Sveikas, daiļās! Es nezinu kā jūs, bet es neesmu no tām sievitēm, kas var nopirkt vienu smaržu pudelīti vai dušas želeju un lietot, līdz produkts beidzas. Man apnīk! Man vajag izvēli, vajag, lai varu aromātu pieskaņot savam garastāvoklim. Šodien pastāstīšu par mīļākiem dušas produktiem, kas atgriežas plauktos atkal un atkal.
Dušas želejas:



Sephora Creamy Body Wash: Lemon Verbene smaržo pēc verbenas un citrusaugiem. Kopš izmēģināju Anne Semonin verbenas dušas želeju, nevaru atteikties no verbenas savos dušas produktos. Peony tik tiešām smaržo pēc peonijām. Toffee - īriss, kuru izvēlējas vīrs un viņš šo iepakojumu pats arī (gandrīz) piebeidza. Milānā Sephora veikalā pamanīju mazas (10ml?) smaržūdeņu pudelītes un iegrimu vienkāršos, bet tik īstos puķu aromātos. Kamēr es mēģināju izvēlēties, pamanīju, ka plauktā zemāk stāv spilgtas pudelītes ar dušas želejām. Pavadīju veikalā kādu pusstundu, bet nopirku gan smaržūdeņus, gan želejas. Man patīk, ka želejas ir krēmīgas (baltas) un nesausina ādu. Patīk arī, ka smarža uz ķermeņa saglabājas neilgu laiku (man nepatīk, ja āda vakarā intensīvi smaržo, es tad nevaru iemigt). Īsāk sakot, ja esat Sephorā, ķeriet ciet!
Pašmāju Stendera Dušas Zefīrs jau sen iekaroja manu sirdi, tāpēc uz atlaidēm sapirkos labi daudz :) Dušas zefīrs nepārspējami smaržo pēc rozēm. Ļoti neierasta ir arī zefīrveidīga konsistence, kas piešķir produktam izsmalcinātību. Zefīrs varētu būt lieliska dāvana draudzenei vārda dienā.
TheBodyShop Japanese Cherry Blossom dušas želeja ir limitēta versija, bet, tāpat man patīk TBS dušas želejas dēļ savas biezās konsistences un patīkamiem (tiesa, ne vienmēr dabiskiem) aromātiem. 
Caudalie Fleur De Vigne liek man ienirst vīnogu svaiguma vilnī. Šis aromāts ir vienkārši neaprakstāms: vīnogu svaigums, balto rožu izsmalcinātība un rozā piparu pikantums. Tropiskais sapnis. Caudalie dušas želeju sastāvā nav sulfātu, tāpēc tās ne īpaši labi puto, toties pavisam nesausina ādu. Turklāt, želeja uztur dabisko ādas pH līmeni.

Ķermeņa skrubji:
Bio2You Greipfrūtu Medus Skrubis ar Medu un Mandeļu Eļļu* smaržo pēc īstiem, nedaudz rūgtiem greipfrūtiem. Sāls graudiņi ir pietiekami smalki, lai netraumētu ādu, taču arī pietiekami cieti un labā daudzumā, lai ādu labi attīrītu. Pēc šī produkta lietošanas var nelietot ķermeņa krēmu, jo āda ir pārklāta ar aromātiksu eļļu. Aromāts gan piepilda vannas istabu, gan arī ilgstoši saglabājas uz ādas. Produktam ir ECO CERT sertifikāts.
Stendera Piparmētru skrubis man asociējas tieši ar vasaru. Piparmētru ēteriskā eļļa mazina nogurumu, apskaidro domas, rosina uztveres un koncentrēšanas spējas. Skrubējošie cukura graudiņi ir lielāki nekā Bio2You sāls graudiņi. Protams, pēc lietošanas eļļa paliek uz ādas, bet man tas netraucē. Āda smaržo pēc piparmētrām (bet neuzbāzīgi :) 

Kādi ir jūsu mīļākie skrubji un želejas?