pirmdiena, 2015. gada 27. jūlijs

Glance Box jūlija un jūnija kastītes

Sveikas, daiļās! Sākšu ar to, ka mazliet pačīkstēšu, ka atrodos tādā rajonā, kur kastītes piegādā pēdējā kārtā! Gan Glancebox, gan Saneri es saņemu pati pēdējā. Tas nav godīgi, cien. kurjerdienest! Bet, labāk vēlāk, nekā nekad. Pagājušajā mēnesī mainījās pašas kastītes dizains un tagad tas ir meitenīgos lillīgos un rozīgos toņos. Pati kastīte kļuva cietāka un satura saglabāšanai draudzīga.
Iekšā patīkami noformēts buklets ar līdzekļu aprakstu. Kas ir iekšā?
 Iekšā ir viens pilnizmēra produkts, divas miniatūras un trīs paraudziņi.
  • Guam Azione Rapida dibena maska (100 g). Es dievinu Guam maskas, jo tas ir visefektīvākas cīņai ar celulītu vai šķidruma uzkrāšanu. 
  • Biosilk Lite (15 ml). Jauna viegla formula. Matus reģenerējošs un ārstējošs līdzeklis no dabīgā zīda visiem matu tipiem. Es neesmu Biosilk fane, bet iespējams, ka jauna formula man patiks vairāk. Žēl, ka uz miniatūras nekur nevar izlasīt sastāvu.
  • Aloe Propolis Soothing Gel (5 ml). Nomierinoša želeja ar alveju un propolisu, kura piemērota visiem ādas tipiem, īpaši taukainai un jutīgai ādai. Pēc apraksta izklausās kā radīta man! Redzēsim.
  • Plantur 21 Nutri-Caffeine šampūns (20 ml) krāsotiem un ķīmiski apstrādātiem matiem. Šampūns palīdz cīnīties pret matu izkrišanu. Par Plantur zīmolu dzirdētas labas atsauksmes. Labprāt izmēģināšu.
  • Vagisan intīmās mazgāšanas līdzeklis (4x3ml). Es esmu pret intīmās kopšanas līdzekļiem skaistuma kastītēs. Kāpēc? Man ir grūti izskaidrot, bet ir tāds "WTF?" moments. Bet paraudziņi gan jau kādā ceļojumā noderēs.
  • Angel Hair Soften Spray (80 ml), jeb sprejs matu mīkstināšanai. Pēc būtības ir neaizskalojamais kondicionieris matiem. Man patīk šāda veida produkti un dzirdētas labas atsauksmes par Angel zīmolu. 

Kā jums patīk jūlija kastīte?

GlanceBox kastīti var iegādāties šeit. Cena 14 € vienam mēnesim. Var abonēt vairākiem mēnešiem un dabūt atlaidi.


Savu GlanceBox jūnija kastīti dabūtu pavisam nesen, tāpēc vēl neesmu atrādījusi. Tāpēc "pa fikso" ielūkosimies iekšā:
  • ToCoolForSchool Pumpkin Sleeping Pack (3x5? ml). Maska ar ķirbja ekstraktu. Spriežot pēc apraksta šī ir barojoša un skābju maska divi vienā. Āzijas produkts. Interesanti! Labprāt izmēģināšu. 
  • Stenders dušas želeja (30 ml) ar greipfrūtu un cidoniju. Es esmu sajūsmā no jaunām pašmāju zīmola želejām. It īpaši ar liepziediem. Sporta zālei kā radīts izmērs.
  • Wella Professionals Elements Renewing šampūns un kondicionieris (30 ml katrs). Nesatur sulfātus. Šo Wella sēriju es gribēju pamēģināt jau kopš ziemas, kad tā parādījās Latvijā. Priecājos par mini produktiem.
  • Cocovogue Skin Burns Relief Jelly (20 g). Želeja, kas nomierina ādu pēc apdegumiem. Lielisks produkts vasarai (vasara, atjēdzies taču!). 
  • Elier dāvanu karte 15 € vērtībā sejas procedūrai. Neesmu droša vai izmantošu, bet papētīšu Elier piedāvājumu.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

ceturtdiena, 2015. gada 23. jūlijs

Biotherm Balm-to-Oil cleanser un Biosource ādas attīrītāji - atsauksme

Biotherm Balm-to-Oil cleanser & Biosource cleanser and lotion - review

Please scroll down for the English summary

Sveikas, daiļās! Jūs jau zināt, ka esmu neputojušu ādas attīrīšanas līdzekļu piekritēja. Tāpēc, kad maijā Latvijā parādījās Biotherm Balm-to-oil cleanser attīrošais balzams, es nevarēju mierīgi paiet tam garām. Kompānijas pēc izmēģināju arī atjaunotus Biosource līdzekļus, kas ir bagātināti ar magniju. Bet, sākšu ar balzamu:
Attīrošais balzāms sejai no Biotherm ar 3 - fāžu sistēmu, kurš ir bagātināts ar jūras planktonu, attīrīs maigi un efektīvi sejas ādu no netīrumiem. Biotherm Biosorce Balm - To - Oil viegli attīrīs sejas ādu no putekļiem, netīrumiem un jebkāda veida dekoratīvās kosmētikas, arī ūdensnoturīgas. Uzklājot šo balzāmu uz ādas un viegli pamasējot, tas pārvērtīsies maigā eļļā un pēc tam kļūs pieniņveida konsistence, ko var ļoti viegli noskalot ar ūdeni. Neatstāj eļļas kārtiņu uz ādas.
Bildē var redzēt kā pēc konsistences Balm-to-Oil līdzinās taukiem, jeb tipiskam attīrošam balzamam. Saskaroties ar ādas siltumu, tas izkūst un pārvēršas eļļai līdzīgā substancē, kas viegli attīra ādu no netīrumiem un kosmētikas (arī tušas un arī ūdensnoturīgas). Saskaroties ar ūdeni, balzams pārvēršas baltā emulsijā, ko man patīk noņemt ar mitrās drāniņas palīdzību. Balm-to-Oil cleanser lieliski der gan ādas attīrīšanai, gan rīta ādas masāžai (es taču beidzot aizgāju uz sejas fitnesu!). Pēc noskalošanas āda ir patīkami svaiga un tīra un nav pārsausināta. Balzamam piemīt grūti nosakāma smarža (ja sastāvā nebūtu smaržvielas, es teiktu, ka tas ir bez aromāta), kas man neizraisa nekādas emocijas. Plastmasas konteineris ir ērts un lieliski der ceļojumiem. Balzams noteikti derēs jebkuram ādas tipam. Man patīk! Cik saprotu, šis produkts ir līdzīgs slavenam Clinique Take the Day Off attīrošam balzamam, bet es viņu tā arī neesmu izmēģinājusi, tāpēc nevarēšu salīdzināt.

