Sveikas, daiļās! Pēdējā laikā visbiežāk formēju uzacis ar micro zīmuļiem. Tie ir super ērti, taču tiem ir tendence diezgan ātri beigties. Tieši tāpēc es izrevidēju Drogas, lai atrastu labus budžetam draudzīgus uzacu produktus. 
jjj 
Vislētākais - Rival de Loop Super Slim uzacu zīmulis. Vidēji mīksts zīmulis, kas labi zīmē atsevišķus matiņus. Nav nedz graudains, nedz pārlieku vaskains. Pieejami 4 toņi - man vislabāk derēja 04 Coffee. Par savu cenu ir vienkārši lielisks!
Cena 2,29 €

Bildē no kreisās uz labo pusi: RDL, Catrice, Max Factor.
kk 
Mans personīgais visu micro zīmuļu favorīts - Catrice Slim Matic Ultra Precise uzacu zīmulis. Ideāls gan konsistences, gan toņu izvēles ziņā. Labi zīmē, neizplūst (ja nav pārāk karsti). Kopš Drogās parādījās 040 tonis (Cool Brown) es izlietoju jau kādus 3 vai 4 pēc kārtas. Pieejami 4 toņi.
Cena 3,19 €
Visnoturīgākais - Max Factor Brow Shaper uzacu zīmulis. Max Factor zīmulis ir nedaudz vaskaina konsistence (taču tas tāpat labi zīmē un neskrāpē ādu), tieši tāpēc tam ir vislabākā noturība arī ja apkārt valda vasaras svelme (vai karsti ziemas sezonas radiatori). Pie reizes ne tikai nokrāso, bet arī nedaudz piefiksē matiņus. Pieejami 3 toņi. Man ir 30 Deep Brown, kam nedaudz sit cauri violetais apakštonis - ar patumšu, bet siltu matu krāsu nederēs. Dēļ cietākas serdes, šis zīmulis kalpo nedaudz ilgāk, nekā pārējie.
Cena 11,19 €
Visātrākais - Maybelline Brow Satin uzacu zīmulis. Brow Satin vienā pusē ir automātisks zīmulis, kas ir nedaudz biezāks, nekā ierastie micro zīmuļi, bet otrā pusē - sūklītis ar krāsainu pūderi. Sanāk super ātri: ar zīmuli piešķir formu, bet ar sūkli piekrāso vietiņas, kur cauri redzama āda. Pieejami veseli 6 toņi. Man ir Black Brown.
Cena 9,79 €


 
Visdabiskākais efekts - Artdeco uzacu flomasters.  Pateicoties flomastera tipa aplikatoram ar to ir pavisam vienkārši uzzīmēt  atsevišķus matiņus. Noturība arī apskaužama. Taču jāsaka, ka ir vietiņas, kur flomasteris zīmēs sliktāk (droši vien tur, kur sanāca biezāka sejas krēma kārta). Kā arī izžūstot flomasteris vairākas reizes maina toni, kas sarežģī toņa izvēli veikalā. Pieejami 2 toņi. Man ir tonis 6 Medium.
Cena 10,99 €

Ideāls uzacu fiksācijai - Lumene Nordic Chic Eyebrow Shaping Wax. Viena no pēdējā laika grima tendencēm ir uzacu matu nofiksēšana virzienā uz augšu. Lielākā daļa uzacu želeju netiek galā ar šādu uzdevumu, bet, pat ja tiek, efekts nav noturīgs. Kulta produkts šādas uzacu frizūras piešķiršanai ir Surrat Brow Pomade (~35 €). Kā analogu izmanto arī uzacu noformēšanu ar ziepju gabaliņu (iegooglē Brow Soap). Ja nevēlies tērēt lielu summu uzacu želejai, vai ņemties ar ziepēm (manas uzacis ziepes nenotur), iesaku izmēģināt Lumene Eyebrow Shaping Wax. Vasks ne tikai lieliski nofiksē uzacu matiņus jebkurā stāvoklī, bet arī piekrāso tos. Gribu izcelt arī ļoti ērtu iepakojumu, kas ņem nepieciešamo produkta daudzumu (nav nekas nekur jānoslauka) un parocīgu birstīti. Īsāk sakot - ideāls no sākuma līdz galam! Pieejami 2 toņi. Man ir tonis 2 Grey Brown. 
Cena 6,99 €
 

Visi produkti uz ādas. No augšas uz leju:  Rival de Loop Super Slim (04 Coffee)
Catrice Slim Matic Ultra Precise (040 Cool Brown)
Max Factor Brow Shaper (30 Deep Brown)
Maybelline Brow Satin (Black Brown) - zīmuļa daļa
Maybelline Brow Satin (Black Brown) - pūdera daļa
Artdeco uzacu flomasters (6 Medium)
Lumene Nordic Chic Eyebrow Shaping Wax (2 Grey Brown)