otrdiena, 2017. gada 29. augusts

Makeup look: Seattle Fog

EN: Hello, gorgeous! Yesterday I went crazy and swatched 10 purple/berry lipsticks on my lips! Yes, my lips are now in berry shade without using any product. So today I wanted to show something more airy and subtle. Also, pastel colours are in trend this fall. I think pastel (I call these colours "Marshmallow" shades) coat will look exceptionally good paired with a pastel makeup look during cold snowy winter. As always, all products are listed below.
LV: Sveikas, daiļās! Vakar es izmēģināju (un sabildēju) uz savām lūpām 10 violetas/ogu toņu lūpu krāsas. Un, jā, tagad manas lūpas ir spilgtā ogu tonī (noteikti vēl uz pāris dienām). Tāpēc šodien es gribēju parādīt šādu gaisīgu tēlu. Kā arī daudzu dizaineru kolekcijās 2017.gada rudens/ziemas sezonai redzami pasteļtoņi. Manuprāt, pasteļtoņa mētelis (paldies Alisei Č! Es šādus toņus tagad saucu par zefīriem), jeb zefīrs, lieliski izskatīsies kombinācijā ar šādu pasteļtoņu grimu. It īpaši sniegotā ziemā. Kā parasti, pilns produktu saraksts ir zemāk (un arī 20% atlaižu kods LookFantastic veikalam).
Kā jums patīk ideja par pasteļtoņiem ziemā? Nešķiet ārpus komforta zonas? Kā arī vai varētu ar šādu grimu iziet ārā/aiziet uz darbu? Man jau šķiet, ka ir tīri labs variants arī ofisam, ja, protams, nav strikts dresscode.



Seja/Face:

Chanel Poudre Universalle Compacte (20 Clair)
Chanel Blush Duo Tweed Effect (30 Tweed Rose)
Acis/Eyes
Urban Decay NAKED (Naked, Buck, Half Baked)
Teal shade: NYX cosmetics Prismatic eyeshadow (Mermaid) (iespējams, ka šis tonis nedaudz mainīts, jo veikalu bildēs izskatās zaļāks. Mana ēna noteikti ir ar zilu apakštoni)
Purple shade: Fyrinnae (Seattle Fog)

Eyebrows/Uzacis 
L'oreal Brow Artist Expert (107 Cool Brunette)
Lips/Lūpas
Clinique Pop Lip Color + Primer (02 Bare Pop) ar kodu SUNSET saņem 20% atlaidi gandrīz visam veikala klāstam.

sestdiena, 2017. gada 12. augusts

No makeup makeup + VIDEO

Sveikas, daiļās! Šajā karstajā dienā dalos ar vieglu makeup, kas veidots izmantojot tikai krēmveida produktus. Man šķiet, ka tieši krēmveida produkti piešķir ādai jauneklīgu izskatu un dabiskumu.


Video (krievu valodā)

Izmantotās kosmētikas saraksts ir youtube zem video apraksta.

svētdiena, 2017. gada 6. augusts

Lancome Visionnaire Crescendo Nakts pīlings - atsauksme un konkurss

Sveikas, daiļās! Jūs jau zināt, ka es izvairos no skrubjiem. Savukārt, lai saglabātu ādu tīru (no melniem punktiem un pūtītēm) un gludu, es regulāri lietoju skābju maskas vai pīlingus. Es esmu izmēģinājusi ļoti daudz un dažādus pīlingus un maskas, taču produkti, kas jāklāj uz ādas uz nakti, šķiet visērtākie. Nav jālaupa sev laiks dienas laikā, vienkārši uzsmērē speciālo līdzekli nakts krēma vietā un no rīta izbaudi skaistu un gludu ādu. Lancome Visionnaire Crescendo* piedāvā jaunu pīlingu, kas jālieto kursa veidā. 14 naktis vienu "fāzi" un 14 otru.
Kamēr esi devusies pie miera, uzklātais pīlings strādā. Maigi iedarbojoties uz ādu, Lancome Visionnaire Crescendo nakts pīlings likvidē dažādas ādas problēmas: nelīdzenu ādas tekstūru, palielinātas poras, grumbiņas un tumšus pigmentācijas plankumus. Īpaši jaudīgai iedarbībai, iedvesmojoties no fitnesa metodes - intervāla treniņiem -, šis produkts apvieno divas dažādas formulas ar unikālu sastāvdaļu kombināciju 28 naktīm. Pirmās 14 - ādas mirdzumu atjaunojošs, poru samazinošs sastāvs ar 5% dabīgas skābes (AHA) un kvinojas mizas ekstraktu, nākamās 14 – ādas tekstūru izlīdzinošs, tumšo plankumu un grumbu likvidējošs ar 10% glikolskābi un salicilskābi.
 
Iepakojums veras vaļā no abām pusēm un man šķiet, ka ļoti ērti, ka ir tikai viena pudelīte ar līdzekli, nevis divas. Abas "fāzes" ir līdzīgas ūdeņainas želejas konsistences. Pirmā fāze ir oranžā, otra zilā krāsā. Kas ir ērti, lai varētu atšķirt, bet vai tiešām vajadzīga krāsviela? Pāris pirmos vakarus, kad tikko sāku lietot pīlingu, jutu, ka tas nedaudz kož ādu īpaši sausās vietiņās, kā arī skrāpējumos un pušumos. Pēc pirmās reizes (pat pēc kādām pirmām piecām naktīm) nekādu efektu nemanīju. Taču vēlāk āda palika gludāka, tonis vienmērīgāks, pigmenta plankumi pabalējuši. Jāsaka, ka nekādu efektu uz poru izmēru nemanīju.
Sākot lietot otro "fāzi" varēja just, ka tā ir koncentrētāka, jo atkal bija viegla kodīga sajūta. Pēc otrās fāzes kursa beigām pamanīju, ka āda noteikti mazāk taukojas, reljefs līdzenāks, poras tīrākas, bet atkal nevarētu teikt, ka poras palikušas mazākas. Īpašu efektu uz grumbiņām nemanīju, lai gan man tās nav izteiktas.
Jāatzīmē, ka Crescendo ir tikai ādas pīlings, nevis gluži pilnvērtīgs kopšanas līdzeklis, tāpēc Lancome iesaka virs Crescendo lietot savu iecienīto nakts krēmu. Pieņemu, ka tas daļēji varētu "atšķaidīt" Crescendo un tāpēc efekts nav manām uzreiz.
Līdzeklis ir diezgan ekonomisks un iepakojums pietiks 3-4 kursiem. Ņemot vērā, ka šādu kursu varētu iziet reizi 3-4 mēnešos, sanāk, ka iepakojums pietiks gadam.
Vērtējums: ★★★★☆

Atkarībā no ādas tipa un jutīguma vajadzības pēc pīlingiem var būt atšķirīgas (piemēram, biezai un taukainai ādai pīlingu var veikt vairākas reizes nedēļā, savukārt, sausai un jutīgai reizi mēnesī). Bet, neatkarīgi no ādas tipa, pēc pīlinga procedūras, vēl vairākas dienas noteikti jālieto krēms ar SPF faktoru vismaz 20, jo pēc procedūras āda tiek intensīvāk pakļauta saules staru iedarbībai. Tieši tāpēc raksta beigās ir konkurss, kurā var laimēt Lancome Visionnaire Advanced Multi Correcting Cream ar SPF20.
No Vissionnaire sērijas izmēģināju arī Nuit Advanced Multi-Correcting Gel-in-Oil*. Pirmais Beauty Sleep Perfector želejveida krēms eļļā iedarbojas visas nakts garumā un palīdz pilnveidot ādas izskatu un sajūtu katru nakti. Tā unikālais sastāvs ar mikroskopiskām eļļas pilītēm svaigajā, mitrinošajā zelejveida konsistencē bez pūlēm saplūst ar ādu vieglai un vienlaikus barojošai sajūtai. Acumirklīgs rezultāts. Samazina noguruma pazīmes. Jau pirmajā lietošanas reizē no rīta āda ir maigāka, mīkstāka un labāk barota. Pēc četrām nedēļām ādas starojums ir atgriezies, tā kļuvusi elastīgāka un tvirtāka. Sagaidiet rītu ar prieku. Piemērots jutīgai ādai.

Es vairs nevaru atrast kur tieši, bet esmu lasījusi, ka Beauty Sleep Perfector palīdz izvairīties no spilvena nospiedumiem uz ādas no rīta. Teiksim tā, gluži no nospiedumiem izvairīties nepalīdz, bet āda no rīta pavisam noteikti ir ievērojami tvirtāka un jauneklīgāka. Ja tava āda no rītiem izskatās sausa un pelēcīga, tai trūkst enerģijas, Beauty Sleep Perfector ir domāts tev! Tāda sajūta, ka tā ir piepildīta ar kolagēnu. Krēmam ir želejveida konsistence un ir jūtama eļļu klātbūtne. Aromāts ir svaigs un neuzbāzīgs. 
Vērtējums: ★★★★1/2

Lancome Visionnaire Crescendo nakts pīlings 79 € par 30 ml.
Lancome Visionnaire Nuit maska 88 € par 50 ml.

