Sveikas, daiļās! Šodien dalos ar atsauksmi par leģendārajiem Vichy Dermablend tonāliem krēmiem ādai ar izteiktām nepilnībām. Ņemot vērā, ka mana ādai nav nepieciešami tik spēcīgi līdzekļi, Dermablend produktus testēja jaukā K., kura arī rakstīja atsauksmi. 
  
K: Mans ādas tips: taukaina, rētaina āda, cīnos ar aknes atstātajām sekām.
Vichy Dermablend [3D Correction] tonālais krēms. (Tonis 25 – nude)
IZLĪDZINA: nogludināta ādas tekstūra un tonis, sašaurinātas poras, apsārtums mazinās; formula ar Alliagel ™ pilnībā izlīdzina ādas nepilnības ar vienu klāšanas reizi
KOPJ: Pateicoties aktīvajām sastāvdaļām – salicilskābei un eperulīnam – krēms atvieglo kairinājuma radītās nepatīkamās sajūtas un samazina ādas nepilnības dienu no dienas
KLĀJ: maksimāls pārklājums bez maskas efekta, āda izskatās dabiska


Mans viedoklis:
Tonālais krēms pēc konsistences ir ļoti biezs, varētu teikt, ka pat pastveidīgs. Tas ir ļoti, ļoti sedzošs, biju pārsteigta par to, ka tika maskēts pilnīgi viss. Tonis ir diezgan gaišs, bet ar vēsu, mazliet rozīgu apakštoni. Finišs – pilnībā matēts.
Bildē augšā Vichy Dermablend [3D Correction] (tonis 25), apakšā Vichy Dermablend fluīds (tonis 45).

Sākumā izmēģināju ražotāja ieteikto klāšanas metodi – ar pirkstiem. Tas viegli pludinājās, tomēr man šķita, ka šādi tas ir pārāk biezs, uz sejas atstāja nepatīkamu sajūtu, ātri sagāja visās iespējamajās rieviņās.  Ar sūkli jau bija citādāk – klājums vienmērīgāks un arī mazliet “plānāks”, tomēr krēms nekļuva “caurspīdīgāks”. Ieguvu pilnīgi vienmērīgu sejas toni, visas rētas tika pilnībā noslēptas.
Tomēr (par spīti ražotāja solītajam), tonālais krēms veido maskas efektu. Dienas laikā tas kļūst arvien smagāks, saiet rieviņās, krunciņās arī tad, ja tas ir nofiksēts ar pūderi. Uz manas ādas tonālais krēms neoksidējās, tonis nekļuva tumšāks. Pārējā kosmētika klājās ļoti gludi un patīkami, varēju viegli izpludināt gan konturēšanas pūderi, gan vaigu sārtumu.
Tā kā šis tonālais krēms man ir daudz par smagu ikdienas lietošanai (es vairāk izvēlos dabīgāku izskatu un samierinos ar to, ka rētas pavīd cauri), nemanīju uzlabojumus ādas stāvoklī. Bet man arī šķiet, ka tam nav domāts tonālais krēms.
Bildē efekts uz ādas pirms/pēc Vichy Dermablend [3D Correction] lietošanas.

Mans verdikts: ļoti labs, tomēr ne ikdienas tonālais krēms. Bildēs, video izskatās patiešām lieliski (ādas tonis ir vienmērīgs, paslēpts viss, kas paslēpjams), tomēr, redzot sevi spogulī – par biezu, par smagu. Uz manas super taukainās ādas noturība bija ļoti laba, bez spīdēšanas izturēju gandrīz visu dienu. Pieļauju, ka brīnišķīgs arī kā vakara tonālais krēms.

Vichy Dermablend fluīds (Tonis 45 – gold)
DERMABLEND koriģējošajā tonālajā fluīdā apvienojas augsta pigmenta koncentrācija ar īpaši plastisku tekstūru, kas viegli klājas un piešķir sejai dabisku izskatu un komforta sajūtu visas dienas garumā. 

Mans viedoklis:
Šis ir kļuvis par manu mīļāko tonālo krēmu! Kad biju iedegusi, lietoju šo ikdienā (tonis 45 man tagad ir daaaudz par tumšu), tas ir viegls un tajā pašā laikā ļoti sedzošs, maskē 90% nepilnību (mazliet mazāk sedzošs par 3D tonālo krēmu), lieliski noturas uz ādas visu dienu, “nestaigā”, sniedz skaistu, matētu efektu. Arī šo labprātāk klāju ar kosmētikas sūkli. Patiešām lielisks tonālais krēms, kas lieliski izskatās gan bildēs, gan spogulī. Nofiksējot ar pūderi, rieviņās saiet teju minimāli, arī pārējā kosmētika uz šī bāzes pludinās burvīgi. Pavisam noteikti mans favorīts, lielisks tonālais krēms. 
Mans verdikts: desmit no desmit! Katra centa vērts, gaidu atnākam arī savu “ziemas” toni.
Bildē efekts uz ādas pirms/pēc Vichy Dermablend fluīda lietošanas.

Vichy Dermablend līdzekļus var iegādāties Latvijas aptiekās un ārzemju interneta veikalos.
Cenas Latvijas aptiekās Dermablend [3D Correction] 28 €, bet fluīdam 25 € par 30 ml produkta.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi). 
P.P.S Liels paldies burvīgajai K. par atsauksmēm.