Sastāvs/Ingredients: Ethylhexyl Palmitate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Synthetic wax, Olea Europa oil, Butyrospermum Parkii butter, Laminaria Saccharina extract, Caprylyl Glycol, Vitreoscilla ferment, Polysorbate 20, Tocopherol, Phenoxyethanol, Linalool, Geraniol, Alpha Isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum.
Biosource Hydra-mineral Cleanser Softening Mousse savienojumā ar ūdeni pārvēršas maigās krēmveida putās. Termālā planktona ekstrakts, kurš ir šo putu sastāvā  veicinās ādas šūnu atjaunošanos. Seja pēc attīrīšanas kļūst tīra, gluda, maiga un mirdzoša, ādas tonis izlīdzināsies. Ideāli sagatavo ādu turpmākajām kosmētiskajām procedūrām. Biotherm Biosource Softening Lotion, kas bagātināts ar minerālvielām un oligoelementiem, palīdz noslēgt ādas attīrīšanas procesu tonizējot, mitrinot un atsvaidzinot to.
Attīrošais muss tiešām viegli noņem kosmētiku un nesausina ādu. Šis produkts īpaši labi sadarbojas ar Clarisonic ādas attīrīšanas sistēmu. Lai gan neesmu putojošu līdzekļu piekritēja, Hydra-mineral cleanser man patīk un nešķiet agresīvs. Es teiktu, ka tas ir vismaigākais viegli putojošais attīrītājs no visiem mēģinātiem. Losjons, lai gan satur alkoholu, ir komfortabls un nerada sausuma sajūtu, tieši otrādi, tas līdzsvaro ādu, radot patīkamu svaigumu. Baigo vajadzību tieši pēc losjona es nejutu, bet kombinācijā ar attīrošo mussu, tas strādā tīri labi. Piebildīšu, ka sastāvā ir benzyl salicilate (salicīlskābes atvasinājums?) un lactobacillus ferments. Katra no šīm sastāvdaļām noloba atmirušas ādas šūniņas un uzlabo ādas tekstūru, kā arī kavē pūtīšu veidošanās.

Cenas: attīrošais balzams 29.95 € par 100 ml, attīrošās putas 28.45 € par 200 ml, losjons 26.95 € par 200 ml. Iegādāties var u.v.Stockmann, Douglas (arī online veikalā), Kristiana.  

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Hello gorgeous! Biotherm Balm-to-Oil cleanser melts into a silky oil and then becomes a comforting milk. It dissolves all kinds of make-up, even waterproof and removes urban impurities. Warm up a small amount of balm in the hands and massage on dry skin. Emulsify with water, then rinse thoroughly for a deeply cleansed skin, instantly hydrated, without any greasy film. I love this stuff! It melts in contact with skin becoming a light texure oil. I like to massage my skin with the oil, add a little bit of water to emulsify cleanser (it turns into milky texture) and then remove the traces of the cleanser with warm cloth. Balm-to-Oil cleanser removes all the makeup (even waterproof formulas) and dirt easily without drying out my skin. Great! 
Biotherm Biosource hydra-mineral cleanser softening mousse is a rich cream which foams on contact with water to cleanse skin, removing makeup. Leaves dry skin clean, supple and comfortable. I would say this one is the most gentle foaming cleanser I've ever tried. It removes makeup very well and does not overdry my skin. It works great with Clarisonic Cleansing system.
Biotherm Biosource instant hydration softening lotion. This soft and refreshing toner reaches the deep dirt that cleansers cannot. More than a simple toner, it works as an exfoliant, ridding your skin of impurities and dead cells. It really does contain benzyl salicilate (derivative of the salycilyc acid) and ferment of lactobacillus which both help to eliminate dead skin cells and improve skin texture. It also contains alcohol, but it is very comfortable on the skin. Lotions are not my passion and I am quite lazy about them, but this one is pretty nice as a last cleansing step. 

otrdiena, 2015. gada 21. jūlijs

Beauty Blender'i (original, micro.mini un Oriflame analogs) kurš labāks? Vai ir vērts tērēties?

Sveikas, daiļās! Mūsdienās kosmētikas lietotājas kļūst arvien izlutinātākas un ražotājiem nākas krietni piedomāt, lai pārsteigtu ar kaut ko principiāli jaunu. Pirms kāda laiciņa bumu sacēla kosmētiskās "olas", jeb neparastas formas sūklīši tonālo līdzekļu uzklāšanai. Pionieris šajā ziņā bija BeautyBlender zīmols, kas prezentēja atpazīstamu neona rozā the original beautyblender. Tagad tirgū pieejami daudz analogi, ka arī bautyblender paplašināja savu produktu klāstu ar dažiem jaunumiem. Šodien par oriģinālu beautyblender, mazulīšiem micro.mini (arī beautyblender) un Oriflame profesionālo grima sūklīti:
Oriģināls beautyblender (tālāk saukšu par BB) ir spilgti rozā sūklītis, kas izskatās kā izvirpots no kāda liela gabala. Pirms lietošanas sūklītis ir jāiemērc ūdenī, jānospiež liekais ūdens un tad jāklāj tonālais krēms ar tādiem kā plīkšķiem. Saskaroties ar ūdeni, beautyblender palielinās izmērā kādu pusotru reizi. Ar ko BB ir labāks par otām, pirkstiem, citiem aksesuāriem tonālā krēma uzklāšanai, kā arī lietošanas pamācības video ir pieejams šeit
Manas domas? Man patīk, ka beautyblender veido tiešām fantastisku un dabisku pārklājumu, kas izskatās nevainojami. Taču, neskatoties uz BB izgudrotājas apgalvojumiem, man ar otiņu tonālo krēmu sanāk uzklāt ātrāk, bet iespējams, ka tas ir treniņa jautājums. Ir vēl daži mīnusi (vismaz manās acīs). Viens no tiem ir fakts, ka jāņemas ar ūdeni, un es arī esmu atklājusi, ka nebūt ne visi tonālie krēmi labi klājas ar mitru sūklīti, citi veļas, klājas nelīdzeni un ir pārāk pamanāmi uz sejas. Otrs mīnuss ir tas, ka BB pēc katras lietošanas jāmazgā, es atzīšos, ka otas turu otu maciņā un mazgāju reizi nedēļā, galu galā putekļi klāt netiek un es tās lietoju tikai uz sevis. Trešais mīnuss - BB burtiski apēd tonālos krēmus. Patēriņš pieaug reizes piecas! Labi, es esmu beauty blogere un man tonālie ir daudz un man nav žēl, taču, ja tev ir vienīgais lolotais un par bargu naudu pirktais Armani tonālais, es ietiktu izmantot citu veidu līdzekļa uzklāšanai. BB aizstāvēšanai varu teikt, ka krēmveida vaigu sārtumiem un izgaismotajiem, tas ir vienkārši ideāls un šiem produktiem neko labāku es neesmu atradusi! Izmazgāt BB var ļoti viegli (es izmantoju parastu šampūnu un brushegg otu mazgāšanas rīku, kas paātrina procesu). Pāris pirmās reizes BB gan nedaudz iekrāsoja ūdeni rozā krāsā, bet uz sejas nekas netika manīts. Ak, jā! BB nesatur lateksu.  
micro.mini zaļie BB atšķiras no lielā brāļa tikai ar izmēru un krāsu. Mazulīši ir perfekti konsīlera izpludināšanai. Tiešām perfekti! Klasiskam BB ir spicais gals, kas domāts tieši sīku nepilnību maskēšanai, taču, kad blenderis ir mitrs, tas ir tik liels, ka es neredzu kur īsti ir manas nepilnības :) Tieši tāpēc micro.mini ir nepieciešami. Lieliski izlīdzina konsīleri uz pumpām, apsārtumiem, acu zonā. Mazgāju tāpat ka original BB un nekādas problēmas nav bijušas. 

