Hello gorgeous! Today I will show you my all time favorite mascara bareMinerals Flawless Definition Volumizing Mascara. It is just amazing! It gives my lashes incredible volume and definition (without any clumps). It stays put all day, does not smear or droop. See before/after images below.

Sveikas, daiļās! Šajā lietainajā pastāstīšu par savu visu laiku mīļāko tušu :) Agrāk ļoti aktīvi lietoju Lancome Hypnose (kura, starp citu, man arī ļoti patīk), bet tad internetveikalā, kur mēdzu to pirkt Hypnose vairs nebija pieejama, bet Latvijas veikalos cena bija divreiz lielāka. (Tagad tušas cena vairs nav tik svarīga, bet Flawless Definition man ir must have). Tā nu es sāku lasīt daudz atsauksmes un izdomāju pamēģināt bareMinerals Flawless Definition Volumizing Mascara. Jāsaka, ka vīlusies neesmu :) Šis iepakojums ir, laikam, jau piektais. Ik pa brīdim izmēģinu kaut ko citu, bet vienmēr atgriežos pie Flawless Definition. 
Godīgi sakot, es no tušas negaidu kaut ko pārdabisku. Man vajag lai tuša vienmērīgi klātos, turētos visu dienu (nebirtu, neizsmērētos) un labi mazgātos nost. Pārējo (lai skropstas nebūtu salipušas, lai būtu apjomīgas) sniedz birstīte. Tieši šī iemesla dēļ man nepatīk gumijas/silikona birstītes. Flawless Definition atbilst visām manām prasībām un tai ir īsta birstīte :) 
Bez Flawless Definition:
Ar Flawless Definition:
Kad tuša ir svaigāka, apjoma efekts ir vēl izteiktāks (diemžēl, saņēmos uzrakstīt pa tušu, kad tā jau ir jāmaina). 
Gribu atzīmēt, ka bareMinerals ir kompānija, kas ražo minerālu kosmētiku, līdz  ar tušā nav parabēnu, kā arī tā ir droša lietošanai kopā ar kontaktlēcām. 
Secinot, teikšu, ka Flawless Definition ir izcila tuša, kas padara skropstas apjomīgas, nesalipinot tās. Lieliski turas visas dienas garumā un labi nomazgājas (man nepatīk tumšie riņķi zem acīm no rīta).
Tušu parasti pērku feelunique. Cena ap 12 ls.
Un kāds patīkams moments :) Manu mīļāko tušu (protams, jaunu) atdošu kādai no manām superīgām lasītājām. Šoreiz man negribas ņemties ne ar kādām papildus ekstrām, tāpēc, lai piedalītos, tev vienkārši jābūt manai sekotājai un komentāros jāuzraksta kāda ir tava mīļākā tuša :) Es piešķiršu numuru un, 25.06 paziņošu laimīgo uzvarētāju :) Piedalīties var līdz 25.06

Es atvainojos, bet vakar galīgi nebija laika, tāpēc iegāju random.org tikai tagad. Kopā piedalījās 32 cilvēki.
Uzvarētājs ir Pončiks! Izskatās, ka Tev veicas manos giveaway :) Neesmu pārliecināta, ka atradīšu Tavu e-pastu, lūdzu sazinies ar mani caur camillesmakeup!gmail.com
Paldies visiem izlozes dalībniekim :) Drīz, noteikti, būs vēl giveaway :)