pirmdiena, 2016. gada 29. februāris

2016. gada februāra jaunumi, labumi un pirmie iespaidi

Sveikas, daiļās! Pēdējā ziemas dienā atrādu februāra jaunumus:
Douglas Lost in Galaxy kolekcijas labumi: krēmveida izgaismotājs Maxi Highlighter ir vienkārši superīgs (to lietoju pavasara rozā toņu grima video); acu laineris #1 un acu ēnas #2 ir vienādā skaistā hameleona tonī, kas atkarībā no apgaismojuma, mainās no purpura sārta/violeta uz zeltaini brūnu. Laineris ir ļoti labs, pigmentēts, laba noturība. Ēnas iepakojumā izskatās šikas, bet pigmentācija galīgi nekāda. Vēl pamēģināšu uzklāt ar mitru otu, bet pagaidām neizskatās baigi cerīgi. Nagu lakas Spectral Green un Spectral Violet arī ir ar hameleona efektu. Zaļo mazliet pagrūti vienmērīgi uzklāt, bet violeta superīga.
Clinique POP kolekcijas jaunumi: Pop Laquer lūpu spīdums 05 Wink Pop ir skaists ikdienas tonis, kas, diemžēl ir vienkārši bezgala lipīgs. Pat lūpas grūti atvērt. Tās lēni līmējas nost viena no otras. Pop Glaze lūpu krāsa 06 Bubblegum Pop īstā Bārbiju rozā tonī viegli klājas, atkarībā no tā cik daudz uzklāj, var panākt vai nu pavisam viegli tinti uz lūpām, vai nu ļoti spilgtu un košu toni. Patīk! Lid Pop acu ēnas 08 Petal Pop ļoti viegli pludinās, hameleona maigi rozā/zelta tonis izskatās ļoti pavasarīgi. Laba noturība. Var lietot arī kā sejas izgaismotāju. Ar šiem labumiem plānoju izveidot kādu pavsarīgu grimu.
Beidzot es izmēģināju slavenās Christian Faye uzacu ēnas ar trafaretiem. Pēc trafaretu izmēriem konstatēju, ka man ir biezas uzacis, tas gan man bija pārsteigums. Tonis CF65 Black man ir nedaudz pa tumšu, bet var labi iztušēt. Es vēl īsti nevaru saprast vai man patīk, jo ar uzacu zīmuli darboties sanāk ātrāk. Padošu ziņu pēc laika.
Douglas Nail Polish Corrector Pen pēc būtības ir kaut kas līdzīgs flomasterim, bet pildīts ar nagu lakas noņemšanas līdzekli bez acetona. Izrādījās ļoti parocīga lietiņa, ja nagu laka nonāk kādā grūti sasniedzamā vietā. Nav pirmās nepieciešamības lieta, bet atvieglo manikīra procedūru.
Lierac jaunumi: Diopticerne Teinte ir krēms ādai ap acīm pret tumšiem lokiem ar tonīti. Tonis ir pamatīgs un lieliski nomaskē tumšos lokus. Mani zilumi rodas no tā, ka ir plāna āda un caru spīd vēnas, tāpēc kādu paliekošu efektu diez vai varēs novērot, bet pats par sevi krēms man patīk un tas, ka klāt ir arī korektors ir superīgs bonuss. Micelārais ūdens (man mini iepakojums 50 ml) labi noņem kosmētiku.
Pašmāju Stenders jaunumi: barojoša sērija ar bišu māšu Peru pieniņu. Sērijā ir pieci produkti, man ir eļļa intensīvai sejas kopšanai, nakts sejas maska un lūpu balzams. Noteikti būs atsevišķa atsauksme, bet pagaidām varu teikti, ka visi produkti forši smaržo pēc kaut kā līdzīga medum un vaniļai, lieliski uzsūcas un labi baro ādu. Man patīk! Stenderam ir iznākuši arī divi jauni aromāti Glamorous Gold un Pure Pearl. Ja pareizi saprotu aromāti ir tādi paši kā zelta un pērļu sērijas produktiem. Man ir Glamorous Gold un tam ir viegls pavasarīgs silts aromāts, kas man nedaudz atgādina Lanvin Eclat d'Aperge.
Jau kādu laiciņu nevaru atrast skropstu tušu, kas man patiktu (nē, mīļais Lancome Hypnose joprojām ir topā, bet gribas izmēģināt kaut ko jaunu). Palasīju atsauksme un pasūtīju Givenchy Noir Couture Volume skropstu tušu. Vēl neesmu notestējusi, bet cerības lielas.
Pēdējā laikā man pavasaris galvā un sagribējās atgriezties pie vieglām cirtām, tāpēc iegādājos  L'oreal Professionnel Curl Contour šampūnu un masku un šī kombinācija tiešām sekmē sprogu veidošanās. Savukārt Hollywood Waves matu putas Spiral Queen un gels Waves Fatales palīdz šo rezultātu noturēt matos ilgāk. Man īpaši patīk putas, jo labi nofiksē vilnīti matos, bet nepadara matus smagus un kraukšķīgus.
Un pēdējais, bet ne būt ne mazsvarīgākais jaunums ir FOREO ierīce sejas ādas attīrīšanai. Es tik ļoti gribēju šo izmēģināt! Un jā, patīk! Šķiet, ka ir maigāks par Clarisonic, tāpēc manai jutīgai ādai patīk vairāk. Pēc lietošanas visa kopjošā kosmētika uzsūcas zibenīgi. Ādas tonis ir vienmērīgāks un svaigāks. Domāju, ka pēc mēneša (gribu būt pārliecināta, ka produkts nekairinās manu ādu) varētu sniegt pilnvērtīgu atsauksmi un salīdzināt ar Clarisonic.  

