Sveikas, daiļās! Novembris ir beidzies un līdz ar novembri ir beidzies arī rudens. Juhū! Man nepatīk rudens (ja neteikt vairāk). Septembris vēl tīri labs, bet oktobra un novembra tumšas, drūmas un slapjas dienas man riebjas. Man nepatīk, kad dzeltenās lapas, krītot no kokiem, sāk pūst, līp pie maniem smukiem zamšādas apaviem, veido brūnu masu uz ielām. Šogad esmu (nesaprotu kāpēc?) īpaši emocionāla. Kādu vēlu rītu braucu uz darbu pāri Kalnciema (nezinu tas ir īstais konkrēta pārvada nosaukums, bet pārvads sākas pie valsts arhīva un pāriet Vanšu tiltā) pārvadam un manām acīm pavērās tāds skats: rītausma, vanšu tilta virsotni ķer pāris mākoņi, bet pārējās debesis ir tīras un putni lido prom uz siltajām zemēm. To bija neskaitāmi daudz. Pāri pa desmit ķīļiem. Un man palika tik skumji :( Tajā brīdī sapratu, ka siltās dienas ir beigušas :( Bet nu tagad ir uzsnidzis sniedziņš un laiks izskatās gaišāks un dzīvespriecīgāks. Atvainojos par šo nekosmētisko atklātību, bet nu man nepatīk rudens :)
Tad nu pie maniem pa diviem mēnešiem izlietotiem produktiem:
Oriflame Pingoo baby hair & body wash - ar šo (pēc aprikozēm smaržojošo) šampūnu mazgāju savas make-up otiņas :)
Rimmel Colour Mousse 008 Sassy - lieliskas krēmveida acu ēnas, tikai žēl, ka pa gadu sakalta (pilna atsauskme).
Avene Hydrance Optimale Riche (sample size) - dievīgs sejas krēms, šo krēmu esmu nopirkusi pilnā izmērā.
Avene Skin recovery cream (sample size) - arī dievīgs sejas krēms, kuru arī esmu iegādājusies pilnā izmērā.
Ann Loraine Enzymatic Peeling Mask - par šo man ir dalītas domas :) bet kopumā patika, ka iedarbības laiks ir tikai 3 minūtes (pilna atsauksme).
La Roche-Posay Toleriane dermo-cleanser - ļoti maigs sejas mazgāšanas līdzeklis (pilna atsauksme).
L`Occitane Almond shower oil - dušas eļļa, kas atgādina manu mīļo Babe oil soap, bet nez kāpēc smarža man vairāk asociējas ar ķiršiem, nevis mandelēm :)
Maybelline Illegal Length Mascara - laba tuša ikdienai (pilna atsuksme).
Avon Perfect Wear Eyeliner -  šis laineris gan bija drausmīgs :) pirmkārt, tas nav melns, bet drīzāk cietumnieku tetovējumu zils :) otrkārt, tas ir tik šķidrs, ka satek visās ādas krociņās. Murgs.
Avon Super Shock gel eyeliner pencils - šie lainerīši ir labi, bet sakalta :)
Thebodyshop Spiced Pumpkin shower gel - man ļoti patīk Thebodyshop dušas želejas. Patīk liela smaržu dažādiba :)
L`Oreal Elvital Agrinin Resist Hair Mask - par šo nevaru īpaši pateikt neko. Nu bija, nu izlietoju...Nothing special :)
Extra Mild Nail Polish Remover (without acetone) - nagu lakas noņemšanas līdzeklis, ko esmu izlietojusi jau 5 iepakojumu. Lielisks! Patīk, ka sastāvā nav nekādas eļļas. Uzreiz pēc nagu lakas noņemšanas var klāt jaunu laku. Arī konad`am lieliski der :)