Sveikas, daiļās! Kosmētiskie produkti man ir ļoti daudz. Pārāk daudz. Gadās arī, ka uz "testēšanu" nonāk produkti, kas man kaut kādu iemeslu nav piemēroti (neatbilst ādas tipam, matu tipam, īsti nav "mani" toņi, vai arī vienkārši analoģisku produktu man jau tā ir daudz), tāpēc daļa labumu nonāk citām ģimenes daiļā dzimuma pārstāvēm, protams, ar norādi, ka pretī gribu saņemt atsauksmi. Tāpēc izdomāju blogā jaunu rubriku "Mamma testē", kur apkopošu atsauksmes un pieredzi par produktiem, kas domāti dāmām, teiksim tā, 50+ (protams, ka ne vienmēr tieši produkti ir vētīti konkrētai vecuma kategorijai). Šodien par trīs produktiem: Dzintara nakts krēms Opera, Color Wow matu krāsas atjaunošanas pūderis un Madaras Superseed Soothing Hydration eļļa.
Dzintara sērija Opera ir radīta, lai saglabātu ādas skaistumu un jaunību. Kosmētikas sastāvā ir inovatīvi biometriski peptīdi, kas efektīvi izlīdzina grumbiņas, nodrošina intensīvu ādas struktūras atjaunošanu, padziļinātu ādas barošanu un mitrināšanu.
Ādu atjaunojošam barojošam nakts krēmam ir bieza gelveida, bet ne trekna tekstūra un viegla saldena smarža, kas mammai sākumā nepatika, bet pēc apmēram nedēļas vairs netraucēja. Krēms ātri iesūcas ādā, neatstājot taukainu plēvīti.
Pozitīvo efektu mamma pamanīja jau pirmajā rītā. Āda uzreiz kļuva gaišāka (tāda sajūta, ka krēmam ir neliels balinošs efekts) un ādas tonis vienmērīgāks. Lietojot krēmu ilgāk ir manās arī liftinga efekts, āda ir elastīgāka. Mammai āda ir diezgan jutīga un alerģiska, tāpēc nevaru neminēt faktu, ka krēms neizraisīja ne tūsku, ne alerģiskas reakcijas.
Dzintars Opera atjaunojošu nakts krēmu iespējams iegādāties Dzintara firmas veikalos un Stockmann t.c. Cena 48.99 € par 45 ml. 

Color WOW Root Cover Up ir unikālais minerālu pūderis nemanāmi apslēpj nepievilcīgās, ataugušās matu saknes. Visi seši daudzdimensiju toņi pilnībā nomaskē sirmos matus. Ar birstīti uzklājamais pūderis acumirklī pielīp pie matiem, nekļūstot lipīgs vai taukains. Sniedz telpisku mirdzumu, kas izskatās dabiski. Ūdens noturīgs; saglabājas līdz nākamajai matu mazgāšanas reizei ar šampūnu.
Iepakojums produktam ir ļoti skaists un glauns, ērti, ka ir arī spogulītis. Protams, ieraugot produktu, mamma uzreiz bija sajūsmā un teica, ka šis ir kaut kas tāds, par ko viņa sen sapņoja, jo mati ir krāsoti tumšā krāsā, bet pie saknēm ataug sirmi. 
Otiņai ir dažādi sariņi un ar mazo galu pūderis uzklājas viegli un pietiekošā slānī, lai tiešām nosegtu sirmos matus. Uzreiz uzklāju viņai produktu, rezultāts redzams bildēs (kreisā pirms, labā pēc) :
Efekts viņai ļoti patika, taču pašam šo produktu ir lietot gandrīz vai neiespējami, jo jātur mati, jāņem pūderis, jāskatās spogulī. Arī uzacis produkts krāso jocīgi, izskatās, ka vairāk tiek uz ādas. Īsāk sakot efekts ir labs, bet vienam pašam to sasniegt ir baigi gūti.
Color WOW Root Cover Up pūderi ir iespējams iegādāties t.c. Stockmann. Cena 39.90 € par 2.1 g. 

Madara Superseed Soothing Hydration eļļa ir īpaši ieteicama sausas, savilktas, dehidrētas, trauslas ādas kopšanai. Ādai ar smalkām krunciņām, ar tendenci lobīties, sausiem plankumiem. Upenes un dzērvenes sēklu eļļas, kas satur vērtīgās Omega 3-6 taukskābes, samazina ādas kairinājumu. Smiltsērkšķu ogu sēklas ir bagātas ar antioksidantiem un karotenoīdiem, kas nodrošina dziļu ādas barošanu un atjaunošanu. Brokoļa, avokado, auzu, mežrozīšu un naktssveces eļļas ir superkomanda, kas efektīvi novērš ādas sausumu. Šis sauso eļļu kokteilis no izmeklētām arktisko ogu sēklām, augļiem un zaļajiem dārzeņiem uzsūcas ādā acumirklī.
Madara eļļai ir patīkama sausām eļļām raksturīga plāna konsistence un nedaudz saldens aromāts, kas asociējas ar svaigiem augiem. Eļļu mamma lieto, kad gribas intensīvāku mitrināšanu (apmēram reizi divās dienās) no rītiem, sajaucot to ar Kiehl's C vitamīna koncentrātu. Ir ļoti patīkami, ka eļļa ātri iesūcas āda, neatstāj spīdīgu taukainu un plēvīti. Āda ir labi mitrināta un pabarota. Nekādas alerģijas un pietūkums nav manīts. Eļļu var jaukt klāt arī ķermeņa kopšanas līdzekļiem.
Iegādāties var Madaras veikalos un t.c. Stockmann. Cena 46 € par 30 ml