Tādi ir mani jaunumi, kas, man šķiet, ka šoreiz ir riktīgi forši :) Vai jums daudz jaunumi? Par ko gribat redzēt atsauksmes?

svētdiena, 2016. gada 28. februāris

VIDEO: viegls pavasara grims rozā toņos

Sveikas, daiļās! Pienācis laiks otram video. Šoreiz izdomāju parādīt kādas lietiņas atrodas manā ikdienas maciņā un uztaisīt vieglu grimu. Ikdienas maciņa saturu cenšos katru nedēļu pamainīt, lai kāda iemīļota kosmētika nepaliktu novārtā un lai grims atbilstu sezonai un garastāvoklim. Pēdējā laikā visbiežāk taisu šādu grimu rozā toņos:

Video:
 

Es izmantoju:
L'oreal Brow Artist Designer Dark Brunette
Lancome Hypnose Palette ST8 Mon Regard Parisien (diemžēl vairs nav pieejama)
Chanel Long Lasting Eyeliner Beryl 
Inglot AMC Under Eye Corrective Illuminator 54
MAC Mineralize Skinfinish Natural Light Plus
Douglas Lost In Galaxy Maxi Highlighter
Lancome Blush Subtil 027 Rose Givre (diemžēl vairs nav pieejams)
Essence 07 Natural Beauty

ceturtdiena, 2016. gada 25. februāris

Ādas kopšana: viens rīts un vakars 2016. gada februārī

Sveikas, daiļās! Dalos ar pēdējā mēnesī regulāri lietotiem ādas kopšanas produktiem.
Rīts:
 
  • Avene Gentle Gel Cleanser
  • Uriage termālais ūdens
  • The Body Shop Drops of Youth Essence Lotion
  • The Body Shop Drops of Youth Concentrate
  • Madara Time Miracle Ultimate Facelift Day Cream
  • Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm

Vakars:
  • Mixa Optimal Tolerance micelārais ūdens
  • Biotherm Bioshource Balm-to-Oil Deep Cleanser
  • Uriage termālais ūdens
  • Eisenberg Soothing Repairing Cream vai Eisenberg Melt-in Repairing Mask (abus var lietot arī uz zonas ap acīm un tā es arī daru)

pirmdiena, 2016. gada 22. februāris

Lancome 2016. gada pavasara kolekcijas labumi un konkurss!

Sveikas, daiļās! Nezinu kā jūs, bet es jau domās esmu pavasarī. Cerams, ka slapjdraņķis drīz pazudīs, saulīte sāks sildīt (un vispār parādīsies kā tāda), sniegpulkstenītes ziedēs un putniņi čivinās. Kā jau vienmēr jauna sezona atnes veikalu plauktos jaunus toņus un spilgtas emocijas. Šogad Lancome 2016. gada pavasara kolekcijas ietvaros priecē mūs ar skaistiem zefīra pasteļtoņiem. 
Lancome 2016. gada pavasara kolekcijas produkti tiešām atgādina kārumus no saldumu veikala. Kolekcijas zvaigzne ir My Parisian Pastels acu ēnu palete, kura sastāv no deviņiem individuāliem pasteļtoņiem, kas pēc izskata man atgādina TheBodyShop Shimmer Cubes. Šo universālo paleti var izmantot gan kā acu ēnas, gan kā vaigu sārtumu vai sejas izgaismotāju.   
Man bija lieliska iespēja apmeklēt jaunumu prezentāciju, visu izmēģināt, pasmaržot un aptaustīt. Ļoti patika pušķīši būrīšos, 
pļāpas ar Velvet Mimosu,
un bezgala skaistas pasteļtoņu nagu lakas un acu ēnu palete zilos toņos. Otra palete arī skaista, bet tieši debesu zils un ceriņu tonis šķiet ļoti harmoniski un neierasti (vismaz es pasteļtoņus izmantoju visai reti).
Man šķiet, kopš Lisa Eldridge ir zīmola mākslinieciskā vadītāja, Lancome piedzīvo tādu kā atmodas periodu. Acīmredzot, Lisa zina kā var pārsteigt sievieti un likt nopirkt kārtēju lūpu krāsu un ēnu paleti. Katrā jaunā kolekcijā ir gan klasiskas vērtības, gan arī kāda īpaša rozīnīte. 
Es uzlakoju gandrīz visas nagu lakas (izņemot to persiku toni, kas man likās nothing special) un dabūju ļoti pavasarīgu manikīru:
Nevarēju izdomāt kā labāk pagriezt bildi, tāpēc atstāju abas.
Rozā nagu laka klājas ļoti vienmērīgi un izskatās skaisti jau ar vienu kārtu. Gaiši zilai noteikti vajag divas kārtas. Savukārt dzeltenā ir tāda cimperlīga, tā noteikti jāklāj uz nopulētiem nagiem bez rieviņām.  
Vēl kolekcijā ir dievīgi skaisti suflē tekstūras vaigu sārtumi un rozā toņu lūpu krāsas un atbilstoši lūpu spīdumi. Iesaku pamēģināt spilgti rozā lūpu krāsu, jo tā izskatās pasakaini un ļoti atsvaidzina sejas toni.





Kā jums patīk šī kolekcija? Kas vispār no pavasara kolekcijām iekrita acīs? Es skatījos uz Chanel vaigu sārtumu, bet nu 62 € šķita pa šerpu, lai gan produkta svars ir divreiz lielāks nekā parasti. 

Produktus var iegādāties Douglas, Stockmann, Debenhams.
Cenas:
My Parisian Pastels ~65 € (palika tikai TOP Douglas veikalos Alfā, Spicē, GC).
Ēnu paletes ~ 56 €.
Lūpu krāsas ~33 €.
Lūpu spīdumi ~25 €.
Nagu Lakas ~22 €.

