Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Brīnumainais Anne Semonin Tissue serums nonāca manās rokās pateicoties manai lieliskai māsai. Godīgi sakot, ja ne viņa, es par šādu zīmolu nemaz nezinātu. Anne Semonin zīmols tika dibināts apmēram 25 gadus atpakaļ. Zīmols balstās uz SPA koncepciju un individuālo aktīvo komponentu un līdzekļu piemeklēšanu konkrēti katram klientam. Anne Semonin klāstā ir daži "bāzes" līdzekļi, kas paredzēti aktīvo komponentu (eļļu un mikroelementu) pievienošanai, kā arī serumi, krēmi, maskas un tt. 
Tussue serums stimulē ādu un apgādā ar minerāliem. Ideāls lietošanai uz T-zonas, jo lieliski matē ādu. Balansē ādami mitruma līmeni un tauku izdalīšanu (to pašu sola arī Kiehl`s Midnight Recovery serums). Lielisks līdzeklis lokālai lietošanai uz krunciņām, mazina pietūkumu un tumšos lokus ap acīm.
Anne Semonin Tissue serumam piemīt viegla ne eļļaina tekstūra un brīnumaina rožu smarža. Tāpēc katra uzklāšanas reize pārvēršas par mazu SPA rituālu. Ja runā tieši par efektu - es parakstos zem katra vārda no līdzekļa reklāmas. Serums sabalansē ādas tauku līdzsvaru. Āda ir ideāli mitrināta un pārlieku netaukojas. Lietojot regulāri (es lietoju tikai uz nakti - krēma vietā) samazinās poras un melno punktu daudzums, pazūd smalkas rieviņas no acu zonas. Āda ir tvirtāka (es gan nesūdzos uz savas ādas tvirtuma pakāpi, bet, šoreiz efekts ir acīmredzams). Ja no rīta acis ir piepampušas, āda izskatās nogurusi un pelēcīga, pēc seruma uzklāšanas, piecu minūšu laikā es izskatos daudz svaigāk. Godīgi sakot, man trūkst vārdu, lai aprakstītu visas seruma labās īpašības. Anne Semonin Tissue serums ir padārgs (110.00€ par 30 ml -auč! ), bet ir savas naudas vērts. Ja pati nepamēģinātu, ne mūžam neticētu, ka var sagaidīt tik dramatiskas izmaiņas sejas ādas stāvoklī. 

Sastāvs: AQUA (WATER)/EAU, ROSA CENTIFOLIA (CABBAGE ROSE) FLOWER WATER, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SODIUM DNA, TRIETHANOLAMINE, GLYCERYL ACRYLATE /ACRYLIC ACID COPOLYMER, METHYLPARABEN, PROPYLENE GLYCOL, MARIS SAL (SEA SALT)/SEL MARIN, DIPOTASSIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, HEXAMIDINE DIISETHIONATE, PROPYLPARABEN, CHLORPHENESIN, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, CITRONELLOL, GERANIOL. 

Iegādāties var Anne Semonin mājaslapā vai BeautyBay.

Hello Gorgeous! Anne Semonin Tissue Serum is Remineralising, stimulating, ultra light, Tissue Serum addresses hydration levels, and tissue strength on delicate areas of the face. An excellent localised treatment to help ease out fine lines for tired, puffy eyes, lips and neck. If I would not try it I would never believe in an amazing effect Tissue Serum can make to my skin. It feels so plumped and rejuvenated. Pores are tightened, puffy eyes and dark circles are gone. Small lines around the eyes disappeared. It has amazing lifting effect, I can not say, that I need some kind of lifting, but after using this product effect is so dramatic! Amazing product and definitely worth its price (110.00€ for 30 ml).