sestdiena, 2015. gada 31. oktobris

Lancome Parisian Fall 2015 Collection - atsauksme

Lancome Parisian Fall 2015 Collection - review

Please scroll down for the English summary

Sveikas, daiļās! Katru sezonu iznāk arvien jaunas rudens/ziemas dekoratīvās kosmētikas kolekcijas un citreiz man ir par tām interese, bet citreiz galīgi nekas nesaista un neuzrunā. Lancome Parisian Fall (Parīzes rudens) pārsteidz ar savu vienkāršību un nepiespiestību. Te nav ļoti intensīvu toņu, kas no sākuma piesaista acis, bet pēc tām krāj putekļus plauktā. 2015. gada rudens kolekcija ir veidota sadarbībā ar apburošu Caroline de Maigret, kas, kā viņa pati saka, nav pārāk laba kosmētikas uzklāšanā, tāpēc grimam jābūt vieglam, ātri uzklājamam. 
Kolekcijas tiešām ir ļoti vienkārša, bet tajā pašā laikā arī ļoti šika un harmoniska, visi produkti lieliski saskan savā starpā.
Lancome Hypnose Palette Star Eyes tonī ST8 Mon Regard Parisien (limited edition) :
Iekšā pieci toņi, kas var izskatīties vēsi, bet patiesībā ir visai neitrāli:
Gaiši rozā matēts tonis, kas kalpo kā lieliska bāze vai izgaismotājs acs iekšējā kaktiņā vai zem uzacs.
Matēts vecrozā (atvainojos, bet labāku apzīmējumu nevarēju izdomāt) tonis.
Satīna brūns/bronzas tonis, ko tagad aktīvi lietoju ikdienā, jo izskatās vienkārši, bet ar odziņu.
Satīna dziļš brūns tonis, ko es klāju pie ārēja acs kaktiņa un izmantoju kā laineri.
Metālisks spīdīgs pelēkbrūns, kas priecē ar to, ka vakarā gliteri nav pa visu seju. 
Kā jau minēju visi toņi labi papildina viens otru. Ēnas ir lieliski pigmentētas, krēmīgas, viegli klājas un izpludinās. Man ir taukaini plakstiņi, tāpēc bez bāzes neesmu lietojusi, bet ar UD Primer Potion turas visu dienu.   

Krēmveida acu ēnas tonī 305 Brun Bibliotheque:
Bagātīgs bronzas tonis ar metālisku finišu smalkiem zelta glitetiem. Lieliski klājas un iztušējas. Konsistence krēmīga, atgādina uzputotu gelu. Turas visu dienu bez bāzes un nesakrājas krociņās. 

 Lūpu balzams tonī 205 Rose Peau Nue:
Lūpu balzams atgādina sviestu pēc konsistences un piešķir vieglu rozā tonīti, bagātīgi mitrina lūpas. Mans jauns mīļākais balzams, jo tas lieliski atdzīvina seju arī viens pats un uz tā ideāli klājas visas lūpu krāsas.

Nagu laka tonī 383 Gris Sur Toits:
Ļoti skaists putekļains violets tonis ar smalku sarkanu šimmeri un siltu apakštoni, kas piešķir tam bagātīgu uz izsmalcinātu izskatu. 

Tuša Grandiose tonī 02 Brun Mirifique:
 
Tonis Brun Miritique ir skaista bronza ar metālisku finišu, ko var redzēt arī uz skropstām, bet ar tušu man tā arī neizdevās līdz galam sadraudzēties. It kā smuki ieveido skropstas pušķīšos (nesalipina), turas visu dienu, nebirst un neizsmērējas, ērta birstīte, bet kaut kas man līdz galam nepatīk. Teiksim tā, Lancome Hypnose Volume-a-Porter paliek mans favorīts. 

Zīmulis Le Crayon Khol manām jutīgajām acīm ir pārāk ciets, tāpēc to izmantoju uzacīm. Tonis 11 Cafe Serre ir matēts silts brūns ar jūtamu sarkanu apakštoni. 

Ēnu palete  Lancome Hypnose Palette Star Eyes tonī ST8 Mon Regard Parisien uz ādas:

Lancome krēmveida acu ēnas tonī 305 Brun Bibliotheque, lūpu balzams tonī 205 Rose Peau Nue un acu zīmulis Le Crayon Kholtonī 11 Cafe Serre uz ādas:


Nagu laka tonī 383 Gris Sur Toits:


Un divi tēli. Pirmo man izveidoja Dita Grauda, te izmantots cits acu zīmulis no kolekcijas:


Un otrs, izmantojot brūnos toņus no paletes uz zīmuli uzacīm:
 
Uz lūpām MAC Brick-o-la.
Video, kur Lisa Eldridge veido grimu Caroline de Maigret, ir šeit.

Kā jums patīk šī kolekcija?

Produktus var iegādāties u.v. Stockmann, veikalos Douglas, Debenhams un KristiAna. Cenas:
Piecu toņu ēnu palete 55.90 €;
Grandiose skropstu tuša 34.95 €;
Le Creyon Khol 20.95 €;
Lūpu krāsa/balzams 33.45 €;
Nagu laka 21.45 €;
Krēmveida acu ēnas 31.95 €.
Visas cenas skatījos Douglas interneta veikalā, tāpēc citās vietās cenas var atšķirties.       

Hello gorgeous! Lancome Fall 2015 collection already hit the shelves in the stores and I had a great opportunity to try quite a decent amount of the make up items. The collection itself is very sophisticated and harmonized, all the shades are natural, yet with a chic. All the products are going well with each other.  
Eyeshadow palette in the shade ST8 Mon Regard Parisien (limited edition) is really one of the stars of the collection. Five shades include matte pale pink to use as a base or an illuminator, a matte rosewood for a lovely fall look, an iridescent bronze which looks so rich and chic!, an intense brown which goes well for creating smoky eyes or as an eyeliner, and a warm, metallic finish taupe with lots of glitters (and no, they don't make much fallout). All the shades are very pigmented and blend easily with each other. 
Cream eyeshadow in the shade 305 Brun Bibliotheque ir very pigmented, it has whipped gel texture and lasts all day with any primer even on my oily eyelids! The shade is rich copper with some golden shimmer and some glitters. Eyeshadow blends extremely easy. Gorgeous!  
Lipstick/lip balm in the shade 205 Rose Peau Nu is more like a lip balm with a hint of pink color. It is very smooth and buttery. My lips feel very comfortable and well nourished. My new favorite!
Nail polish in the shade 383 Gris Sur Toits is my love! The color is sooo stunning! It is dusky purple with a red and gold shimmer. 
Le Creyon Khol in the shade 11 Cafe Serre is not my favorite. It is just too harsh for my sensitive eyes, so I use it for my eyebrows and it works pretty well (see on the last two pictures). The shade is rich chocolate with a matte finish and reddish undertone.
Grandiose Mascara in the shade 02 Brun Mirifique has a banded rubber wand and styles my lashes in a small bunches, but does not glue them and does not make any clumps. The shade is a pure copper with a metallic finish and you can see the reflection of light on the lashes. The mascara is good, but I still prefer Lancome Hypnose Volume-a-Porter.

ceturtdiena, 2015. gada 29. oktobris

Aukstās sezonas nepieciešamība, jeb roku krēmi #2 (atsauksmes par veseliem 10! roku krēmiem)

Sveikas, daiļās! Par roku krēmiem rakstīju jau vairāk nekā pirms gada. Pati roku krēmus vēsajā laikā lietoju diezgan aktīvi, tāpēc pa šo laiku paspēju izmēģināt šo to jaunu. 
Seal roku krēmi Dzērvene un Ingvers. Lai gan Dzērvene skaitās mitrinošais, bet Ingvers aizsargājošs krēms, sastāvs abiem pašmāju ražojumiem ir identisks, atšķiras tikai viena komponente 15. vietā sastāvā (pirms parfīma), vienā gadījumā tas ir dzērvenes, bet otrā ingvera ekstrakts. Krēmiem ir ļoti viegla formula, kas labi mitrina rokas un neveido taukainu kārtiņu. Ātri iesūcas. Ikdienas lietošanai der tīri labi, bet nopietni sausu ādu neglābs. Smaržo pēc dzērvenēm/ingvera. Vērtēju uz 7 no 10
Sastāvs: Aqua, Paraffinum Liqudum, Glycerin, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Cera Alba, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Cyclopentasiloxane, Lanolin, Sodium Dihydroxycetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Triethanolamine, Vaccinium Macrocarpon fruit (Zingiber Officinale root) extract, Parfum, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, BHT.
Cena līdz 2 € par 100 ml. Iegādāties var Rimi, Maxima, Drogas un vēl daudz kur.

The Body Shop Soft Hands Kind Heart. Visi ienākumi no šī produkta tirdzniecības (1.96€ no katra pārdotā roku krēma) tiek nodoti The Body Shop fonda labdarības programmām. Krēms bagātināts ar dižzirdzenes (Angelica Archangelica) ekstraktu un Godīgas tirdzniecības ietvaros iegūto olīvu eļļu. Vieglas tekstūras roku krēms, kas ātri iesūcas ādā un labi mitrina. Krēmam ir ļoti intensīva grūti aprakstāma saldena smarža, kas visai īpatnēja un daudziem varētu nepatikt. Ilgstoši stāvot istabā (nevis vannas istabā), krēms noslāņojās. Ja ne specifiska smarža, novērtētu ar 8, bet tā - 6 no 10.
Sastāvs: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Olea Europaea Oil, Cetearyl Olivate, Caprylyl Glycol, Zea Mays Starch, Parfum, Sorbitan Olivate, Cyclopentasiloxane, Olive Oil PEG-7 Esters, Panthenol, Sodium Polyacrylate, Cyclohexasiloxane, p-Anisic Acid, Dimethicone, Angelica Archangelica Root Extract, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Tocopherol. 
Cena 6.90 € par 50 ml. Iegādāties var The Body Shop veikalos.