Un solītais konkurss, kura balva ir Lancome Lip Lover lūpu spīdums tonī Aube De Printemps (pats gaišākais attēlā). Lai piedalītos konkursā, aizpildi Rafflecopter formu. Man vajag tikai tavu e-pastu un telefona numuru, lai varu sazināties.
Konkurss noslēgsies 24. februārī 23:59. Uzvarētāju paziņošu ceturtdien 25. februārī. Balvu sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās.  
Vēlu veiksmi! Sākam!

sestdiena, 2016. gada 20. februāris

2016. gada janvāra jaunumi, labumi un pirmie iespaidi

Sveikas, daiļās! Mēnesis jau ir vidū, bet es līdz šim tā arī neesmu atrādījusi iepriekšējā mēneša jaunumus. Labošos:
  • MakeUp Eraser kosmētikas noņemšanas drāniņa ļauj noņemt dekoratīvo kosmētiku, izmantojot tikai siltu ūdeni. Kā tā darbojas var paskatīties manā video. Kopumā kosmētikas noņemšanas efektivitāte man patīk, bet drāniņai ir neērts izmērs. Man gribētos, lai tā būtu nedaudz mazāka. Noteikti gribu atzīmēt, ka poras drāniņa neattīra, tāpēc pēc tam vienalga jālieto kāds līdzeklis ādas attīrīšanai.
  • Mixa 24h Moisturizing Balancing Cream ir vieglas tekstūras, labi mitrina ādu un dienas laikā kontrolē spīdēšanu. Varētu būt labs analogs manam mīļajam Avene Hydrance Optimale Light. Laiks rādīs. Mixa Cleansing Micellar Water vienkārši lieliski noņem kosmētiku un nekairina acis. Patīk! Noteikti būs plašāka atsauksme.
  • Izdomāju blogā sarīkot sauso šampūnu testu. Vannas istabā stāv vairāki iepakojumi un tiem pievienosies Collistar Magic Revitalizing, Umberto Gianny Cheat Volumizing, Kardashian Beauty Take 2 un John Freda Volume Refresh sausie šampūni. Pērkot visus šos draugus, konstatēju, ka izmazgāt matus ar parasto šampūnu pavisam noteikti ir lētāk.
  • Pie manis nonāca Colore par Rodolphe izsmidzināmā matu krāsa, kas ir paredzēta, lai piekrāsotu ataugušas saknes. Izklausās interesanti, vai ne? Būs atsauksme par dažādiem līdzekļiem ataugušu sakņu maskēšanai.
  • The Body Shop ārzemju blogosfēru satricinājusi sērija Drops of Youth ir nonākusi arī mūsu veikalos. Man ir Youth Essence Lotion un Youth Concentrate (serums). Jā, jā jā! Tiešām superīgi līdzekļi, kas efektīvi novērš pirmās novecošanas pazīmes. Būs atsauksme.
  • Oh un ah! Instagram rādīju, ka tiku pie fantastiskas Urban Decay Urban Spectrum acu ēnu paletes. Toņi pasakaini, kvalitāte lieliska. Man gan gribētos arī kādu matētu toni, bet vienalga, palete ir mans sapnis. Domāju, ka uztaisīšu kādu look'u.
  • Max Factor klāstā nesen parādījās jauns tonālais krēms Miracle Match, kas ir ļoti labs. Viegli klājas un saplūst ar ādu. Skaists dabīgs finišs, bet vairāk velk uz spīdīgo pusi. Izteikti taukainai ādai nederēs. Noteikti parādīšu darbībā. 
  • Dr. Hauschka prezentēja daudz foršus pavasara jaunumus. Mani visvairāk uzrunāja Lipstick Novum dabīga lūpu krāsa your lips but better tonī 08. Savukārt, Tinted Day Cream man diemžēl ir pa tumšu un arī pārāk spīdīgs. Taukainai ādai un ādai ar tendenci uz kaut mazāku spīdēšanu nederēs.
  • Tiklīdz uzzināju, ka Drogās pieejamas jaunas matētas The Creamy Mattes Maybelline lūpu krāsas, uzreiz steidzos izmēģināt un izvēlējos bordo toni Divine Wine. Noteikti atrādīšu, ir sajūsmas vērta. Starp citu, Siren in Scarlet ir izcili skaists sarkans.  

Tādi ir mani satricoši janvāra jaunumi. Kādi ir jūsējie? Vai ri daudz? Par ko gribas lasīt atsauksmes vai redzēt darbībā?

ceturtdiena, 2016. gada 18. februāris

L'oreal Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask un Rebalancing Facial Oil - atsauksme

L'oreal Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask and Rebalancing Facial Oil - review

Please scroll down for summary in English.

Sveikas, daiļās! Kopš pati padziļināti interesējos par kosmētiku, arvien vairāk novēroju dažādas modes tendences. Kādam no malas var būt šķiet, ka par kādu modi var iet runa kopjošas kosmētikas jomā, bet vai pirms pāris gadiem nebija pieejami micelārie ūdeņi, sejas eļļas, skābju maskas un citas lietas, bez kurām šodien nevaram iedomāties populāro zīmolu produktu klāstu? Bija! Bet tie nevienu tik ļoti neinteresēja, līdz mārketinga speciālisti nesacēla troksni un nepopularizēja noteiktus produktus kā tādus. Parasti revolucionāri atklājumi sākotnēji parādās profesionāliem vai selektīvās kosmētikas zīmoliem. Pēc tam mass market gigantiem un aptieku zīmoliem. L'oreal kā vienmēr ir uz viļņa un piedāvā pieprasītākos produktus. Zīmola jaunumi Nutri Gold Extraordinary Night Mask un Extraordinary Rebalancing Facial Oil nav izņēmumi.
L'oreal Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask, jeb nakts krēms-maska sola kopt īpaši sausu ādu, sniedzot tai dziļu mitrināšanu. Nakts krēma tehnoloģija radīta iedvesmojoties no Āzijas miega krēmiem, kas nakts laikā palīdz iegūt tā saukto “beauty sleep”.
Maskai ir skaists smagnēja zilā stikla iepakojums ar zelta vāciņu. Extraordinary nakts maskai ir pabieza silikonīga balzama tekstūra un knapi saskatāms zelta šimmeris (L'oreal, priekš kam nakts maskai spīdumi?). Ja uzklāj nelielu daudzumu, tad produkts zibenīgi iesūcas un rada tūlītēju komforta sajūtu. Ja uzklāj biezāku kārtu, tad līdzeklis paliek nedaudz ķēpīgs un intensīvi baro ādu visas nakts garumā. No rīta āda jūtas piesātināta ar mitrumu, tvirtāka. Gribu īpaši atzīmēt, ka pat manai kombinētai ādai arī no rīta nerodas taukainais spīdums vai nepatīkama lipīga sajūta. Šī ir laba budžetam draudzīga alternatīva Lierac nakts krēmam/balzamam. Taču jāsaka, ka, ja masku lietoju katru dienu, man rodas sajūta, ka tā aizsit poras, bet 2-3 lietošanas reizes nedēļā šādas problēmas nerada. 
Sastāvs/Ingredients: Aqua, Alcohol Denat, Glycerin, Dimethicone, Triethanolamine, Carbomer, Argania Spinosa Cernel Oil, Polyacrylamide, Rosa Canina Fruit Oil, Imperata Cilindrica Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Tin Oxide, C13-14 Isoparaffin, Lavandula Angustiflora Oil, Royal Jelly Extract, Dimethiconol, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Silica, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Laureth-7, Synthetic Fluorphlogopite, Biotin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopherol Acetate, Propyl Gallate, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide, Linalool, Geraniol, Eugenol, Courmarin, Limonene, Citral, Citronellol, Benzyl Alcohol, Parfum.
Nutri Gold masku/krēmu var iegādāties L'oreal tirdzniecības vietās. Cena 11.39 € par 50 ml.

