Sveikas, daiļās! Vai kāds pēc manis ilgojās? Es netaisnošos un nečīkstēšu par savu "pazušanu". Man bija vajadzīga pauzīte, lai sakārtotu savas domas un atgūtu interesi pret jaunu kosmētiku. Ne, nepārprotiet, ne brīdi nebija tā, ka man riebtos pucēties, krāsoties un kopt sevi. Vienkārši jaunumi ir tik daudz un tirgū katru dienu iznāk jauna palete (visbiežāk līdzīga pārējām), jauns krēms, jauna lūpu krāsa...Un vienā brīdī es sapratu, ka man vairs nebija tās sajūsmas lai bildētu, rakstītu, dalītos un tt. Bet, esmu atpakaļ uz sliedēm un ar sajūsmu laižos krāsainā virpulī! Visā šajā atvaļinājumā izlaidu ikgadējo sugarmakeup kosmētikas topu. Es ceru, ka TOPu vilnis ir nedaudz norimis un jums būs interesanti apskatīt manējo :) Raksta beigās ir konkurss manām foršajām lasītājām ;)

Luxury makeup favorites 2017


Labākā lūpu krāsa: man bija grūti izvēlēties starp Giorgio Armani Lip Magnet (kopā 19!!! piesātināti toņi , matēts, bet ļoti komfortabls finišs, laba noturība) un Lancome Matte Shaker (komfortabls matēts finišs, skaisti toņi (paletē ir 6 toņi), laba noturība, jautrs šeikera iepakojums). Savu "balvu", tomēr, došu Lancome Matte Shaker, jo a) cena ir teju divreiz zemāka par Armani; b) tas, nezinu kāpēc, tiek pieminēts krietni mazāk, nekā Armani.

Labākais tonālais krēms: MAC Studio Fix Fluid. Es gan nezinu vai īsti var pieskaitīt pie selektīvā zīmolā (drīzāk jau pie PRO), bet, spriežot pēc cenas, var gan. Studio Fix Fluid ir krēmīga konsistence, tas viegli izpludinās un ir nemanāma uz ādas. Labi nomaskē apsārtumus, paplašinātas poras un citas nepilnības. Paletē ir nu ļoti daudz toņi. Vienīgais mīnuss - pumpītis jāpērk atsevišķi. 

Labākais pūderis: Hourglass Ambient Lightning Powder. Ļoti smalka maluma pūderis ar gaismu atstarojošām daļiņām. Piešķir ādai veselīgu izskatu (līdzīgs slaveno Meteorītu efektam). Labi nofiksē kosmētiku un labi turas dienas laikā.    

Labākais konturēšanas produkts: Dolce & Gabbana The Blush Tan. Vaigu sārtums tonī Tan. Matēts, labi pigmentēts, viegli pludinās. Ļoti naturāli izskatās un labi sader ar gaišu ādu. Dienas laikā nepazūd no ādas. Tas zelta metāla iepakojums arī izskatās visai glauni.

Labākā skropstu tuša: Lancome Monsieur Big. Jāsaka, ka Lancome tušas gandrīz vienmēr ir manos favorītos, jo tās sniedz solīto efektu un lieliski darbojas no pirmās dienas līdz pēdējai (ko, diemžēl, dara nebūt ne visas arī selektīvā segmentā tušas). Monseur Big patiks, ja vēlies ļoti biezas, apjomīgas un dramatiskas skropstas. Es nezinu kāpēc aizmirsu uzrakstīt pilnvērtīgu atsauksmi, jo tuša ir tiešām lieliska. 

Labākais grima fiksators: Urban Decay All Nighter. Tiešām paildzina kosmētikas noturību. Noņem "pūderaino finišu", ja sanāca pārforsēt ar pūdera daudzumu.  Labs smalks smidzinātājs. 

Labākā acu ēnu bāze: Urban Decay Anti-Aging Eyeshadow Primer Potion. Es beidzot pamēģināju Anti Aging versiju un tā tiešām ir pat vēl foršāka, nekā Original versija. Lieliski izlīdzina plakstiņu virsmu un arī zonu zem apakšējā plakstiņa. Gan konsīleris, gan ēnas klājas vienmērīgāk un nekur nepazūd dienas laikā pat no maniem taukainiem plakstiņiem. Turklāt, ražotājs sola, ka grima bāze sniedz arī ādas pret novecošanas efektu. Pārdots!

Solītais konkurss:
Balva ir divas Lancome lūpu krāsas. Viena ir TOPa uzvarētāja Matte Shaker sulīgā fuksijas tonī 379 Yummy Pink, bet otra - L'Absolu Rouge ikdienas nude tonī 202 Nuit & Jour.
Lai piedalītos konkursā, ieraksti Rafflecopter formā tavu e-pastu un telefona numuru, lai varu sazināties (datus, protams, nepublicēšu). Papildus punkti tiek piešķirti (pēc Rafflecopter formas datiem) par to, ka seko sugarmakeup Facebook lapai, SugarCamille Instagram un ieraksti komentāros savu visforšāko kosmētikas atklājumu 2017. gadā. Lai atstātu komentāru blogā paritini līdz pašai apakšai :) Visu pārbaudīšu pēc Raflecopter formas.

Konkurss noslēgsies 20. februārī pl 23:59. Uzvarētāju paziņošu trešdien 21. februārī, kad publicēšu savu kopjošās kosmētikas TOPu. Balvu sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt satikties. 

a Rafflecopter giveaway