LV Caring Hand Cream. Barojošs roku krēms, kas mīkstina un mitrina ādu. Satur ādu nomierinošas, mitrinošas un kopjošas vielas - alantoīnu un šī sviestu. Bez smaržvielām un krāsvielām. Vieglas un patīkamas tekstūras roku krēms, kas lieliski mitrina un mīkstina roku ādu. Neatstāj lipīgu plēvīti, nesatur smaržvielas un krāsvielas. Īss, bet patīkams sastāvs, nekā lieka. Roku āda jūtas kā mini SPA kūrortā. Viens no labākiem roku krēmiem, kas jebkad tika mēģināti. Vērtēju uz 9 no 10.
Sastāvs: Aqua (Water), Glycerin, Decyl Oleate, Cetearyl Alcohol, Isohexadecane, Dimethicone, Myristyl Myristate, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Allantoin, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Methylparaben, Ethylparaben.
Cena 3.90 € par 100 ml. Iegādāties var Benu un A aptiekās.

Logona Granatapfel Handcreme. Organisks produkts. Lielisks roku krēms ar bagātīgu, bet ne smagnēju tekstūru un saldenu granātābolu aromātu, kas kādu laiku saglabājas uz ādas. Lieliski mitrina un baro roku ādu. Labākais organiskais roku krēms no visiem mēģinātiem! Vērtēju uz 9 no 10.
Sastāvs: Aqua (Water), Alcohol denat, Glycine Soya Oil, Glycerin, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil,  Distarch Phosphate, Punica Granatum Fruit Juice, Punica Granatum Seed Oil, Isoamyl Laurate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Lactate,Punica Granatum Seed Extract, Ubiquinone, Xanthan Gum, Tocopherol,Sodium Cetearyl Sulfate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lactic Acid,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Parfum, Linalool, Limonene,Geraniol, Citral, Citronellol.
Cena 7.95 € par 50 ml. Iegādāties var u.v.Stockmann un Biotēka veikalos.

Crabtree & Evelyn Pomegranate Argan & Grapeseed Untra-moisturizing Hand Therapy un La Source krēmi. Satur makadāmijas riekstu eļļu un šī sviestu (La Source bagātināts ar aļģu un mirres ekstraktiem, bet Pomegranate ar granātābola, argana un vīnogu kauliņu eļļu). Krēmiem ir viegla klasiska krēma tekstūra un apbrīnojamas mitrinošas īpašības. Rokas uzreiz paliek maigas un mīkstas, āda jūtas ļoti komfortabli. Lietojot ilgstoši, manāmi uzlabojas ādas un nagu kutikulu stāvoklis. Baigo atšķirību starp abiem krēmiem nejutu, izņemot to, ka Pomegranate smaržo pēc kaut kā (nevaru definēt to aromātu kā granātābola aromātu) saldena, ar augļu notīm. Visi Crabtree & Evelyn mēģinātie krēmi ir absolūti ideāli, izņemot ne visai praktisku metāla tūbiņu, bet tā liek produktiem izskatīties vintage. Ja būtu ērtāks iepakojums, vērtētu uz 10, bet tā 9 no 10
Sastāvs Le Source: Water, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Zea Mays (Corn) Starch, Hydroxyethyl Urea, Emulsifying Wax NF, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Isopropyl Myristate, Saccharide Isomerate, Algae Extract, Fucus Vesiculosus (Bladderwrack) Extract, Spirulina Maxima Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose Distearate, Arginine, Glycerin, Dimethicone, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Sucrose Stearate, Caprylyl Methicone, Sodium Lauroyl Lactylate, Commiphora Myrrha Resin Extract, Ceramide 3, Ceramide 6 II, Phytosphingosine, Cholesterol, Hydrolyzed Wheat Proteinm, Hyaluronic Acid, Ascorbyl Glucoside, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Tocotrienols, Tocopherol, Squalane, Ceramide 1, Phytosterols, Fragrance (Parfum), Disodium EDTA, Polysorbate 20, Butylene Glycol, Carbomer, Xanthan Gum, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Eugenol, Linalool, Geranoil, Butylphenyl Methylpropional, Methylisothiazolinone, Polyaminopropyl Biguanide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol. 
Sastāvs Pomegranate Ultra-Moisturizing Hand Therapy: Water, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Zea Mays (Corn) Starch, Hydroxyethyl Urea, Stearic Acid, Emulsifying Wax NF, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Isopropyl Myristate, Saccharide Isomerate, Punica Granatum Seed Oil, Punica Granatum Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Commiphora Myrrha Resin Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Sucrose Stearate, Arginine, Glycerin, Dimethicone, Sucrose Tristearate, Fragrance (Parfum), Behentrimonium Methosulfate, Caprylyl Methicone, Sodium Lauroyl Lactylate, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Glycereth-2 Cocoate, Ceramide 3, Butylene Glycol, Ceramide 6 II, Cholesterol, Phytosphingosine, Carbomer, Xanthan Gum, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhyhydrocinnamate, Disodium EDTA, Citric Acid, Lecithin, Caprylyl Glycol, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Soy Protein, Hexylene Glycol, Asorbyl Glucoside, Tocotrienols, Tocopherol, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Ceramide 1, Squalane, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Farnesol, Geraniol, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Eugenol, Phenoxyetanol, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Crabtree & Evelyn krēmus iesaku pirkt komplektos uz atlaidēm, jo tā sanāk krietni izdevīgāk, par to vai patiks varat nešaubīties - patiks. Cena ~7 € par 25 ml (bet, kā jau teicu - komplektos līdz par 4x izdevīgāk). Iegādāties var Escentual, LookFantastic, FeelUnique.
 
La Roche-Posay Cicaplast Mains Barrier Repairing. Krēms sola momentānu bojātas ādas atjaunošanu. Sastāvā ir niacinamide (4%), kas mīkstina un atjuno ādu un glicerīns (veseli 30%), kas veido plēvi, kas pasargā ādu no berzes un paliek uz ādas arī pēc mazgāšanas. Nav taukains un lipīgs. Krēms der atopiskai un jutīgai ādai. Bez parabēniem. Bez smaržvielām. Krēms pēc izskata un konsistences man atgādina Neutrogenas koncentrētu krēmu mazās tūbiņās. Tas ir kā bieza caurspīdīga slidena pasta. Es nejutu ne dižu mitrināšanu, toties krēms labi atjauno ļoti raupju un sausu roku ādu un labi pasargā to no nelabvēlīgiem apkārtējās vides apstākļiem. Jāsaka, ka šo krēmu lietoju tikia nepieciešamības gadījumā, jo, ja rokas ir labā stāvoklī tas es jūtu tikai neelpojošu glicerīna plēvi. Un tas man nepatīk, bet avārijas gadījumos, vai ziemas pastaigās tiešām palīdz. Vērtēju uz 8 no 10.
Sastāvs: Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Dimethicone, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Glyceryl Stearate Se, Sodium Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol. 
Cena ap 9 par 50 ml (tagad ar atlaidēm cena līdz 6 €) par 50 ml. Iegādāties var FeelUnique, LookFantastic, EscentualCocooncenter.   

Prima Spremitura barojošs roku un nagu krēms. Vieglas tekstūras roku krēms ar rūgtenu olīvu aromātu (man traki patīk!). Produkts nesatur parabēnus, silikonus un mākslīgas smaržvielas. Labi mīkstina un aizsargā roku ādu. Var just plēvīti uz ādas, kas paliek arī pēc roku mazgāšanas. Jāsaka, ka tieši šī plēves sajūtam nepatīk. Iespējams, ka galīgi sausas rokas jutīsies labāk, nekā manējās. Vērtēju uz 6 no 10.
Sastāvs: Water, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Olive Fruit Oil (*), Tocopheryl Acetate, Triticum vulgare Germ (Wheat) Oil, Cetyl Palmitate, Pogostemon cablin Oil, Juniperus mexicana Wood Oil, Canarium luzonicum Gum Extract, Usnea barbata Extract, Lavandula hybrida Extract, Lavandula hybrida Oil, Thymus vulgaris Herb Oil, Rosmarinus officinalis Extract, Mentha arvensis Extract, Citrus aurantium dulcis Peel Extract, Eugenia caryophyllus Leaf Oil, Thuja occidentalis Leaf Oil, Abies sibirica needle Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Limonene, Linalool, Eugenol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate.
Cena 11 € par 150 ml. Iegādāties var A aptiekās.

Roger & Gallet SPF15 Hands & Nails Cream. Nesatur parabēnus, uz 96% sastāv no dabiskas izcelsmes komponentiem. Tekstūra it kā ir viegla, bet SPF klātbūtne tomēr ir jūtama. Pēc lietošanas es jūtu treknu kārtiņu uz ādas, kas man ne visai patīk, toties tā apelsīnu un koksnes smarža ir kolosāla. Es domāju, ka krēms varētu patikt īpaši sausas, bet ne bojātas roku ādas īpašniecēm. Un jā, SPF roku krēmos nav baigi izplatīta parādība, ja tev ir nosliece un pigmenta plankumu veidošanu - ieskaties. Vērtēju uz 7 no 10.
Sastāvs: Ingredients: Aqua/Water, Octocrylene, Dimethicone, Glycerin, Methylpropanediol, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Parfum/Fragrance, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Polysorbate 60, Sorbitol, Sorbitan Stearate, Stearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Ceteareth-20, Panthenol, Carbomer, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Limonene, Argania Spinosa Oil/Argania Spinosa Kernel Oil, Oenothera Biennis Oil/Evening Primrose Oil, Benzyl Salicylate, Tetrasodium Edta, Linalool, Benzyl Alcohol, Geraniol, Citral, Citronellol, Benzyl Benzoate.
Cena ap 8 € par 30 ml. Iegādāties var FeelUnique.