L'oreal Extraordinary Rebalancing Facial oil, ir īpaši izstrādātā līdzsvarojošā eļļa ar vieglu konsistenci, citrona aromātu, tā viegli iesūcas ādā un palīdz sašaurināt poras, kas ir jaukta tipa, taukainas ādas bieža problēma
Extraordinary Rebalancing Oil nav eļļa burtiskā šī vārda izpausmē, jo sastāva bāzē ir kaprilāti, nevis eļļas kā tādas. Rezultātā konsistence ir plānāka un vieglāka nekā klasiskām sejas eļļām. Līdzeklis patīkami smaržo pēc citrusaugļiem un tiešām palīdz līdzsvarot ādas stāvokli. Es nevarētu teikt, ka tā baigi ietekmē poru stāvokli, bet T-zona mazāk taukojas un vaigi vairs nav tik sausi. Parasti es iepilinu 3-4 pilienus plaukstā, tad sadalu eļļu plaukstās un uzsildu to, tad piespiežu plaukstas pie vaigiem un pēc tam pie pieres un zodā, pēc tam izlīdzinu eļļas pārpalikumus pa visu sejas un kakla ādu. Man patīk Extraordinary eļļu klāt gan dienā zem krēmā, gan uz nakti kombinācijā ar nakts krēmu vai L'oreal Nutri Gold Extraordinary masku. Es pamanīju, ka eļļas, kas domātas taukainai ādai, man der tīri labi un nerada aizsprostotas poras vai pumpas.
Sastāvs/Ingredients: Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Isononyl Isononanoate, Rosa Canina Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil / Jojoba Seed Oil, Cymbopogon Flexuosus Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil / Clove Flower Oil, Origanum Heracleoticum Flower Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Melissa Officinalis Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil / Rosemary Leaf Oil,Prunus Armeniaca Kernel Oil / Apricot Kernel Oil,Zea Mays Oil / Corn Oil, Argania Spinosa Oil / Argania Spinosa Kernel Oil, Lavandula Angustifolia Oil / Lavender Oil, Cymbopogon Nardus Oil / Citronella Oil,Nigella Sativa / Nigella Sativa Seed Oil, Oenothera Biennis Oil / Evening Primrose Oil, Capryloyl Salicylic Acid, Passiflora Edulis Oil / Passiflora Edulis Seed Oil, Oryza Sativa Bran Oil / Rice Bran Oil,Tocopherol,Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Carrot Oil / Beta-Carotene, Linalool, Geraniol, Eugenol, Isoeugenol, Coumarin, Limonene, Citral, Citronellol, Benzyl Alcohol, Parfum
Extraordinary Rebalancing eļļu var iegādāties L'oreal tirdzniecības vietās. Cena 11.39 € par 30 ml.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi). 

Hello gorgeous! Recently L'oreal bring out two new skin care products from Extraordinaire range.  L'oreal Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask is a lovely night cream in the form of a masque that with its light formula easily glides onto your skin and nourishes and offers luster. This facial mask is enriched with essential oils that's ideal for the nordic skin that's often exposed to environmental stresses. It offers intensive nourishment and leaves your skin with a lovely luster! The mask has luxurious looking heavy blue glass jar with a golden toned lid. The product itself has a texture of moisturizing balm (being very popular these days) containing fine golden shimmer particles (yes, that is what you need in a facial mask or a night cream). Applying the right amount to a facial skin it absorbs rapidly. The mask immediately brings comfort to my skin. Applying too much may lead to feel of a tacky film all over the skin. However, even a thick layer won't promote an excessive skin oiliness. In the morning my skin feels richly moisturized and nourished as well as more bouncy. I would say L'oreal Night Cream mask is a good budget friendly alternative to Lierac Hydragenist Moisturizing Balm. I would like to mention that using the mask every night for two weeks led me to some clogged pores. However, if mask used 2-3 times a week no such problems occur.
L'oreal Extraordinary Rebalancing Facial oil helps support the skin’s moisture balance; skin feels nourished with moisture without causing greasiness. Pores appear tightened, leaving a more balanced looking complexion. Thanks to the delicate aromatic scent, a feeling of calm and comfort envelops your senses for a moment of true pleasure. Extraordinary Rebalancing Oil is not an oil if we talk about the meaning of this word. Main ingredients are caprylic/capric triglicerides, but not oils. As a result a consistency is thinner and lighter than of regular oils. The product smells like citruses and truly helps to re-balance the skin. I haven't noticed any changes in an appearance of pores, but my T-zone definitely became less oily and cheeks less dry. Usually I apply couple of drops to my palms, rub my hands and just pat them to the face. Firstly to the cheeks, then to chin and forehead and then spread all over the face coming to decollete. I like to use the Rebalancing oil underneath a night cream or L'oreal Night Cream mask. I found that oils formulated for oily skin suit me quite well and does not cause any problems with blocked pores. 