Oriflame profesionāls grima sūklītis ir mazliet lielāks un forma arī ir savādāka. Paša sūklīša struktūra ir blīvāka, es teiktu, ka tas ir kā gumijots (salīdzinot ar oriģinālu BB). Nekur nav rakstīts, ka tas nesatur lateksu. Vai tas stipri atšķiras no BB? Gan jā, gan nē. Uzklāšanas ziņa un efektā es atšķirību neredzu, taču izmazgāt Oriflame sūklīti ir ļoti grūti. Tā blīva struktūra vienkārši uzsūc šampūnu un pilnīgi izskalot to nav iespējami, tas visu laiku paliek ziepjains. Tāpēc atkal ņemu talkā brushegg, bet sūklītis sāka vienkārši drupt! Iespējams, ka man trāpījās brāķis. Bet ar katru mazgāšanas reizi tas turpina irt. Skumīgi. 

Ko tad izvēlēties? Es teiktu, ka beautyblender, lai gan tas maksā dārgāk, tas acīmredzami kalpos ilgāk, kā arī izmazgāt to ir krietni vieglāk. 

Iegādāties beautyblender var u.v. Stockmann, Douglas un interneta veikalos. Cenas sākot no 18 € (viens liels un 2 mazi blenderi maksā apmēram vienādi). Oriflame sūklīti vai iegādāties pie konsultantiem vai Oriflame mājaslapā. Cena 3.90 €.

P.S. Liels paldies zīmolu pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

sestdiena, 2015. gada 18. jūlijs

Vasaras rozā lūpu krāsas (Bourjois, Revlon, MAC, YSL)

Sveikas, daiļās! Vasara mūs šogad diži nelutina, taču gribas savu ikdienas tēlu padarīt košāku un vasarīgāku. Pēdējā laikā pamanīju, ka sarakanas lūpu krāsas esmu atstājusi novārtā un roka biežāk sniedzas pie rozā toņiem. Šodien par vasaras top 5 lūpu krāsām.
Lūpu krāsām ir dažādas formulas, formas, toņi un finiši, taču visi šie toņi atdzīvina sejas krāsu un izskatās labi uz gaišas ādas.
Uz ādas no kreisās uz labo pusi: Revlon Coquette, YSL Pink in Paris, Revlon Elusive, Bourjois Rose Tweed, MAC Hot Gossip.
 
  • Revlon Colorburst Laquer Balm tonis 110 Coquette - puscaurspīdīgs, mazliet pieklusināsts neona vēsais rozā tonis ar smalkiem sudraba gliteriem (tie nav jūtami uz lūpām). Ļoti forši, ka balzamu var klāt vienā kārtā dabūjot lūpu balzam īpašības + vieglu toni uz lūpām. Klājot vairākas kārtas var dabūt piesātinātu toni + glancētu spīdumu. Ak ja, Revlon balzami ir kā radīti vasarai, jo smaržo un garšo pēc piparmētrām.
  • YSL Rouge Volupte Shine tonis 13 Pink in Paris - silts, krēmīgs, puscaurspīdīgsun ar tādu nedaudz mitru finišu. YSL Rouge Volupte manā kolekcijā iedzīvojās jau sen, jo lūpu krāsas lieliski klājas, ir ļoti komfortablas uz lūpām, patīkami smaržo pēc augļiem/puķēm. Noturība, ka jau īpaši krēmīgai lūpu krāsa - viduvēja. Tieši par šo toni ir raksts UrbanGlitters.
  • Revlon Colorburst  Matte Balm tonis 205 Elusive - mainās atkarībā no apgaismojuma, tāpec grūti noteikti vai tas ir silts vai vēss. Tāpat kā Revlon Laquer Balm viegli klājas un smaržo pēc piparmētrām. Taču ar matētiem toņiem jābūt uzmanīgai. Lūpas tie nesausina, bet jāklāj uz gludām un labi mitrinātām lūpām, savāk pasvītros visus sausumus un nesmukumus.
  • Bourjois Rouge Edition tonis 04 Rose Tweed - un pārējo lūpu krāsu fonā izskatās brūns, bet patiesībā ir mans ideāls nude tonis. Lūpu krāsa ir krēmīga, pigmenēta, necaurspīdīga. Vieglu klājas, patīkama uz lūpām, nesausina. Smaržo pēc ķiršiem.
  • MAC Cremsheen tonis Hot Gossip - godīgi sakot, es gāju uz veikalu pirkt Plumful, bet tas bija izpirkts un "uz aci" Hot Gossip likās ļoti līdzīgs. Praksē izrādījās, ka tonis ir līdzīgs - vēss rozā, bet tam klāt nāk arī metālisks sudraba šimmeris (tāds sveiciens no astoņdesmitajiem). Bet, par apbrīnu, man patīk. Pati lūpu krāsa krēmīga, viegli klājas, puscaurspīdīga, smaržo pēc vaniļas.
  • Lai būtu pārskatamāk, uztaisīju bildes ar visām lūpu krāsām pie tā paša ikdienas tēla.

Bourjois Rouge Edition 04 Rose Tweed:

YSL Rouge Volupte Shine 13 Pink in Paris:

Revlon Colorburst Laquer Balm tonis 110 Coquette:

Revlon Colorburst  Matte Balm 205 Elusive:

MAC Cremesheen Hot Gossip:
Bildēs var redzēt, ka fotosesijas laikā mainījās apgaismojums, bet izvēlējos tieši tās bildes, kurās lūpu krāsu toņi attēloti visprecīzāk.

Tēla veidošanā bez lūpu krāsām piedalijās:
Lancome Cushion Foundation (tonis 3)
TheBodyShop Fresh Sorbet Blush krēmveida vaigu sārtums (tonis Cuban Watermelon)
TheBodyShop uzacu zīmulis (tonis Dark Brown)
Maybelline Brow Drama uzacu tuša (tonis Brown)
Urban Decay Deluxe acu ēnas (tonis Ruthless - vairs nav pieejams)
Lancome Hypnose Volume-a-Porter skropstu tuša (melna)
MAC Mineralize Skinfinish Natural pūderis (tonis Light Plus)

Lūpu krāsas var iegādāties:
Revlon - ārzemēs vai Boots. Cena ap 11 €.
Bourjois - Drogās vai asos. Cena  ap 11 €.
YSL - u.v. Stockmann, Douglas, Kristiana. Cena ap 33  €.
MAC - u.v. Stockmann. Cena 20 €

Kura lūpu krāsa jums patīk visvairāk un kādi ir jūsu mīļākie rozā toņi?

ceturtdiena, 2015. gada 16. jūlijs

Stenders dziļi mitrinoša sejas kopjošā kosmētika ar savvaļas rozi – atsauksme

Sveikas, daiļās! Stendera rožu sērijas produktus testēja Anna. Liels paldies Annai par atsauksmi.
Lai gan šovasar saule mūs nelutina, ādas mitrināšana joprojām ir prioritāte manā vasaras kopšanas rutīnā, tāpēc ar lielu prieku iepazinos ar Stendera karalisko ādas mitrināšanas rituālu. Ja nemaldos, šo savvaļas rozes līniju laida apgrozībā tieši vasaras sākumā/pavasara beigās. Kopā līnija sastāv no deviņiem produktiem, kas paredzēti sejas ādas mitrināšanai. Man bija iespēja izmēģināt četrus no tiem. Tad nu palūkosimies tuvāk!
Līnijas sastāvā ietilpst savvaļas rožu sakņu ekstrakts, kas palīdz atjaunoties ādas šūnām un savvaļas rožu ziedu ekstrakts, kam piemīt ādu mitrinošas un nomierinošas īpašības.
Vispirms sākšu ar visu produktu vizuālo noformējumu un smaržu – kopšanas līdzekļiem ir diezgan askētisks iepakojums, kas manā uztverē tos padara ļoti ērti lietojamus. Micelārais ūdens šajā ziņā vispār ir ļoti pārdomāts un praktisks, jo līdzeklim ir dozators, kas, manuprāt, ir super parocīgi! Smarža, ak, tā smarža! Jau iepriekš esmu dalījusies ar savām sajūtām par rožu aromātu, tāpēc, kad padzirdēju, ka visi sērijas līdzekļi būs ar rožu smaržu, ne mirkli nešaubījos, ka iemīlēšos šajos produktos. Aromāts patiešām ir debešķīgs! Manai uztverei nav pārspīlēti salds vai uzmācīgs. Perfekts!