Atsauksmes par Lancome Visionnaire sejas krēmu un krēmu ādai ap acīm ir šeit.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Un solītais konkurss, kura balva ir Lancome Visionnaire Advanced Multi Correcting Cream sejai ar SPF20 (50ml). Lai piedalītos konkursā, ieraksti komentāros savu mīļāko skābju pīlingu  (ja tāds ir, ja vēl nav, nekautrējies), atzīmē Rafflecopter formā tavu e-pastu un telefona numuru, lai varu sazināties (datus, protams, nepublicēšu). Lai atstātu komentāru blogā paritini līdz pašai apakšai :)
Konkurss noslēgsies 9. augustā pl 23:59. Uzvarētāju paziņošu ceturtdien 10. augustā. Balvu sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt satikties. 
a Rafflecopter giveaway
Vēlu veiksmi! Sākam!

otrdiena, 2017. gada 1. augusts

Ikdienas līdzekļi ar augstu SPF faktoru (Eisenberg, Vichy, Bioderma)

Sveikas, daiļās! Es domāju, ka visi zina, ka ādas saules aizsardzības krēmi pasargā ādu no priekšlaicīgas novecošanas, pigmenta plankumu veidošanās un citām nevēlamām parādībām. Vasara rit pilnā sparā un saules starojuma intensitāte ir augsta, tāpēc ir svarīgi aizsargāt savu ādu ne tikai dodoties pludmalē, bet arī ikdienā. Āzijas tirgū augsts SPF ir must have lieta. Mūsu platuma grādos cilvēki vēl aizvien izturas pavirši pret saules aizsardzību. Daļu vainas noteikti jāuzņemas bieziem un trekniem krēmiem, kas rada lipīguma un netīruma sajūtas, kā arī nevēlamu taukainu spīdumu. Taču, zinātne nestāv uz vietas un spīdīgs spocīgs ģīmis lai paliek pagātnē! Šodien par trīs lieliskiem līdzekļiem ar augstiem SPF faktoriem dažādiem ādas tipiem. No sākuma domāju sarindot līdzekļus TOP veidā, bet tad sapratu, ka visi krēmi ir fantastiski, bet katram ir sava mērķauditorija. (Sastāvi un cenas norādīti raksta beigās).
Eisenberg Pure White Day Cream SPF30 patiks sausas un jutīgas ādas īpašniecēm vai tām, kuras cieš no pigmenta plankumiem. Šis mitrinošais un aizsargājošais dienas krēms satur aizsargfiltrus, kas darbojas sinerģijā, lai pasargātu ādu no UV staru negatīvās iedarbības. Bellis Perennis ziedu ekstrakts un C vitamīns izlīdzina un aizkavē pigmnenta plankumu veidošanos. E vitamīns aizsargā no gaismas un šūnu oksidēšanās kaitīgās ietekmes. Nodrošina vienmērīgu un mirdzošu ādas toni. Eisenberg Pure White krēmam piemīt tipisks šis sērijas (citrusaugļu) aromāts un viegla, bet izteikti mitrinoša un barojoša tekstūra. Sākumā šķiet, ka krēms ir diezgan blīvs, bet tas ļoti vienmērīgi izlīdzinās un ātri iesūcas ādā. Pats galvenais, ka tas sniedz tūlītēju komfortu jutīgai sakairinātai ādai. Nerada taukainu spīdumu vai spocīgu baltumu. Un, jā, tas tiešām pasargā ādu no pigmenta plankumu veidošanās un pamazām samazina esošu pigmenta plankumu brūngana toņa intensitāti. Kā jau Eisenberg pienākas, krēmam ir ērts (un arī ļoti glīts) iepakojums ar pumpīti.

Vichy Slow Age Daily Care* SPF25 patiks normālas/taukainas ādas īpašniecēm, kas dod priekšroku vieglām tekstūrām. Koriģē jau esošās un aizkavē jaunu ādas novecošanās pazīmju veidošanos: - Smalkās krunciņas un grumbas - Nevienmērīgs ādas tonis un pigmentplankumi - Ādas elasticitātes un tonusa zudums Dienu no dienas, jūsu āda ir mitrināta, svaiga un jauneklīgi mirdzoša. Ādas novecošanās process palēninās. Pirmais, kas pārsteidz, paņemot rokā krēma iepakojumu ir tā svars. Smagnējs stikls, kuru ir bail likt uz mana flīzēta vannas istabas skapīša. Bet iepakojums ir ērts un aprīkots ar pumpīti. Pašam krēmam ir drīzāk fluīdam raksturīga konsistence. Un tas burvīgs aromāts! Īsts balto ziedu pušķis (es gan nezinu kā uz to varētu reaģēt īpaši jutīgas un alerģiskas ādas). Fluīds ļoti ātri iesūcas ādā, neradot nedz jebkādu plēvīti, nedz smaguma sajūtu. Taču mitrina ādu tas pavisam viegli, tāpēc sausas ādai īpašniecēm ar to šķitīs par maz. Toties āda ilgstoši paliek samtaina un matēta (lai gan uz iepakojuma nekas tāds nav minēts). Ādas novecošanas procesu kavēšanu man gan ir grūti komentēt.

Bioderma Hydrabio Perfecteur Smoothing Moisturising Care Radiance Booster* (SPF30 PA+++) derēs visiem ādas tipiem, ja meklē līdzekli, kas vizuāli uzlabos ādas stāvokli. Ādu uzlabojošs, mitrinošs krēms atūdeņotai, jutīgai ādai. Intensīvi un ilgstoši mitrina, aizsargā pret UV starojumu, novērš ādas priekšlaicīgu novecošanos un pastiprina ādas dabisko mirdzumu. Ar izkliedējoša pūderkrēma efektu. Jāsaka, ka Biodermas Hydrabio Perfecteur ir pats mīļākais no trijotnes. Pirmkārt, tam ir viegla krēma tekstūra, kas nerada smaguma sajūtu uz ādas. Otrkārt, gaismu atstarojošas daļiņas vizuāli uzlabo un izlīdzina ādas toni un var iztikt bez tonālā krēma pa virsu. Tas rada samtainas ādas efektu ar iekšējo starojumu. Turklāt tam ir patīkama cena. Patiks visiem ādas tipiem.

Ingredients Eisenberg Pure White Day Cream: Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, C12-20 Acid Peg-8 Ester, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol [Nano], Butylene Glycol, Octocrylene, Titanium Dioxide, Cyclopentasiloxane, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Phenoxyethanol, Decyl Glucoside, Potassium Cetyl Phosphate, Carbomer, Dimethicone, Glycerin, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Ethylhexylglycerin, Peg-10 Dimethicone, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Stearic Acid, Disodium Edta, Saccharide Isomerate, Alumina, Limonene, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Propylene Glycol, Pentadecalactone, Peg-8, Alpha-Arbutin, Ascorbyl Glucoside, Fagus Sylvatica Bud Extract, Tocopherol, Bht, Citric Acid, Citral, Bacillus Ferment, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Sodium Citrate, Ascorbyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Lactose, Ascorbic Acid, Lactis Proteinum (Whey Protein), Benzoic Acid, Lactic Acid.

Ingredients Vichy Slow Age Day Fluid: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dipropylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetyl Alcohol, Polymhetylsilsesquioxane, Niacinamide, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Arachidyl Alcohol, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Arginine, Cyclohexasiloxane, Behenyl Alcohol, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone, Crosspolymer, Mica (CI77019), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Arachidyl Glucoside, Titanium Dioxide (CI77891), Disodium Edta, Peg-8 Laurate, Salicylic Acid, Mannitol, Xylitol, Hexyldecanol, Sodium Hydroxide, Rhamnose, Polysorbate-60, Sorbitan Isostearate, Pyrus Malus (Apple) Seed Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols), Red33 (CI17200), Tocopherol, Fragrance (Parfum). (BI712).

Ingredients Bioderma Hydrabio Perfecteur: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dipropylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetyl Alcohol, Polymhetylsilsesquioxane, Niacinamide, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Arachidyl Alcohol, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Arginine, Cyclohexasiloxane, Behenyl Alcohol, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone, Crosspolymer, Mica (CI77019), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Arachidyl Glucoside, Titanium Dioxide (CI77891), Disodium Edta, Peg-8 Laurate, Salicylic Acid, Mannitol, Xylitol, Hexyldecanol, Sodium Hydroxide, Rhamnose, Polysorbate-60, Sorbitan Isostearate, Pyrus Malus (Apple) Seed Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols), Red33 (CI17200), Tocopherol, Fragrance (Parfum). (BI712).  

Cenas:
Vichy Slow Age SPF25 ~37 € par 50 ml.
Bioderma Hydrabio Smoothing Moisturizing Care SPF30 ~27 € par 40 ml.

Iegādāties var: Eisenberg kosmētika Latvijā pieejama tikai Douglas veikalu tīklos. Vichy un Bioderma zīmolu produkcija pieejam aptiekās.

*P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā ar * apzīmētus produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).