pirmdiena, 2016. gada 15. februāris

Empties #40, jeb 2016. gada februāra tukša tara

Sveikas, daiļās! Mēneša sākumā aktīvi apkopoju savas domas par 2015. gada TOP līdzekļiem, tāpēc janvāra tukšos trauciņus atrādu tikai februāra mēneša vidū. Kā jums labāk patiktu tukšo trauciņu formāts - bloga ieraksts (kā vienmēr ir bijis) vai video? 
Ņemot vērā, ka tukšu taru nobildēju mēneša sākumā uz uzreiz izmetu, šoreiz vēl noteikti ir "pa vecam".
  • OPI RapiDry Top Coat ātri žūstoša virskārta (miniatūra). Pati virskārta ļoti patika. Tiešām ātri izžuva un uz nagiem bija ļoti spīdīga. Bet mini iepakojums ir visai neparocīgs, jo otiņa pavisam sīka un visu laiku jāmērcē burciņā, kas ir galīgi neērti.
  • Plantur 21 Nutri-Caffeine šampūns pret matu izkrišanu krāsotiem matiem (miniatūra no GlanceBox kastītes). Ļoti patika gan tekstūra, gan svaigs aromāts. Labi izmazgā matus. Protams, ka no paraudziņa nekādas izmaiņas matu biezumā nemanīju.
  • Stenders liepziedu dušas želejas miniatūra. Ak. Mans. Dievs! Tas aromāts ir vienkārši fantastisks. Jau ir pilnizmēra iepakojums.
  • Rose of Bulgaria roku krēms. Krēmu, kā suvenīru, kolēģe atveda no Bulgārijas. Loti patīkams rožu aromāts, ko atzīmēja visi, kas satika mani uzreiz pēc krēma uzklāšanas. Bet mitrinošs efekts pavisam nekāds. 
  • Institut Esthederm Osmoclean High Tolerance Waterproof Makeup Remover. Traki efektīvs divfāžu kosmētikas noņemšanas līdzeklis. Man ne visai patīk tā eļļaina kārtiņas sajūta, bet visu cieņu - šis noņems pašu nelabo no acīm.
  • Prima Spremitura šķidrās ziepes. Oranisks produkts. Ļoti maigas ziepes uz olīveļļas bāzes, kas labi attīra roku ādu. Esmu pārsteigta, ka līdzeklis bez SLS tik labi puto. Ziepēm piemīt brīnišķīga rūgteni salda olīvu smarža.
  • Bioderma Atoderm dušas želeja sausai jutīgai ādai. Maiga dušas želeja ar svaigu aromātu. Labi attīra un nesausina ādu. Sastāvā ir daudz kopjošas vielas. Mani mulsina fakts, ka dušas želejai, kas domāta jutīgai ādai ir pievienotas intensīvas  smaržvielas. Un tas iepakojums - īstas mocības. Ļoti grūti atvērt, kur nu vēl slapjām rokām.
  • Yes For Lov krēms dibenam. Jā, jā, tieši dibenam. Sastāvā esošās skābes maigi noēd atmirušas šūniņas un dibena āda kļūst ļoti maiga. Man ļoti palīdzēja gadījumos, kad no kādas apakšveļas, vai drēbju birkām rodas pumpas (pikanta tēma, bet jā, man jutīga āda ir visur un no birkām un biezām vīlēm rodas pumpas). Nezinu vai vēl pieejams, bet es pirms pāris gadiem šo pirku Douglas veikalā.
  • Geomar Fango Rapido dibena maska ar kaut kādiem dubļiem. Ne īpaši patika. Izskatās ka tāds atšķaidīts Guam.
  • Guam Azione Rapida dibena maska. Lūk, tā ir manta! Celulīts un liekais šķidrums sadeg elles liesmās. Iesaku!
  • Āzijas zīmola Home Aesthetic pēdu maska - zeķītes. Nekādu baigi mitrinošu efektu nemanīju. Nav vērts.
  • Latvijas zīmola Beautyshop ķermeņa sviests Mīlestība (paraudziņš no Saneri kastītes). Man patika rožu/bērnu-vitamīnu aromāts, bet sviesta  tekstūra ir pārāk bieza. Rezultātā sanāk staipīt jau tā jutīgu un sausu ādu. Nē, paldies.
  • Skropstu tušas, kas iekļuva neveiksminieku sarakstā: Gosh Boombastic XXL Swirl Volume skropstu tuša, KIKO 30 Days Extension Night Treatment Booster skropstu serumsSensai 38° (Volumizing) tuša, Maybelline The Falsies Push Up Drama tuša, Bourjois Twist Up The Volume tuša. Plašāka neveiksminieku atsauksme šeit
  • LUSH Magic of Christmas FUN. Nav nekāds fun. Pēc tekstūras atgādina ne pārāk plastisku plastilīnu, ko var lietot kā roku vai ķermeņa ziepes. TRAKI, nu vienkārši TRAKI sausina ādu un krāso vannas istabas sienas un ziepju trauku, bet lavandas aromāts gan ļoti patīkams. 

sestdiena, 2016. gada 13. februāris

MakeUp Eraser kosmētikas noņemšanas dvielītis - atsauksme (sugarmakeup PIRMAIS VIDEO)

Sveikas, daiļās! Es beidzot-beidzot-beidzot esmu saņēmusies nofilmēt VIDEO! Tā ir mana pirmā pieredze, tāpēc nav nekādi specefekti. Video tika filmēts first cut formātā (viss reālajā laikā un nekas nav izgriezts ārā) un es apzinos, ka ir vēl daudz pie kā strādāt. Taču bildes kvalitāte man šķiet laba, arī skaņa bez ārējā mikrofona ir tīri pieņemama.
 