Gari gan man sanāca, toties par veseliem 10 krēmiem uzreiz. Kādi ir jūsu mīļākie roku krēmi?  
Iepriekšēja atsauksme par roku krēmiem (Neutrogena, Bio2You, Kath Kidson, L'occitane, Douglas) ir šeit.

pirmdiena, 2015. gada 26. oktobris

Lush 2015. g. Ziemassvētku kolekcijas prezentācija

Sveikas, daiļās! Ziemassvētku pasākumi un prezentācijas jau rit pilnā sparā un man bija lieliska iespēja apmeklēt LUSH zīmola prezentāciju. 
Šogad parādījās daži jaunumi, bet daudzas lietiņas iepazinām jau iepriekšējos gados. Piemēram, Butterbear:
 Yog Nog un Dashing Santa:
 Šī gada jaunums Luxury Lush Pud:
 Ziemassvētku produkti:
 Vēl:
 Un vēl:
 Un vēl ziepes:
 Un, protams, Ziemassvētku dāvanas:
Kā jau parasti produkti ir ļoti daudz un ļoti krāsaini un smaržīgi. Mēs uzjautrinājāmies taisot putas no burbuļbumbām. Uzminiet, kurs atsita krūzei degunu? Taisījām zelta vētru glāzē (izmantojot The Magic of Christmass zvaigzni)
 

 Man īpaši patika Santa's Belly shower jelly, jeb dušas galerts Salaveča puncītis:

 

Pasākumā bija arī blogeres no Lietuvas un Igaunijas un bija patiess prieks beidzot iepazīties klātienē ar meitenēm, kuru blogus jau sen lasu :)
Protams, ka no Ziemassvētku pasākuma neaizgājām ar tukšām rokām, katra tika pie Magical Zoetrope dāvanas:
Dāvana ir ļoti liela un dāsna, tikai žēl, ka iekšā tikai vannas bumbas, jo man taču nav vannas! Iekšā:
Magic of Christmass FUN (plastilīna veida pasta, ko var izmantot veidojot visādas figūras, var izmantot arī kā šampūnu vai ziepes), kas smaržo pēc apelsīniem un kadiķa ogām:
 Granny Takes a Dip, kas smaržo pēc ingvera un melniem pipariem:
 Karma, kas smaržo pēc LUSH populārāka aromāts - Karma, apelsīni, pačūlija, priede:

The Experimenter, kas smaržo pēc vetīvera un vaniļas:
Lord of Misrule (viennozīmīgi mans favorīts), kas smaržo pēc pačūlijas un melniem pipariem, es jūtu arī saldumiņu un piparmētras:
 Yoga Bomb, kas smaržo pēc sandalkoka:
 Intergalactic, kas smaržo pēc piparmētrām un greipfrūtiem:
Dragon's Egg, kas smaržo pēc citronu šerbeta un jasmīniem:
Es esmu sajūsmā par pašu pasākumu un arī par dāvanu (vēl lielākā sajūsmā būs mamma ar māsu, kas varēs pļunčāties burbuļbumbu vannās).   
 
P.S. Liels paldies LUSH un Polhem PR komandām par iespēju piedalīties pasākumā.

sestdiena, 2015. gada 24. oktobris

Saneri Box 2015. gada oktobra skastuma kastīte

Sveikas, daiļās! Beidzot ir klāt arī mana Saneri kastīte. Un šoreiz iekšā ir vairāki intriģējoši produkti.


