Sveikas, daiļās! Nanshy otiņu klāstā parādījās jaunumi un manās rokās nonāca Stippling un Pencil otiņas*. Man ļoti patīk Nanshy otiņu dizains un perlamutra kāti. Šādas otiņas izrotās jebkuru skaistumlietu koleciju.
Nanshy profesionāla make up ota Stippling Brush ir piemērota tonālā krēma uzklāšanai, sniedzot vieglu līdz vidēju segumu ar Airbrush efektu. Man šķiet, ka otiņas sari ir pārāk gari un pārāk mīksti, lai tā labi darbotos tonālā krēma iztušēšanā. Reāli sari slapstās apkārt un dabūt vienmērīgu tonējošā līdzekļa kārtiņu ir teju neiespējami. Taču minerālam pūderim otiņa der ideāli! Tā viegli izlīdzina produktu un arī otiņas izmērs ir lieliski piemērots, lai ātri pārklātu visu seju. Man bija doma vasarai nopirkt līdzīgu otu no MAC (tieši minerālā pūdera uzklāšanai), bet sapratu, ka esmu pilnībā apmierināta ar Nanshy. Liels pluss, ka otiņa viegli mazgājas un pēc mazgāšanas nezaudē formu.
Nanshy profesionāla acu ota Pencil Brush ir piemērota acu kontūrzīmuļa izpludināšanai, acu ēnu uzklāšanai un iztušēšanai gar apakšējo skropstu līniju un izteiktas kontūras veidošanai acu ārējos kaktiņos. Sariņi ir mīksti un elastīgi, kas samazina jutīgās plakstiņu ādas mehānisku kairinājumu. Šī otiņa ir vienkārši superīga! Tā lieliski izpludina gan zīmuli, gan acu ēnas gar apakšējo skropstu līniju. Sariņi ir ļoti blīvi, mīksti un elastīgi, plakstiņu neskrāpē. Otiņa viegli mazgājas un žūstot nezaudē formu. Ideāla! Iesaku izmēģināt :)
Otas var apskatīt un iegādāties USA cosmetics veikaliņā Nometņu ielā 6 un veikalā Aspāzijas bulvārī 30, kā arī internetveikalā http://www.nyxcosmetics.lv/. Cenas: Stippling ota - 10,95 Eur, Pencil ota - 6,95 Eur.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).