Labprāt gaidīšu jūsu komentārus un (konstruktīvu) kritiku :)
 

Tāpat gaidu komentārus vai man ir vērts filmēt video un, ja ir, tad kas jūs visvairāk interesētu :) Protams, ka aicinu sekot manam youtube kanālam :)

trešdiena, 2016. gada 10. februāris

2015. gada vislabākā dekoratīvā kosmētika + konkurss!

Sveikas, daiļās! Šodien ir pēdējā TOPa daļa, bet, man šķiet, ka pati interesantākā - dekoratīvā kosmētika.
Labākā lūpu krāsa: L'oreal L'Extraordinaire šķidrā lūpu krāsa, jo ir ļoti komfortabla uz lūpām, labi pigmentēta, viegli klājas, labi nēsājas (nesatek krociņās) un arī noturība, ņemot vērā kopjošas īpašības, ir diezgan pieklājīga - apmēram četras stundas. Svarīgs ir arī fakts, ka produkts nav lipīgs.

Labākais tonālais krēms: L'oreal Infallible 24H Matte, jo produkts ir ļoti plastisks, viegli klājas un izlīdzinās uz ādas, bet labi nosedz nepilnības un ir nemanāms uz ādas. Neskatoties uz to, ka tonālais krēms ir izteikti matēts, āda neizskatās plakana. Un jā, šis ir vienīgais tonālais, kas turas uz manas ādas līdz vakaram bez kosmētikas bāzes.
No selektīviem zīmoliem vēlos pieminēt Giorgio Armani Lasting Silk tonālo krēmu, jo tas ir pavisam nemanāms uz ādas, bet tajā pašā laikā lieliski nomaskē nepilnības, turklāt noturība ir vienkārši apbrīnojama. Noteikti patiks kombinētas un taukainas ādas īpašniecēm.
Lancome Miracle Cushion tonālais krēms nesedz lielas nepilnības, toties padara ādu starojošu un veselīgu. Lielākais pluss ir procesa ātrums, jo tonālais krēms ar komplektā esošu sponžu klājas izcili ātri. Patiks sausas un kombinētas ādas īpašniecēm.
 
Labākais konsīleris tumšo loku maskēšanai ap acīm: Maybelline Instant Anti-Age The Eraser konsīleris. Nesakrājas krociņās, labi maskē tumšos lokus zem acīm, ērts iepakojums.
Labākais konsīleris apsārtumiem un citām ādas nepilnībām: KIKO Natural Concealer, jo konsīleris ir praktiski nemanāms uz ādas, bet ir bagātīgi pigmentēts un labi nosedz nepilnības.
Labākās acu ēnas: YSL Couture Variation 10 toņu ēnu palete, jo tajā ir izcilas kvalitātes lieliski pigmentētas ēnas, as derēs gan ikdienai, gan svētkiem.
No budžetam draudzīgiem produktiem vēlos izcelt Maybelline Color Tattoo Creamy Nudes acu ēnas un The Nudes 12 toņu acu ēnu paleti. Color Tattoo Creamy Nudes vienkārši fantastiski klājas, lieliski turas uz plakstiņiem arī bez bāzes un arī pašas kalpo kā superīgas sausu ēnu bāzes. The Nudes acu ēnu palete ir labs YSL Couture Variation paletes analogs. 12 neitrāli toņi ar dažādiem finišiem ir labi pigmentēti un labi klājas. Kā arī nevaru nepaslavēt, ka beidzot budžetam draudzīgā sektorā ir normālas kvalitātes matētie toņi.
Labākā skropstu tuša: Lancome Hypnose Volume-a-Porter, jo konusveida birstīte pārklāj ar tušu katru skropstiņu, nesalipinot tās un veidojot ļoti skaistu un izteiktu rezultātu. Ja klāj vairākas kārtas tad, pateicoties tušas krēmīgai formulai, sanāk dramatisks efekts, bet bez salipušām skropstām un tušas kamoliņiem. Dienas laikā nebirst un izsmērējas.
Labākais uzacu produkts: L'oreal Brow Artist Designer uzacu zīmulis, jo tas ir vienkārši fantastisks! Labi iekrāso uzacis, izskatās ļoti dabiski. Patīk arī forša konsistence, noturība un zīmuļa otrā galā piestiprināta birstīte uzacu ķemmēšanai. Vēl viens superīgs produkts ir Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara priekš manis ir vairāk perfekts finiša produkts. To lietoju, lai nofiksētu ar citu produktu jau iekrāsotas uzacis, jo viena pati uzacu tuša tikai mazliet ietonē matiņus, bet plikumus neaizpilda. Taču man Brow Drama patīk daudz vairāk par parastām caurspīdīgiem uzacu želejām gan toņa, gan fiksācijas, gan noturības ziņa. 

Labākais "instruments" BeautyBlender, jo tas lieliski uzklāj tonālo krēmu, vaigu sārtumus un pat pūderi. No sākuma īsti nepatika, bet tagad "iegājās" un šķiet, ka ir pats ātrākais veids kā uzklāt tonālo krēmu vai BB krēmu.

Un atkal konkurss ar foršu (manuprāt) balvu! Balvā ietilpst Institut Esthederm miniatūru komplekts (celulārais ūdens, Osmoclean Gentle Deep Pore Cleanser 10 ml, Lightening Buffing Mask 10 ml) un Lancome Miracle Cushion tonālais krēms (tonis 03). Apraksts zemāk. 
 
Lai piedalītos konkursā, aizpildi Rafflecopter formu. Maksimāli vari saņemt četrus punktus, bet pirmais nosacījums ir obligāts.
1. seko sugarmakeup caur Google Friend Connect vai Bloglovin, vai pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā (ieraksti savu sekošanas niku vai e-pastu);
2. seko sugarmakeup Facebook lapai: links;
3. ieraksti Rafflecopter formā savu e-pastu un vēlams telefona numuru (apsolu nepublicēt)
4. dalies ar šo ziņu savā blogā, twitterī, facebook (īsāk sakot, sev ērtākā veidā, - iekopē linku);
Vēlu veiksmi! Sākam!
Konkurss noslēgsies 13. februārī 23:59. Uzvarētāju paziņošu svētdien 14. februārī. Balvas sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās. 

sestdiena, 2016. gada 6. februāris

2015. gada vislabākā ādas kopšanas kosmētika + konkurss!

