trešdiena, 2016. gada 27. jūlijs

Īsti dārgumi no Attirance (sveces, sejas maska ar hlorofilu, masāžas medus un šķidrās ziepes)

Sveikas, daiļās! Ar Attirance zīmolu esmu pazīstama jau sen un mani priecē, ka Latvijas zīmoli ražo augstas kvalitātes produkciju un seko pēdējām modes tendencēm gan preču klāsta, gan iepakojumu ziņā. 
Man bija lieliska iespēja izmēģināt dažādus produktus un ar drošu sirdi par katru no šiem produktiem varu teikt tikai tos labākos vārdus, taču vislielāko sajūsmu izraisīja sojas vaska svece "Neskartais mežs" un hlorofila sejas pīlinga maska.
Attirance man asociējas ar SPA rituāliem, harmoniskiem aromātiem un neizsīkstošu mieru, tāpēc sākšu ar lavandas šķidrām ziepēm. Galvenais, ka man patīk ir skaists un dabīgs aromāts. Taču, ne mazāk no svara ir maiga ziepju bāze, kas nesausina ādu. Man patīk lavandas ziepes lietot kā dušas želeju pirms naktsmiera.
 
Kā jau teicu, svece "Neskartais mežs" pilnībā mani apbūra. Pirmkārt, svecei ir ļoti bagātīgs, atsvaidzinošs un harmonisks aromāts, kas ātri piepilda māju. Neskartais mežs smaržo pēc svaiguma, tīras veļas, verbenas un agra vasaras rīta, kad zāle klāta ar rasas pilieniem. Pats galvenais, ka aizdedzināta svece smaržo tieši tikpat lieliski kā neaizdedzināta (diemžēl, ar citiem ražotājiem bieži gadās, ka aizdedzināta svece smaržo pēc vaska un deguma). Otrkārt, bieza smagnēja stikla iepakojums izskatās ļoti solīdi un šāda svece var kalpot kā lieliska dāvana izsmalcinātu mājas aromātu cienītājiem.
Hlorofila pīlinga maska sola bagātīgi mitrināt ādu, uzlabot asins mirkocirkulāciju un atjaunināt. Kastītē ir trīs individuālie iepakojumi. Iepakojumā atradu gaiši zilu pulverīti, kas, saskaroties ar ūdeni izveidoja piparmētru toņa glumu masu. Man jau bija pieredze ar alginātu maskām, tāpēc nenobijos un tieši tāpēc zināju, ka jādarbojas ātri. Savādāk maska sarecēs un varēs to vienkārši izmest.
Šo zaļo substanci uzklājot uz ādas uzreiz sajutu intensīvu atvēsināšanu (sastāvā piparmētru eļļa). Pēc 15 minūtēm maska bez problēmām nonāca nost plēvītes veidā. Starp citu, es ieteiktu sākumā izmantot tikai pusi no iepakojuma, jo ar šo daudzumu pilnībā pietiks, lai pārklātu visu seju un kaklu.
Pēc maskas noņemšanas un dažu pāri palikušu krikumu nomazgāšanas vēl kādu stundu jutu atvēsinošu sajūtu, bet tas nav galvenais. Galvenais ir tas, ka es līdz šim ne no vienas maskas neesmu redzējusi tik kolosālu poru savilkšanu! Meitenes, mana āda tik gluda, gandrīz bez porām un ar apbrīnojami vienmērīgu toni bija, kad man bija kādi 16! Turklāt, efekts saglabājas vairākas stundas. Īsāk sakot, hlorofila  maska ir īsta bumba!
 
