EN: Hello, gorgeous! Yesterday I went crazy and swatched 10 purple/berry lipsticks on my lips! Yes, my lips are now in berry shade without using any product. So today I wanted to show something more airy and subtle. Also, pastel colours are in trend this fall. I think pastel (I call these colours "Marshmallow" shades) coat will look exceptionally good paired with a pastel makeup look during cold snowy winter. As always, all products are listed below.
LV: Sveikas, daiļās! Vakar es izmēģināju (un sabildēju) uz savām lūpām 10 violetas/ogu toņu lūpu krāsas. Un, jā, tagad manas lūpas ir spilgtā ogu tonī (noteikti vēl uz pāris dienām). Tāpēc šodien es gribēju parādīt šādu gaisīgu tēlu. Kā arī daudzu dizaineru kolekcijās 2017.gada rudens/ziemas sezonai redzami pasteļtoņi. Manuprāt, pasteļtoņa mētelis (paldies Alisei Č! Es šādus toņus tagad saucu par zefīriem), jeb zefīrs, lieliski izskatīsies kombinācijā ar šādu pasteļtoņu grimu. It īpaši sniegotā ziemā. Kā parasti, pilns produktu saraksts ir zemāk (un arī 20% atlaižu kods LookFantastic veikalam).
Kā jums patīk ideja par pasteļtoņiem ziemā? Nešķiet ārpus komforta zonas? Kā arī vai varētu ar šādu grimu iziet ārā/aiziet uz darbu? Man jau šķiet, ka ir tīri labs variants arī ofisam, ja, protams, nav strikts dresscode.



Seja/Face:

Chanel Poudre Universalle Compacte (20 Clair)
Chanel Blush Duo Tweed Effect (30 Tweed Rose)
Acis/Eyes
Urban Decay NAKED (Naked, Buck, Half Baked)
Teal shade: NYX cosmetics Prismatic eyeshadow (Mermaid) (iespējams, ka šis tonis nedaudz mainīts, jo veikalu bildēs izskatās zaļāks. Mana ēna noteikti ir ar zilu apakštoni)
Purple shade: Fyrinnae (Seattle Fog)

Eyebrows/Uzacis 
L'oreal Brow Artist Expert (107 Cool Brunette)
Lips/Lūpas
Clinique Pop Lip Color + Primer (02 Bare Pop) ar kodu SUNSET saņem 20% atlaidi gandrīz visam veikala klāstam.