Sveikas, daiļās! Turpinu savu gada favorītu TOPu. Šodien sejas ādas kopšanas produkti.
Labākais dienas krēms: Eisenberg Trio-Moleculaire Pure White dienas krēms ar SPF30. Lieliska viegla tekstūra (ņemot vērā SPF30), kas momentāni iesūcas ādā un rada lielisku komforta sajūtu. Neuzbāzīgs aromāts. Labi kopj un aizsargā ādu, taču to netauko.

Labākais nakts krēms (balzams): Lierac Hydragenist Moisturizing Resque Balm Oxygenating Replumping. (Paredzēts lietošanai no 30 gadu vecuma). Ja āda jūtas atūdeņota un trausla, tik sausa, ka parādās nieze vai sūrstēšana, Hydragenist Moisturizing Balm būs labākā izvēle. Balzama tekstūra momentāni iesūcas un veldzē pat vissausāko ādu. Tūlītējs komforts! Līdzeklis padara ādu samtainu, es varu just vieglu kārtiņu uz ādas, bet tā nav lipīga vai neelpojoša, drīzāk viegls aizsargslānis. Es noteikti vēlos izcelt arī Eisenberg Pure White All-Over Nourishing Cream, kas arī fantastiski mitrina ādu un nodrošina tūlītēju komfortu, bet TOPā divi krēmi ar cenu zīmi pāri 100 € ir pa daudz.

Labākais organiskais dienas krēms: Madara Time Miracle Ultimate Facelift Day Cream. Krēmam piemīt apbrīnojami viegla tekstūra un patīkams aromāts, kas man asociējas ar bērzu slotiņām. Pēc krēma uzklāšanas ādas tonis izlīdzinās. Ilgtermiņā samazina krunciņas.

Labākais līdzeklis kuperozai ādai: Iwostin Capillin SPF20. Ļoti patīkama tekstūra, kas jūtami aizsargā ādu no nelabvēlīgiem apkārtējas vides faktoriem. Zaļais pigments nedaudz izlīdzina ādas toni un samazina apsārtumu. Netauko ādu un rada komforta sajūtu.

Labākais krēms ādai ap acīm: šajā kategorijā nevaru izvēlēties starp Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado un Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm. Abi krēmi lieliski kopj ādu ap acīm, bagātīgi mitrina un samazina dehidratācijas radītas krunciņas. Jautājums vai vairāk patīk bagātīgas tekstūras (šādā gadījumā jāskatās Kiehl's virzienā) vai vieglas tekstūras gelveidīgie līdzekļi (šajā gadījumā - Vichy būs īstais).

Labākais micelārais ūdens: viennozīmīgi šogad ir L'oreal Skin Perfection micelārais ūdens. Efektīvi attīra ādu no kosmētikas, neveidojot lipīgu plēvīti uz ādas, nerada nedz sūrstēšanu, nedz arī citas nepatīkamas izjūtas. Superīgs produkts par patīkamu cenu.
Labākais neputojošais ādas attīrīšanas līdzeklis: Vichy Purete Thermale Beautifying Cleansing Oil. Pēc tekstūras atgādina plānas sausas eļļas, kuras kļūst arvien populārākas skaistumkopšanā. Pateicoties šādai tekstūrai tā lieliski izšķīdina pat noturīgu kosmētiku. Lieliski noņem kosmētiku (arī tušu) un netīrumus, nesausina ādu, patīkami smaržo. Saskaroties ar ūdeni micelārā eļļa pārvēršas baltā emulsijā un bez paliekam noskalojas no ādas (man patīk šim mērķim izmantot mitro drāniņu).

Labākais serums: šeit viennozīmīgi triumfē Kiehl's Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate. Serumam arī ir diezgan viegla kūstoša balzama konsistence, kas man atgādina glicerīnu. Produkts ļoti ātri uzsūcas un lieliski draudzējas ar visiem maniem sejas krēmiem. Man patīk. Serums momentā tiek galā ar sausiem pleķiem un kārtējo reizi pārliecinājos, ka manas paplašinātas poras uz vaigiem ir tieši ādas atūdeņošanas rezultāts.

Labāka mitrinoša maskaLancome Hydra Zen Overnight Serum-in-Mask. Maska nokļuva TOPā gan iedarbības, gan arī patīkamu sajūtu dēļ, jo šis ir produkts, kuru es tiešām pilnībā izbaudu. Pēc konsistences maska ir kā viegls gels, kas momentāni iesūcas ādā un rada nepārspējamu komforta sajūtu. Parasti mitrinošas maskas mēdz būt ķēpīgas, taču Lancome pilnībā apgāž manus priekšstatus par mitrinošām maskām, jo Hydra Zen rada ļoti neierastu un pasakainu samtainu pārklājumu uz ādas.

Vēl divi produkti, kurus noteikti vēlos pieminēt, bet nevaru atrast īsto kategoriju ir La Roche-Posay Toleariane attīrošais līdzeklis sejas ādai un Kiehl's Midnight Recovery Concentrate. La Roche-Posay šogad ienāk Latvijas tirgū un šis fakts mani neskaitāmi priecē. 

La Roche-Posay Toleriane līdzeklim ir bieza un slidena gelveida konsistence. Produkts labi noņem kosmētiku, taču ar īpaši melnu tušu vajadzēs pacīnīties. Pēc lietošanas gan uz pirkstiem, gan uz ādas paliek tāda kā plēvīte, bet nav ne lipīga, ne ķēpīga, drīzāk veidojas plāna aizsargkārta. Man šis aspekts necik netraucē, taču, droši vien, līdzeklis nebūs piemērots izcili taukainas ādas īpašniecēm.