Masāžas medus ar rožu aromātu pēc konsistences vairāk atgādina kūstošu gelu vai eļļu. Rožu aromāts ir tik īsts! Ar medus palīdzību var veikt gan ķermeņa, gan sejas masāžu, turklāt sastāvā esošai rožu eļļai ir pretnovecošanas efekts.
Saskaroties ar ādas siltumu gels izkūst un aromāts pieņemas svarā. Un masāža rožu smaržā ir īsta bauda. Saskaroties ar ūdeni, eļļa veido balto pieniņu (kā hidrofīlās eļļas) un tāpēc pēc procedūras to ir viegli nomazgāt. Protams, ka uz paliek tāda kā plēvīte, bet uz ķermeņa tā man pilnībā netraucē, tieši otrādi, priecē, ka nav papildus jālieto ķermeņa krēms.
Sejai ar medus palīdzību esmu veikusi limfas drenāžas masāžu un varu teikt, ka līdzekli var izmantot arī kosmētikas noņemšanai. Pateicoties kūstošai konsistencei, medus lietojas ļoti ekonomiski.
 
Kādi ir jūsu favorīti no Attirance? Kādas ir atsauksmes par ādas kopšanas produktiem?
 
Visas preces var iegādāties Attirance mājaslapā, zīmola veikalā Tērbatas ielā 14 un citās Attirance tirdzniecības vietās.

Cenas:
šķidrās ziepes 9.90 € par 250 ml.
svece (degšanas laiks 48 h) 19.50 €.
sejas maska (3 x 30 g) 19.80 €.
masāžas medus 21.00 € par 100 g (šobrīd ar atlaidi rožu medus maksā 14.70€).

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

svētdiena, 2016. gada 24. jūlijs

Empties #44 jeb jūnija un jūlija tukša tara

Sveikas, daiļās! Vasara rit pilnā sparā un mana kosmētikas krājumu lietošana arī. Lai gan vienalga visa kā ir tik daudz, ka drīz vajadzēs taisīt kārtējo revīziju. Vai kādai būtu interesanti redzēt kosmētikas glabāšanas un revīzijas video (zināt, ka noteikti sanāks pāri pa 10 min)?
  • Dzintars SPA Premium sildoša masāžas eļļa ar rozā greipfrūtu. Ļoti patika produkts, bet nepatika pilošs iepakojums. Plašāka atsauksme šeit. Pat no tukša iepakojuma uz mana iemīļotā baltā fona, iztecēja pār eļļas pilieni :(
  • Bioderma Sebium micelārais ūdens taukainai ādai. Labs. Bet es labprātāk izvēlos rozā (Sensibio) ūdeni.
  • Attirance dušas eļļa ar vīnogu kauliņu un kadiķa eļļu. Riktīgi forša! Eļļa labi puto un efektīvi attīra ādu. Aromāts ļoti silts, man asociējas ar dzintaru.
  • Rituals Yogi Flow attīrošās dušas putas. Patika aromāts, bet kaut kā tajās putas mani nesaista. Ir neparastas, ir interesanti aromāti, bet kaut kas līdz galam, tomēr, nepatīk un es īsti nevaru pateikt kas. Starp citu, es ļoti gribu izmēģināt izslavēto Hammam skrubi. Vai kāda mēģināja? 
  • Catrice matējošās salvetes. Lielisks produkts par lielisku cenu. Ērts iepakojums. Nav kur piesieties.
