Sveikas, daiļavas! Tad nu, beidzot, savu Adore Box esmu dabūjusi arī es :) Godīgi sakot, lasot citu blogeru rakstiņus par šo kastīti man bija tādas divejādas izjūtas. No vienas puses - kastītes saturs mani nefascinēja, bet no otras - joprojām gaidīju ar tādu kā satraukumu - kas tad būs tieši manā kastītē? :)


Iekšā:


Un kosmētikas somiņa:


Gribējās uzreiz atrakstītes, bet kamerai bija galīgi izlādējies akumulators :( Līdz ar to bildes sanāca taisīt rīta steigā un bez "swatch"iem. Tad nu skatamies tuvāk:

Atšķirībā no Naktsmeitas un Velvet mimosa manā komplektā nav Royal otas. Acu ēnu, ka skaistuma dienasgrāmatai man arī nav. Nav jau tā, ka dikti gribās (godīgi teikšu, ka ota man tāda ir bijusi-nepatika-atdevu māsai), bet ēnām tonis, kuru es nelietotu, bet...kaut kā liekas negodīgi :D Aizmirstam šo atgadījumu un ķeramies pie tā, kas ir :)

Sally Hansen mitrinošs lūpu spīdums - tonis Clear Apricot.



Par šo lūpu spīdumu pirms tam neko neesmu dzirdējusi, bet Makeupalley.com vērtējums produktiņam ir 4.4 no 5, kas ir ļoti labi. Obligāti izmēģināšu :) Teikšu uzreiz - tonis man ļoti patīk :)

Bourjois Liner Clubbing - tonis Brown Vibes:

Ir aizdomas, ka šis brīnums kopā ar manām brūnām acīm izskatīsies ...nekā! :) Domāšu, vai izmēģināt, vai atstāt priekš giveaway, kas būs drīz :)

Calvin Klein nagu laka - tonis Hint of pink: 



Nagu lakas man ir ļoti daudz, tāpēc par to īpaši nepriecājos (neesmu pārliecināta, ka gribu redzēt nagu lakas savā beauty boxā), bet tonis ļoti jauks :) Vispār, man šķiet dīvaini, ka beauty boxos liek CK kosmētiku, kas, jau vairāk kā gadu,  izņemta no ražošanas. Laikam, veiksmīgāks beauty boxa variants sanāk, ja to piedāvā kāds kosmētikas veikals. Cik atceros Feelunique bija kastīte, kurai klāt nāca kuponi ar 10% atlaidi pilnizmēra produktiem. Ir iespēja gan izmēģināt, gan arī iegādāties izdevīgāk produktiņus :)

L`Occitaine dušas želejas mini versija un paraudziņi:

Tieši šāda dušas želejas mini versija man jau ir, tāpēc esmu mazliet (bet, tiešām, tikai mazliet) vīlusies (dušas želeja man ļoti patīk, tāpēc, labprāt izmēģinātu arī kādu citu :) Toties esmu ļoti priecīga par paraudziņiem (godīgi sakot, paraudziņi ir tas, kas izsauca vieslielāko prieku, atverot kastīti :)

Un kosmētikas somiņa:

Pati somiņa ļoti patīk, bet es gribētu lillā toni, kā Naktsmeitai :)

Kopumā, teikšu, ka bija ļoti interesanti saņemt savu kastīti un arī aplūkot citu blogeru kastīšu rakstus :) Par produktiem - ja man būtu rokā mani 10 lati, es viņu iztērētu savādāk. Un ko jūs domājat?