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate pēc būtības ir eļļu maisījums. Taču tas nerada nedz treknuma, nedz smaguma sajūtu uz sejas. Tieši pretēji, skvalēns lieliski mitrina ādu, bet lavandas un rozmarīna eļļas (tieši tos aromātus jūtu visvairāk) nomierina un noskaņo miegam. Jau nākamajā rītā pamanīju, ka āda izskatās atpūtusies un tonis ir vienmērīgāks. MRC lieliski tiek galā ar apsārtumiem un nomierina sakairinātu ādu, kā arī palīdz sadziedēt aktīvas pumpas.
Un atkal konkurss ar foršu (manuprāt) balvu! Balvā ietilpst Vichy Idealia Skin Sleep nakts krēms un krēms ādai ap acīm. Apraksts zemāk. 

Lai piedalītos konkursā, aizpildi Rafflecopter formu. Maksimāli vari saņemt četrus punktus, bet pirmais nosacījums ir obligāts.
1. seko sugarmakeup caur Google Friend Connect vai Bloglovin, vai pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā (ieraksti savu sekošanas niku vai e-pastu);
2. seko sugarmakeup Facebook lapai: links;
3. ieraksti Rafflecopter formā savu e-pastu un vēlams telefona numuru (apsolu nepublicēt)
4. dalies ar šo ziņu savā blogā, twitterī, facebook (īsāk sakot, sev ērtākā veidā, - iekopē linku);
Vēlu veiksmi! Sākam!
a Rafflecopter giveaway
Konkurss noslēgsies 8. februārī 23:59. Uzvarētāju paziņošu trešdien 10. februārī. Balvas sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās.

otrdiena, 2016. gada 2. februāris

2015. gada vislabākā matu un ķermeņa kopšanas kosmētika + konkurss!

Sveikas, daiļās! Man vienmēr patīk skatīties visādus TOPus, jo cilvēki, kas tos sastāda ir izmēģinājuši daudz ko un izdalījuši, tā teikt - esenci. Es arī apkopoju savus iecienītākos ķermeņa un matu kopšanas līdzekļus 2015. gadā. Ceru, ka kādai noderēs. Tuvākās dienās būs vēl sejas ādas un dekoratīvās kosmētikas favorīti (arī ar konkursiem).
Labākais šampūns: L'oreal Professionnel Vitamino Color A-OX šampūns krāsotu matu aizsardzībai un krāsas spilgtuma saglabāšanai. Šampūns maigi attīra matus un nesausina galvas ādu. Mani mati izskatās lieliski (ir mīksti, paklausīgi, nepūkojas un neelektrizējas) arī tad, ja lietoju tikai šo šampūnu (bez kondicioniera).
Labākais kondicionieris: L'oreal Professionnel Vitamino Color A-OX Color 10 in 1, jo tas ir neizskalojams matu kondicionieris (sprejs), kas nepadara matus smagnējus Color 10 in 1 ir biezāks par ierastiem leave-in līdzekļiem, jo šim sastāva otrā vietā ir kokosriekstu eļļa. Mati pēc lietošanas ir mīksti un spīdīgi. Izskatās ļoti veselīgi. Līdzeklis pasargā matus no karstu veidošanas instrumentu nelabvēlīgas ietekmes.novērš matu atūdeņošanu.
Labākais ķermeņa krēms: The Body Shop SPA of The World Japanese Camellia Cream, jo tas lieliski mitrina manu sausu ādu ar tendenci lobīties. Krēmam ir viegla uzputota tekstūra, kas ātri iesūcas ādā. Un tas kamēlijas aromāts ir vienkārši pasakains! Pēc lietošanas āda ir mīksta un patīkama, vairs nelobās uz neniez.
Labākais dezodorants: Dr. Hauschka Sage Mint, jo tam piemīt patīkama mētras un salvijas smarža un pieniņveida konsistence. Pateicoties atvēsinošam aromātam es tiešām ilgstoši jutu patīkamu svaigumu. Dezodorants nepaliek uz drēbēm un nodrošina aizsardzību pret nepatīkamu aromātu visas dienas garumā.
Labākais roku krēms: Crabtree & Evelyn La Source krēms, jo krēmam ir viegla klasiska krēma tekstūra un apbrīnojamas mitrinošas īpašības. Rokas uzreiz paliek maigas un mīkstas, āda jūtas ļoti komfortabli. Lietojot ilgstoši, manāmi uzlabojas ādas un nagu kutikulu stāvoklis.
Labākā dušas želeja: LUSH Yuzu and Cocoa dušas želeja, jo tā smaržo pēc apelsīniem, baltās šokolādes un tonka pupiņām. Īsta pasaka, kas turklāt pārāk nesausina ādu un pat vistumšākajā laikā liek domāt par sauli un vasaru.
Labākais ne-gluži-kosmētiskais līdzeklis: Reload uzpildāmais smaržu flakons, jo ļauj vienmēr ņemt līdzi mīļākās smaržas. Turklāt, atšķirībā no analogiem, Reload ir pieejami attīrošie kārtridži Cleansing Refill, kas ļauj attīrīt flakonu no iepriekšējā aromāta paliekām. Forši, ka pieejami arī mini iepakojumi ar populārākiem aromātiem.  

Un solītais konkurss ar foršu (manuprāt) balvu! Balvā ietilpst Biotherm Skin Beloved Kit un Vichy Aqualia Thermal krēms ādai ap acīm. Apraksts zemāk.
Lai piedalītos konkursā, aizpildi Rafflecopter formu. Maksimāli vari saņemt četrus punktus, bet pirmais nosacījums ir obligāts.
1. seko sugarmakeup caur Google Friend Connect vai Bloglovin, vai pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā (ieraksti savu sekošanas niku vai e-pastu);
2. seko sugarmakeup Facebook lapai: links;
3. ieraksti Rafflecopter formā savu e-pastu un vēlams telefona numuru (apsolu nepublicēt)
4. dalies ar šo ziņu savā blogā, twitterī, facebook (īsāk sakot, sev ērtākā veidā, - iekopē linku);
Vēlu veiksmi! Sākam!
a Rafflecopter giveaway Konkurss noslēgsies 5. februārī 23:59. Uzvarētāju paziņošu sestdien 6. februārī. Balvas sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās.