ceturtdiena, 2015. gada 30. aprīlis

Max Factor jaunumi - Excess Shimmer acu ēnas un Masterpiece Tranform tuša

Sveikas, daiļās! Max Factor dekoratīvās kosmētikas sortimentu papildināja daudz jaunumi. Šodien par krēmveida acu ēnām un skropstu tušu.
Max Factor Excess Shimmer acu ēnas ir īpaši labi sapludināmas. Sastāvā ir ādu mīkstinoši līdzekļi, kas sniedz zīdaini gludu sajūtu vieglai uzklāšanai un acu ēnu sapludināšanai. Spilgts tonis – piesātinātie metāliskās krāsas pigmenti tiek noturēti 3D silikona gela sastāvā, sniedzot mirdzumu un izteiktu krāsas intensitāti uzklāšanas laikā. Līdz pat 12 stundu noturība – rūpīgi izstrādātais gels ļauj acu ēnu pūderim cieši pielipt plakstiņu ādai.
Man ir četri toņi: 05 Crystal, 20 Copper, 25 Bronze, 30 Onyx. Visas ēnas tiešām ļoti viegli klājas un viegli izpludinās. Nav pat nepieciešams lietot otiņu. Žik-žik ar pirkstu un gatavs! Pieejami 6 toņi (man - visi neitrālie, bet veikalos ir vēl vēss rozā un gaiši zaļš).
Jāsaka, ka ēnu pigmentācija ir atšķirīga atkarībā no toņa. Neliels apraksts:
  • Crystal - smalki sudraboti balti spīdumiņi uz caurspīdīgas bāzes, tāpēc tonis ir tik neizteiksmīgs uz ādas.
  • Copper - silts pelēkbrūns tonis ar pavisam smalku šimmeri (zelta, sarkans, zaļš). Copper ir mans favorīts un lieliski der gan ikdienas make up'am, gan svētkiem. Lieliska pigmentācija.
  • Bronze - piesātināts silts sarkanīgi brūns (rūsgans) tonis. Ļoti grezns! Lieliska pigmentācija.
  • Onyx - ļoti smalki sudrabots šimmeris uz tumši pelēkas bāzes. Izcils tonis priekš smoky eyes.
Ēnas uz ādas dažādos apgaismojumos. Saulē:
 Ēnā:
Jāsaka, ka uz maniem īpaši taukainiem plakstiņiem ēnas labi turas stundas 4-6, taču ar bāzi viss ir lieliski. Domāju, ka ar normāliem un sausākiem plakstiņiem ēnas būs ilgnoturīgas arī bez bāzes.
 
Jaunumu vidū ir arī sensacionālā inovācija skropstu tušu jomā, kas pievienojas klasiskajai kolekcijai, ‒ Masterpiece Transform skropstu tuša patiesi greznām, tumšām un pagarinātām skropstām. Tušai ir unikāla „tūlītēja efekta” birstīte, kas līdz maksimumam palielina skropstu tušas sastāva saskari ar skropstām, acumirklī radot satriecošu apjomu jau no pirmā vēziena. Rezultāts ir pārsteiguma efekta skropstu stils.
Tušas birstīte:
Birstīte no viena sāna ir plakana ar smalku silikona sariņu rindu pa vidu, no otrā sāna silikona sariņi eglītes veidā apņem visu birstīti (attēlā). No sākuma jālieto plakanā mala, tad skropstām tiek piešķirts tūlītējs apjoms pie saknēm. Pēc tam ar "garo" malu jāizķemmē skropstas un Voila! Tuša ir krēmīga un sākotnēji šķiet nedaudz pašķidra (man patīk sausākas formulas), bet pēc nedēļas paliek ideāla. Un efekts uz skropstām izcils! Vai nav wow?
Jāsaka, ka Masterpiece Transform ir pēdējā laikā labākā tuša no drugstore klāsta. Viennozīmīgi! Skropstas nesaķep un noturība ir vienkārši apbrīnojama! Noteikti izturēs arī treniņu sporta zālē, ja ir tāda nepieciešamība. Skropstas koptēlā:
Uzacu zīmulis sniedz ļoti dabisku efektu un ir ļoti noturīgs, taču tonis man nedaudz pa tumšu (tāpēc bildi nerādīšu). Ļoti patīk, ka uz zīmuļa vāciņa ir arī maza ķemmīte, kas padara zīmuli īpaši draudzīgu ceļojumiem.

Produktus var iegādāties Drogas, Stockmann veikalos. Cenas: acu ēnas 10.99 € par 7g (šobrīd Drogās ir akcijas cena 7.14 €); Skropstu tuša ap 13 €. Starp citu, līdz 10.05 Drogās ir akcija: 35% atlaides un iegādājoties Max Factor produkciju par summu virs 14.99 €, dāvānā saņemsi skaistu kosmētikas maciņu. Vairāk informācijas meklē šeit

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

pirmdiena, 2015. gada 27. aprīlis

Acu ēnu bāzes

Sveikas, daiļās! Acu ēnu bāzēm ir daudz labas īpašības. Tās pagarina ēnu noturību dienas garumā, padara ēnas intensīvākas, sniedz mitrināšanu / pretnovecošanas efektu / izgaismošanu / maskē apsārtumu / maskē plīsušus kapilārus vai pigmentāciju (vajadzīgo pasvītrot). Priekš manis acu ēnu bāze ir nevis kaprīze, bet klāja nepieciešamība, jo man ir izteikti taukaini plakstiņi. Rezultātā lielākā daļa ēnu, ja lietotas bez bāzes, izsmērējas, sakrājas krociņās, pazūd, izskatās neestētiski. Ēnu praimeru klāsts paliek arvien plašāks un nenoliegšu, ka vismaz man lielāku interesi izraisa tieši ārzemju blogeru un vizāžistu izslavēti produkti. 
BeYu Eye Base paraudziņš nonāca manās rokās pēc iepirkšanās Kristiana veikalā. Bāzei ir pašķidra silikonīga tekstūra un matu lakai raksturīga smarža. Instrukcijā rakstīts, ka jāpagaida, līdz bāze pēc uzklāšanas nožūst. Tā arī darīju, taču pēc pāris stundām acu ēnas vienalga sakrājas krociņās. Galīgi garām. Taču jāsaka, ka par šo produktu ir visai pozitīva atsauksme no Velvet Mimosa, bet viņa raksta, ka produkts ir trekns. Acīmredzot, tauki uz taukiem īsti labi neturas. Pieņemu, ka BeYu bāze varētu būt laba sausas ādas īpašniecēm.
Iegādāties var Kristiana veikalos. Cenu gan nevarēšu pateikt. 

