Sveikas, daiļās! Sen blogā nav bijis giveaway. Šoreiz "konkurss" notiek sadarbībā ar Dove zīmolu. Lasi līdz galam un piedalies!
Dove radījis jaunu premium klases matu kopšanas līniju plāniem un smalkiem matiem. Dove – Oxygen & Moisture sērija sastāv no četriem premium klases produktiem. Speciāli smalkiem un plāniem matiem paredzētie produkti piešķirs matiem līdz pat 95% vairāk apjoma. 

“Sievietēm ar plāniem un smalkiem matiem ir nepieciešams pievērst īpašas rūpes matu kopšanai. Turklāt, bieži vien nākas izšķirties starp matu kuplumu un mitrināšanu. Dove jaunā Oxygen & Moisture matu kopšanas līnija nodrošina abas šīs funkcijas,” vēsta matu kopšanas produktu  kategorijas un Dove zīmola vadītāja Baltijas valstīs Marita Soha (Marit Soha), “Jaunā produktu sērija balstās uz pavisam unikālu Oxyfusion tehnoloģiju, kuras pamatā ir ar skābekli bagātas sastāvdaļas, kas iesūcas dziļi matos, neatstājot nekā lieka, un saudzīgi nogludina matu virsmu” stāsta Soha.
Jaunās matu kopšanas līnijas šampūnam ir patīkams aromāts, un tā Oxyfusion tehnoloģija nodrošina ikdienā nepieciešamo matu mitrināšanu. Tā sastāvā ir Oxygen & Moisture balzāms, kas ātri uzsūcas matos, padarot tos mīkstus, bet ne smagnējus. “Daudzas sievietes ar plāniem matiem baidās no matu veidošanas, tādēļ bieži atstāj tos neieveidotus. Lietojot Dove jaunās sērijas produktus, šādam uztraukumam nav pamata, jo balzāms piepilda matus, pasargājot tos no karstuma izraisītajiem bojājumiem," skaidro M.Soha.
“Viens no sērijas galvenajiem produktiem ir Oxygen & Moisture mitrinošā matu maska (putas), kas tekstūras ziņā līdzinās suflē,” stāsta Soha. Matu masku ieteicams lietot vismaz vienu reizi nedēļā kā matu balzāma aizvietotāju. Maska ne tikai palielina matu kuplumu, bet arī nodrošina intensīvu mitrināšanu.
Dove Oxygen & Moisture sprejs paceļ matus pie saknēm un nodrošina papildu kuplumu. Spreju lieto matus vispirms sadalot pa šķipsnām un izsmidzinot to tieši uz saknēm. Jaunais Dove matu sprejs ir īpaši parocīgs, jo to var lietot gan uz tikko mazgātiem, gan sausiem matiem. Tikai uzpūt spreju un sabužini matus! Līdz ar to, tas ir ideāls rīks matu kupluma atjaunošanai dienas laikā. 

Ja vēlies tikt Dove pie jaunās sērijas Oxygen & Moisture produktiem, tev ir jābūt mana bloga sekotājam bloglovin vai caur google friend connect (spied Pievienoties šai vietnei) un komentārā jāieraksta savi mīļākie produkti no Dove. Piemēram "sekoju caur bloglovin kā AnnaKanna", mans mīļākais Dove produkts ir Svaigais Gurķis dušas želeja" :)
Konkurss ir atvērts no 15.11.14 pl 9:00 līdz 22.11.14 pl 9:00. Katram komentētājam piešķiršu numuru un pēc nedēļas izlozēšu laimīgo. Balvu var saņemt Rīgā (par to vienosimies), vai arī varu nosūtīt caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām.

Lai veicas!

Konkurss ir noslēdzies. Paldies visiem, kas piedalījās (drīz būs vēl viens konkurss, tā kā nebēdājaties). Apsveicu Anitu!
Anita, lūdzu uzraksti man uz camillesmakeup@gmail.com, lai varam vinoties kā saņemsi savu balvu :)