitu:
P.S. Liels paldies YSL zīmola pārstāvjiem un brīnumjaukai Janitai par iespēju izbaudīt "pārvērtības". 

ceturtdiena, 2015. gada 12. februāris

SaneriBox februāris 2015, jeb pašmāju skaistuma kastīte

Sveikas, daiļās! Šogad mūs gaida daudz pārsteigumi pateicoties tam, ka Latvijā beidzot aktivizējās skaistuma kastīšu servisi. Tātad, šodien atrādu ilgi gaidīto SaneriBox:
Pati kastīte ir skaisti noformēta sezonas aktuālos (un arī patriotiskos) toņos. Lika pasmaidīt kastītes sānu noformējums:
Iekšā labi pārdomāts buklets ar izsmeļošu informāciju par produktiem un cenām:
 Un, protams, skaists satura noformējums:
Kastītes pamatsastāvs:
  • Latvijā (Jelgavā) ražota karamele. Kādam varētu nepatikt, bet mani priecē gardi pārsteigumi kastītēs.
  • Dove Natural Touch dezodorants (35 ml). Es neesmu izsmidzināmo dezodorantu piekritēja, bet tāds ceļojuma izmēra produkts gan jau noderēs.
  • Invisibobble gumijas. Nesen blogā bija atsauksme. Gumijas patīk. 
  • Attirance bergamotes un piparmētras dušas želeja (75 ml). Ļoti patīk neparasta smarža.
  • Biosilk matu zīds, jeb eļļa (15 ml). Es neesmu Biosilk fane, bet nu lietoju pasen, varbūt iepatiksies.
  • STYX Krauter Garten medus propolisa šampūns stesainiem matiem (30 ml). Mazulītis. Neko neesmu dzirdējusi par šādu zīmolu, bet priecājos, ka izmērs ir gana labs, lai izmēģinātu pāris reizes.
  • Beautyshop ķermeņa sviests Mīlestība (10 ml) ar rožu smaržu. Aromāts pasakains. Anna, tev patiks! Bet tāds maziņš! No sākuma padomāju, ka tas ir lūpu balzams. Bet nu mēģināsim.

Paraudziņi:
Ir dzirdētas labas atsauksmes par byCCC krēmiem. Par pārējiem zīmoliem neko nezinu, izņemot Premier. Beidzot kaut ko izmēģināšu, jo man viņu agresīvā mārketinga stratēģija nepatīk, tāpēc izvairos no konsultantiem veikalos. Būs interesanti izmēģināt Styx produktus, kas sola risināt dažādas kosmētiskās problēmas un BioApta dermokosmētiskos līdzekļus.

Kopumā kastītes saturs man ļoti patīk un īpaši patīk, ka ir daudz pašmāju zīmoli un arī labumi, par kuriem nekas nav dzirdēts. Patīk arī kastītes noformējums un paraudziņi. Interesanti! No Saneri pārstāvjiem sapratu, ka kastītes izdošanu nācās sasteigt, tāpēc viss gluži neaizgāja kā bija plānots, taču tagad viss sakārtots un katru nākamo kastīti sola arvien labāku. Un ko jūs domājat par šo kastīti?

SaneriBox iespējams pasūtīt šeit. Cena 16 €. SaneriBox iznāk reizi divos mēnešos (tātad nākamā kastīte būs aprīlī).
 
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).  

svētdiena, 2015. gada 8. februāris

Lancome Miracle Cushion Foundation - atsauksme / review

Please scroll down for the English summary.
Sveikas, daiļās! Lancome nāk klājā ar jaunumu - tonālo krēmu kompaktā spilventiņā. Radot šo produktu zīmols iedvesmojās no populārām Āzijas tendencēm. Proti, svaiga, starojoša, bagātīgi mitrināta  āda. Spilventiņu produkti Āzijā ir ļoti izplatīti, šādā veidolā var atrast gan tonālos un BB krēmus, gan arī vaigu sārtumus, ēnas un pat acu lainerus. 
Pamatdoma ir šķidrā tonālā krēma priekšrocības ērtā pārnēsājamā veidā. Lancome Miracle Cushion tonālais krēms ir paslēpies skaistā kompaktā iepakojumā ar spogulīti:
Atverot vāciņu, iekšā atrodam sūklīti krēma uzklāšanai un vēl vienu hermētisku vāciņu, kas pasargā produktu no izžūšanas:
Iekšā spilventiņš, kas piesūcināts ar tonālo krēmu. Taču jāsaka, ka šis nav mūsu izpratnē klasiskais tonālais krēms. Līdzeklis ir šķidrāks un tāda sajūta, ka mīkstāks, kūstošs (ceru, ka var saprast manu domu). 
Tonis iepakojumā izskatās ļoti tumšs (un patiesībā man tas arī ir nedaudz pa tumšu), taču uz ādas tas lieliski izlīdzinās. 
Manas pirms un pēc bildes:
Bildē "pēc" uz ādas ir Lancome Miracle Cushion tonī 03 Beige Peche, TheBodyShop uzacu zīmulis tonī 03 Dark Brown un Dior Addict Lip Glow lūpu balzams.
Kā var redzēt no bildēm lielas nepilnības Miracle Cushion nenosegs, taču tas piešķir ādai veselīgu starojošu izskatu. Lielākais pluss ir procesa ātrums, jo tonālais krēms ar komplektā esošu sponžu klājas izcili ātri. Lai uztaisītu bildēs redzamu makeup, vajadzīgas 2 minūtes. Lieliski, vai ne?
Manuprāt Lancome Miracle Cushion derēs jebkuram ādas tipam, neslīkstot galējībās. Ar to es domāju, ka būs labs sausai/kombinētai, normālai un normālai/taukainai ādai. Izcili taukainai ādai noteikti nederēs, jo piešķirs papildus spīdumu.      

Kā pareizi lietot produktu un par tā priekšrocībām var paskatīties šeit. Video gan parādīts cita zīmola produkts, bet doma tā pati :)
Lielisks video ar Korejas Make Up Look un daudz spilventiņveida produktiem ir Lisai Eldridge, kas ir arī jaunā Lancome zīmola kreatīvā direktore.
Atsauksme par Miracle Cushion no Velvet Mimosa.

Kā jums patīk šis jaunums un vispār spilventiņu trends? Es ar nepacietību gaidu vairāk līdzīgu produktu mūsu tirgū.
Starp citu, šobrīd var piereģistrēties un laimēt Miracle Cushion tonālo krēmu Lancome Latvia FB lapā.  

Lancome Miracle Cushion var iegādāties Stockmann, Douglas un Kristiana veikalos. "Starta komplekts" maksā 48 €, bet "refilli" 30 €. Iepakojumā ir 14g produkta. Miracle Cushion jau ir pārdošanā, bet "refilli" būs pieejami no aprīļa.

Hello gorgeous! Lancome just came out with the new Asian trend inspired Miracle Cushion Foundation. The idea is to provide benefits of the liquid foundation but in portable compact form. The compact itself is very sleek and shiny. Inside you will find a mirror, an application sponge and an extra lid protecting product from drying out. Foundation is pre-soaked into the cushion. But the actual product is not a classy liquid foundation. I find it to be more runny and it kind of "melts" more than the regular foundation. The shade 03 Beige Peche is a little bit dark for me but it blends incredibly! The main benefit of this product is the quick of use. It took me about 2 minutes to make the look you can see on the before/after pictures. I just used Lancome Miracle Cushion in shade 03 Beige Peche, TheBodyShop eyebrow pencil in shade  03 Dark Brown and Dior Addict Lip Glow lip balm. As you can see the product won't hide major imperfections (like spots and large discolorations), but it gives my skin a very nice and healthy fresh glow and uniform overall tint. I find the product to be great for dry/combination, normal and normal/oily skin without going to far into the extremities. What do you think about the Lancome Miracle Cushion and the cushion trend itself?

piektdiena, 2015. gada 6. februāris

Kiehl's blogeru brokastis un jaunumi

Sveikas, daiļās! Sen blogā nav bijis kāda pasākuma apskats. Ir īstais laiks to labot :) Piektdienas rītā devos uz Stockmann, lai piedalītos Kiehl's rīkotās "blogeru brokastīs". (Ļoti atvainojos, es šoreiz bildēju ar telefonu, jo man nebija kur likt fotoaparātu).