Karaliskais ādas mitrināšanas rituāls sastāv no trim soļiem:
1.Attīri un tonizē – šim solim līnijā ir paredzēti šādi produkti: Līdzeklis acu un lūpu kosmētikas noņemšanai, mitrinošs toniks sejai un micelārais ūdens. Man bija iespēja izmēģināt micelāro ūdeni. Kad sajutu burvīgo aromātu uz vates plāksnītes darīju visu iespējamo, lai šo produktu iemīlētu un iekļautu savā ikdienas rutīnā. Diemžēl, jāsaka, ka no visiem sērijas produktiem, ko man bija iespēja izmēģināt, micelārajā ūdenī biju vīlusies visvairāk. Paskaidrošu kāpēc – ūdens pietiekami labi tiek galā ar kosmētikas paliekām uz sejas, taču man uz sejas atstāja ļoti lipīgu un nepatīkamu sajūtu – nevarēju sagaidīt, kad to varēšu nomazgāt. Turklāt, lai cik ļoti es samitrināju vatīti, tā vienmēr likās par sausu. Kā jau teicu, debešķīgā aromāta dēļ, turpināju iekļaut ūdeni ikdienas rituālā, līdz pēc divu nedēļu lietošanas, man parādījās alerģiska reakcija uz zoda.

2.Mitrini un aizsargā - šim solim līnijā ir paredzēti šādi produkti: Mitrinošā želeja sejai, nakts krēms un dienas krēms ar SPF 15. Es izmēģināju mitrinošo želeju sejai un dienas krēmu ar SPF 15. Protams, ka smarža jau atkal mani apbūra, taču no šāda veida līdzekļiem parasti gaidu ko vairāk. Un ziniet? Laikam esmu atradusi savu mīļāko šīs vasaras produktu! Mitrinošā želeja paredzēta uzklāšanai pēc attīrīšanas, lai acumirklī mitrinātu un padarītu seju patīkami gludu. Parakstos zem katra vārda! Želejai ir ārkārtīgi viegla un patīkama konsistence, kas nekavējoties iesūcas ādā. Jāsaka, ka ar „nekavējošos iesūkšanos” nedaudz paeksperimentēju un pārbaudīju, kur tad ir tā robeža, kad esmu uzklājusi pārāk daudz un līdzeklis kļūst lipīgs uz sejas. Neatradu! Sajūta, ka mana sejas āda bija izslāpusi pēc šāda veida mitrināšanas. Domāju, ka želeja padara ādu vizuāli gludāku pateicoties tam, ka tā ir tik viegla un neatstāj uz sejas nekādu redzamu „atlikumu”.
Sastāvs: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Olea Europaea (Olive) Husk Oil, Dimethicone, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Polyacrylate-13, Cetearyl Olivate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Olivate, Chlorphenesin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyisobutene, Glycol Stearate SE, Tromethamine, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Fragrance, Adansonia Digitata Seed Extract, Hydrogenated Lecithin, Alcohol, Rosa Rugosa Root Extract, Rosa Rugosa Flower Extract, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Sodium Hyaluronate, Polyglutamic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Gossypium, Herbaceum (Cotton) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hydrolyzed Collagen

Dienas krēms ar SPF 15 ir viegls dienas krēms, kas ilgstoši mitrina un aizsargā, padarot ādu gludu un starojošu. Arī krēmam piemīt ārkārtīgi viegla konsistence un pasakains rožu aromāts. Tā kā savas dienas lielākoties aizvadu ofisā, krēmu ar SPF pārsvarā lietoju brīvdienās, kad ieplānotas ārpustelpu aktivitātes. Iemesls tam ir tāds, ka neuzticos SPF. Manā pieredzē, tas dienas gaitā rada nevēlamu spīdumu. Vispār ļoti uzmanīgi izvēlos savus sejas krēmus un nelabprāt izmēģinu, ko jaunu, taču nu jau atkal rožu aromāts... Šoreiz nebiju vīlusies, krēms ļoti ātri uzsūcas un nerada smaguma sajūtu uz ādas, kas bieži piemīt krēmiem ar SPF. Es teiktu, ka mitrināšanas līmenis ir augstāks nekā želejai, tāpēc krēms kalpo kā lieliska bāze ikdienas make-upam.
Sastāvs: Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylene Glycol, 4-Methylbenzylidene Camphor, Arbutin, Polysorbate 60, Dipropylene Glycol, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Vegetable Oil, Glycerin, Sorbitan Stearate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Fragrance, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Trehalose, Caprylyl Glycol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Carbomer, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Adansonia Digitata Seed Extract, 1,2-Hexanediol, Silica, Adenosine, Rosa Rugosa Root Extract, Rosa Rugosa Flower Extract, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Polyglutamic Acid, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hydrolyzed Collagen, Citric Acid

Pēdējais mitrināšanas rituāla solis
3.Iegūsti nevainojamu ādu - šim solim līnijā ir paredzēti šādi produkti: Maigi attīrošs sejas skrubis, intensīvi mitrinošs serums un mitrinošs krēms ādai ap acīm.
Manā īpašumā nonāca maigi attīrošais sejas skrubis, kas ir līdzeklis maigam un saudzīgam pīlingam, kas palīdz tev iegūt daudz tīrāku, gludāku un veselīgāku ādu. Norādījumi uz tūbiņas liek līdzekli 1-2 minūtes iemasēt mitrā ādā un tad noskalot, taču man ieteica to lietot šādi : uz sausas ādas uzklāt plānā kārtiņā, pagaidīt 1-2 minūtes, līdz nedaudz nožūst un tad apļveida kustībām, noripināt to no ādas. Izmēģināju abus veidus, no kuriem, es rezultāta ziņā, dodu priekšroku otrajam (kur skrubis jānoripina no ādas). Skrubis ir perfekts tādiem brīžiem, kad skaties spogulī un kaut kas nav īsti kārtībā – tonālais nevienmērīgi klājas, un pūderis vietām izskatās uzklāts pa daudz. Īsāk sakot – laiks pīlingam! Skrubis ļoti maigi atbrīvojas no atmirušajām ādas šūnām, palīdzot mitrinošajiem līdzekļiem iedarboties labāk un vispār kļūt mums skaistākām,
Kopsavilkums: Manuprāt, šīs sērijas līdzekļi lieliski mitrina ādu, taču uzsūcas ātri, kas ir ļoti būtiski karstajām vasaras dienām. Rožu aromāts mani pilnībā apbūra. Vienīgā vilšanās bija micelārais ūdens. Kopumā iesaku šo līniju izmēģināt vai vismaz ieiet veikaliņā un pasmaržot. Es labprāt vēl izmēģinātu mitrinošo krēmu ādai ap acīm un intensīvi mitrinošo serumu, par kuru, starp citu, esmu dzirdējusi labas atsauksmes. 