Urban Decay Primer Potion ir ļoti izslavēts produkts (bildē redzams vecais iepakojums) un ne velti! Bāzei ir silikonīga, bet ne trekna tekstūra. Kad produkts nožūst/iesūcas, plakstiņš paliek samtains. Ēnas lieliski pieķeras un tiek tiešām bez problēmām turas visas dienas garumā. Mierīgi izturēs arī traku ballīti. Neveido cakey efektu, krociņās nesakrājas. Absolūti ideāls produkts un mans favorīts. Pieejamas dažādas variācijas (sin - bāze ar spīdumu, eden - ar vieglu tonīti, anti-aging).
Iegādāties var feelunique, kur ir pieejams arī mini (6 ml) iepakojums. Cena 11.12 € par 6 ml, 22.24 € par 12 ml. LookFantastic atradu tikai Anti Aging praimeri (25.02 € par 12 ml).

Benefit Stay Dont Stray bāze paredzēta ne tikai acu ēnām, bet arī konsīlerim. Jāsaka, ka arī pati bāze atgādina vieglu tonālo krēmu vai šķidru konsīleri. Viegls tonis, ar mazliet dzeltenīgu nokrāsu, labi maskē apsārtumus. Taču jāsaka, ka ātri vien bāze sāk "kustēties" un "peldēt". Ēnas un konsīleris ar visu bāzi komplektā sakrājas krociņās. Garām!
Cik zinu, Benefit ik pa brīdim var iegādāties no LookFantastic. Cena 28.49 € par 10 ml. 

Too Faced Shadow Insurance bija mans ilgstošais favorīts pirms Urban Decay atklāšanas. Ēnas tiešām paliek košākas un noturība dienas laikā ir apskaužama, taču bāze tūbiņā mēdz noslāņoties un ārā nāk silikona eļļa vai bieza dīvaina masa. Taču tūbiņu var pamīcīt un viss atkal kārtībā. Lielākā problēma ar šo bāzi ir tāda, ka tā acu iekšējos kaktiņos veido tādus kā uzplūdumus (kā krāsa, kas uzklāta pārāk biezā kārtā un notek pa virsmu). Tie uzplūdumi, protams, ir pavisam mazi un nemanāmi, bet, ja pa virsu uzklāj konsīleri, tas gan ir katastrofa! Jāņem vate un kosmētikas noņemšanas līdzeklis, jo ar plikiem pirkstiem problēmu izlabot nevar.
Iegādāties var LookFantastic. Cena 23.63  par 10 g.   

piektdiena, 2015. gada 24. aprīlis

Stenders jaunās sejas kopšanas līnijas "Savvaļas Roze" prezentācija

Sveikas, daiļās! Kādu laiciņu blogā nav rādīti PR pasākumi, pienācis laiks to labot :) Turklāt, pašmāju zīmola Stenders prezentācija bija ļoti jauka un mājīga. Kā parasti pasākumos fotoaparātu līdzi neņemu, tāpēc atvainojos par telefona bilžu kvalitāti.Viss bija pārdomās. Tiešām viss (es ļoti atvainojos) pat dāmu istabas griesti izskatījās šādi:

Rozes bija gan kafejnīcas noformējumā:

Gan uz kūkām (starp citu, šī roze ir ēdama) :

Protams, ka tika prezentēti jauni produkti un aprakstītas to īpašības. Starp citu, jaunā sērijā ir veseli 9 produkti, starp kuriem ir gan divfāžu līdzeklis kosmētikas noņemšanai, gan micelārais ūdens.

Pasākuma beigās nepalikām bez goodie bag:
Iekšā veseli četri produkti, kuri visi smaržo pēc rozēm :) Ar lielāko prieku visu izmēģināšu un tad jau būs kārtīgas atsauksmes :)

P.S. Liels paldies Stenders komandai par iespēju piedalīties pasākumā.

otrdiena, 2015. gada 21. aprīlis

Slavenais Emu Oil Well mitrinošs krēms ādai ap acim - atsauksme

Sveikas, daiļās! Jau sen lasīju daudz pozitīvas atsauksmes par Austrālijā ražotu budžetam draudzīgu līdzekli ādai ap acīm - Emu Oil krēmu, taču vienmēr mulsināja lielais tilpums un nepraktisks iepakojums, kā arī neierasts sastāvs (Emu tauki?). Taču jāsaka, ka krēms man patika.
Emu Oil Well acu krēms cīnās ar visizplatītākajām acu zonas problēmām (pietūkums, tumšie loki un krunciņas). Krēms apvieno emu eļļas (tauku?) un hiāluronskābes labākās īpašības. Lietojot krēmu divreiz dienā tas mitrinās un mīkstinās ādu, kā arī padarīs to elastīgāku un samazinās krunciņas.
Krēmam ir knapi pamanāma tipiska krēma smarža un arī konsistence atgādina Nivea krēmu zilā skrūvējamā bundžiņā, tikai Emu Oil ir vieglāks, bez treknuma. Drīzāk atgādina ļoti biezu gelu.
Runājot par krēma īpašībām, ir jāatzīst, ka tas diezgan labi mitrina ādu ap acīm. Bet, tas arī viss. Nekādus tumšos lokus nesamazina. Tūska man nemēdz būt, tāpēc šajā jautājumā nevarēšu neko teikt. Jāsaka, ka es labprātāk lietotu krēmu, kas iepakots higiēniskā tūbiņā (vai vismaz plastmasas burciņā), nevis mazā metāla skārdenē. Arī krēma tilpums varēja būs divreiz mazāks, jo pa pusgadu to neizdosies izlietot. 
Kopumā, krēms ir labs, ja tev ir jauna āda, kas prasa vien pēc papildus mitrināšanas, jo nekādus citus bonusus no Emu Oil nesagaidīsi. 
Sastāvs: Aqua, Emu Oil, Coconut Oil, Glycerin, Cocoa Butter, Cetearyl Alcohol, Aloe Vera Extract, Hyaluronuc Acid, Cetyl Alcohol, Retinyl Palmitate, Vitamin E, Phenoxyethanol, Fragrance.

