Sveikas, daiļās! Pienācis laiks mēneša favorītiem. Iestājoties siltam laikam, mana āda kļuva izteikti kombinēta (taukaina T-zona un normāli/citreiz nedaudz sausi vaigi). Tāpēc pievērsos līdzekļiem, kas palīdz kontrolēt ādas taukainumu un melnos punktus.

Kopjošā kosmētika:

  • Natio Pure and Gentle Cleansing Cream. Nu jau ir beidzies :( Līdzeklis ļoti patika, jo tas labi noņem kosmētiku un nesausina ādu. Kā arī lavandas smarža pirms naktsmiera mmm...
  • Iwostin Purritin attīrošais toniks. Sākotnēji šis produkts gan man nepatika, jo likās riktīgi lipīgs un nesavienojams ar citiem kopjošiem produktiem. Bet tad sapratu, ka pēc uzklāšanas, nepieciešams pagaidīt kamēr tas pilnībā nožūs. Tad nav nekāda lipīguma. Nedaudz palīdz kontrolēt ādas taukainumu un melnos punktus. Patīk, ka sastāvā nav spirts. Smaržo pēc tējas koka eļļas.
  • MOSSA Age Excellence Rosehip Advanced Age Repair serums. Garš nosaukums. Taču līdzeklis lieliski tiek galā ar sīkām krunciņām (manā gadījumā uz pieres). Burvīga smarža. Patīk, ka līdzeklim ir ļoti viegla konsistence.
  • MOSSA Youth Defence Nutrition Cloudberry Nutritive Antioxidant dienas krēms. Vēl garāks nosaukums. Konsistence nav tik viegla, taču nav arī smaga. Krēms labi iesūcas ādā. Pasakaina smarža un gana laba mitrināšana.
  • Dermalogica Gentle Cream Exfoliant. Jau simts reizes par viņu blogā stāstīju. Tagad īpaši aktīvi pievērsos, lai izlietotu pustukšus iepakojumus. Lielisks skābju pīlings. Palīdz cīnīties ar melniem punktiem un pumpām. Nedaudz izbalina pigmenta plankumus un pumpu rētiņas. Lieliski izlīdzina ādas reljefu.

Dekoratīvā kosmētika:

  • Bourjois vaigu sārtumi #54 Rose Frisson un #48 Cendre de Rose Brune (iepakojumam limitētais vintage izlaidums). Dievinu Bourjois kosmētiku un, it īpaši, vaigu sārtumus. Lieliski dabīgi toņi. Laba noturība.
  • Bourjois CC krēms tonī #31. Lielisks. Tikai iepakojums nedaudz neērts. Tas jāglabā vertikāli, ar deguntiņu uz augšu, savādāk, krēms satek uzgalī un sanāk liela ķēpa. Plašāka atsauksme ar bildēm uz ādas šeit. Starp citu, biju ļoti izbrīnīta, kad #31 toni ieraudzīju Drogās. Parasti paši gaišākie toņi Latvijā nav sastopami. Iespējams, ka tas ir dēļ tā, ka krēmam ir tikai 3 toņi. Bet nu fakts priecē :)
  • Make Up For Ever konsīleru palete. Arī jau simts reizes pieminēta, bet ļoti patīk. Sajaucot ar tonālo krēmu sanāk lieliska sedzamība un noturība visas dienas garumā ir garantēta. Kā arī vairākas krāsas ļauj sasniegt ideālo toni.
  • Urban Decay Deluxe Eyeshadow tonī Ruthless. Ko lai saka. UD kā parasti ir lieliskas ēnas. Skaists ikdienas tonis un apbrīnojama noturība. Deluxe ēnu iepakojumi ir īpaši izcili :)
  • Lily Lolo minerālu acu ēnas tonī Smoky Brown. Arī lielisks ikdienas tonis. Patiks minerālu kosmētikas cienītājām.
  • Benefit Erase Paste konsīleris ādai ap acīm tonī #2 medium. Lieliski nomaskē tumšos lokus. Vajag pavisam nedaudz. Tāpēc šis mini iepakojums man lietojas jau pāris gadus.

Atvērtie iepakojumi:
UD acu ēnās jau pamatīgs caurums :(

Vai ir mēģināts kaut kas no maniem favorītiem un kā patika? Kas jums aprīļa favorītos?