Sveikas, daiļās! Domāju, ka tumšie loki ap acīm uztrauc gandrīz katru sievieti, kas vēlās vienmēr izskatīties labi un svaigi. Tumšo loku un maisiņu cēloņi mēdz būt dažādi, par šo tēmu lieliski video ir Lisai Eldridge šeit (par maisiņiem ap acīm) un šeit (par tumšiem lokiem). Maisiņi vai tūska manai sejai nav baigi raksturīgi, toties tumšie (precīzāk - sārtie) loki ir permanenti, tāpat kā zilas vēnas, jo man ir ļoti gaiša un plāna āda. Te būs mana acs, kas bildēta labā dienā, kad tumšie loki nav ļoti izteikti, bet vēnas tik un tā labi var redzēt.
Lieta ir tāda, ka man vairs nav 15, bet precīzi divreiz vairāk gadi, tāpēc es meklēju konsīleri, kas ne tikai maskētu problēmas, bet arī nesakrātos sīkās rieviņās. Šodien par pieciem dažādiem konsīleriem dažādās cenu kategorijās.
Benefit Erase Paste tiešām piemīt biezas pastas konsistence un izteikts oranžīgs/laša krāsas tonis (man ir tonis Medium). Ir viens knifiņš - šis konsīleris obligāti jāklāj ar pirkstiem, savādāk tas saies rieviņās un nevienmērīgi klāsies. Taču, ja klāj ar pirkstiem, ar viegliem plikšķiem, tad konsīleris nosedz pat vistumšākos un visszilākos lokus ap acīm. Uzreiz pēc uzklāšanas tas obligāti jāpūderē, lai tas nekur neaizplūstu. Ar plānu pūdera kārtu pa virsu Erase Paste turas ka pielīmēts visu dienu un nekur nepazūd, neizsmērējas un nekrājas rieviņās.
Rezultāts:
Benefit Erase Paste (Medium)
Diemžēl Benefit kosmētiku Latvijā iegādāties nevar. Ik pa brīdim Benefit var pasūtīt no LookFantastic. Cena ap 30 € par 4.4g (bet ar šādu iepakojumu pietiks vairākiem gadiem).

Budžetam draudzīgs Re-Touche Light Reflecting Concealer no Catrice man ir divos toņos 05 un 10. Interesanti, ka konsistence toņiem ir ļoti atšķirīga, lai gan abi pie manis nonāca vienlaicīgi. 10 Ivory ir biezāks un prasa lielāku piepūli, lai to iztušētu, taču, pateicoties persiku tonim, tad labāk maskē tumšos lokus. Uz acīm abi toņi uzvedas apmēram vienādi - nevainojami izskatās stundas 3-4, pēc tam sāk nedaudz krāties rieviņās un pazust. Var nedaudz pielabot ar pirkstiem, bet smagā artilērija Catrice noteikti nebūs.
Rezultāts:
Catrice Re-Touche Light Reflecting Concealer (10 Ivory)
Iegādāties var Drogās. Cena līdz 4 € (precīzi neatceros) par 1.5ml.

Maybelline Instant Anti Age The Eraser Eye Percect Cover & Concealer ārzemju blogeru un vlogeru izslavēts konsīleris ir patiešām foršs! Tas ir ļoti vieglas konsistences gelveida konsīleris ar ļoti labu pigmentāciju (man ir tonis Light). Jā, nopietnus zilumus pilnībā nenosegs, bet par 80% gan izlabos. Konsīleris viegli klājas gan pateicoties konsistencei, gan pateicoties ērtam sūklīšveidīgam aplikatoram. Uz vakara pusi pavisam nedaudz saiet rieviņās, bet tas ir gandrīz nemanāmi un to var viegli pielabot ar pirkstiem, neizbojājot makijāžu. Gribu paslavēt arī ērtu iepakojumu. Pirmkārt - foršs ir pats sūklītis-aplikators. Otrkārt - viegli dabūt jaunu konsīlera porciju, pagriežot iepakojumu. Treškārt - iepakojums ir caurspīdīgs un var redzēt cik daudz produkts ir atlicis iekšā. Ceturtkārt -  ražotājs sola anti age īpašības. Pieckārt - cena arī patīkama.
Rezultāts:
Maybelline The Eraser Eye Perfect Concealer (Light)
Iegādāties var FeelUnique, Latvijā vismaz pagaidām neesmu redzējusi. Cena 11.50 € par 6.8 ml (šobrīd ir atlaides).     

Inglot AMC Under Eye Corrective Illuminator ir ļoti vieglas konsistences konsīleris ar labu pigmentāciju (man dzeltenīgs tonis 54). Ļoti viegli iztušējas. Maskē tumšos lokus vairāk pateicoties gaismu atstarojošām īpašībām (nekāda šimmera vai gliteru konsīlerī nav), kas atbilst produkta nosaukumam. Ērts iepakojums ar klikšķa pogu, ko var uzspiest ar vienu roku. Bieži izmantoju arī apsārtumu maskēšanai uz sejas dienās, kad nelietoju tonālo krēmu. Visu dienu uz manas kombinētas/taukainas ādas neiztur, bet stundas 6 noteikti pilda savu pienākumu. Uz vakara pusi var pavisam minimāli sakrāties rieviņās, bet ar pirkstiem to var viegli izlabot.
Rezultāts:
Inglot AMC Under Eye Corrective Illuminator (54)
Iegādāties var Inglot veikalos (t.c. Domina un Riga Plaza). Cena ap 18 € par 2.5 ml.

NARS Radiant Creamy Concealer ir vēl viens ārzemju blogeru favorīts. Vienkārši ūber pigmentēts (man tonis Vanilla). Nomaskēs pašu velnu. Vajag pavisam-pavisam nelielu daudzumu, lai pilnībā nosegtu zilumus vai apsārtumus. Iepakojums ar sūklīti galā ir kā lūpu spīdumam. NARS konsīlerim nevajag pūderi, jo tas pats nosēžas un izžūst un nekur nepazudīs līdz to nomazgā. Taču problēma ir tāda, ka tas mēdz izskatīties pārāk sauss un tāpēc vizuāli padara acis vecākas. Tāpēc biežāk izmantoju apsārtumiem vai pumpām. Bet konsīleris kā tāds ir lielisks un noteikti iesaku pamēģināt.
Rezultāts:
NARS Creamy Radiant Concealer (Vanilla)
Iegādāties var LookFantastic, HQHair, NARS. Cena ap 32 € par 6 ml.

Šādi ir mani pēdējā laika konsīleru favorītu. Kādi konsīleri patīk jums?