Sveikas, daiļās! Bez gara ievada pastāstīšu par manu mīļāko ādas "slikto dienu" tonālo krēmu. Giorgio Armani piedāvā jaunu tonējošo līdzekļu paaudzi, kas ir ļoti viegli pēc tekstūras, bet īpaši pigmentēti. Armani sola nemanāmu klājumu, apvienojot to apbrīnojamu komfortu
Sākšu ar to, ka paslavēšu Armani tonālo krēmu plašo toņu izvēli. Es arī varu atrast sev piemērotu toni, kas nevar neiepriecināt. Man ir tonis #2, kas ir ļoti gaišs un ar dzeltenīgu apakštoni:
Taču, pateicoties dzeltenumam, tas lieliski nomaskē apsārtumus, plīsušus kapilārus un citus sārtus nesmukumus. Tekstūra ir ļoti ūdeņaina un priekš tādas tekstūras, pigmentācija ir vienkārši neticama! Ja ir vēlme, līdzekli var klāt vairākās kārtās un tas vienalga izskatīsies dabiski, nesakrāsies krociņās (der arī tumšo loku nomaskēšanai) vai porās. Lasting Silk it satīna finišs un tas ir praktiski nemanāms uz ādas un nerada maskas vai smaguma efektu (skat. bildi apakšā, kuru speciāli taisīju sliktas ādas dienā).
Vai efekts nav kolosāls?
Matētais finišs bez pūdera saglabājas stundas 4, pēc tam piere un deguns sāk spīdēt, bet vienalga spīdums nav izteikts un netraucē. Ja ir nepieciešamība, dienas vidū pieri un degunu noslauku ar taukus absorbējošām salvetēm. Protams, ka SPF 20 ir lielisks vasarai un lielisks ir arī fakts, ka neskatoties uz SPF klātbūtni, bildēs Lasting Silk izskatās superīgi.
Pie mīnusiem varu minēt tikai krēma īpatnējo smaržu, (kas man atgādina meteorītus no Guerlain) un tā man nepatīk. Labi vismaz, ka uz ādas aromāts nav jūtams. Kā arī jāņem vērā, ka Lasting Silk lieliski izskatās uz normālas, kombinētas un taukainas ādas. Sausos pleķīšus tas ļoti akcentē. 
Atsauksme par Armani Lasting Silk no Baibas. 

Armani Lasting Silk krēmu Latvijā var iegādāties tikai u.v. Stockmann. Cena ap 54 € par 30 ml (auč!), bet pateicoties šķidrai tekstūrai tonālais krēms lietojas ļoti ekonomiski.