otrdiena, 2016. gada 27. septembris

Iepazīšanās ar EVODY zīmolu un atsauksme par Noir D'Orient aromātu

EVODY parfumes introduction to the brand and Noir D'Orient perfume review 

Please scroll lown for summary in English.

Sveikas, daiļās! Sākšu ar to, ka blogošana raisa manī daudz pozitīvu emociju un vislielāko prieku man sagādā tieši dažādi zīmolu rīkoti pasākumi. Pasākumos vienmēr priecājos satikt gan "kolēģes" blogeres, gan industrijas pārstāvjus, gan skaistuma sleju redaktores. Šoreiz man bija brīnišķīga iespēja iepazīties ar EVODY zīmola radītajām Régine Droin un Cérine Vasseur. Ziniet, pasmaržot jaunu parfīmu veikalā tas ir viens, bet, dzirdēt katra parfīma stāstu no paša radītāja ir kas pavisam cits. Un nišas parfimērija atrodas vēl citā līmenī. Vairāk par zīmolu vari izlasīt šeit.
Bet tagad par Noir D'Orient aromātu:
Aromāts iedvesmots ar ceļojumu uz Indiju. Ieelpojot aromātu ceļotājs var sakjust un piedzīvot Indijas valsts garšu: izbaudot garšvielu tirgu krāšnumu un aromātu dažādību vai eksotisko ziedu ziedēšanu. Pēc pirmās smaržas iedvesmots vīraks apņem jūsu mieru. Vēlāk iekļūst karsts, juteklisks un intensīvs kanēļa lietus. Aromātu apvieno silts un vilinošs koksnes akords, papildinot to ar ruma garšu un kopā ar pačūlijas smaržu,  piešķir tai pasakainu un unikālu tēlu.
Augšējās notis: vīraks, lauru lapas
Sirds notis: ambra, pačūlija, kanēlis, krustnagliņas
Pamata notis: sandalkoks, Tonka pupas, dzintara rums
.

Tikko atverot koka korķi es jūtu viegli piepūderētu, bet ļoti siltu ķiršu un krustnagliņu aromātu. Noir D'Orient (Austrumu nakts) ir bezgala silts un kaislīgs. Uz sevis es gandrīz nekad nejūtu solītās augšējās notis. Laikam, ķermeņa ķīmija tāda, ka aromāts uzreiz parāda savu bāzi. Uz manis Austrumu nakts atveras ar  krustnagliņām un koksni. Vēlāk siltums mazliet nomierinās, bet joprojām var sajust pačūlijas (es dievinu pačūlijas smaržās) un ambru. Un, jā, Austrumu nakts man asociējas tieši ar tumšo diennakts laiku. Aizverot acis es jūtos kā meitenes rēgs kas, klejo pa naksnīgām pilsētas ielām. Kaut kur netālu notiek svinības, var dzirdēt mūzikas skaņas, sajust garšaugu pikanto aromātu un nojaust, ka tur cilvēki dejo un priecājas. Bet es negribu būt uzmanības centrā, es gribu visu redzēt un izjust, bet novērot no malas. Es gribu palikt rēgs, kas atstāj aiz sevis vīraka un krustnagliņu aromātu.
Man patīk, ka Noir D'Orient ir pamanāms, bet nav pompozs, tas liek man justies labi gan vakarkleitā, gan džinsos un džemperī. Pilnīgi noteikti iesaku pasmaržot!

Vēl dažas bildes no Evody pasākuma:




 


Kā jau nišas zīmols EVODY piedāvā discovery kit'u ar 12x2 ml paraudziņiem par 12 € un ar bezmaksas piegādi.
EVODY parfīmus var iegādāties Douglas veikalos. 
Cena 109 € par 50 ml.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).      

Hello, Gorgeous! I really enjoy blogging and one the most satisfying and inspiring moments are brand events. I love events because they give a great opportunity to meet industry insiders, beauty editors and fellow bloggers. I had a great time meeting Régine Droin and Cérine Vasseur. These lovely ladies are mother and daughter who founded the EVODY parfums brand. You know smelling a new perfume in store is one thing, but hearing the story behind every scent from the founder is something completely different! And brand being niche takes this all to the completely another level!  If you wish to know more about the brand you can find an information here.
But now let's head on to the Noir D'Orient perfume:
NOIR D'ORIENT was constructed around India’s olfactory richness. Opening up, the incense brings out its serenity. The heart reveals a rain of hot, sensual and intense spices as cloves and cinnamon. The soul is both beastly and tender with the mixt of notes of wood, brown rum and patchouli. Heady oriental wake.

Top notes: Incense, Bay leaf
Heart: Amber, Patchouli, cinnamon, cloves
Base notes: Sandal wood, Tonka, Amber rum agreement


Just opening a heavy wooden lid I feel a slightly powdered cherry and cloves. Noir D'Orient (Oriental night) is very warm and passionate. Obviously, a chemistry if my skin always eats up top notes, so I can only sense the heart and the base of a perfume. On me Oriental night opens with cloves and burnt wood. When the heat calms down a little bit I can clearly feel patchouli and amber. Closing my eyes I can see myself being a ghost of a young woman wondering oriental city in the night. Somewhere not so far some festival is taking place and I can hear the music, feel the scent on spices and cheer of the people dancing. But I am not in the middle of the celebration and I don't want to be there. I just want to feel all these emotions and keep watching from the side. And then leave. I want to be a ghost leaving clove and incense scent. 

Being niche EVODY parfums have a great discovery kit holding 12x2 ml samples retailing for  12 € with free shipping. 
EVODY perfumes can be found in Douglas stores. They retail for 109 € for 50 ml.

sestdiena, 2016. gada 24. septembris

Ādas kopšana: viens rīts un vakars 2016. gada septembrī

My skincare routine in October 2016th

Rīts/Morning:
  • Christina Mild Facial Cleanser vienkārši ļoti patīkams gandrīz neputojošs ādas attīrītājs, kas labi sadarbojas ar Foreo.
  • L'oreal Hydra Fresh Genious Multi-Active Water toniks, kas piešķir svaiguma sajūtu un papildus mitrina ādu (Latvijā, diemžēl, nav nopērkams).
  • Lancome Advanced Genefique Yeux Light Pearl Eye Illuminator fantastiski efektīvi novērš pietūkumu.
  • Eisenberg Trio-Moleculaire Pure White dienas krēms ar SPF30 ir visforšākais dienas krēms ar SPF30. Labi iesūcas ādā, neatstāj baltus pleķus. Labi kopj ādu.
  • Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil lietoju dienās, kad neplānoju ilgstošu uzturēties ārā. Viegla gelveida konsistence, neskatoties uz sastāvā esošām eļļām. Burvīgs aromāts. Ļoti patīkams.
  • Christina Mild Facial Cleanser  is just a nice mildly foaming cleanser working good together with Foreo.
  • L'oreal Hydra Fresh Genious Multi-Active Water is a toner giving my skin extra moisture and freshness.
  • Lancome Advanced Genefique Yeux Light Pearl Eye Illuminator is extremely good in eliminating puffiness around the eye area
  • Eisenberg Trio-Moleculaire Pure White is the best day cream with such a good SPF. Does not leave white residue. Quick absorbing.
  • Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil  I use this cream on days I'm not planning to hang out outside for a long time. Nice lightweigt gel like consistency even with all the oils inside. Helps to revive my skin and brings plenty of nourishment.  