Kā parasti Kiehl's viss labi organizēts: sākot ar prezentāciju un jaunumiem un beidzot ar kafiju un kruasāniem. 
Mums pastāstīja par zīmolu un par jaunumiem, kas tuvākajā laikā parādīsies plauktos. Pasākuma beigās dabūju superīgu goodie bag, noformētu kā dāvanu:
Iekšā ir zīmola jaunums Precision Lifting & Pore-Tightening Concentrate (kā parasti garš, toties ļoti izsmeļošs nosaukums), kosmētikas maciņš ar populāro produktu miniatūrām un kā papildus bonusu izvēlējos kolēģes izrekalmēto Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate:
Šodien arī nodevu savu pirmo tukšo Kiehl's trauciņu un dabūju zīmodziņu. Vai zinājāt, ka tukšos (pilnizmēra) iepakojumus nevis jālidina miskastē, bet gan jākrāj un jānes atpakaļ uz veikalu? Kiehl's darbojas akcija Recycle and be rewarded:
Par 3 tukšiem iepakojumiem saņemsi lūpu balzamu, par 5 - ceļojuma izmēra produktu, bet par 10 - pilnizmēra produktu (25 eur vērtībā). Vai nav lieliski? Un kā vienmēr darbojas dāsna paraudziņu politika. Vairs nekādu kaķu maisā. Atnāc pie Kiehl's stenda, apburošie konsultanti noteiks tavu ādas tipu, pastāstīs par tieši tavai ādai piemērotiem produktiem un iedos 5 paraudziņus. Tā kā nekautrējies, bet nāc un izmēģini!

P.S. Liels paldies Kiehl's komandai par iespēju piedalīties pasākumā.

ceturtdiena, 2015. gada 5. februāris

Bourjois 1 Seconde Volume tuša - atsauksme

Sveikas, daiļās! Mēdz būt tādi produkti, kas ļoti patīk un šķiet forši, bet kaut kā neiet ar atsauksmes uzrakstīšanu. Te attopas, ka nav sabildēts viens, te otrs, te nav laika. Tieši šādi man gāja ar lielisko Bourjois 1 seconde Volume tušu, ko iemīlēju vēl vasarā. 

Bourjois Volume 1 Seconde sola apbrīnojami kuplas skropstas no jebkura skatpunkta.Skropstu tušas birstītē visapkārt iestrādātie sariņi ar lodīti galā nodrošina ideālu kuplumu no jebkura skatpunkta. Sariņi ar lodīti galā katru skropstu visā tās garumā perfekti noklāj ar tušu, bet taisnie sariņi atdala skropstas citu no citas, neļaujot tām saķept. Tuša ne tikai kuplina skropstas pie saknēm, bet arī dāsni tās viscaur apklāj ar krāsu līdz pat smalkāko skropstu galiņiem.

Es neesmu silikona birstīšu fane, jo parasti ar tām sanāk tāds ļoti "ikdienišķs" efekts, bet man patīk drāma. Taču lodītes gan mani ieintriģēja.
Birstīte:
Vispār man ļoti patīk Bourjois tušas tieši dēļ krēmveida formulas, kas nesaķepina skropstas. 1 Seconde Volume nav izņēmums. Tuša tiešām piešķir skropstām papildus apjomu, neveidojot "zirnekļa kājiņas". Skropstas izskatās daudz biezākas un arī noturība ir lieliska. Dienas laikā nekas nebirst un neizsmērējas. Ļoti priecē arī tas, ka vakarā tuša bez problēmām nomazgājas un no rīta es neizskatos pēc pandas.

Bildē ir uzklātas 2 kārtas, taču, ja ir vēlme, var klāt vēl vairāk, lai dabūtu pavisam dramatisku efektu (bet bez zirnekļiem).

Nobeigumā varu teikt, ka Bourjois tušas nekad nav likušas man vilties.
Pieejama arī ūdensnoturīga versija.

Iegādāties var Drogās, Douglas, Kristiāna veikalos. Cena bez atlaidēm ap 14 €.

pirmdiena, 2015. gada 2. februāris

Invisibobble konkursa uzvarētājas noskaidrotas!

Sveikas, daiļās! Invisibobble konkursa uzvarētājas ir noskaidrotas, pateicoties random.org vietnei.
 Pirmā uzvarētāja ir:
Santa Kudreņicka!
Otrā uzvarētāja ir:
alisespieraksti!
Dāmas - vinnētājas, lūdzu uzrakstiet man e-pastu uz camillesmakaeup@gmail.com , lai varam sarunāt kā tiksiet pie balvām :)
Paldies visiem, kas piedalījās un nebēdājaties, ja šoreiz nepaveicās, drīz būs jauni konkursi ar foršām balvām!

svētdiena, 2015. gada 1. februāris

Mana pirmā pašmāju skaistuma kastīte! GlanceBox janvāris 2015

Sveikas, daiļās! Beidzot sagaidījām, kad arī Latvijā ir pieejamas vietējās skaistuma kastītes. Šodien ar saviļņojumu saņēmu savu pirmo pašmāju kastīti - GlanceBox. Bez garām ievadrunām skatamies:


Kastītei ir perlamutra kartona vāciņš ar zīmola logotipu. Jāsaka, ka paņemot kastīti rokās, biju pārsteigta cik tā ir kompakta - gandrīz divreiz mazāka par LookFantastic kastīti. Kas tad ir iekšā?

Kartīte ar Merilinas Monro citāti, bet otrā pusē produktu bildes ar aprakstu. Cik saprotu, katras kastītes saturs ir atšķirīgs. Kas no vienas puses ir forši, jo vienmēr paliek intriga, bet no otras puses, ja nu man vairāk patiks draudzenes kastīte un es jutīšos vīlusies? Intriga.
Tātad manā kastītē ir:
  • Heruless musli batoniņš ar karameli un šokolādi. Šis ir kastītes pārsteiguma našķis. Man patīk pārsteiguma našķi :)
  • NYC Nagu lakas. Lielas. Katrā 9.7 ml. Viena fuksijas tonī, otra rozīgi-ķieģielu-perlamutra. Fuksijtonis man patīk, otra gan nav manā gaumē, bet tas ir subjektīvs jautājums.
  • Orlane Active Hydration Body Care. Ķermeņa losjona paraudziņš (7 ml). Par Orlane zīmolu neko nezinu, bū interesanti izmēģināt.
  • Orlane Vitalizing Scrub. Sejas skrubis sausai ādai (3.5 ml paraudziņš). Es nelietoju sejas skrubjus. Bet, ja jau ir paraudziņš - izmēģināšu.
  • Spogulītis ar "Pin Up Girl".
  • Maybelline Baby Lips. Pilnizmēra. Tonis Rose Addict. Atšķirībā no daudziem, es slavenos Baby Lips vēl neesmu mēģinājusi, tāpēc labprāt izmēģināšu. Un man patīk rožu aromāts. 

Ko lai saka? Ir lietas, kas man patīk, ir lietas, kuras zinu, ka diez vai pati pirktu un lietotu, bet tāda jau ir pārsteiguma kastīšu būtība.
Jāsaka, ka nagu lakas lietoju diezgan reti, tāpēc es būtu sajūsmā, ja kastītes saturs būtu kā Ļubai (kurš gan nepriecātos par TBS ēnām, turklāt veselām 2?). Savu kastītes saturu atrādīja arī Annija
Vai es atdotu 12 € par šo kastīti? Drīzāk nē, taču par Ļubas gan! :) 
Kastīte maksāja 12 € un šobrīd ir izpārdota. Gaidīsim nākamo! Iegādāties var GlanceBox mājaslapā.

Kāds ir jūsu viedoklis par kastītes saturu?
P.S. Es ceru, ka man izdosies tikties ar kastītes servisa dibinātājiem un uzdot dažus jautājumus, tāpēc, ja gadījumā jums arī ir kādi jautājumi vai ieteikumi, droši raksties komentāros.
P.P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).