Kuri ir tavi mīļākie sejas mitrinošie produkti?

Produktus var iegādāties Stenders vaikaliņos un stenders.lv Cenas: Maigi attīrošais sejas skrubis 14.90 € par 75 ml, Mitrinošā želeja 19.90 € par 50 ml, Dienas krems ar SPF 15 23.90 € par 50 ml, Micelārais ūdens 11.90 € par 155 ml.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja Annas viedokli un atsauksmi).

otrdiena, 2015. gada 14. jūlijs

Lancome Genefique ādas kopšanas līdzekļi - atsauksme

Lancome Genefique Youth Activating Cream and Concentrate - review

Please scroll down for the English summary

Sveikas, daiļās! Es atzīšos, ka reti mēģinu kopjošos produktus no kosmētikas selektīviem zīmoliem, jo Chanel, Dior, Lancome un tt. man vairāk asociējas tieši ar dekoratīvo kosmētiku. Nē, protams, ka dekoratīvā kosmētika šiem zīmoliem ir superīga, bet tas ir kā pirkt kurpes no uzvalku ražotāja: izskatās jau daiļi, bet vai gana labas?  Lancome Genefique sērijas produkti parāda, ka problēma tiešām ir tikai manā uztverē.
Lancome Genefique Youth Activating krēmu un koncentrātu lietoju kopā, tāpēc atsevišķi izdalīt katra līdzekļa efektivitāti nevarēšu, taču uzreiz teikšu, ka šī kombinācija izrādījās vienkārši kolosāla priekš manas ādas. Genefique līdzekļu patentētā formula samazina smalkas krunciņas. Paaugstina ādas tvirtumu, elastību un starojumu. Izlīdzina ādas toni un uzlabo tekstūru.
Sākšu ar to, ka iepakojumu ir ļoti glīti, solīdi un pārdomāti līdz pēdējam sīkumam. Koncentrāts ir aprīkots ar automātisko pipeti, proti, skrūvējot korķīti vaļā, pipete uzņem jaunu seruma devu. Koncentrātam ir viegla gelveida tekstūra, kas acumirklī iesūcas ādā un neatstāj lipīguma sajūtu. Krēms ir diezgan biezs, bet saskaroties ar ādas siltumu, tas vienmērīgi klājas, neatstājot taukainu spīdumu, bet gan vieglu starojuma efektu. Es baidījos, ka krēms būs dikti slidens un silikonīgs bet tā nebūt nav. Seja uzreiz izskatās svaigāka un dzīvāka. Nē, nekādu acīmredzamu atstarojošu daļiņu vai spīdumu Genefique produktos nav, bet āda tiešam staro. Apmēram pēc mēneša pamanīju, ka mazāk prasās lietot tonālo krēmu (jūs jau zināt, ka man ir gan pigmenta plankumi, gan plīsuši kapilāri) un arī sīkas krunciņas (vārnu kājiņas) arī kļuva mazāk izteiktas. Tagad arvien biežāk izeju ārā nelietojot ādas toņi koriģējušus produktus. Vēlos atzīmēt arī to, ka Genefique duets ir izcila kosmētikas bāze. Droši vien pateicoties silikoniem krēma sastāvā dekoratīva kosmētika gan lieliski klājas, gan arī turas visas dienas garumā bez jebkādām papildu bāzēm. Runājot par mitrināšanu, es teiktu, ka Genefique labi derēs normālai un kombinētai (nedaudz sausai vai taukainai ādai, neslīkstot galējībās) ādai. Interesanti ir tas, ka efekta ziņā Genefique produkti man atgādināja Kiehl's Powerful Strength Line Reducing Conecetrate un tad es sapratu, ka "pie vainas" ir C vitamīns, kas burtiski atdzīvina ādu.

Lancome Genefique Youth Activating Concentrate Ingredients / Sastāvs : Water, Bifida Ferment Lysate, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Ascorbyl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Adenosine, Faex Extract/Yeast Extract/Extrait De Levure, Peg-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicyloyl Phytosphingosine, Ammonium Polyacryldimethyltauramide/Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Limonene, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Disodium Edta, Octyldodecanol, Citronellol, Fragrance.
Lancome Genefique Youth Activating Cream  Ingredients / Sastāvs :Water, Glycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Cyclohexasiloxane, Dimethicone, Ptfe, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Titanium Dioxide, Mica, Sodium Polyacrylate, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Phenoxyethanol, Yeast Extract, Adenosine, Bifida Ferment Lysate, Peg-10 Dimethicone, Ethylparaben, Silica, Chlorphenesin, Polyethylene, Salicyloyl Phytosphingosine, Limonene, Linalool, Propylene Carbonate, Acrylates Copolymer, Disteardimonium Hectorite, Disodium Edta, Methylparaben, Citronellol, Fragrance.

Produktus var iegādāties u.v. Stockmann, Douglas, Kristiana. Cena 77€ par 30 ml un 96 € par 50 ml.

Par Genefique produktiem ir arī pozitīva atsauksme no BeautyByBloggers.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Hello gorgeous! I've never been keen on luxury brand skincare, because for me Lancome, Chanel and Dior are mostly makeup brands. And it feels like buying a pair of shoes from a producer of luxury dresses. Looks nice, but can they be as good and comfy as if they were made by a proper shoe brand? Lancome Genefique line's products definitely proved that it's all just in my head. Because - hands down, they are just great!
Lancome promises that Genefique products will reduce the appearance of fine lines and wrinkles. And will improve the appearance of radiance, clarity, firmness, evenness in skin tone and texture. First of all the self-loading dropper is very fancy and handy.  Genefique Advanced Youth Activating Concentrate has a light gel like texture and it soaks into the skin very fast without leaving sticky residue. Cream has quite a thick texture, but in contact with the warmth of the skin it melts and absorbs very quick. My face looks more fresh and skin is more radiant. There are no glittery of sparkly particles in the Genefique products but my skin glows (you know that "lit from within" effect). After some time I've noticed that my skin become more uniform in terms of pigmentation and color. I need less foundation and actually some days I don't use it at all (and I am makeup freak). Also small lines become less noticeable. The great fact is also that Genefique works as an amazing primer. All the makeup goes on smoothly and stays put for a longer time. In terms of moisturizing properties I would say that Genefique will be suitable for normal to combination skins. So Lancome Genefique products are definitely great and worth to try! 

svētdiena, 2015. gada 12. jūlijs

Blogsale!

Sveikas, daiļās! Ir pienācis laiks tīrīt noliktavu. Visas lietas sūtīšu caur pasta stacijām (piegādes izmaksas iekļautas cenās). Ja ir vēlme, varu sūtīt arī caur Latvijas pastu. Tikties ar mani var Ķīpsalā vai Riga Plaza. 
Noteikti vēl būs papildinājumi, šoreiz man apnika bildēt :( 
Ja kaut kas intresē rakstiet e-pastu uz camillesmakeup@gmail.com vai komentāros un uzreiz norādiet e-pastu cauru kuru varu ar jums sazināties.
Ja kāda prece būs pārdota vai rezervēta, es uzreiz pierakstīšu.
      • Real Techniques Buffing otiņa (lietota 2 reizes) 5 eur
      • Real Technique Foundation otiņa (nav lietota) 2 eur 
      • ZOEVA 231 otiņa (lietota 1 reizi) 3 eur
      • ZOEVA 222 otiņa (lietota 1 reizi) 3 eur
      • Lūpu krāsas (lieottas 1-2 reizes, herpess man nav) visas kopā 5 eur.
      • Ādas maks Urbancode. Jauns, ar birkām. 20 eur.
       Iekšā.

