Sveikas, daiļās! Jauns TOPs un jauns konkurss ir klāt. Atvainojos par ne pārāk veiksmīgu kolāžu :) Tāpat kā iepriekšējā reizē, raksta beigās ir konkurss manām foršajām lasītājām.


Labākais dienas krēms kombinētai/taukainākai ādai: Vichy Slow Age Daily Care SPF25, jo tam ir viegla tekstūra (drīzāk fluīdam raksturīga), kas ātri iesūcas ādā. Labi mitrina. Nerada smaguma sajūtu uz ādas. Neveicina ādas spīdēšanu. Burvīgs aromāts.

Labākais dienas krēms visiem ādas tipiem: Bioderma Hydrabio Perfecteur Smoothing Moisturising Care Radiance Booster (SPF30 PA+++). Krēmam ir viegla tekstūra, kas nerada smaguma sajūtu uz ādas. Gaismu atstarojošas daļiņas vizuāli uzlabo un izlīdzina ādas toni un var iztikt bez tonālā krēma pa virsu. Tas rada samtainas ādas efektu ar iekšējo starojumu. 

Labākais acu krēms: Lancome Genifique Light Pearl Eye Illuminator. Jāsaka, ka šogad izmēģināju diezgan daudz acu krēmus, taču, no lielākās daļas nekādu baigu efektu neredzēju. Vienīgais izņēmums bija Lancome Light Pearl Eye Illuminator, lai gan sākotnēji tekstūra šķita pārāk šķidra, lai līdzeklis būtu iedarbīgs. Bet, Lancome pierādīja pretējo. Līdzeklim ir viegla gelveida konsistence un tas ātri iesūcas ādā. Metāla aplikators ir vienmēr vēss un palīdz gan iemasēt līdzekli, gan cīnīties ar pietūkumu. Āda ap acīm izskatās IEVĒROJAMI labāk un jauneklīgāk. Tā noteikti ir labāk mitrināta un tvirtāka. Arī krunciņas mazinājušas. Ja ir novērojams ādas nogurums, iesaku izmēģināt.

Labākais neputojošais ādas attīrīšanas līdzeklis: REN Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm. Balzamam ir patīkama samtaini bieza konsistence un burvīgs rožu aromāts. Tas lieliski tiek gala ar jebkuru kosmētiku un efektīvi attīra ādu, to nesausinot.
Labākais losjons: Clinique Clarifying Lotion 2. Noteikti patiks problemātiskai ādai ar pūtītēm, apsārtumiem, ādas sabiezējumiem un melniem punktiem. Losjons, kas satur skābes, maigi noloba atmirušas šūniņas, kas bloķē tauku dziedzerus. Rezultātā āda ir tīrāka un melnie punkti ir daudz mazāk.

Labākais serums:  Lancome Genifique Youth Activating koncentrāts. Koncentrāts ir aprīkots ar automātisko pipeti, proti, skrūvējot korķīti vaļā, pipete uzņem jaunu seruma devu. Koncentrātam ir viegla gelveida tekstūra, kas acumirklī iesūcas ādā un neatstāj lipīguma sajūtu. Apmēram pēc mēneša pamanīju, ka mazāk prasās lietot tonālo krēmu (jūs jau zināt, ka man ir gan pigmenta plankumi, gan plīsuši kapilāri) un arī sīkas krunciņas (vārnu kājiņas) arī kļuva mazāk izteiktas. Genefique labi derēs normālai un kombinētai (nedaudz sausai vai taukainai ādai, neslīkstot galējībās) ādai.

Labākā skābju maska: Douglas Perfect Focus Radiance Mask. Maskai ir krēmveida konsistence. Tā viennozīmīgi ir vismaigākā no mēģinātām skābju maskām, tāpēc, iespējams, ka efektu neredzēsi uzreiz. Toties šī maska varētu būt piemērota arī jutīgai ādai. Maska noņem atmirušas šūniņas un izlīdzina ādas reljefu. Āda kļūst maigāka un gaišāka. 

Labākā attīroša maska: The Body Shop Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask.  Maskai ir patīkama un viegla, tāda kā uzputota konsistence, jo pirms māliem sastāvā ir ūdens, glicerīns un lufa. Aromātu man grūti aprakstīt, bet, katrā ziņā tas ir neitrāls un nav uzbāzīgs. Pāris minūtes pēc uzklāšanas es sajutu atvēsinošu efektu, paskatoties sastāvu, pamanīju, ka klāt ir arī mentols. Sastāvā ir arī salicilskābe, sezama sēkliņu eļļa un šī sviests. Man patīk maskas radīta relaksējoša sajūta un patīk, ka maska desmit minūšu laikā nesakalst. Noņemot masku āda nejūtas atūdeņota, bet tieši otrādi - labi mitrināta. Pēc lietošanas āda ir gludāka, bet, pats galvenais, ka vēl kādu laiku man ir sajūta, ka es pabiju SPA

Solītais konkurss:
Balva Lancome Your Youthful Ritual labumu dāvanu komplekts. Iekšā Genifique Serums (30ml), krēms (15 ml), Light Pearl acu serums (5 ml) un acu krēms (5 ml).
Lai piedalītos konkursā, ieraksti Rafflecopter formā tavu e-pastu un telefona numuru, lai varu sazināties (datus, protams, nepublicēšu). Papildus punkti tiek piešķirti (pēc Rafflecopter formas datiem) par to, ka seko sugarmakeup Facebook lapai, SugarCamille Instagram un ieraksti komentāros ko vēlētos vairāk redzēt blogā un/vai insta kontā. Lai atstātu komentāru blogā paritini līdz pašai apakšai :) Visu pārbaudīšu pēc Raflecopter formas.

Konkurss noslēgsies 3. martā pl 23:59. Uzvarētāju paziņošu 4. martā. Balvu sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt satikties.  
a Rafflecopter giveaway