  • LUSH Snowman dušas galerts. Patīkams aromāts, bet dikti neērts lietošanā. Lai vai kā, bet LUSH Latviju ir atstājis :( Uz Latviju labumus piegādā no lush.co.uk lapas.
  • Institut Esthederm Cellular Concentrate Fundamental Serum. Superīgs! Drīz būs atsauksme par favorītiem ādas kopšanai vasarā un tur būs plašāka atsauksme.
  • Caudalie Zeste de Vigne dušas želeja. Fantastiska! Vienkārši fantastiska! Un tepat ir sēru vēsts, ka cocooncenter vairs nesūta Caudalie uz Latviju. Kur es pirkšu fantastiskas dušas želejas bez SLS un par lielisku cenu? Ir ieteikumi?
  • Vichy dezodorants pret intensīvu svīšanu. Ļoti patika gan efekts, gan teju neesošs aromāts. Tagad nopirku vienu bez alumīnija sāļiem - efekta nekāda un smarža galina mani nost :(
  • Pearl Drops Hollywood Smile balinoša zobu pasta. Tiešām strādā. Ar ogu sezonu grūti savienojama, bet lieliska. No Drogu klāsta noteikti vislabākā.
  • Insitut Esthederm celulārais ūdens. Man patīk vairāk, nekā termālie ūdeņi. Šobrīd lietoju lielo iepakojumu.
  • Lancome Genefique serums ir ļoti efektīvs un, pateicoties vieglai konsistencei, ir labi piemērots lietošanai vasarā. Izlietojot pilnu iepakojumu varu droši apgalvot, ka komplektā ar tās pašas sērijas krēmu darbojas efektīvāk. Plašāka atsauksme šeit
  • Skropstu tušas: L'oreal False Lash Superstar Red Carpet Blacks, Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks un Maybelline Go Colossal visas nepatika. Par tām stāstīju video par produktiem, kuri neattaisnoja cerības.
   Paraudziņi:
Ļoti patika:
  • Kiehl's Vetiver & Black Tea dušas želeja. Tas aromāts ir vienkārši kosmētiskais orgasms.
  • Kiehl's Midnight Recovery acu krēms. Bagātīga konsistence un no rīta āda ap acīm izskatās svaigāka.
  • L'occitane Milk Conentrate. Bagātīgs ķermeņa krēms, kas efektīvi mitrina īpaši sausu ādu.
  • Institut Esthederm Sculpt System Extra Firming Hydration Lotion. Burvīgas konsistences un aromāta krēms dibenam.
  • Lioele Waterdrop Sleeping Pack. Forša nakts maska ar izteikti mitrinošu efektu.
  • La Roche-Posay Lipikar dušas želeja. Viegls aromāts un nesausina ādu.
  • Embryolisse Serums Anti Taches jeb serums apsārtušai ādai. Nomierina ādu un mazina apsārtumus. Kapilāru stāvokļa izmaiņas gan no paraudziņa nemanīju. Bet ļoti patika viegla konsistence.
  • NUXE sausā eļļa. Patīkams aromāts, forša konsistence, efektīvi mitrina sausu ādu.
  • Caudalie Vinoperfect  Radiance Serum. Patīkama viegla konsistence un aromāts. Efektu uz ādas pēc trīs lietošanas reizēm gan nemanīju.

Nepatika:
  • Calinique Even Better serums un krēms pret tumšiem pleķiem. Abiem baigi biezas konsistences un jocīgs aromāts. Jūtami uz ādas. 
  • Schwarzkopf Bonacure Repair Resque līdzekļi likās ok, bet neredzu jēgu no tā, ka viņi ir "divkomponentu". Man šķiet lieka ķēpa.
  • Agadir Maisture Mask. Lielisks efekts, bet traki smagnējs austrumniecisks manam degunam netīkams aromāts.

otrdiena, 2016. gada 12. jūlijs

Ādas kopšana. Viens rīts un vakars 2016. gada jūlijā

Sveikas, daiļās! Kā izrādās sen nav bijis rīta un vakara ādas kopšanas raksts. Tāpēc, bez gara ievada...
Rīts:
  • Mixa Soapless Purifying Cleansing Gel. Dermatoloģe ieteica vasarā reizi dienā izmantot kādu putojošu attīrītāju un, kā reizi, iznāca jaunais Mixas brīnums, kas domāts jutīgai ādai ar nepilnībām. Sastāvā ir salicilskābe. Ļoti ekonomisks un nodrošina ilgstošu svaiguma sajūtu. Turklāt, lietojot šo attīrītāju, pamanīju, ka mazas pumpiņas (tādas riebīgas ar baltiem galiņiem) uzrodas retāk.
  • La Roche-Posay Serozinc. Satur cinka sulfātu, kas palīdz cīnīties ar apsārtumiem, sīkiem iekaisumiem un nepilnībām.
  • Lancome Advanced Genefique Youth Activating Concentrate. Izlīdzina sīkas krunciņas. Patīkama viegla tekstūra. Lieliski der vasarai.
  • Lancome Energie de Vie mitrinātājs. Pavisam vieglas tekstūras mitrinātājs, kas, par apbrīnu, labi mitrina ādu. Drīz būs pilnvērtīga atsauksme.
  • Iwostin Capillin SPF20 dienas krēms ādai ar plīsušiem kapilāriem. Patīkama tekstūra + neliels SPF. 
  • Lancome Advanced Genefique Yeux Light Pearl Eye Illuminator fantastiski efektīvi novērš pietūkumu.
Vakars:
  • Boots No7 Beautiful Skin Hot Cloth Cleanser foršs krēmveida neputojošs ādas attīrītājs, kas notīra visu kosmētiku. Ērts iepakojums ar pumpīti.
  • Institut Estheder celulārais ūdens. Man tiešām patīk vairāk nekā termālais ūdens. To grūti izskaidrot. Bet, tāda sajūta, ka tas padara ādu labāku.
  • Lancome Advanced Genefique Youth Activating Concentrate
  • Eisenberg Pure White All-Over Nourishing Cream vieglas konsistences barojošs krēms, kas netauko ādu un balina pigmentācijas plankumus / Lancome Hydra Zen Masque ir vienkārši ideāla vasarai nakts krēma vietā. Es turu iepakojumu ledusskapī un izbaudu veldzējošu vieglu tekstūru pirms naktsmiega. Turklāt, maska smaržo pēc rozēm. 
    Lancome Advanced Genefique Yeux Light Pearl Eye Illuminator.

sestdiena, 2016. gada 9. jūlijs

SANERIBOX 2016. gada jūlija kastīte

Sveikas! Es, acīmredzot, pēdējā laikā esmu "atēdusies" un pārsteigt un, ko nu liegties, arī ieinteresēt mani ar kosmētiku ir grūti. Tieši tāpēc es nerakstīju par iepriekšējo Saneri kastīti. Man tā vienkārši likās nothing special. Taču, Saneribox Nr3 manu patīkami pārsteidza.
Kā parasti ir balta kastīte ar pelēku samtainu dizainu, bet, es taču nevaru uzreiz titulbildē atklāt kas ir iekšā.
Interesanti, ka pētot kastīšu atsauksmes un bildes citām meitenēm, konstatēju, ka sastāvi šoreiz ir atšķirīgi. Nē, man kā blogerei tas patīk. Bet, klientam var būt atšķirīgs viedoklis par katru konkrētu līdzekli un tas kādā var izsaukt negatīvas emocijas no sērijas "Es labāk gribētu to, kas ir kaimiņu Annai". Taču, kā jau teicu, man nekas nav pret. Ko jūs domājat par kastīšu atšķirīgo saturu?
Skatāmies iekšā:
Paraudziņi:
Madara jaunās SOS līnijas krēms un serums. Produkti domāti atūdeņotai ādai, kas ir sausa kā papīrs. Man ir pilnizmēra krēms un tas man ļoti patīk (tieši manai ādai karstajā laikā tas noteikti nav piemērots, bet, ziemā un pie sezonas maiņas, tas ļoti labi atdzīvina trauslu ādu).
OBAGI Sun Shield MATTE SPF50. Obagi ir Āzijas (japāņu?) zīmols, kas ir slavens ar saviem skābju pīlingiem un saules aizsardzības līdzekļiem. Labprāt izmēģināšu. Turklāt, nav nemaz tik daudz produktu, kas apvieno SPF50 un ādas matēšanu.
Apivita Pure Jasmine dušas želeja. Apivita ir grieķu dabīgas kosmētikas (ne organiskas) zīmols, dažus sīkumiņus māsa ir vedusi no Grieķijas. Katrā ziņā zīmols man šķiet interesants un dušas želeja ar jasmīnu izklausās forši.

Miniatūras un pilna izmēra produkti:
Apivita Propolene šampūns ikdienas lietošanai (75 ml) 250 ml cena 12.50 €, tātad vērtība ~ 3.75 €. Sajūsmas līmenis 9 no 10, jo zīmols šķiet ļoti saistošs un arī aromāts šampūnam patīkams.  
Dermosil Aloe Gel (100 ml) 100 ml cena 3.50 €. Alvejas želejas vasarā ir ļoti noderīgas, jo palīdz nomierināt un atvēsināt ādu pēc ilgstošas atrašanās saulē, pēc insektu kodumiem, dziedē brūces un mitrina ādu. Sajūsmas līmenis 8 no 10.
Genesis GREEN Ogranic Spa Mud (50 g) 300 ml cena 20.00 €, tātad vērtība ~ 3.30 €. Saldūdens ezera dūņas uzlabo asins mikrocirkulāciju, stimulē ādas dabiskos atjaunošanas procesus, aizkavē priekšlaicīgu novecošanās. Kaut kad sen lietoju pašmāju Baldones dūņas, kas veica tieši tādas pašas funkcijas un man ļoti patika. Labprāt izmēģināšu. Sajūsmas līmenis 8 no 10.
Attirance nakts krēms Arnika (50 ml) 50 ml cena 24.00 €. Jāsaka, ka šis krēms viens pats nosedz kastītes vērtību ar uzviju. Krēms sola mazināt sīkas krunciņas un uzlabot ādas elastību (jā, Saneri kastītes domātas 25+ (vai pat 30+)) auditorijai). Es domāju, ka šo produktu atdošu mammai, bet, vienalga, man prieks redzēt kastītē pilna izmēra vietējā ražojuma sejas krēmu. Kastītes bukletā ir arī kupons 30% atlaides kupons vienam produktam. Attirance kā zīmols arī šķiet ļoti saistošs. Sajūsmas līmenis 8 no 10.
Man kastītes saturs  šoreiz ļoti patīk. Patīk, ka ir neierasti zīmoli un vietējā produkcija. Kopējā kastītes produktu vērtība (pēc mana aprēķina) ~34.5 €.  Kā jums patīk?
Saneri box skaistuma kastīti var iegādāties šeit. Cena 18 € vienam mēnesim. Abonējot kastīti vairākiem mēnešiem sanāk izdevīgāk un klāt nāk bonusi.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

