Sveikas, daiļās! Gads jau gandrīz ir beidzies un esmu saņēmusies mīļāko kosmētisko līdzekļu apkopojumam (par ko nosolos katru gadu, bet pārņem pārāk liels slinkums). Jāsaka, ka šogad bija daudz jauni un patīkami atklājumi. Izmēģināju arī dažus līdzekļus, kas atrodas ārpus manas ierastas kosmētikas zonas, piemēram eļļas. Gribu atrunāties, ka topā galvenokārt tikuši nevis jauni (2014. gadā parādījušies) līdzekļi, bet gan tādi, kas ir pārbaudīti un pirkti atkārtoti. Sāksim!
Sejas ādas kopjošā kosmētika:

Labākais dienas krēms: šeit pārsteiguma nebūs, vecais labais Avene Hydrance Optimale Light (ja uzturos ārā, tad ar SPF 20). Momentāni iesūcas ādā, ideāls komforts un mitrināšana kombinētai ādai. Viegla tekstūra un neuzkrītoša patīkama smarža.

Labākais nakts krēms: šajā kategorijā gan bija daudz jauni patīkami atklājumi. Taču izvēlēšos Decleor Aroma Night balzamu. Balzams smaržo pēc skujām un pēc dažām dienām mana āda burtiski staro! Balzams nomierina iekaisumus, cīnās ar pumpām, attīra poras un samazina tās, līdzsvaro ādu. No rīta āda ir maiga un samtaina. 

Labākais organiskais dienas krēms: MOSSA Youth Defence Nutrition. Tam it patīkama viegla tekstūra (priekš barojoša krēma, es pat teiktu, ka tā ir apbrīnojami viegla), patīkama smarža, laba mitrināšana un ādas aizsardzība.  

Labākais līdzeklis kuperozai ādai: viennozīmīgi La Roche-Posay Rosaliac AR Intense serums. Viens no nedaudziem serumiem ādai ar plīsušiem kapilāriem, kas tiešām darbojas. Kapilāri plīst mazāk, bet izveidojušies apsārtumi manāmi mazinās. Protams, ka līdzeklis jālieto regulāri.

Labākais krēms ādai ap acīm: Bio2You organisks smiltsērkšķu krēms ādai ap acīm. Krēma konsistence atgādina biezu gelu, tāpēc domāju, ka produkts varētu derēt visiem ādas tipiem. Produkts ļoti ātri iesūcas ādā un labi to mitrina. Sīkas krunciņas ap acīm, kas ir saistītas ar ādas atūdeņošanu, pazūd. Āda jūtas ļoti komfortabli.

Labākais micelārais ūdens: viennozīmīgi šis tituls tiek Bioderma Sensibio ūdenim, neskatoties uz to, ka izmēģināti ļoti daudz citi ūdeņi. Ļoti maigs un neizsauc nedz apsārtumu, nedz sūrstēšanu, nedz arī citas nepatīkamas izjūtas, taču lieliski attīra ādu un noņem pat ļoti noturīgu kosmētiku. Pieejama arī versija bez smaržvielām (īpaši jutīgai ādai).

Labākā skābju maska: man grūti izvēlēties vienu mīluli, jo bija daudz patīkami atklājumi. Gribas izcelt Gentle Cream Exfoliant no Dermalogica (jo maska lieliski veic savu darbu, izšķīdina atmirušas šūniņas, uzlabo ādas reljefu un attīra poras), Cleanance Mask no Avene (jo efekts ir lielisks un šajā cenu kategorijā nav analogu, vismaz man zināmu), un, protams Regenerist Renewal Night Elixir no Olay (kas gan ir mazliet savādāka formāta līdzeklis, bet darbu veic lieliski).

Labākais neputojošais ādas attīrīšanas līdzeklis: jāsaka, ka šajā kategorijā ir divi forši līdzekļi, kas iekritušu manā sirdī, tie ir Nutriganics Softening Cleansing Gel Oil no TheBodyShop un Ultimelt no Soap & Glory. Taču, TheBodyShop ir viegli nopērkams Latvijā, ko nevarētu teikt par S&G. Softening Cleansing Gel Oil saskaroties ar ādas siltumu pārvēršas eļļā, bet tā nav tāda eļļa, kas ietek acīs un no kuras nevar tikt vaļā. Lieliski noņem kosmētiku (arī tušu) un netīrumus, nesausina ādu, patīkami smaržo.

Labāka attīroša maska: šeit arī gribas izdalīt divus līdzekļus. Viens ir Madara Detox Mask, bet otrs Origins Out of Trouble 10 minute mask. Taču Madaras produkcija ir viegli pieejama Latvijā un arī tiek ražota tepat. Dūņu maska pēc konsistences līdzinās klasiskām mālu maskām.  Āda pēc lietošanas ir tvirtāka, tāda kā atpūtusies. Maska lieliski nomierina sīkus iekaisumus un noņem apsārtumus. Lietojot regulāri, āda mazāk taukojas.

Labākais ādas aizsardzības līdzeklis: viennozīmīgi Madara DD krēms, jo tas aizsargā ādu no sala un vēja, nav jūtams uz ādas. Krēms arī labi mitrina un baro ādu, bet nav smagnējs un seja nespīd, labi strādā kā grima bāze. Var lietot gan sejai, gan ķermenim.

Gribu pateikties manām lieliskajām lasītājām par to, ka esat kopā ar mani un par komentāriem. Kā pateicību sarīkošu trīs konkursus ar lieliskām balvām. Pirmā balva: Elemis Papaya Enzyme Peel skābju maska (15 ml), Lord&Berry Silk Kajal melnais mini acu zīmulis, Clarins krēmveida vaigu sārtums tonī Grenadine, Illamasqua Liquid Metal krēmveida acu ēnas/laineris tonī Electrum (zelta).
No sākuma plānoju konkursu rīkot caur Rafflecopter platformu, bet izskatās, ka viņi izmainīja savu politiku :( Tāpēc būs vecā labā metode, kas vienmēr darbojas. Tātad, raksti atbildes uz zemāk redzamiem jautājumiem komentāros un es piešķiršu numurus :) Maksimāli vari saņemt četrus punktus, bet pirmais nosacījums ir obligāts.
1. seko sugarmakeup caur Google Friend Connect vai Bloglovin, vai pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā (ieraksti savu sekošanas niku vai e-pastu);
2. seko sugarmakeup Facebook lapai: links;
3. dalies ar šo ziņu savā blogā, twitterī, facebook (īsāk sakot, sev ērtākā veidā, - ieraksti linku);
4. uzraksti kāds ir tavs šī gada mīļākais sejas ādas kopšanas produkts.
Uzraksti e-pasta adresi, caur kuru varēšu ar tevi sazināties, laimesta gadījumā.
Vēlu veiksmi! Sākam!

Konkurss noslēgsies 31.decembrī 12:00. Uzvarētāju paziņošu 2. janvārī. Balvas sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās.

Uzvarētājs noskaidrots! Apsveicu Līvu: