Lush "new" solid shampoo and "jungle" solid conditioner review - English summary:

Hello gorgeous! First time I came into Lush I could not choose anything, because there are so many items and so overwhelming aroma :( Second time planning my visit I browsed through a Lush homepage to find the most popular products. I chose the "new" shampoo and "jungle" conditioner. The shampoo was my love from the first sight. It leathers up just amazingly ans the scent of cinnamon is fantastic! But the conditioner was awful! The consistency remind me of a white chocolate bar. That`s because the main ingredient in the conditioner is the cocoa butter. I browsed through a lot of blogs and found that the conditioner need to be cut into small pieces, then hot water added and voila! That`s what I did :) Now I love my conditioner :) It nourishes my hair and leave them sleek and soft :) 

Sveikas, daiļās! Pirmajā reizē, kad biju lush veikalā, acis skrēja uz visām pusēm, apkārt virmoja bieza vannas lietu smarža, un es nevarēju pat lāgā padomāt, kur nu vēl izdomāt, ko no visa šī aromatiskā krāšņuma vēlos ņemt sev līdz. Plānojot nākamo vizīti biju gudrāka - iegriezos Lush mājaslapā un laicīgi izdomāju, ko tieši gribu :) Tā kā man vajadzēja šampūnu, skatījos kuri tad šampūni un kondicionieri ir paši populārakie Lush cienītāju vidū. Nevarēju izšķirties starp "seanik" un "new" šampūniem. Pēc apraksta abi šķita forši, bet 2 gabalus ar diviem nezināmiem šampūniem gan negribējas :) Pasmaržojot abus produktus veikalā šaubu vairs nebija :) Stipra kanēļa smarža "new" šampūnā izšķīra visu (es dievinu kanēli). Komplektā paņēmu arī "jungle" kondicionieri, kas arī bija pats populārākais.

Šampūns man uzreiz patika - tas lieliski putoja (pirms tam lietoju Tigi, kas bija bez sulfātiem, pie kā biju pieradusi, tāpēc "new" izsauca tādu WOW ar savām biezajām putām :)  arī jau pieminēta kanēļa smarža bija ieliska. Arī šampūna "cietais veidols" bija kaut kas jauns. Ja ar šampūnu uzreiz sadraudzējos, tad ar kondicionieri gan bija problēmas. Godīgi sakot, vispār nezināju ko ar to iesākt. Tas neputo pavisam (kas it kā ir loģiski), bet kā to dabūs uz matiem man nebija skaidrs. Sastāva pamatā ir kakao sviests, tāpēc kondicionieris atgādina baltās šokolādes tāfelīti. Rīvējot pret matiem uz tiem gandrīz nekas nepaliek un arī pats process ir tāds jocīgs (jau pieminētās baltās šokolādes kluča rīvēšana pret matiem). Tad nu sāku meklēt informāciju ko ar to "draugu" ar iesākt, jo kaut kā dīvaini, ka visiem patīk, bet man galīgi nē :( Sapratu, ka sākotnējais kondicioniera veidols nepatīk ne tikai man :) Juhū, neesmu vienīgā tāda "dura" :D Izlasīju, ka kondicionieri vajag "sasmalcināt", pievienot verdošu ūdeni un sajaukt: rezultātā tas sakusīs un kļūs kā klasistā matu maska: 


biju ļoti pārsteigta, kad ieraudzīju cik ātri un viegi "jungle" sāka kūst. Rezultātā sanāca ap 200 mL jauna kondicioniera, ko ieliku citas izletotas maskas konteinerī. Un tagad tas ir lielisks kondicionieris Lieliski baro matus, tie ir ļoti mīksti un nespuro! 
Secinot: pirms apmeklēt Lush veikalu iesaku apmklēt mājaslapu un apdomāt ko vēlies :) "new" šampūns lieliski puto un lieliski smaržo pēc kanēļa (ko vēl vajag no šampūna?), "jungle" kondicionieris (pēc upgreida) lieliski baro matus :)
Sastāvs šampūnam: Sodium Lauryl Sulfate, Nettle and Peppermint Infusion, Glycerine, Nettle Absolute, Rosemary Absolute, Bay Oil, Clove Bud Oil, Cinnamon Leaf Oil, Cinnamon Leaf Oil, *Cinnamal, *Eugenol, *Benzyl Benzoate, *Limonene, *Linalool, Colour 73360, Cinnamon sticks.

Sastāvs kondicionierim : Cocoa Butter, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, Propylene Glycol, Fresh Organic Avocado, Glyceryl Stearate & PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Perfume, Soya Lecithin, Fresh Figs, Fresh Organic Bananas, Fresh Passion Fruit, Fresh Kumquat, Cetrimonium Bromide, Ylang Ylang Oil, Vetivert Oil, Cypress Oil, Cedarwood Oil, Chlorophyllin, *Limonene, *Cinnamal. 
P.S. cena šampūnam ap 5 ls cenu kondicionierim neatceros, bet UK mājas lapā ir ap 3 ls.