Vakars/Evening:
  • Biotherm Biocils Eye Makeup Remover Gentle Jelly/Removal Care lietoju atkarībā no tā cik intensīvs grims. Vieglam variantam izmantoju želeju (gaiši zilo), kas labi noņem gan ēnas, gan tušu. Tumšākam variantam lietoju divfāžu līdzekli, kas palīdz mazināt skropstu izkrišanu.  
  • Superdrug Vitamin E Hot Cloth Cleanser ir viens labs pēc kokosriekstiem smaržojošs neputojošs ādas attīrītājs, kas nomazgās jebkuru kosmētiku. 
  • Kiehl's Iris Extract Activating Treatment Essence palīdz mitrināt ādu un nodrošina vieglu atmirušu šūniņu noņemšanu (sastāvā ir augļskābes). 
  • Lancome Vissonnaire Advanced Multi Correcting Eye Balm labi novērš vārnu kājiņas ap acīm, bet man ne visai patīk bieza konsistence. 
  • Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil 
  • Biotherm Biocils Eye Makeup Remover Gentle Jelly/Removal Care on days using light makeup I prefer using a jelly for makeup removal. On days whan when I have quite dark makeup I use  Removal Care which helps to iliminate lash loss. 
  • Superdrug Vitamin E Hot Cloth Cleanser smells like coconuts and removes makeup completely. I love non foaming cleansers in the evening.
  • Kiehl's Iris Extract Activating Treatment Essence bring extra moisute to my skin and helps to remove dead cells thus makeing my skin looking younger and more clear (it contains fruity acids).
  • Lancome Vissonnaire Advanced Multi Correcting Eye Balm is good to fight those nasty crows feets, but I don't like thick balmy texture.
  • Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil
 

ceturtdiena, 2016. gada 22. septembris

Scholl pēdu vīles pakaļdarinājums - zini atšķirību! (neapmierinātas Annas pieredze)

Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu par savu nepatīkamo pieredzi ar interneta pirkumiem. Ceru, ka vismaz kāds atradīs šo rakstu sev par noderīgu.
Jau kādu laiku gribēju iegādāties kādu no pēdu vīlēm, jo vasaras sandales jau  paglabātas skapī, bet ar saviem nesmukajiem papēžiem diemžēl to izdarīt nevar – jādzīvo ar tādiem, kādi ir. Vai arī jāmēģina kaut kas darīt lietas labā. Dažādos veikalos staigāju garām Scholl pēdu vīlei un ik pa laikam domāju, ka pirkšu, bet skopums ņēma virsroku katru reizi, lai gan esmu dzirdējusi ļoti labas atsauksmes.
Kādā kolektīvās iepirkšanās portāliem, pamanīju, ka tiek piedāvāta manis ilgi kārotā pēdu vīle par tik lielisku cenu (14 €), ka nu šoreiz nevarēju nepasūtīt. Pasūtīju, samaksāju, gaidīju piegādi. Jau nākamās dienas vakarā saņēmu īsziņu, ka mana prece ir nogādāta uz Omnivas pakomātu. Gāju pakaļ nākošajā dienā un nevarēju vien nopriecāties, ka tik ātri un tik lēti un tik forši, biju aizmirsusi, ka ja kaut kas liekas pārāk labs, lai būtu patiesība, tad ticamākais, ka tā arī ir.
Atvēru iepakojumu un pamanīju, ka caurspīdīgais plastmasas iepakojums ir atvērts un pēc tam aizvērts ar metāla skavām. Nodomāju, ka droši vien tāpēc, ka iekšā ir ievietota instrukcijā latviešu valodā, kas man likās pilnīgi saprotami. 
 
Tāpat likās aizdomīgi, ka ierīcei komplektā nebija 4 baterijas, kas nepieciešamas ierīces darbībai, lai gan uz iepakojuma ir norādīts, ka komplektācijā tām IR jābūt (vēlāk, iepazīstoties ar iepirkšanās portāla preces aprakstu tik tiešām pamanīju, ka baterijas komplektā neietilpst).
Visbeidzot izņemu pašu “Scholl” ierīci un sapratu, ka kaut kas nav tā. Izpildījums likās pa galam slikts – plastmasa tāda nekvalitatīva, pavisam cits materiāls, nekā biju redzējusi veikalos, savienojuma vietas pārāk pamanāmas un vispār ierīce atstāja tādu dīvainu/nekvalitatīvu iespaidu. Uzriezi sniedzos salīdzināt ar citu (mammas) nagu vīlīti no Scholl un tik tiešām  atšķirība bija ļoti manāma. Sapratu, ka  neapzināti esmu nopirkusi pakaļdarinājumu. Lai par to pārliecinātos, aizņēmos no mammas viņas pēdu vīli, lai uzskatāmāk redzētu atšķirības.
Galvenās atšķirības, ko saskatīju:
1)    Iepakojums – caurspīdīgais iepakojums oriģinālajai Scholl pēdu vīlei ir cietāks, attaisāms speciālā ar bultiņu norādītā vietā, nevis ir viegli attaisāms;
2)    Baterijas – ierīces oriģinālā komplektācija paredz, ka 4 baterijas IR komplektā;
3)    Ierīces materiālam jābūt viegli matētam - nedaudz ar gumijas pārklājumu;
4)    Ierīces rotējošā daļai ir jāgriežas ap savu asi un nav jāstaigā no augšas uz leju un otrādi;
5)    Ierīces rotējošās daļas aizsarg-vāciņš pieguļ labi un uz tā ir uzraksts “Scholl”;
Katram cilvēkam ir savs viedoklis par pakaļdarinājumiem un tā ir katra paša izvēle vai apzināti iegādāties šādu preci. Šoreiz neiet runa par to, bet gan par apzinātu pircēju (mūsu) maldināšanu, jo prece portālā tiek pozicionēta kā oriģināls Scholl izstrādājums, kas patiesībā tas nemaz nav. Mani atvieglotai liek justies doma, ka jebkuru internetā iegādātu preci 14 dienu laikā var atgriezt, ko es noteikti izmantošu. Ja mēs paši neļausim sevi mānīt un ziņosim par tādiem gadījumiem, tad preču piegādātāji un izplatītāji būs spiesti pielāgoties pircēju augošajām prasībām, ka mums, pircējiem, nāks tikai par labu.

pirmdiena, 2016. gada 19. septembris

Charlotte Tilbury Matte Revolution lipstick in Love Liberty

Sveikas, daiļās! Rudens ir klāt un tas nozīmē, ka modē ienāk dziļi piesātināti toņi. Tāpēc šodien pastāstīšu par matētu ogu toņa lūpu krāsu no Charoltte Tilbury. Un, jā, šīs ir sadarbības raksts ar eshopwedrop, kas man palīdzēja pie Charlotte Tilbury labumiem tikt. Par sūtīšanu un izmaksām es pastāstīšu raksta beigās.
Vai jūs redzat šo būvīgo vintage stila rozā zelta iepakojumu? Manās acīs Charlotte Tilbury lūpu krāsas ir īsts šedevrs, sākot ar pārdomātu iepakojumu un neierastas formas lūpu krāsu un beidzot ar patīkamu formulu un zefīru aromātu.
Matte Revolution lūpu krāsas formula sola palielināt lūpu apjomu un radīt "iekšējā starojuma" efektu. Un man jāsaka, ka lūpas tiešām izskatās apjomīgākas. Pats galvenais, ka Matte Revolution ir apbrīnojami komfortabla un necik un ne drusciņ nesausina lūpas. Un arī esošus sausumiņus baigi nepasvītro.
Pretēji citu zīmolu matētām lūpu krāsām, Matte Revoluton klājas izcili gludi un vienmērīgi. Nav tāda riebīga pasteļkrītiņa efekta (MAC Ruby Woo, es runāju par tevi!). Klāt pie visām pozitīvām īpašībām nāk arī ilga noturība. Pāris reizes gadījās uzkrāsot lūpas tieši pirms banketa un par brīnumu Matte Revolution turējās godam vairākas stundas. Un te neiet runa tikai par tinti (jeb, kā angliski saka - stain), kas paliek pāri pēc lūpu krāsas "noēšanas". Nē, pati lūpu krāsa tiešām turas.
Jā, kā kosmētikas un paraudziņu mīle, es nevaru neatzīmēt, ka klāt pie pasūtījuma saņēmu arī vairākus lūpu krāsu un spīdumu paraudziņus sievišķīgās aploksnītēs.
Turklāt, arī izmēģināšana ir dikti ērta un interesanta.
Un te būs manas lielas lūpas (un arī acis). Jāatzīmē, ka Matte Revolution neizskatās pilnībā matēta. Es, drīzāk, teiktu, ka redzu satīna finišu. Taču manu iespaidu tas noteikti necik nebojā.
Love Liberty ir skaists vēss rudenīgs ogu tonis, kas noteikti piestāvēs sniegbaltītēm. Īsāk sakot, es ļoti iesaku izmēģināt Charlotte Tilbury Matte Revolution lūpu krāsas.
Tuvplānā:
Charlotte Tilbury Matte Revolution lūpu krāsu cena ir 30 €.

Kā jau minēju, CT pasūtīju no Lielbritānijas izmantojot eshopwedrop pakalpojumus. Piereģistrējos mājaslapā un veicu pasūtījumu 14. jūlijā un jau 21. jūlijā turēju kastīti savās rokās! Starp citu, eshopwedrop piegādā preces arī no Vācijas un Polijas. Piegādes cenas ir atrodamas šeit, bet mana 250 g smaga kastīte izmaksāja 4.20 €. Paciņu saņēmu pati Baltā ielā 1. Ja pasūta piegādi ar kurjeru, tad cenas ir apmēram 2x augstākas, bet, manuprāt, vienalga sanāk diezgan izdevīgi. Visu paciņas ceļu var vērot savā eshopwedrop kontā un, kad paciņa nonāk Latvijā, atnāk e-pasts, ka var nākt pakaļ. 

Kādas ir jūsu mīļākās matētās lūpu krāsas?

sestdiena, 2016. gada 3. septembris

Maybelline zīmola kosmētikas jaunumi, makeup VIDEO + konkurss! Laimē jaunos FIT ME tonālos krēmus!

Sveikas, daiļās! Kā jau katru sezonu, Maybelline zīmols priecē ar jaunumiem. Šoreiz tie ir diezgan daudz un daudzi produkti ir tiešām ļoti veiksmīgi. Tāpēc es izdomāju uzfilmēt video ar vieglu acu grimu un košām lūpām aktuālā fuksiju tonī. Turklāt, video vienmēr var labi redzēt kā produkti darbojas.

Video izmantotie produkti:
Acu ēnu bāze Urban Decay Primer Potion (iesaku ņemt šo te mazo iepakojumu) vēl pieejams Douglas.
Tonālais krēms Maybelline FIT me Matte + Poreless (115 Ivory)
Uzacu ēnas Maybelline Master Brow Pro Palette (Deep Brown)
Uzacu tuša Maybelline Brow Drama (Medium Brown)
Acu ēnas Maybelline The blushed NUDES
Acu zīmulis Maybelline Colossal Kajal (Extra Black) 
Skropstu tuša Maybelline Lash Sensational Luscious
Konsīleris Maybelline The Eraser Eye (Light) te vai te
Izgaismotājs Maybelline Master Strobins Stick (100 Light Iridescent)
Pūderis Bourjois Silk Edition (53 Golden Beige) lookfantastic vai feelunique vai douglas
Vaigu sārtums Bourjois (34 Rose D'Or) feelunique vai lookfantastic
Lūpu krāsa Maybelline Sensational Vivid Matte Liquid Lipstick (40 Berry Boost)

feelunique ar kodu WATERMELON saņemsi atlaidi 10% līdz 05.09.16
Lai laimētu kādu no Maybelline FIT me! Matte + Poreless tonāliem krēmiem(ir pieejami 5 toņi: 150, 120, 130, 220, 230), aizpildi Rafflecopter formu lejā (ne telefona numurs, ne e-pastus nepublicēšu, tie ir vajadzīgi man, lai varu ar tevi sazināties), seko man youtube un izvēlies sev nepieciešamo tonālā krēma toni.
Vēlu veiksmi! Sākam!
a Rafflecopter giveaway

Konkurss noslēgsies 5. septembrī 23:59. Uzvarētāju paziņošu otrdien 6. septembrī. Balvu sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās. Balvas sūtīšu ne agrāk kā 10.09, jo līdz tam laikam būšu ārzemēs.   

Visus produktus var iegādāties Maybelline tirdzniecības vietās septembrī/oktobrī.
Vairāk informācijas par produktiem var atrast šeit