Skatāmies iekšā:
  • MISSHA hidrogēla maska lūpām ar zelta daļiņām, gliemežu gļotām un kolagēnu. Pilnizmēra iepakojums vienai lietošanas reizei. Ak, dievs! Esmu starā! Es tik ļoti gribēju izmēģināt šādu produktu, bet nekad netiku līdz Āzijas kosmētikas veikalam. Un tās lūpiņas izskatās tik mi-mi-mi!
  • MISSHA konnjaku sūklītis, kurš par 90% sastāv no konnjaku saknes un lieliski attīra sejas ādu bez papildus tīrīšanas līdzekļiem. Konnjaku sūklīši manā kosmētikas klāstā jau ir labu laiciņu, es gan neteikšu, ka ar to palīdzību var noņemt kosmētiku bez papildu attīrīšanas līdzekļiem, bet masku noņemšanai un ādas atsvaidzināšanai no rīta man tie patīk.
  • Hugo Boss Woman smaržu paraudziņš (2ml). Uz Boss aromātiem es skatos ar zināmu skepsi, jo tie man šķiet pārāk komercializēti un līdz ar to - nekādi. Woman ir saldens augļu aromāts ar koksnes bāzi. No sākuma likās, ka nekas  interesants, bet pēc 5 minūtēm man uz ādas tas tīri patīk.
  • Stenders Dzērveņu lūpu balzams (pilnizmēra - 4.8g). Bagātināts ar dabisko šī sviestu un dzērveņu ekstraktu. Ļoti priecē, ka kastītē ir kāds Latvijā ražots produkts. Stenders kosmētika man patīk.
  • Rituals dušas želeja-putas (ceļojuma izmēra - 50 ml). Rituals putas man jau ir un patīk to neierasta konsistence. Tieši šis ķiršu aromāts nav mans mīļākais, bet domāju, ka māsa noteikti priecāsies.
  • Yves Rocher atjaunojošs pieniņš ļoti sausai ādai Expert Reparation (pieļauju, ka pilnizmēra - 75 ml). Par Yves Rocher ir dzirdētas pozitīvas atsauksmes, bet pati neko neesmu mēģinājusi. Losjonam ir pabieza (priekš losjona) konsistence, kas atgādina roku krēmu. Sintētiska riekstu smarža man gan šķiet pārāk uzbāzīga, bet tas ir gaumes jautājums.
  • Yves Rocher Sensitive Vegetal Anti Redness Moisturizing Cream (paraudziņš 1ml). Aukstā gada periodā manā kosmētikas klāstā vienmēr ir kāds nomierinošs līdzeklis, kas cīnās ar apsārtumu. Labprāt izmēģināšu. 
  • Australian Body Care Spot Stick (pilnizmēra - 9ml). Antibakteriāls pret pumpu līdzeklis lokālai lietošanai rullīša veidā. Traki smird pēc tējas koka eļļas, bet šāds līdzeklis vienmēr noder.
  • MISSHA divu soļu attīrošais plāksteris deguntiņam (vienai lietošanas reizei). Agrāk es regulāri izmantoju šāda veida deguna plāksterus, bet tagad vajadzība mazinājās, jo āda kļuva sausāka. Man šķiet, ka no lielākas daļas līdzīgu produktu man pastiprināti plīst kapilāri, bet Āzijas produktus neesmu mēģinājusi. Cerēsim, ka būs maigāks, bet efektīvs.
  • MISSHA sejas maska-salvete no tīrās kokvilnas (vienai lietošanas reizei). Nezinu vai maskas kastītēs ir dažādas, bet man ir dzeltenā, kas mitrina ādu un padara to starojošu. Izklausās labi, labprāt izmēģināšu! Man vispār patīk sejas maskas, es uzlieku masku un lasu kādu žurnālu. Īsta bauda. Es ļoti priecātos, ja kādreiz būtu tematiskā masku kastīte. Lai iekšā būtu tikai dažādas maskas dažādām ķermeņa daļām:)
Kastītē ir arī 20% atlaižu kupons Rituals Zensation putām, dāvanu karte 15 € vērtībā piecu nodarbību kursam "Make-up sev", pilna kursa cena 115 € (eh! es jau sapriecājos, ka tūlīt iziešu kādus kursus par brīvu!)dāvanu karte 15 € vērtībā no estētiskas kosmetoloģijas studijas Lady Zone.

MISSHA produkti nonākuši pie tiem pircējiem, kas iegādājas abonementu uz 3 vai 6 kastītēm.

Kā jums patīk šī kastīte? Man patīk pat ļoti. Daudzus līdzekļus labprāt izmēģināšu un īpeši priecājos par Āzijas produktiem.  

Saneri box skaistuma kastīti var iegādāties šeit. Cena 18 € vienam mēnesim. Abonējot kastīti vairākiem mēnešiem sanāk izdevīgāk un klāt nāk bonusi.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

ceturtdiena, 2015. gada 22. oktobris

L'occitane Melting Honey (šī sviests un medus) sērijas produkti - atsauksme

L'occitane Melting Honey hand cream, soap and lip balm - review

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Pavisam nesen L'occitane zīmola produktu klāstu papildināja šī sviesta un medus (Melting Honey) sērija. Šī sviests baro un aizsargā ādu, bet kūstošais medus piešķir produktiem patīkamu aromātu.
Ziepes ne tikai jauki smaržo, bet arī palīdz cilvēkiem ar vājo redzi. Kā? 100% no produkta pārdošanas peļņas tiks novirzīti, lai finansētu NVO projektus, kas ir mērķēti acu kopšanas pakalpojumu un briļļu pieejamību uzlabošanai Burkino-Faso Āfrikā, ar L'OCCITANE fonda palīdzību. Es izvēlos tieši klucīšu veida roku ziepes, jo tās mazāk sausina ādu, salīdzinot ar šķidrām ziepēm. Melting Honey ziepēm piemīt patīkams un par izbrīnu diezgan dabīgs medus aromāts. Labi puto un labi attīra ādu.

Roku krēms savieno augstu barojošās Šī eļļās koncentrāciju (25%) ar  Provansas medu. Roku krēmam ir diezgan bieza uzpūteņa konsistence un tas viennozīmīgi ir pats barojošākais no man zināmiem roku krēmiem. Pat manis iecienītajā L'occitane dižpārdoklī šī sviesta krēmā ir 20% šī sviesta (atvainojos par tautoloģiju). Roku krēms momentā nomierina pat ļoti sakairinātu un sausu roku ādu. Tas ātri iesūcas un nav lipīgs. Krēmam piemīt viegla medus smarža, kas neilgu laiku saglabājas uz ādas un man personīgi netraucē. 

Lūpu balzams arī ir bagātināts ar Šī eļļu (5%) un ar Provansas medu. Lūpu balzamam arī diezgan bieza konsistence (atgādina biezu glicerīnu) un viegls medus aromāts. Balzams ātri sakopj pat īpaši sausas un sasprēgājums lūpas. Ļoti efektīvs.

Mīlīga bieza kokvilnas auduma somiņa noderēs kā kosmētikas maciņš/dāvanu maisiņš (divi vienā).

