Sveikas, daiļās! Arī oktobris jau ir beidzies...Dienas paliek arvien īsākas un vakari tumšāki. Tikko pie durvīm pieklauvēja kaimiņu bērni, nācās atdot savas no Lielbritānijas atbraukušas Wispa končas, eh! (Helovīni, izcili latviešu svētki redz, bet nu bērni paliek bērni). Būšu slaidāka :)
Sākšu es ar Baltic Beauty apmeklējumu. Biju piektdien ap 14:00. Vāks. Citu emociju nav. Vienkārši vāks! Es nekad tur neesmu redzējusi tik daudz cilvēkus! Lai gan man bija sastādīts apmeklējamo stendu saraksts, ne visur varēja tikt. Pie NYX stenda bija riktīgs kaiju bars. Biju vīlusies, ka viņiem nebija e.l.f. konsīleru. Inglot vispār nebija! Dažas bildes:
 Gribēju paskatīties Elier produkciju, bet bija tikai milzīgi profesionālie iepakojumi.
 Mēness aptiekās stendā bija daudz aptieku zīmoli ar atlaidēm, tajā skaitā Filorga:


Matu zālē bija mazāk cilvēku:

Taču, jāsaka, ka kopumā esmu stipri vīlusies. Nepatīk man tā burzma. Arī šoreiz neredzēju neko "īpašu". Ja vēl būtu maksājusi par biļeti, varētu ilgi pukstēt :D

Ķersimies pie jaunumiem un labumiem:
Vienīgais, ko "iznesu" no izstādes - Nanshy otiņas, Pencil brush un Stippling brush. Otiņa - zīmulis izskatās fantastiska ēnu izplūdināšanai pie apakšējām skropstām. Stippling ota izskatās pārāk ļūmīga, lai labi darbotos, bet nu - redzēsim.
Madaras jaunā Smoothing Hydration eļļa. Neesmu vēl mēģinājusi, bet smaržo ļoti patīkami un iepakojums ar kartona kastīti ir ļoti glauns.
MOSSA Vitamin Coctail krēms atūdeņotai ādai. Uz ādas ir patīkams, taču žēl, ka tam nav tik foršas smaržas kā citiem MOSSA krēmiem.
Clinique Clarifying Lotion 2. Ar šo esmu izgāzusies kā veca sēta! Pasūtīju amerikāņu versiju, domāju, ka atšķiras tikai tilpums un pumpīšiepakojums. Taču šim losjonam nav sastāvā salicīlskābe! Tizli!
Roger & Gallet dušas želejas. Salasījos fantastiskas atsauksmes par nepārspējamiem aromātiem...Nezinu. Smaržo kā lētas Fa želejas no Drogām. Iespējams vēl neesmu "izprovējusi".
Inglot AMC Corrective Illuminating under eye concelaer. Kā jau teicu izstādē Inglot nebija, tāpēc aizbraucu uz Riga Plaza un nopirku tur. Atkārtots pirkums, jo zinu, ka šis ir ideāls. Šoreiz noteikti saņemšos atsauksmei.
La Roche-Posay Hydreane Legere. Kārtējais mēģinājums atrast pienācīgu konkurentu Avene Hydrance Optimale Light. Izskatās, ka šoreiz mēģinājums visai veiksmīgs :) Atsauksme noteikti būs.

Visa cerība uz Stockmann skaistuma dienām. Lai gan mans katalogs ar kuponiem šoreiz apmaldījās un līdz manām rokām tā arī nenonāca.
Tādi man šoreiz jaunumi un pukstošas atziņas :D Vai bijāt izstādē? Kā patika?