ceturtdiena, 2016. gada 7. jūlijs

2016. gada maija jaunumi, labumi un pirmie iespaidi

Sveikas, daiļās! Atskaitos par maija jaunumiem un labumiem. Par jūnija labumiem, vismaz pagaidām, man ir ideja uzņemt video, bet nu redzēsim vai tā īstenosies. Pašai jau dikti patīk skatīties visādus haul'us un unboxing'us.
L'oreal nāca klajā ar daudz, pie tam riktīgi foršiem, jaunumiem. Es atdzīšos, ka Infallible Sculpt (krēmveida izgaismotāja un konturēšanas līdzekļa komplekts) paleti es taupu priekš pirmo iespaidu video ar budžetam draudzīgu kosmētiku. Taču atzīstos, ka izskatās palete ļoti daudzsološi. Vienīgais, man ir patumšs tonis, bet, domāju, ka viegli izplūdināsies. Sen gaidītais Nude Magigue Cushion foundation jeb tonālais krēms spilventiņā (kušonā) ir klāt! Tonālais krēms ērtā iepakojumā sola vieglu pārklājumu un starojošas ādas efektu. Par to man ir liels prieks, lai gan tonis ir riktīgi tumšs (6. (man vajadzētu 1.)), tāpēc noteikti būs konkurss. Dāmas, L'oreal Infallible Sexy Balm tonētie lūpu balzami noteikti ir sezonas must have! Jo tiem ir tik krēmīga un komfortabla formula. Izskatās satriecoši. Man ir divi toņi: SUCH A BABE (ogu sarkanais) un AS IF (ideāls your lips but better) un abi ir tiešām perfekti! Vispār es esmu tik kruta, jo kā īsta tīne katru trešo vārdu aizņemos no angļu valodas. Noteikti iesaku pamēģināt. Superīgas ir arī jaunās Color Riche Le Vernis à L'Huile nagu lakas, tās ir bagātinātas ar nagus barojošām mikro eļļām. Lieliska ir gan lakas formula, gan arī otiņa, starp citu, iepakojums arī izskatās ļoti šiki. Vienīgais, nagu lakām ir L'oreal firmas klasiskā (manam degunam - omīšu) lūpu krāsas smarža, kas man ne visai tīk. L'oreal Superliner Black'n'Sculpt acu laineris ar bumbiņu galā, pateicoties kurai sanāk biezas grafiskas līnijas. To, pagaidām, vēl neesmu līdz galam izpratusi.
Maybelline The Blushed Nudes acu ēnu paleti jau droši vien visi pamanīja, pateicoties Maybelline Dare to go NUDE konkursam. Esmu dzirdējusi ļoti dažādas atsauksmes par šo paleti arī no vietējām blogerēm. Es nevaru teikt ne viena paša slikta vārda. Toņi skaisti, pigmentācija laba, nekas nedrūp un nesmērējas (es gan visas ēnas lietoju tikai UD Primer Potion ēnu bāzi). Lieliska budžetam draudzīga alternatīva UD Naked 3. Iesaku. Maybelline Colossal Go Chaotic! skropstu tušu es gan neiesaku, jo tā smērējas un baigi saķepina skropstas, tāpēc nonāca manā neveiksmīgo produktu video.
Daudz forši jaunumi ir arī Douglas zīmola kosmētikas klāstā. Bildē gan nonāca tikai viena (sarkana) nagu laka, bet par citiem produktiem izdomāju pastāstīt atsevišķi. Jaunās nagu lakas ir foršas, jo ir daudz toņi jebkurai gaumei. Lakām ir ērta otiņa un laba noturība. Lielais pluss, ka gaišie (nude) toņi klājas ļoti vienmērīgi un bez švīkām.
Turpinot nagu laku tēmu nevaru nepieminēt Latvijas zīmola Kinetics SolarGel RioRio kolekcijas košas lakas. Nagu lakas vienmērīgi klājas un izskatās ļoti skaisti, bet noturība nav nekāda gela lakām raksturīgā. Toties toņi ir daudz un skaisti. Savus (atvainojos, ka ne visai glītos) ballītes nagus un visas kolekcijas lakas esmu atrādījusi šeit.
LUSH zīmols diemžēl Latviju ir atstājis. Es maijā vēl paspēju nodot tukšos iepakojumus un iegūt Rosy Cheeks sejas masku (vēl neesmu izmēģinājusi). Nevarēju atturēties un iegādājos kolosāli smaržojušu visforšāko greipfrūtu dušas želeju Happy Hippy. Ja kas, LUSH var pasūtīt no Lielbritānijas mājas lapas.
Lancome prezentēja jauno Āzijas ādas kopšanas rituālu iespaidoto Energie de Vie kopšans produktu līniju. Pagaidām sērijā ir trīs produkti: ādas mitrinātājs, esence un nakts maska. Ādas mitrinātājs ir pavisam viegls, bet glābj manu ādu karstajās dienās. Esence ir patīkams bonuss, bet, manuprāt, nebūt ne pirmās nepieciešamības produkts. Maska ir tipiska sleeping pack (mask) produktu kategorijas pārstāve. Silikonīga un paredzēta, lai atjaunotu ādu nakts laikā. Noteikti būs plašāka atsauksme, bet, uzreiz varu teikt, ka produkti ir labi.
Jau Latvijā iemīļotam Amerikas zīmolam Kiehl's parādījās jauns skābju pīlings (juhū!) Dermatologist Solution Nightly Refining Micro-Peel Concentrate. Man patīk! Drīz būs plašāka atsauksme un abu Kiehl's pīlingu salīdzināšana. Pie manis ir nonākusi arī Midnight Recovery acu krēma miniatūra. Par MR acu krēmu dzirdēju ļoti dažādas atsauksmes un zinu, ka daudzi saka, ka krēms ne tuvu nav tik foršs kā slavenais Midnight Recovery Conecentrate. Es nezinu, man gan krēms ļoti patīk un āda ap acīm no rīta izskatās svaigāka. Arī konsistence ir burvīga.
Pašmāju zīmols Stenders maijā izlaida trīs jaunus vienas nots aromātus. Man ir roze. Aromāts nav nekas wow, bet ļoti mīlīgs un maigs. Noteikti patiks jaunām meitenēm un vieglu puķu aromātu cienītājām.