Iegādāties var feelunique, cena ~ 11 € par 25 ml.
Atsauksme par šo krēmu no Velvet Mimosa.

svētdiena, 2015. gada 19. aprīlis

Mēneša atlaides un īpašie piedāvājumi

Sveikas, daiļās! Neliels mēneša atlaižu apkopojums:

FeelUnique 10% atlaide pirkumam virs 30 £ ar kodu 10feel30 līdz 26.04.15
FeelUnique 20% atlaide pirkumam virs 50 £ ar kodu 20feel50 līdz 26.04.15

LookFantastic 10% atlaide pirkumam ar kodu TREAT10LF līdz 31.08.15
LookFantastic 15% atlaide pirmajam pasūtījumam ar kodu NEW15LF līdz 31.08.15
LookFantastic 10 £ atlaide pirkumam virs 60 £ ar kodu 10LFSAVE līdz 31.08.15
LookFantastic 15 £ atlaide pirkumam virs 80 £ ar kodu 15LFSAVE līdz 31.08.15 
LookFantastic 10 % atlaide + bezmaksas BeautyBox pirkumam virs 55 £ ar kodu MY10 līdz 21.04.15

Benu aptiekā 15% atlaide Vichy Idealia līnijas produktiem, Bioderma Sebium, kā arī atlaides Avene, Physiogel, Eucerin. Pilnu atlaižu katalogu skaties šeit.

Bio2You dabīgs BB krēms ar pantenolu - atsauksme

Sveikas, daiļās! Pavisam nesen Latvijas organiskas kosmētikas zīmola Bio2You klāstā parādījās BB krēms. Interesanti, ka BB apraksts ir visai īss, toties pats krēms ir ļoti labs. BB krēms ietonē un izlīdzina ādas toni, mitrina, nomierina un baro ādu. Pieejamas 2 krāsas.
BB krēmam piemīt viegla gelveida tekstūra un neuzbāzīga augu/augļu smarža. Tas ļoti viegli klājas un viegli izlīdzinās, neradot smaguma sajutu uz ādas. Ieraugot saulespuķu eļļu sastāvā, es padomāju, ka noteikti āda spīdes kā disko bumba, bet nē, āda pēc BB uzklāšanas ir samtaina. BB krēms ir nemanāms uz ādas un sniedz "neuzkrāsotas", bet svaigas ādas efektu. Lielus defektus tas nenosegs, bet skaisti izlīdzinās ādas toni un piešķirs sejai dzīvīgumu. Jāsaka, ka uz manas kombinētas ādas dienas otrā pusē sāk parādīties spīdums, tāpēc jālieto pūderis. Es domāju, ka Bio2You BB krēms labi derēs sausas/kombinētas. normālas, normālas/kombinētas ādas īpašniecēm. Sausākai ādai vajadzēs papildus mitrināšanu, bet taukainākai - pūderi un tad viss būs ideāli.
Man ir tonis SofteBeige, kas ir gaišākais no diviem pieejamiem. Uzklājot uz ādas tas šķiet mazliet pa tumšu, bet tonis lieliski izlīdzinās un uzlabo sejas ādas toni. 
Sastāvs: Aqua, Aloe Barbadensis (Organic Leaf) extract, Helianthus annus (Organic Sunflower) oil, Cosos nucifera (Organic coconut) oil, Stearic acid, Cetearyl alcohol, Glycerin, Panthenol, Phenoxyethalon Ethylhexylglyxerin, Cetyl Alcohol, Cocos glucosides, Hippophae Rhamnoides extract, Tocopherol, Phytic acid, Sodium hydroxide, Benzyl alcohol, Parfum, Mica CI77491, CI77492, CI77499, CI77007, CI77891

Iegādāties var Bio2You veikaliņos, Bio2You interneta veikalā, Stockmann. Cena 22 € par 30 ml, bet šobrīd ar 20% atlaidi BB maksā 17.60 €.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

ceturtdiena, 2015. gada 16. aprīlis

Lancome skaisti pavasara jaunumi

Sveikas, daiļās! Pavasaris kā parasti nāk ar daudz jaunumiem kosmētikas jomā. Lancome īpaši priecē ar košiem pavasarīgiem toņiem un jauniem moderniem produktiem. Šodien pastāstīšu par Belle de Teint pūderi, Vernis in Love nagu laku un Shine Lover lūpu krāsu. Teikšu uzreiz, ka visi produkti ir lieliski, bet Shine Lover viennozīmīgi kļuva par manu must have.
Belle de Teint pūderis uzlabo ādas tekstūru un notušē nepilnības. Tas satur Rosa Gallica ekstraktu, kas ir zināms ar savām pretiekaisuma un ādas mīkstinošām īpašībām. Tomātu un aprikožu eļļas bagātas ar E vitamīnu un antioksidantiem. Kofeīns atdzīvina ādu un samazina noguruma pazīmes. Latvijā pieejami 4 toņi (03, 04, 05 un 07). Man ir 03 (pats gaišākais) Belle de Jour, kas ir neitrāls, labi sabalansēts, bez izteikta dzeltenuma vai rozīguma.  
Biju patīkami pārsteigta ar diezgan labu komplektā esošu otiņu. Pats pūderis arī nelika vilties, jo ir ļoti smalka maluma, puscaurspīdīgs. Tas labi matē ādu, bet nav plakans vai krītains. Lielas nepilnības nenosegs, bet tas arī nav pūdera uzdevums. Labi nofiksē tonālo krēmu un izskatās ļoti dabiski. Labs!
Nagu laka tonī Electrisante 357B ir lieliska! Tai ir patīkama krēmīga konsistence un ērta otiņa. Klājas ļoti vienmērīgi un pilnīgam pārklājumam un skaistam rezultātam pietiek ar vienu kārtu, bet man patīk klāt divas. Trīs dienas braši turējās, ceturtajā dienā galiņos sāka dilt, bet ļoti vienmērīgi, bez plaisām.
Electrisante ir skaists sarkanīgs fuksijas tonis, bez šimmera. Es teiktu, ka tonis ir neitrāls, nav nedz vēss, nedz silts, vienlaicīgi gan košs, gan piedienīgs. Spīdums bez jebkādām virskārtām saglabājas vairākas dienas. Interesanti, ka nagu laka pudelītē izskatās gaišāka, nekā uz nagiem.
Vai nav skaista?
Shine Lover lūpu krāsa satur hiāluronskābi, kas mitrina lūpas 8 stundu garumā. Rožu krūma eļļa ilgstoši baro mīkstina lūpu ādu. Aizsargājošs gels, kas parasti ir sastopams lūpu balzamos, pasargā trauslu lūpu ādu pret apkārtējās vides ietekmi un mitrina. Tonis Fushia in Paris 357 lieliski saskan kopā ar nagu laku. Fuksija ir spilgta un vēsa. Lūpu krāsai ir gelveida konsistence. Klājot vienu kārtu var panākt vieglu tinti, bet 2-3 kārtas dos sulīgas un košas lūpiņas. Jāsaka, ka neskatoties uz vieglu konsistenci, lūpu krāsa lieliski turas visas dienas garumā! Ļoti atvainojos par izplūdušu bildi, bet tonis attēlots ļoti precīzi.
Ja tev patīk YSL Rouge Volupte Shine, tad patiks arī Lancome Shine Lover, bet, noturības ziņā Lancome viennozīmīgi vinnē. Ak, jā! Lūpu krāsa un pūderis smaržo pēc rozēm :) Ir pieejami veseli 15 toņi.

Produktus var iegādāties Stockmann, Douglas, Kristiana veikalos. Pūderis maksā 45 € par 8.8 g, nagu laka 14.5 €, lūpu krāsa 27 €. 

pirmdiena, 2015. gada 13. aprīlis

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate - atsauksme

Sveikas, daiļās! Slaveno Midnight Recovery Concentrate nopirku uzreiz, kad Kiehl's zīmols parādījās Latvijā, bet kosmētikas krājumi mājās pamatīgi, tāpēc atliku maliņā, pēc tam parādījās dažas atsauksmes, kas vēstīja, ka MRC izsauc nelāgas zemādas pumpas. Atzīšos, es vienkārši nobijos un tā produkts nostāvēja neatvērts gandrīz gadu, līdz veiksmīgai pieredzei ar citām sausām sejas eļļām. Taču sāku lietot ļoti uzmanīgi un cītīgi vēroju, lai neparādās kāda aizdomīga pumpa. Velti baidījos :)
Midnight Recovery Concentrate ir viens no vispieprasītākiem Kiehl's produktiem. Tas ir bagātināts ar dabīgi iegūtam sastāvdaļām - skvalēnu, naktsveces eļļu, omega-6 taukskābēm, ēterisko eļļu maisījumu. Līdzeklis bagātina ādu ar mitrumu, palīdz atgūt ādas mirdzumu līdz rītam, satur 99.8% dabīgas sastāvdaļas, bet nesatur parabēnus, minerālo eļļu un smaržvielas. Naktsveces eļļa efektīvi atjauno ādas dabīgo ādas aizsargbarjeru un sniedz mirdzumu. Lavandas ēteriskā eļļa nomierina iekaisušu un sakairinātu ādu, vienlaikus palīdz izlīdzināt ādas toni. Skvalēns ir līdzīgs ādas lipīdiem, tāpēc tas viegli uzsūcas un palīdz atjaunot ādas dabīgo mitruma līdzsvaru.

MRC ir paslēpies smagnējā zila stikla iepakojumā ar pipeti. Ērta poga uz korķīša ļauj viegli paņemt nepieciešamo līdzekļa daudzumu.
Pēc būtības koncentrāts ir eļļu maisījums. Taču tas nerada nedz treknuma, nedz smaguma sajūtu uz sejas. Tieši pretēji, skvalēns lieliski mitrina ādu, bet lavandas un rozmarīna eļļas (tieši tos aromātus jūtu visvairāk) nomierina un noskaņo miegam. Jau nākamajā rītā pamanīju, ka āda izskatās atpūtusies un tonis ir vienmērīgāks. MRC lieliski tiek galā ar apsārtumiem un nomierina sakairinātu ādu, kā arī palīdz sadziedēt aktīvas pumpas.
Man patīk uzklāt 3-4 koncentrāta pilienus plaukstā, tad salikt plaukstas kopā un sasildīt līdzekli, vienmērīgi sadalot to pirkstos. Tad es vienkārši piespiežu plaukstas pie vaigiem, tad pie pieres un zoda, pirkstus pie deguna. Beigās ar augšup virzītām kustībām iemasēju līdzekli kaklā un vēlreiz sejā. Lavandas eļļa palīdz atbrīvoties no stresa, tāpēc, ja gribas dziļu relaksāciju, es dažus eļļas pilienus sadalu pirkstos, tad pielieku tos pie deguna un ievelku aromātu, tad nedaudz pamasēju deniņus. Līdzekļa paliekas iemasēju rokās un kutikulās. Video pamācība par koncentrāta īpašībām un pareizo lietošanu ir šeit.
Uzreiz atzīmēšu, ka lietoju MRC jau 5 mēnešus gandrīz katru vakaru un nekādus negatīvos "specefektus" neesmu manījusi, melnie punkti vairāk nav palikuši, zemādas pumpas  (tfu, tfu, tfu) arī nav piemeklējušas.
Jāsaka, ka līdzeklis sākotnēji var šķist padārgs, taču vienai lietošanas reizei nepieciešami vien 3-4 pilieni, viens ūdens piliens (pieņemu, ka sausai eļļai līdzīgi) ir 0.03 ml (jāsaka, ka šeit dati mēdz nedaudz atšķirties, bet es aprēķiniem vienmēr izmantoju tieši šo skaitli), tātad 1 ml ir 30 pilieni. Un 30 ml, kas ir standarta līdzekļa pudelīte, ir 30x30=900 pilieni. Ja vienam vakaram lietosi 4 pilienus, tad līdzeklis pietiks 900/4=225 dienām, kas ir vairāk nekā 7 mēneši! Neizklausās nemaz tik dārgi, vai ne? Turklāt, MRC tiešām ir superīgs!