      Shiseido Perfect Foundation Brush vs 131, jeb tiešām perfektas tonālā krēma otas

      Shiseido Perfect Foundation Brush vs 131 Brush (review)

      Please scroll down for the English summary

      Sveikas, daiļās! Jau sen ārzemju blogos gāja sajūsmas vilnis par Shiseido mazulīti - Perfect Foundation Brush. Tolaik ilgi staigāju pa vietējiem veikaliem, bet perfektas otiņas vienmēr bija izpirktas. Metu vēlmi "aptaustīt pirms pirkuma" pie malas un pasūtīju "kaķi maisā" no ārzemju interneta veikala. Un ne mirkli neesmu nožēlojusi.
      Shiseido ir milzīgs Japānas kosmētiskais koncerns, kurš piedāvā ļoti plašu kosmētikas (gan dekoratīvās, gan kopjošās), gan aksesuāru klāstu. Cik atceros, Shiseido ir vairāk nekā 26 kosmētikas zīmoli (vai līnijas) ļoti plašā cenu kategorijā. Eiropā ir pieejama tikai viens Eiropas tirgum domāts zīmols Shiseido, kas piedāvā selektīvas kosmētikas produktus (taču no ebay un Āzijas kosmētikas veikaliem var pasūtīt arī daudz citus interesantus produktus).
      Šodien par divām tiešām perfektām otiņām tonālā krēma uzklāšanai: Perfect Foundation Brush (Eiropas versija) un 131 (jeb lētāka Āzijas versija). Otiņas sola vieglu tonālā līdzekļa (gan šķidrā, gan krēmveida, gan pūdera) uzklāšanu bez švīkām, dabisku pārklājumu, lielisku rezultātu ar jebkuru tonālo krēmu.
      Pirmā reizē paņemot otiņu rokās biju pārsteigta, cik maziņa tā ir! Te ir salīdzinājums ar tonālā krēma iepakojumu un pinceti:
      Darbībā otiņa ir absolūti ideāla, es ātri aizstūmu tālāk skapī visas pārējās tonālā krēma otiņas un sapratu, ka vēlos vēl vienu Shiseido draudzenīti, vai kādu analogu un sāku meklēt informāciju. Ātri vien atklāju, ka manam mīļumam ir tā paša zīmola lētāks analogs un pasūtīju #131. Jāsaka, ka otiņas ir identiskas! Nu labi, atšķiras iepakojums un rokturu krāsas, taču gan saru garums, gan izmērs un biezums, gan plastmasas kāti - mats matā.
      Šeit ir video, kurā redzams, kā pareizi lietot otiņu. Sanāk kaut kas līdzīgs Beauty Blender, bet es teiktu, ka ar Shiseido vieglāk kontrolēt gan produkta daudzumu, gan var redzēt kur īsti klāj produktu. Instrukcijā parādīts, ka ar plīkšķiem tonālais krēms jāklāj tikai uz zonām, kurās ir vajadzīgs biezāks pārklājums - uz vaigiem. Es parasti izmantoju Shiseido kā parasto tonālā krēma otu(nevis ar plīkšķiem, bet vienkārši pārbraucot pāri sejai) un tad, ja prasās, uz vaigiem un ap degunu darbojos ar plīkšķu tehniku. Pārklājums sanāk ļoti plāns un dabisks, bez švīkām. Plīkšķinot, var padarīt klājumu pilnīgi necaurspīdīgu.
      Un tagad otiņas darbībā. Bildē ir Bourjois Healthy Mix tonālais krēms un mans šīs dienas modelis - Citrus Limon, jeb vienkārši dzeltenais citrons. Pateicos citronam, ka tas bija pietiekoši drošs un atļāva bildēt savu ne gluži perfekto ādu makro režīmā, lai atrādītu jums otiņas spējas.
      Uzskatāmi demonstrēju kā izskatās viens un tas pats tonālais krēms uzklāts uz vienas un tās pašas "ādas", atšķiras tikai instrumenti.

      Uzklāšana ar pirkstiem:
      Kā var redzēt klājums kopumā ir viendabīgs, bet krēms nepatīkami iesēžas dziļākās "porās" un akcentē nepilnības, kas saistītas ar ādas nelīdzenumu. Protams, ka cilvēka ādai poras nav tik lielas kā citronam un arī ādas tonis tik ļoti neatšķiras no tonālā krēma.

      Uzklāšana ar "klasisko" tonālā krēma otu:
      Pārklājums sanāk plānāks, bet atkal var redzēt kā krēms iespiežas nelīdzenumos un rētiņās.

      Uzklāšana ar Shiseido Perfect Foundation Brush:
      Pārklājums sanāk pavisam plāns un tāpēc nevar tik labi redzēt arī uzklāšanas robežas. Bet, apsteidzot jautājumus, citrons bildē ir fokusā! Ja ieskatīties var redzēt sīkus gružus (jo otiņa pirms uzklāšanas fotosesijas nebija tīra). Īsts fotošops ar kātu. Vēršu jūsu uzmanību, ka arī "ādas" nepilnības un rētas ir lieliski nosegtas. Poras pavisam nemanāmas. Ja ir nepieciešamība, tad krēmu var klāt vairākās kārtās, veidojot pavisam necaurspīdīgu pārklājumu.  
      Par šo mazulīti ir arī slavinoša atsauksme no Velvet Mimosa.

      Info oficiālā mājaslapā par Shiseido 131 var apskatītes šeit. 131 otiņu pirku ebay no šī pārdevēja.

      Perfect Foundation Brush pieejama Douglas veikalos un Feelunique (es pirku lielu atlaižu laikā). Cena ap 40 €. 131 otiņa izmaksās 2x lētāk.

      Hello gorgeous! Some time ago there was a huge raving wave about the Shiseido Perfect Foundation Brush. I decided to try it and fall in love from the firts time. It really applies the foundation seamlessly. You can control the coverage by using the brush as a classy foundation brush or build up to full coverage using "tapping" technique shown here. You can see the application of the same foundation (Bourjois Healhy Mix) on the lemon using fingers, classy foundation brush, or Shiseido PF brush. Perfect, righht? The only downside of the brush is slow drying after wash. So I decided to buy one more, but as the brush was quite pricey I looked for an a cheaper alternative. I fount that there is a Shiseido brush #131 which is meant for Asian market and it seems to be a complete dupe for the Perfect Foundation Brush. And it reaaly is! The shape, handles and bristles are identical. The only difference is in color of handles and ferrules. I've seen on the other blogs that girls say that PF brush have a little bit more firm bristles. No, they are not. But there are so many bristles it is hard to clean them properly and by the time, there is some product buildup on the bristles. This is why the new brush may seem a little bit more thin. To avoid the product buildup I suggest to use some brush cleansing silicone mitt.   

      ceturtdiena, 2015. gada 9. jūlijs

      Lancome Summer 2015 Collection French Paradise Palette Reflets Mediterranee (acu ēnu palete un nagu laka) - atsauksme