Iegādāties  produktus var L'occitane veikalā Spicē, u.v. Stockmann, Loccitane.lvFeelUnique.com.
Cenas: ziepes 3 € par 50g, roku krēms 7.50 € par 30 ml, lūpu balzams 7.50 € par 12 ml, kosmētikas somiņa 4 €.

P.S. Katru mēnesi L'occitane pieejamas zīmola pārsteiguma kastītes (beauty box) par 19 €, kastītes kopējā vērtība ap 30 €. Iekšā jaunāko produktu un dižpārdokļu miniatūras, kā arī paraudziņi. Šeit ir Ievas atsauksme par 2014. gada novembra kastīti un šeit par 2015.g. janvāra vai februāra kastīti no RavenBeautyRemarks.

Hello gorgeous! L'occitane Melting Honey limited edition collection products are formulated with nourishing shea butter and a dash of softening honey. Hand cream contains particularly high concentration of shea butter (25%). The texture is whipped rather thick. Cream nourishes even the very rough and dry skin without leaving sticky residue. It absorbs quite fast and leaves the skin very comfortable. And yes, it smells like honey (and the scent is not overwhelming or artificial which I love). Lip balm has 5% of shea butter in it. The texture is very thick and reminds me of thick glycerin. It soothes and calms my dry lips immediately. It has the same honey scent which does not stay for a long time, so it does not bother me during the day. The soap is a charity product and for each soap purchased, the money raised will enable a patient from a rural area in Burkina Faso to have access to glasses and eye care. I don't have so much to say about the soap. It smells nicely and cleanses hands. I prefer this solid type of soap rather than liquid, because it is not so drying for the skin.

pirmdiena, 2015. gada 19. oktobris

2015. gada oktobra kosmētikstie un nekosmētiskie favorīti + neliela kosmētiskā ekskursija Cīrihē

Sveikas, daiļās! Rudens rit pilnā sparā un es kā jau katru gadu čīkstu, ka dienas paliek arvien īsākas, pelēkākas un tumšākas. Rezultātā man arvien grūtāk pamosties no rīta, tāpēc arī ikdienas grims kļuvis ļoti rafinēts un vienkāršs - bez liekiem eksperimentiem. Te ir oktobrī visvairāk lietoti produkti:
  • Lancome acu ēnu palete Mon Regard Parisien (angliski tulkojas kā My Parisian look). Iekšā 5 toņi, kas lieliski pludinās savā starpā. Viss, kas vajadzīgs ātram ikdienas grimam.
  • The Body Shop uzacu zīmulis tonī 03 Dark Brown ir mans ļoti sens favorīts. Esmu izmēģinājusi tiešām daudz uzacu produktus, bet vienmēr atgriežos pie TBS. Ideāls! Galvenokārt dēļ ideāli sabalansēta neitrāla toņa, kas ir tīrs brūns, nevis sarkanīgs.
  • Maybelline Brow Drama tonī Medium Brown ir vēl viens uzacu favorīts. To lietoju, virs zīmuļa, lai naofiksētu uzacis. To "bumbiņu" birstītes galā ar manikīra šķērēm esmu nogriezusi nost (tagad visi sariņi ir viena garuma). 
  • Reload smaržu mini flakons, ko var ērti ņemt ceļojumos vai nēsāt līdzi somiņā. Mīļākās smaržas vienmēr līdzi. Kad izlietošu iepildītas La fille de Berlin, plānoju iepildīt kādu no nišas parfimērijas paraudziņiem, kam nav sava spreja, savādāk tie stāv nelietoti, jo man negribas ņemties ar smaržu "smērēšanu" sev virsū.
  • Bourjois Healthy Mix Serum tonālais krēms tonī 52 Vanilla. Vecais labais Healthy Mix, kas viegli klājas gan ar pirkstiem, gan ar otu, gan ar Beauty Blender sūkli. Vidēja sedzamība, izskatās ļoti dabiski uz ādas.
  • Urban Decay Primer Potion acu ēnu bāze. Joprojām pati labākā un visas ēnas turas kā pielīmētas. 
Man prieks, ka Latvijas tirgū ienāk arvien vairāk interesanti kosmētikas un parfimērijas zīmoli. Biju ļoti pārsteigta (tiešām pārsteigta, bet patīkami), kad kolēģe teica, ka drīzumā Douglas veikalos parādīsies MAC (šo gan zināju) un Bobbi Brown (!!!!!) kosmētika. Tas ir minēts rudens kataloga 11. lpp. Katalogs ir šeit. BB kosmētika jau ir pieejama Douglas veikalos Alfā un Spicē. Tiešām forši, ka pie mums parādās arvien vairāk zīmoli, par kuriem agrāk varējām tikai sapņot. Armani, MAC, Kiehl's, Michael Kors, Bobbi Brown...super! Starp citu, Douglas parādījās arī Alterna selektīvais matu kopšanas zīmols (atsauksmi par dažiem produktiem var lasīt Lauras blogā) un Alaïa nišas parfimērijas zīmols (atsauksmi par smaržām var lasīt BeautyByBloggers).  Atliek vien sagaidīt Nars, Burberry un Benefit dekoratīvo kosmētiku, Ren un Origins kopjošo, un vēl pāris desmitus zīmolus. Tām trakām sievietēm nekad nebūs gana (es runāju par sevi un tām, kuras mani saprot). Vienmēr gribēsies kaut ko nesasniedzamu, kaut ko no atvestu no tālām zemēm, ko var atvērt un nopūsties no baudas. 
Runājot par nišas parfimēriju, oktobrī kopā ar Velvet Mimosa apmeklējām Molinard smaržu prezentāciju:
Jā, nišas parfīmi tomēr manāmi atšķiras no marketologu apstrādātiem viens otram līdzīgiem populāro zīmolu aromātiem. Vai man vienīgajai šķiet, ka lielākā daļa no jauniem aromātiem smaržo pēc vaniļa-lakrica-upenes savienojuma? Molinard aromāti ievērojami atšķiras. Es neteikšu, ka man tie visi patīk, nebūt nē, bet viennozīmīgi ir uzmanības (pasmaržošanas) vērti. Man visvairāk patika Vanille Patchouli, lai gan vispār neesmu vaniļas cienītāja. Patchouli tomēr man šķiet pārāk intensīvs un sauss, bet Vanille Patchouli sausums ir "atšķaidīts" ar vaniļas saldenumu un sanāk izcili skaists vēso dienu aromāts.

Oktobrī apmeklēju Cīrihi, kur vēl bija patīkami silti un kādu dienu pat pastaigājos T-kreklā. Pilsēta ir ļoti tīra un sakopta, ūdens upē ir zils un dzidrs. Dažas bildes no pilsētas:
Izcila rudens miera osta.



 Principā, vecpilsēta līdzīga Rīgai.
Es pati, riktīgi uzpampusi pēc lidojumiem. 
Protams, ka izvēle kosmētikas veikalos ir ievērojami plašāka, bet tās cenas...vāks. Vienkārši vāks. Reāli visa kosmētika ir 3-4 reizes dārgāka, tāpēc pirkumi man ir dikti maz. Bet dažus veikalu plauktus atrādīšu (kā parasti atvainojos par telefona bildēm).
Serge Lutens dekoratīvā kosmētika:
 Tom Ford:
Pirms domāju, ka, ja būs TF, paņemšu kādu lūpu krāsu vai ēnu paleti. Nu jā, ēnu paletēm cenas ap 90 €, bet lūpu krāsām ap 70 €.
Nars:
Arī daži produkti bija vēlmju sarakstā, bet vismaz tagad zinu kā izskatās sen kārotās ēnas (noteikti kaut kad iegādāšos) un kāds Creamy Radiant konsīlera tonis man ir vajadzīgs.
Revlon:
 Vēl Revlon:
Urban Decay Naked paletes:
Negaidīti iemīlējos Naked Smoky, bet noteikti nepirkšu :) Starp citu, UD cenas nebija tika kosmiskas.
Vēl:

 Un jā, tiku pasmaržot daudz nišas un ne-nišas parfīmus:
 Odin 11 un by Killian Love ir vēlmju sarakstā.

 
Šveicē ir izlejamā Therry Mugler smaržas! Vai nav forši? Cik saprotu, izlejamais variants izmaksās par 40% lētāk.
Viss! Īsāk sakot acis ir kur pakārdināt, bet vēlme kaut ko pirkt bija minimāla :)

Par ne tik personīgām lietām no interneta plašumiem:
  
Ja tev ir vēlme izmēģināt jaunu kosmētiku, iesaku piereģistrēties womstar.lv portālā, kas ir tikšanās vietne preču ražotājiem ar sociāli aktīviem patērētājiem, kuri ir gatavi brīvprātīgi testēt jaunākos produktus, iesaistīties diskusijā un dalīties ar savu pieredzi sociālajos tīklos un paziņu vidū. Šobrīd ir iespēja pieteikties testēt Kāju krēmu un zobu pastu, kas man personīgi nešķiet baigi aizraujoši, bet domāju ka noteikti būs arī interesantāki produkti.
  
Katru sezonu viena un tā pati problēma? Skapis netaisās ciet, bet īsti nav ko vilkt? Iesaku ieskatīties Un-fancy blogā. Bloga autore Caroline izveidoja savu garderobi no 37 apģērba gabaliem (ieskaitot kurpes). Vai nav lieliski? Iesaku paklausīties Caroline interviju par šo tēmu: How to create a capsule wardrobe.

Ja gribas kaut ko interesantu ārpus kosmētikas un modes pasaulēm, ieskaties online kamerās! Gribi zināt kas šobrīd notiek pie Niagaras ūdenskrituma? Nejauši atradu apkopojumu par 10 interesantākām online kamerām pasaulē. Rakstā ir linki uz kamerām Times Square, Niagaras ūdenskritumu, Abbey Road un citām interesantām vietām. Iesaku ieskatīties! Raksts ir šeit.

Kas jums iet oktobrī? Kas sagādā prieku un kas nē?