Sveikas, daiļās! Iepriekšējā mēnesī teicu, ka novembrī gan LF kastīti nesūtīšu, taču sanāca savādāk. Iepriekšpārdošanā gan enko nesūtīju, bet mēneša sākumā pamanīju, ka kastītes saturs parādījās dažos Lielbritānijas blogos dienu pirms oficiālās relīzes. Ievērtēju un sapratu, ka šo gan man vajag! Jo vismaz divi produkti ir atzīti par must have un jau ilgu laiciņu atrodas manā vēlmju sarakstā. Arī šo divu produktu vērtība (pat miniatūrās) pārsniedz kastītes vērtību. Skatāmies iekšā:
  • Hand Chemistry Intense Youth Complex Hand Cream 30 ml. Rakstīts, ka mini versija, bet LF lapā šim krēmam pieejams tikai 30 ml tilpums, kas maksā €10.14. Es lietoju daudz roku krēmus. Iepakojums un noformējums ļoti atgādina Hydraluron no Indeed Labs.
  • NUXE Nuxellence Jeunesse Youth and Radiance Revealing Fluid 15ml. Uz 87% sastāv no dabīgām sastāvdaļām. Mitrina ādu un uzlabo tās tekstūru. Jau sen gribēju izmēģināt kaut ko no Nuxe, bet kaut kā nav sanācis. 50 ml maksā €61.10.
  • Monu Recovery Balm 30ml. Vēl viens sejas krēms. Produkta aprakstā minēts, ka tas nomierina sakairinātu ādu un mazina iekaisumus. Ziemai varētu būt noderīgs produkts. 50 ml maksā €28.57.
  • GLAMGLOW Youth Mud Tingle Exfoliate Treatment 15 g. Šeit, es domāju, ka komentāri ir lieki. Kurš tad negribētu izmēģināt leģendāro produktu? 50 g maksā pāri €50.
  • New Cid Cosmetics Lip and Cheek Tint pilnizmēra produkts. Man patīk šāda formāta lūpu krāsas. Tonis izskatās pēc your lips but better. Es, laikam, vairāk gribētu sarkanu zīmuli, bet sarkani man jau tā ir daudz. Domāšu :) Iespējams, ka samainīšu pret sarkanu. Produkta cena ap €20.
  • Eve Lom Cleanser 30ml. Vēl viens produkts, kuru sen gribēju izmēģināt. Esmu sajūsmā! 100 ml maksā €69.85. 
Kādas ir jūsu emocijas par LF novembra kastītes saturu? Es pavisam noteikti esmu apmierināta ar iztērētiem 19 eur Decembra kastīti jau pasūtīju iepriekšpārdošanā, jo uz Ziemassvētkiem gan jau būs kaut kas īpašs :)