      Sveikas, daiļās! Lancome French Paradise vasaras kolekcija ir iedvesmota no Vidusjūras reģiona ainavām, kur zila jūra satiekas ar koraļļu krāsas ēkām. Toņi ir spilgti un piesātināti, tie lieliski pasvītro iedegušu ādu. Kolekcijā ir ēnu palete, divi jauni pūdera toņi, trīs nagu lakas, trīs zīmuļveida acu ēnas, lūpu krāsas un vaigu sārtumi.
      Sākšu es ar nagu laku. Tonis 132 – Ocre Méditerrannée iepakojumā izsktās pēc neona oranža, taču uz nagiem ir drīzāk koraļļu sarkans ar knapi pamanāmu šimmeri.
      Es klāju divas kārtās, bet, kā var redzēt bildēs, tagu laka tomēr ir nedaudz caurspīdīga. Taču savādāk - nekādu pretenziju, lieliski klājas, ātri žūst, ilgi turas uz nagiem. Domāju, ka uz iedegušas ādas fona, tā izskatītos vēl labāk.
      Acu ēnu palete ir īsts karstas vasaras sapnis pie jūras. Pti palete ir labi nostrādāta, ar magnētisko aizdari un magnētiņiem, kas notur otiņu (starp citu - ļoti labu) un aplikatoru iekšā, lai nekas nelidotu ārā, paceļot vāciņu. Gudri! Paletē ir pieci, labi pigmentēti un ļoti krēmīgi toņi. ar kuru palīdzību var izveidot ļoti dažādus tēlus, atkarībā no noskaņojuma.
      Ēnas uz ādas:
      1. Zeltains šampānieša tonis ar smalku dažādu krāsu šimmeri. Lieliski atdzīvina skatienu. Mans favorīts.
      2. Vēl viens šampānietis, bet ar persiku apakštoni, mazliet klusāks, bez izteikties spīdumiem. Satīna finišs.
      3. Gaiši zils, ar nedaudz violetu apakštoni un knapi pamanāmu rozā un sudraba šimmeri. Finišs - kaut kas pa visu starp satīnu un metālu.
      4. Piesātināts debesu zilais tonis ar ļoti skaistu un bagātu satīna finišu.
      5. Dziļš koši zils tonis ar satīna finišu. 
      Un trīs dažādi tēli, kas izveidoti, izmantojot Reflets Mediterranee paleti:
      Ikdienas variants:
      Jāsaka, ka šim tēlam papildus izmantoju TheBodyShop brūnas acu ēnas. ASV Reflets Mediterranee paletes versijā ir seši toņi un brūns ir iekļauts. Eiropiešus apdalīja :)
      Romantisks:

      Drosmīgs:
      Par French Summer kolekcijas produktiem skaties arī atsauksmes:
      par acu ēnu paleti no Baibas.
      par krēmveida acu ēnām no Baibas.
      par lūpu krāsu un pieklusinātas koraļļu krāsas nagu laku no Baibas.
      par krēmveida vaigu sārtumu no Velvet.
      par debešķīgi zilo nagu laku no Velvet.

      Kā jums patīk French Paradise kolekcija? 

      Produktus var iegādāties u.v. Stockmann, Douglas un Kristiana veikalos. Cenas: palete - 56 €, nagu laka - 14.20 €.

      P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

      pirmdiena, 2015. gada 6. jūlijs

      Jaunumi, labumi un pirmie iespaidi

      Sveikas, daiļās! Atrādu jūnija jaunumus, kuri šoreiz nav daudz, jo es gatavojos kādam lielam projektam (jau pavisam drīz pastāstīšu), tāpēc cenšos neko daudz nepirkt. Kā arī jūnijā biju aizņemta ar mācībām un nedaudz atpūtos. Īsāk sakot, jaunumi nav daudz, bet daži ir riktīgi forši.
      Biotherm Blue Therapy komplektu dabūju kādas PR kompānijas preses dienā. Visi līdzekļi ir paredzēti lietošanai 40+ gados, tāpēc komplekts aizceļoja pie mammas, lai gan Blue Therapy Ultra Blur praimeris mani ļoti ieinteresēja. Gaidīšu mammas atsauksmi.
      Es visu laiku mēģinu saņemties un sakopt nagus, bet vakaros, kad varētu tam veltīt laiku, man īsti negribas ņemties, bet gribas palasīt kādu grāmatu, ieskatīties iemīļotos blogos, vai arī sarakstīt kaut ko savējā. Vēl viena atruna bija tāda, ka pazaudēju savu kutikulu noņemšanas līdzekli, tagad šī atruna ir likvidēta, jo nopirku Star Nail international cuticle remover, ko dikti slavēja Onkis Beta veikala pārdevēja. Ceru, ka labi strādās ar manām kutikulām :)
      L'oreal L'Extraordinaire šķidra lūpu krāsa tonī #601 Nude Ballet negaidīti kļuva par manu favorītu pēc L'oreal Makeup Genius aplikācijas prezentācijas, kur vizāžiste uztaisīja man izteiktu acu grimu un uzklāja šo nude lūpu krāsu. Tā ir tikpat ideāla kā divi manā kolekcijā jau esoši toņi, par kuriem rakstīju šeit.  
      Oriflame profesionāls grima sūklītis pēc būtības ir slavena Beauty Blender analogs. It kā ērts, bet es tomēr izvēlos otas. Plašāka atsauksme un salīdzināšana ar oriģinālu BB drīz būs blogā.
      Vichy Neovadiol Magistral (pārdošanā būs septembrī) ir pretnovecošanas krēms kundzēm, kas maina gan ādu, gan par 55 gadiem vecāku sieviešu dzīvi. Izklausās daudzsološi? Jau nodots testēšanai mammai.
      Jūnijā veikalu plauktos parādījās jauna Lancome Hypnose Volume-a-porter skropstu tuša. Šeit es stāvēju dilēmas priekšā, jo Lancome Hypnose tušas man ļoti patīk (gan klasiskā, gan Doll Eyes), taču tušas ar silikona birstītēm man nu dien reti patīk. Taču gan tuša, gan birstīte ir ideāla. Drīz blogā būs plaša atsauksme, bet pagaidām par tušu var izlasīt Velevt Mimosas blogā
      Oriflame Ecollagen dienas krēms ar SPF30 ir kā radīts vasarai, jo tam ir viegla tekstūra, patīkama smarža un augsts saules aizsardzības faktors. Gribu pievērst uzmanību, ka saules staru filtrs krēmā ir fizisks (titāna dioksīda nano pulveris), tāpēc tas piešķir sejai gaišu starojumu (vai atstarojumu). Uz gaišas ādas izskatās ļoti labi, bet uz tumsnējas tas varētu izskatīties jocīgi.
      Lieliskas ziņas Clarisonic lietotājām! Kopš jūlijā u.v. Stockmann ir pieejamas Cashmere birstītes. Man ir jutīga sejas āda un Cashmire birstītes ir vienīgās, kuras es varu lietot uz savas ādas. To sariņi ir krietni garāki un mīkstāki (ar ko atšķiras no citām birstītēm, es rādīju šeit). Turklāt, Cashmere birstītes pie mums maksā tikai 30 €, kas ir par 5 € lētāk nekā feelunique un tas nevar neiepriecināt. Kā arī feelunique Cashmere birstītes bieži ir izpirktas. Īsāk sakot, esmu starā.

      Tādi ir mani jūnija jaunumi. Kādi ir jūsējie? Vai ir daudz?

      piektdiena, 2015. gada 3. jūlijs

      Empties #35, jeb jūnija tukša tara

      Sveikas, daiļās! Kā parasti sūdzos, ka laiks skrien ļoti ātri. Taču jūnijs man bija ļoti svarīgs un aizņemts mēnesis mācību (un, droši vien, arī karjeras) ziņā. Es beidzot aizstāvēju diplomdarbu! Kā teica mans darba vadītājs: "Tagad, ja kāds mēģinās ar tevi strīdēties pasaki, lai dabū doktora grādu" :)
      Dēļ tā, ka biju ļoti aizņemta (nerunājot par pēdējo atvaļinājuma nedēļu), kopjošu kosmētiku lietoju "iztikas minimumu", dekoratīvo vispār reti un raksti arī parādījās retāk. Tagad ceru atgriezties noteiktās sliedēs, proti, raksti blogā parādīsies katru pirmdienas vakaru, ceturtdienas un sestdienas rītu. Es vismaz uz to ceru. Pēc pagara liriskā ievada mani pieticīgi tukšinieki:
      • Garnier Ambre Solaire līdzekļi ar SPF (viens 10, otrs 50). Pudelītes vēl knapi iesāktas, bet stāv jau gandrīz gadu, tāpēc aizvedīšu radiniecei, kas bērni baudīs saules starus vasarnīcā. Man patīk Garnier sauļošanās līdzekļi. Savas cenas kategorijā vieni no labākiem un nekad nav pievīluši. Sejai gan nevarētu šos lietot, jo šķiet pa smagu.
      • Tigi Catwalk Curlesque šampūns sprogas akcentējošs šampūns sprogainiem matiem. Tas bija ideāls! Bez sulfātiem, forši smaržo un tiešām liek matiem sprogoties vairāk! Diemžēl noņemts no ražošanas, bet ja esi sprogainu matu īpašniece un kaut kur redzu šo brīnumlīdzekli uz atlaidēm, tad noteikti iesaku iegādāties. Plašāka atsauksme šeit.
      • Phyto 7 mitrinošs matu krēms. Tūbiņa vēl galīgi nav tukša (izlietota apmēram puse), bet šoreiz par Phyto 7 galīgi aizmirsu un tas pārāk ilgi nostāvē skapja dzīlēs un mainīja aromātu. Kā arī vasarā izvēlos pūšamos matu kondicionierus. Bet vispār līdzeklis ir labs un reizi vien bija favorītu sarakstā. Plašāka atsauksme šeit.
      • Bourjois  krēmveida vaigu sārtums tonī #03. Dīvainā veidā tonis galīgi nebija redzams uz manas ādas. Kā arī sārtuma tekstūra man līdz galam nepatika, jā, it kā vecais labais cream-to-powder, bet likās pārāk ātri pārvēršas pūderī. Iepakojums arī netika staipīts apkārt, tāpēc jocīgi, ka uzraksti tik ātri nodila. Galu galā tas vienkārši sakalta. Nav žēl mest ārā un atkārtoti noteikti nepirkšu, taču pūderveida ceptie sārtumi Bourjois gan ir absolūti lieliski.
      • Lancome Genefique sejas krēms. Man ļoti patika, jo pietiekoši mitrināja ādu (es gan teiktu, ka derēs drīzāk normālai/kombinētai ādai) un uz tā superīgi turas visa dekoratīvā kosmētika. Plašāka atsauksme pavisam drīz būs.

      trešdiena, 2015. gada 1. jūlijs

      Saneri box jūnija kastīte

      Sveikas, daiļās! Ir pienākusi arī mana Saneri jūnija (?) skaistuma kastīte. Lai gan tādam kosmētikas geek'am kā es neko īsti nevajag, vienmēr gaidu bjuti boksu ar mazu saviļņojumu. Kastītes man vienmēr liek justies kā mazai meitenei savas dzimšanas dienas rītā.
      Kā varat manīt bildē,  ir mainījies kastītes dizains. Skaista samtaina apdruka, baltas un ķiršu krāsu salikums -viss izskatās ļoti pārdomāti, svinīgi un sievišķīgi. Arī bukleta dizains ir pieskaņots kastītei (atvainojos, bukleta bildes nav īsti izdevušas, tāpēc nerādīšu) un man ļoti patīk, ka iekšā ir informācija par produktu cenām un iegādes vietām. Tāpat kā iepriekšējā kastītē iekšā bija arī mazs kārums (zefīrs no BonBonSweets), kas bija gards, bet, acīmredzot, zefīra tekstūrai nepatīk transportēšana vai siltais laiks un tā izskats nebija diez ko estētisks, tāpēc bilde izpaliek.  
      Kas tad šoreiz mūs gaida kastītes iekšā?
      • Helen Seward - Sealing Fluid (8 ml) ir hermetizējoša mikroemulsija, kas veido ap matu neredzamu aizsargājošu pārklājumu. Rezultātā mati ir aizsargāti no augstas temperatūras iedarbības. Es pēdējā laikā reti veidoju matus ar karstiem instrumentiem, bet man patīk, ka līdzeklim ir šķidra konsistence, tātad tas potenciāli nenoslogos manus smalkos matus. Redzēsim.
      • Lancome Visionnaire serums (5 ml), kas, pateicoties unikālai patentētai LR2412 - Cx molekulai, samazina poras, nogludina grumbiņas, ādas virskārtu padara gludu un maigu. Es šobrīd lietoju Lancome Genefique līdzekļus un man tie ļoti patīk, tāpēc ar lielāko prieku izmēģināšu Visionnaire serumu.
      • SebaMed intīmās higiēnas līdzeklis (20 ml), kas sola uzturēt ādas dabisko barjerfunkciju un saudzē ādas skābo aizsargslāni. Sastāvs atbilst dabiskajam pH (3.8) līmenim intīmajās zonās. Es ļoti reti lietoju kādus speciālos līdzekļus intīmās zonas kopšanai, jo, manuprāt, ja nav nekādu problēmu, tad pilnībā pietiek ar ūdeni. Es saprotu, ka kastīte ir domāta sievietēm, bet kaut kā intīmās kopšanas līdzekļus skaistuma kastītēs es īsti neizprotu.
      • Marvis Classic Strong Mint zobu pasta (10 ml). Es dievinu Marvis zobu pastas! Labi attīra zobus un ar lieliskām garšām. Priecājos par šo paraudziņu.
      • Gatineau Aquamemory High Hydration Cream-Mask (15 ml). Mitrinoša krēmveida maska dehidrētai ādai. Sastāvā ir hiāluronskābe, fenheļa un brūno aļģu ekstrakti, kas pastiprina ādas mitruma līmeni un nodrošina tūlītēju intensīvu mitrināšanu. Mani ļoti priecē, ka masku var lietot arī ādai ap acīm. Ar lielāko prieku izmēģināšu.
      • 2 smaržu paraudziņi: Hermes - Le Jardin de Monsieur Li un Lancome - La vie est belle.Hermes ļoti svaigas, zaļas un vasarīgas, bet Lancome saldas un vairāk domātas vakaram (manuprāt). Smaržu paraudziņi man vienmēr patīk.
      Kopumā, kastītes saturs man ļoti patīk. Kā vērtējat kastītes saturu?
      Saneri kastīti var pasūtīt šeit. Cena 18 €.

      P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).