Sastāvs: Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Squalane, Rosa Canina Fruit Oil, Evening Primrose Oil, Jojoba Seed Oil, Coriander Seed Oil, Tocopherol, Lavender Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Linalool, Rosemary Leaf Oil, Citronellol, Geraniol, Lavandula Hybrida Oil, Cucumber Fruit Extract, Turmeric Root Extract, Limonene, Citral, Sclareolide, Rose Flower Oil, Jasmine Extract, Sunflower Seed Oil.

Kiehl's MRC var iegādāties Stockmann veikalā. Cena 41.97 € par 30 ml. 

sestdiena, 2015. gada 11. aprīlis

Lush māmiņu dienas kolekcija 2015

Sveikas, daiļās! Vēl pavisam nesen blogos  bija redzamas koši oranžiem burkāniem rotātas Lieldienu kolekcijas un tagad pilnīgi pretējā krāsu gammā parādījās Māmiņdienu kolekcijas labumi.
Ļoti liela, koša un, kā jau Lush, smaržīga kaste. Iekšā ir pieci produkti, ja pareizi saprotu, tas visi ir ierobežota izlaiduma.
Love You Mum sarkanās ziepes puķes formā. Elegantas puķainas ziepes, kam sastāvā ir mimozas un jasmīnu absolūti, kā arī bergamotes eļļa, lai atsvaidzinātu un pamodinātu. Mīkstas glicerīna puķīšziepes manā skatījumā traki smaržo pēc jasmīniem, hiacintēm un maijpuķītēm. Vannasistabu vai veļas skapi noteikti piesātinās ar svaigu jasmīnu aromātu.

Yummy Mummy mini dušas želeja un ķermeņa kondicionieris pasakaini saldi smaržo pēc karameles. Dušas želejai ir apbrīnojami piesātināts lillā tonis, kas rokā izskatās pēc guašas. Bet smalkie spīdumi ļauj sajusties kā Krēslas Edvardam saules gaismā :D Salda smarža saglabājas uz ādas un to pastiprina ķermeņa krēms, kas smaržo tik gardi un saldi, ka es pat esmu pagaršojusi. To nu gan neiesaku darīt, jo smarža ir daudz foršāka, nekā garša. Kondicionieris lieliski mitrina ādu un neatstāj taukainu vai lipīgu plēvīti. Es neesmu droša, ka tik salds aromāts patiktu manai mammai, bet es esmu starā un šo karameļu duetu paturēšu sev.

Rose Bombshell vannas bumba ar rožu ziedlapiņām un sojas piena pulveri, kas mīkstina ādu, apelsīnu ziedu absolūtu un palisandra un Turcijas rozes eļļām ļoti izceļas uz pārējās dāvanas fona. Smarža ir ļoti maiga, sapņaina un izsmalcināta. Šī bumba lieliski noderēs relaksējošai vannai brīvdienas vakarā.

Mother Superior vannas putas zilā krāsā izskatās visai amizanti. Klucīša vidū vajadzētu būt attēlotai sejai...Pieņemsim, ka putu klucīša mamma bija aziāte, bet tēvs - eiropietis, tāpēc viena acs sanāca šaurāka. Putas smaržo pēc pavasara ziediem. Es pavisam noteikti sajutu citronus un jasmīnus. 

Dāvanu komplektu Mum var iegādāties Lush veikalos no 10.aprīļa (ja man ir precīza informācija). Dāvanas cena 29.95 €. Jāsaka, ka LUSH mājaslapā pagaidām tieši šo dāvanu komplektu neredzu, bet citi Māmiņdinas kolekciju labumi gan jau ir pieejami. 

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

trešdiena, 2015. gada 8. aprīlis

Saneri Box aprīļa kastīte

Sveikas, daiļās! Gada sākumā Latvijā sāka darboties skaistuma kastīšu servisi, kas turpina mūs pārsteigt un iepriecināt. Es gaidīju kas tad būs Saneri aprīļa mēnesī, jo kastītes ražotāji sola, ka katra kastīte būs arvien labāka. Gaidīšana ir galā, maģiskais mirklis ir klāt un es sienu vaļā atlasa lenti...
Iekšā labi noformēts buklets ar noslēpumainu dāmu, saulainiem novēlējumiem, produktu aprakstiem un atlaižu kuponiem. Šoreiz ir 20% atlaižu kupons visām GUAM pretcelulīta maskām (kastītes ražotāji zina, kas vajadzīgs dāmām pirms bikini sezonas atklāšanas) un 30% atlaižu kupons Agneses Zeltiņas Soulstones rotām. 
Šoreiz SaneriBox visa kā tik daudz, ka bija grūti visu satilpt vienā kadrā. Bet, man jau patīk! Jo vairāk, jo labāk :)
Kopjošās kosmētikas produkti:
  • Korejiešu zīmola MISSHA maska-drāniņa ar gliemežu ekstraktu. Pēdējā laikā arvien vairāk interesējos par Āzijas kosmētiku, tāpēc maska mani ļoti iepriecināja. Trāpījums desmitniekā.
  • GUAM fanghi d'alga pretcelulīta maska (75 ml). GUAM, manuprāt, ir zīmols, kas ražo visefektīvākos līdzekļus pret celulītu un tūsku. Vēl viens trāpījums desmitniekā.
  • Palmer's Cocoa Butter Formula ķermeņa eļļa (2 x 5 ml). Palmer's zīmola produkciju es jau gribēju izmēģināt, bet nekad īsti nav sanācis, tāpēc priecājos par paraudziņiem.
  • Docteur Renaud roku krēma paraudziņš ar mango (2 ml). Par šo zīmolu dzirdu pirmo reizi, bet mango aromāts man patīk.
  • Gliss Kur Ultimate Repair momentānās iedarbības matu maska (20 ml). Agrāk aktīvi lietoju Gliss Kur produkciju un man ļoti patika. Masku ar interesi izmēģināšu.
Dekoratīvā kosmētika un sejas kopšana + saldais našķis:
Bloom Box macaron cepums. Pabeigšu rakstu un iešu dzert tēju.
  • L'Oreal micelārais ūdens (30 ml). Esmu lietojusi. Ir labs. Mini izmērs lieliski noder ceļojumiem vai sporta zālei.
  • Lancome Hypnose Doll Eyes skropstu tušas paraudziņš (2 ml). Lancome Hypnose ir mana mīļākā tuša, taču nekādas "advancētās" versijas neesmu mēģinājusi. Labprāt izmēģināšu.
  • Lancome Teint Miracle tonālā krēma paraudziņš (1 ml), tonis 03. Tonis man būs pa tumšu, bet krēmu labprāt pačamdīšu un notestēšu, jo dzirdētas daudz labas atsauksmes.
  • Atache Lift Therapy Force Lift Day spf 20 (2 ml) un Sublime Lift Night (2 ml). Par zīmolu esmu dzirdējusi, bet neko neesmu mēģinājusi.

Malu Wilz labumi, kas ietilpst kastītēs, kas tika iegādātas akcijas laikā (no 18.līdz 31.martam un abonējot kastītes uz 3-6 mēnešiem) :
  • Lūpu krāsa brūnganā zelta tonī (78 tonis). Pigmentācija laba, tekstūra krēmīga, bet tonis galīgi nav mana gaumē. Man arī ne visai patīk lūpu krāsas smarža, jo, kā jau profesionālai kosmētikai netiek liktas klāt augļu un rožu smaržvielas. Būtu sarkana vai rozā, būtu īsta konfekte.
  • Acu zīmulis (34 tonis). Oh un ah! Lieliska pigmentācija, ziežas kā sviests. Par noturību tik ātri vēl neko nevarēšu pateikt, bet izskatās labi.
  • Acu ēnas (176 tonis). Maigi rozā tonis. Patīkama tekstūra. Pigmentācija 8 no 10, bet, pieļauju, ka tas ir atkarīgs no toņa. Man reti gadījās redzēt baigi pigmentētas rozā acu ēnas ar perlamutra finišu. Tonis ir ideāls pavasarim.
Kopējais iespaids par kastīti man ir mi-mi-mi! Priecē, ka ir arī dekoratīvā kosmētika. Viss patīk un viss tiešām ir interesants. Kāds jums iespaids par kastīti?
P.S. Kastīšu ražotāji izveidojas papildus tirāžu, tā kā, ja ir vēlme pasūtīt kastīti, vēl droši vari paspēt. Piegāde tiks veikta 26.-30. aprīlī.
 
P.P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi). 

pirmdiena, 2015. gada 6. aprīlis

Atūdeņotas ādas atkopšana pēc auksta laika

Sveikas, daiļās! Kalendārā ziema ir galā, taču laika apstākļi ne visai priecē. Lai gan ziema šogad bija visai saudzīga, mana āda tomēr jūtas atūdeņota, tāpēc šodien pastāstīšu par dažiem līdzekļiem, kas man palīdz sakopt un atjaunot ādu pēc auksta laika. Ne visi pieminētie līdzekļi ir absolūti favorīti, taču daži pavisam noteikti ir uzmanības vērti.
 
  • Alterra Hydro Lifting-Koncentrat ir caurspīdīgs mitrinošais serums-gels ar liftinga iedarbību. Patīkama vīnogu smarža. Taču līdzekļa tekstūra ir tik ūdeņaina, ka baigo papildu mitrināšanu es nejutu. Otrā vietā sastāvā spirts, kas man arī ne visai patīk. Taču domāju, ka līdzeklis varētu derēt kā papildu mitrināšanas avots izteikti taukainai ādai, kad negribas papildu krēmīgumu, bet tikai nedaudz mitrināšanas.  
  • Kiehl's Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate manai "smagai artilērijai" pievienojas salīdzinoši nesen, bet jau nonāca mīluļu topā. Patīkama tekstūra, kurā pavisam noteikti jūtams glicerīns. Serums lieliski mitrina ādu. Kopā ar mitrinošu dienas krēmu dara brīnumus ar sausu sejas ādu. Tuvākajā laikā būs plašāka atsauksme.
  • Avene Hydrance Optimale Light no manas puses komentārus vairs neprasa, bet es nevarēju neiekļaut šo must have līdzekli rakstā par atūdeņotas ādas glābiņiem. Viegla konsistence, neuzbāzīgs aromāts. Laba mitrināšana kombinētai ādai, jo sastāvā ir gan mitrinošie aģenti, gan mikro sūklīši, kas uzsūc liekos taukus. Vienmēr ir manā kosmētikas maciņā. 
  • La Roche-Posay Hydreane Light ir kārtējais mēģinājums atrast veiksmīgu analogu iepriekšminētam Avene Hydrance krēmam. Gelveida konsistence. Labi mitrina ādu, pat labāk nekā Avene, taču pirmkārt, man sāk rasties aizdomas, ka pumpas uz vaigiem, pret kurām ļoti ilgi cīnījos, tomēr izraisa LRP krēms, nevis nepatiesi apvainotais Clarisonic. Un otrkārt, tam ir jocīga pūderīga smarža, kas ir absolūti identiska LRP dezodoranta smaržai. Un personīgi man dezodoranta smarža asociējas (piedošanu) ar sviedriem. Tāpēc noraustos, kad sajutu šo aromātu. Turklāt smarža ir visai uzbāzīga un jūtama uz ādas vēl dienas vidū.
  • MOSSA Vitamin Cocktail dienas krēms ar smiltsērkšķiem un avenēm ir visefektīvākais mitrinošais krēms no maniem krājumiem. Viegla tekstūra, svaiga, nedaudz rūgtena smarža. Līdzeklis lieliski derēs izteikti sausas ādas īpašniecēm, jo mana kombinēta āda jau pārāk ātri sāk spīdēt.
  • Avene Antirougeurs dienas krēms kombinētai ādai ar plīsušiem kapilāriem (spf 20). Krēmam ir piejaukts klāt zaļš pigments, kas domāts, lai palīdzētu nomaskēt apsārtumus. Tekstūra ir viegla, taču mani nepamet sajūta, ka krēms neiesūcas ādā līdz galam, bet sēž virsū kā maska. Sporta laikā āda vispār jūtas kā zem polietilēna plēves. Līdzeklis varētu būt labs vējainās dienās, kad ādai vajadzīga papildus aizsardzība pret apkārtējās vides nelabvēlīgu ietekmi, taču ikdienā roka sniedzas pēc citiem ķobīšiem.
  • TheBodyShop Drops of Youth neparastas elastīgas želejveida konsistences nakts maska. Smagnējs zaļā stikla iepakojums un mini karotīte maskas uzklāšanai uzreiz uzpērk. Maskai ir patīkama augļu/zālīšu smarža un tā tērējas ļoti ekonomiski, jo paredzēta lietošanai nakts krēma vietā. Ja paņem pa daudz produkta, tad maska līdz galam neuzsūcas un ir lipīga. Taču, ja paņemtais daudzums ir pareizs, tad maska patīkami veldzē ādu un no rīta āda ir maiga, mīksta un elastīga kā bēbīša dupsis. Iepakojumā ir veseli 90 ml, kas noteikti pietiks vismaz pusgadam.
  • Hydraluron no Inded Labs seruma sastāvā ir gandrīz tikai plika hiāluronskābe. Vidēji biezs caurspīdīgs gels piepilda ādu ar dzīvīgu mitrumu un uzlabo ādas tekstūru. Es klāju arī uz acu zonas. Tiešām lielisks serums, kas ir manā kopjošās kosmētikas maciņā uz palikšanu. Tikai žēl, ka Latvijā nav nopērkams.
  • Avene Cicalfate ir biezs un trekns balts krēms, kas palīdz atjaunot ādu un efektīvi mazina rētas un pumpu paliekas. Lieliski cīnās ar kairinājumiem. Lietoju pārsvarā uz nakti un jau no rīta var redzēt, ka āda ir gaišāka, apsārtumi mazinājušies, pumpu rētiņas ir mazākas.

svētdiena, 2015. gada 5. aprīlis

Jaunumi, labumi un pirmie iespaidi

Sveikas, daiļās! Mans spending ban ir galā un jauna paprāva kosmētikas porcija iekšā. Protams, ka ne visu esmu pirkusi  vienā reizē un ne visu arī vispār esmu pirkusi. Sākam!
Sakārojās kaut ko neparastu dušas produktu jomā, tāpēc paņēmu šo to no pašmāju zīmola Attirance. Viss tiešām ir ļoti neparasts un foršs :) Slavenais Garnier rozā micelārais ūdens ir beidzot pieejams arī Latvijā un arī ļoti patīk. Nekādas alerģiskas reakcijas, kā citām dāmām man nav. Dr.Hauschka pagājušajā nedēļā prezentēja savus jaunumus: nakts serumu bez eļļām un dezodorantus. Tiku pie seruma (to gan vēl neesmu mēģinājusi, bet smarža burvīga) un salvijas un piparmētras dezodoranta, kas ir ļoti patīkams. Gaidot spending ban beigas ļoti cerēju, ka visas YSL 10 toņu ēnu paletes neizķers un es arī pie kādas tikšu. Tiku arī! Kolosāla palete un UD Naked draudzenes stāv maliņā. Latvijā ir parādījusies (vai drīz parādīsies) Franču aptieku kosmētikas zīmols Uriage. Tiku pie slavenā termālā ūdens. Jāsaka, ka šim ir vissmalkākais smidzinātājs, kādu jebkad esmu redzējusi. Babor prezentācijā iepazinos ar jaunu Reversive kolekciju. Visi līdzekļi ir ar izteiktu anti-aging darbību, bet ļoti vieglām tekstūrām. Paraudziņi tiks mammai :) Bio2You pagājušajā nedēļā arī prezentēja jaunumus. Zīmola kosmētikas klāsts ir krietni mainījies, kopš apmeklēju veikalu pēdējo reizi (pirms kāda pusgada). Jaunais BB krēms būs pieejams 3 toņos. Man ir pats gaišākais. Krēms ļoti viegls un patīkams uz ādas, bet nekādas lielās nepilnības nenomaskēs. Lancome Belle de Teint pūderis ir līdzinieks Chanel Les Beiges. Viegls, smalks, patīkams. Lancome nagu laka skaistā fuksiju tonī vēl stāv neizmēģināta, jo neesmu savedusi kārtībā nagus. Expo Beauty izstādē iegādājos korejiešu zīmola MISSHA pīlingu ar skābēm. Izmēģināju tikai vienu reizi, bet man patika. MAC Toledo kolekcijas lūpu krāsa ir burvīga! MAC matētas lūpu krāsas sāk pārņemt manu kosmētikas maciņu. Armani jaunās šķidrās acu ēnas neparastā pieklusinātā ceriņu tonī ir super-duper noturības pat uz maniem taukainiem plakstiņiem bez bāzes. Atverot L'oreal Miss Manga Punky skropstu tušu un ieraugot jocīgu silikona birstīti, es padomāju, ka nē, nav mans! Bet patiesībā efekts uz skropstām man ļoti patīk. NYX Wonder Stick kontūrēšanas zīmulis ir labs, tikai tieši apstrādājamā vietā uzmetās pumpa, tāpēc pagaidām stāv maliņā. L'oreal Infallable acu ēnas toņa ziņā ir līdzīgas Armani ēnām, tikai šis ir krietni gaišākas. Inglot Noble kolekcijas krēmveida ēnas/laineris burvīgā metāliskā tonī. Ubernoturīgas. Patīk. Dove jaunās ziepes. Labi smaržo, labi mazgā. Bet, principā, ziepes kā ziepes.
Artdeco Emilio de la Morena kolekcijas nagu laka, 2 lūpu krāsas un sārtums. Viss ļoti patīk, bet nav labi laika apstākļi, lai sabildētu. Lancome Shine Lover lūpu krāsa pasakainā fuksijas tonī. Ļoti mitrinoša, sulīga un spīdīga. Drīz būs atsauksme :) Maybelline jaunumi: nagu lakas (vēl nemēģinātas), acu laineris flomīša formā (vēl neesmu mēģinājusi, bet smarža mazliet biedē) un 2 lūpu krāsas foršos pavasarīgos pasteļtoņos. Nars Creamy Radiant konsīleris. Šo lietoju jau kādu laiciņu un ļoti patīk, bet neatceros vai jau esmu rādījusi. Max Factor un Bourjois krēmveida acu ēnas. Abiem zīmoliem ēnas ir ļoti spīdīgas un foršas. L'oreal True Match tonālais krēms. Patīk. Bet savu toni vajadzēja sūtīt no ārzemēm, jo vietējos veikalos pieejamie man ir 2-3 toņus pa tumšu.

Huh! Gari gan man sanāca! Tagad apjēdzu, ka šo to vēl esmu piemirsusi, bet nu nekas :) Atrādīšu vēlāk. Kā jums ar jaunumiem? Vai daudz? Par ko gribas dzirdēt atsauksmes?

sestdiena, 2015. gada 4. aprīlis

Nioxin līdzekļi pret matu izkrišanu

Sveikas, daiļās! Pirms kāda laiciņa man bija lieliskā iespēja apmeklēt Nioxin zīmola prezentāciju, kuras pirmajā daļā uzstājas Latvijā slavenā triholoģe Dr.Zemīte (un stāstīja par pareizu matu kopšanu), bet otrajā daļā frizieres un zīmola pārstāvji stāstīja par Nioxin produktiem.  Dr. Zemīte pastāstīja daudz jauna un interesanta, bet tā īsti korekti atstāstīt nevarēšu. Galvenās atziņas bija tādas, ka obligāti jālieto kondicionieris un, ka mūsdienās gandrīz visi matu izkrišanas veidi tiek ārstēti, galvenais laicīgi griezties pie ārsta. Tad nu par Nioxin: 
Nioxin zīmols specializējas tieši uz matu izkrišanu. Nioxin pozicionē sevi kaut kur pa visu starp aptiekas zīmoliem un profesionāliem zīmoliem. Sastāvā ir gan ķīmiskas, gan dabiskas aktīvas vielas, kas palīdz cīnīties pret matu izkrišanu. Šobrīd pamata produkcijas klāstā ir 6 sērijas:
Pēc sadalījuma, es drīzāk ņemtu 3.komplektu, bet tiku pie 4.numura, kas, spriežot pēc attēla ir visstiprākais. Uz iepakojuma ir uzlīme, ka šo matu kopšanas sistēmu iesaka Latvijas Matu ārstu asociācija.
Man patīk, ka visi produkti ir nopērkami gan atsevišķi, gan šādos ērtos komplektos, kur ietilpst 150 ml šampūns, 150 ml kondicionieris un 40 ml matus un galvas ādu kopjošs līdzeklis. Ražotājs apgalvo, ka jau pēc 4 nedēļām 70% lietotāju pamanīja uzlabojumus, proti, mati kļuva kuplāki un izskatās biezāki. Interesanti, ka produkti ir ražoti ASV un Meksikā. 

Šampūns attīra matus no sebuma un netīrumiem. Loģiski, vai ne?  Šampūns ir vidēji biezs caurspīdīgs ar zilganu nokrāsu, tas veido biezas patīkamas putas un labi attīra galvas ādu, to nesausinot. Papildus šis brīnums satur piparmētras! Atceraties manu sajūsmu par Davines Naturaltech šampūnu? Šis ir vēl foršāks! Īsts orgasms uz galvas ādas :D Patīkams svaigums pēc matu mazgāšanas ir garantēts.
Sastāvs: Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Citric Acid, Sodium Chloride, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Tetrasodium EDTA, Polyquaternium-10, Methylparaben, Propylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cystine Bis-PG-Propyl Silanetriol, Lecithin, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Phenoxyethanol.

Viegls kondicionieris palīdz saglabāt mitrumu matos un nogludina matu zvīņas. Kondicionieris ir salīdzinoši biezs, bet arī svaigs un piparmētr'īgs. Ideāli nogludina matus un padara tos viegli ķemmējamus un ļoti spīdīgus.
Sastāvs: Water, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Stearyl Alcohol, Quaternium-18,Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Hydroxypropyl Guar, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Oleyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Glyceryl Stearate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Menthol, Citric Acid, Polysorbate 60, EDTA, Propylene Glycol, Methylisothiazolinone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cystine Bis-PG-Propyl Silanetriol, Lecithin, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Phenoxyethanol.

Scalp & Hair Treatment, jeb matu un galvas ādas kopšanas līdzeklis satur antioksidantus, dabiskas izcelsmes vielas un methyl nicotiniate, kas palīdz atsvaidzināt un atjaunot galvas ādu. Satur arī saules aizsardzības filtru, kas aizsargā matus no kaitīgas saules iedarbības. Līdzeklis nāk ārā no iepakojuma vieglu putu veidā. Putas ar pirkstu galiem es uzklāju un iemasēju galvas ādā. Un atkal šī nepārspējama svaiguma sajūta. Jā, jā, jā! Man patīk!
Sastāvs: Water/Eau, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Benzophenone-4, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, PEG-12 Dimethicone, Citric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Acetamide MEA, Isopropyl C12-15-Pareth-9 Carboxylate, Methylparaben, Tetrasodium EDTA, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Propylparaben, Panthenol, Methyl Nicotinate, Fragrance/Parfum, Polysorbate 80, Polysorbate 60, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, PEG-23M, Methylisothiazolinone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cystine Bis-PG-Propyl Silanetriol, Lecithin, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract/Extrait De Levure, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment.
Izlasīju, ka aktīvas vielas Scalp & Treatment sastāvā sākas uzreiz ar ūdens, tātad šis ir ļoti "uzlādēts" līdzeklis.

Pats galvenais - efekts! Lietoju Nioxin 4 sistēmu jau 6 nedēļas un mani mati ir nepārprotami kuplāki un spīdīgāki. Seminārā bija iespēja apskatītes savus matus zem speciālā "mikroskopa", pati pie aparāta negāju, bet pamanīju, ka lielākai daļai cilvēku visplānākie mati ir tieši pie matu augšanas līnijas (uzreiz virs pieres), tāpēc īpaši rūpīgi apstrādāju šo zonu ar Scalp & Hair treatment. Un jā, matu līnija tiešām kļuva izteiktāka un parādījās daudz jauni sīki matiņi. Vienīgais, kas man nepatika, lietojot visus kopjošos produktus kopā ir fakts, ka mati jāmazgā biežāk (katru dienu). Lietojot citus kopšanas līdzekļus matus varu mazgāt katru otro dienu. Taču, iespējams, ka tas ir saistīts ar to, ka 4. sistēma maniem matiem varētu būt pa stipru. 

Līdzekļus var iegādāties Stockmann. Starta komplekti maksā 36 €, taču redzēju tos "Trako dienu" piedāvājumā piektdien (10.aprīlī) tikai par 21 €. Nioxin pieejams arī lookfantastic, tikai atceries, ka konteinerus zem spiediena ārpus Lielbritānijas nesūta.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).