Huh! Vai kāda izlasīja līdz galam? Pavisam drīz būs arī jūnija jaunumi un tur ir riktīgi daudz labumi. Pirmkārt, man ir atgriezusies kaisle pret košām ēnām. Otrkārt, man ir Urban Decay jaunumi (un būs arī konkurss).
Vai jums daudz jaunumi? Vai par kaut ko gribas lasīt detalizētāku atsauksmi?

pirmdiena, 2016. gada 4. jūlijs

Empties #43 jeb 2016. gada maija tukša tara

Sveikas, daiļās! Ar mēneša nokavēšanos stāstu par produktiem, kurus izlietoju maijā:
  • La Roche-Posay Serozinc glābs manu ādu no pumpām un iekaisumiem karstajā laikā. Mājās vienmēr ir rezerve.
  • Kiehl's Soy Milk & Honey Body Polish jeb ķermēna skrubis/dušas želeja ar medu un sojas pienu. Ļoti garšīgi smaržo, patīkama bieza krēmveida konsistence ar labu skrubējošo graudiņu daudzumu. Labs!
  • Batiste sausais šampūns brūniem matiem. Lielisks. Arī vienmēr ir krājumos.
  • Indeed Labs Hydraluron hialuronskābes serums. Ļoti viegla želejveida konsistence, ātri iesūcas ādā, papildus dziļi mitrina ādu. Jālieto zem jebkura mitrinoša krēma. Plašāka atsauksme šeit.
  • MAC Mineralize Skinfinish Natural pūderis. Vienkārši ideāls pūderis. Vai esat redzējušas kā izskatās MAC pūdera tukša kastīte? Noteikti pirkšu atkārtoti.
  • Avene Gengle Gel Cleanser. Galīgi nepatika. Extremely Gentle Cleansing Lotion ir daudz labāks. Šim ir pārāk bieza konsistence un ziepju aromāts. Ja nonāk acīs, kož kā traks. Nē, paldies.
  • Madara Bio Active dezodorants. Patīkams aromāts. Vidēja aizsardzība. Ziemā un vēsākā laikā der ideāli, bet lielā karstumā netiek galā.
  • Attirance ķermeņa skrubis ar piparmētru. Lielisks! Pirkšu atkārtoti. Patika, ka nav baigi eļļains.

Kaudzīte ar matu līdzekļu paraudziņiem:
  • DSD Deluxe 4.1 šampūns, 4.3 maska un 4.5 serums. Šampūns un maska patika, bet aromāts man šķiet pa traku. Bet serums gan ir lielisks un domāju iegādāties.
  • Bio Apta Aptacirin šampūns. Šķidrs un galīgi nekāds.
  • STYX matu balzams. Dīvains aromāts un nekāda efekta.
  • Agadir šampūns un kondicionieris. Ļoti patika efekts, bet tā austrumnieciska smarža, kas vēl ilgi saglabājas matos nu dien nav priekš manis.
  • Living Proof Restore šampūns un kondicionieris. Ideāli! Vienkārši ideāli. Plānos ir ievērtēt stendu Stockmanā (Paldies Unai par paraudziņiem).
  • L'occitane Repairing šampūns un kondicionieris. Patīkams aromāts un konsistence. Labi, bet nav nekas īpašs.
  • Kiehl's Scalp Purifying Zink Pirithione Dandruff šampūns. Ar piparmētru. Patīkami atvēsina galvas ādu. Likās foršs, bet blaugznas man nav, tāpēc pilnībā novērtēt nevaru.  
  • Wella Elements Rejuvenating šampūns. Lielisks sākot ar aromātu un konsistenci un beidzot ar dabīgo sastāvu. Jau stāv pilnais iepakojums. 
  • Caudalie Instant Detox maska. Dziļi attīroša mālu maska. Ja tev pastiprināti taukojas āda, šī maska būs vienkārši ideāla, jo tā burtiski izsūc taukus no porām.