Sveikas, daiļās! Ja man uzprasītu kurš ir mans mīļākais budžetam draudzīgas kosmētikas zīmols, es bez šaubām atbildētu - Bourjois! Healthy Mix un Healthy Mix Serum tonālo krēmu formulas neatpaliek no selektīvo zīmolu formulām, kuru produktu cenas ir vismaz 2-3 reizes augstākas. Starp citu, 123 CC Cream man arī ļoti patīk (atsauksme te). Vēl pavasarī tiku pie dažiem jaunumiem, par kuriem dažādu apstākļu dēļ tā arī neatrakstījos. Lai nu kā būtu, pa šo laiku visu kārtīgi notestēju un te būs atsauksmes. Pie produktu cenām ir salikti linki uz Drogas interneta veikalu (tie nav komisijas linki) jūsu ērtībai.  

Bourjois Healthy Mix tonālā krēma tonizējošais sastāvs ar C, E un B5 vitamīna maisījumu izgaisina noguruma pēdas un piešķir ādai veselīgu sārtumu. Sastāvā esošie pigmenti ar īpašu pārklājumu līdz pat 16 stundām nodrošina nemanāmu dabiska izskata grimu un piešķir ādai spirgtumu. Pēc krēma uzklāšanas āda jūtas dzīvināta un tiek mitrināta pat 24 stundu garumā, savukārt tumšie loki un apsārtums ir nomaskēti, un seja turpina mirdzēt visu dienu.

Salīdzinoši nesen Bourjois nomainīja Healthy Mix iepakojumu un arī produkta formulu. Vismaz agrāk aprakstā bija pieminēti augļu ekstrakti, bet tagad vitamīni un hialuronskābe. Tonālā krēma formula ir ļoti plastiska, produkts lieliski izlīdzinās uz ādas. Pārklājums ir vidējs un finišs ļoti dabisks, tonālais ir nemanāms uz ādas. Tas neoksidējas dienas laikā un nesakrājas porās un krociņās. Uz manas ādas tas nepasvītro sausumus, taču izteitki sausas ādas īpšniecēm es ieteiktu Healthy Mix Serum tonālo krēmu. Jāsaka, ka Bourjois tonālie krēmi ir slaveni ar savu silto apakštoni, pateicoties kam, tie labi neitralizē ādas apsārtumu un plīsušus kapilārus. Bildes pirms un pēc:
 
Kā var redzēt tonālais nosedza visus apsārtumus, bet pigmenta plankums uz vaigu kaula nedaudz spīd cauri.

 
Healthy Mix konsīleris palīdz novērst pat pavisam niecīgas noguruma pazīmes, kas vispirms parādās acu apvidū. Tas nevainojami saplūst ar ādu un jau ar vienu uzklāšanas reizi manāmi novērš noguruma pēdas, kā arī izgaismo un tonizē acu apvidu. Pūdera lodītes rada miglojuma efektu, izlīdzina ādu un veido zīdainu klājumu, savukārt gaismu atstarojoši pigmenti sniedz tūlītēju mirdzumu un klājumu padara nemanāmu.

Ko laik saka? Konsīleris tiešām labs. Tas ir ļoti labi pigmentēts, labi nosedz gan tumšos lokus ap acīm, gan apsārtumus. Sausākai ādai pat nevajadzēs piepūderēt, manai ādai prasās nedaudz pūderi, lai nekas nesaietu krociņās ap acīm. Konsīleris ne tikai nosedz tumšos lokus, bet arī nedaudz izgaismo (nekādas atstarojošas daļiņas vai spīguļi tajā nav), vizuāli koriģē tos. Šī nebūs "smagā artilērija", kas nošpaktelēs visu, toties rezultāts ir ļoti dabisks un dienas laikā noturība (ar pūderi) arī laba.  

Cena Drogās 10.99 € par 3.5g. 

Healthy Mix konsīleris (tonis 51) un Healthy Mix (tonis 53) tonālais krēms uz ādas:

Satin Edition 24H šķidrās acu ēnas ir viegli lietojamas, pateicoties krēmveida konsistencei, aplikators ir pielāgots acu formai. Noturīga formula ar 24 stundu noturību, kas neizsmērējas, ļoti precīzs aplikators. Ideālā forma un tekstūra palīdzēs jums izskatīties perfekti!

Man ir divi toņi: pelēks 06 Drive Me Grey-Zy un zeltainais 01 Beige-Seller. Abiem toņiem ir vienāda krēmīga konsistence un ēnas ir viegli uzklāt un izlīdzināt uz plakstiņa. Taču par 24h noturību, vismaz uz maniem plakstiņiem nevar būt nekādas runas.

Jau pēc pāris stundām ēnas sakrājas krociņās un izveido ne pārāk estētiskas līnijas plakstiņa locījuma līnijā. Var jau izlīdzināt ar pirkstiem, bet vai vajag? Mēģināju klāt arī uz bāzes un situācija bija stipri līdzīga. Iespējams, ka ne tik taukainu un nokareno plakstiņu īpašniecēm viss būtu labi.
Abi toņi uz ādas:

Zeltainais 01 Beige-Seller veido vieglu starojumu uz plakstiņa un piešķir šampānieša toni, kad, mainoties apgaismojumam, atspīd nedaudz oranžīgs. Pelēkais 06 Drive Me Grey-Zy ir asfalta tonis ar atstarojošām daļiņām, kas varētu labi izskatīties smokey eyes variantā.

Cena ap 14 € par 8ml.

Volume Reveal Adjustable skropstu tuša ir melna, piesātināta un pigmentēta, tā piešķir apjomu katrai skropstai. Papildināta ar spoguli trīskāršam palielinājumam.

Iepakojumam ir interesanta trīsstūra forma un viena skaldne ir ar palielināmo spoguli. No sākuma nodomāju: vai tiešām kas tāds varētu būt vajadzīgs? Bet, patiesībā, sporta zāles ģērbtuvēs tīri labi noderēja :)

Skropstu tušai ir klasiskā birstīte un izteikti melns tonis. Var uzklāt vienu kārtu un dabūt pavisma ikdienišķu variantu, vai arī uzklāt 2 vai 3 kārtas un dabūt īstu drāmu uz skropstām. Dienas laikā labi nēsājas, nebirst un neizsmērējas. Manas jutīgas acis nekairināja. Godas nokalpoja visus trīs mēnešus (nesakalta vai nesāka birst 2 nedēļu laikā, kā tas mēdz gadītites).

Cena Drogās 15.19 € par 7.5ml.

Kādi ir jūsu mīļākie Bourjois produkti? Vai kāds mēģināja Blur the Lines vai Radiance Reveal konsīlerus? Kādas atsauksmes?
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (bet jūs jau ziniet, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).