Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu par satriecošu lūpukrāsu! Rouge Volupte Shine ir sezonas jaunums. YSL sola žilbinošu spīdumu un piesātinātus toņus, kā arī mitrināšanu 8 stundu laikā (diez vai mitrinoša lūpukrāsa spēj noturēties uz lūpām 8 stundas :) . Jāsaka, ka toņu izvēle, ir diezgan plaša arī Latvijā. Žilbinošs efekts ir panākts jau ar iepakojumu vien:
Man ļoti patīk, ka josta futlāra vidū atspoguļo lūpukrāsas toni (pat ja kosmētikas maciņā ir vairākas šada lūpukrāsas, atrast īstu toni nav problēma). Arī pats zelta futlārs izskatās "dārgi". Var padižoties draudzēnu priekšā, lepni izvelkot šo skaistuli no somas.
Lūpukrāsas formula ir ļoti viegla un kremīga. Rouge Volupte Shine ļoti delikāti smaržo pēc vasaras odziņām :) Medzu pasmaržot to, kad man ir slikts garastavoklis - uzreiz paliek labāk :) Pateicoties hialuronskābei lūkrāsas sastāvā, tai, tiešām, piemīt apbrīnojamas mitrinošas īpašības. Es pat teiktu, ka to var izmantot balzāma vietā. Pēc vēlmēm var viegli uzklāt uz lūpām, lai panāktu vieglu "tonējošu" efektu, bet var arī uzlikt vairākas kārtas, panākot izteiksmīgu, pat dramatisku (tonis Ruuge in Danger diktē savu) efektu. 
Tonis Rouge in Danger ir iztekti sarkans uz zilās bāzes. Dažas bildes:
YSL Rouge in Danger
 Bilde taisīta ar zibspuldzi un var labi redzēt lūpukrāsas "mitro" finišu:
YSL Rouge in Danger
YSL Rouge in danger
Uz lūpām turas 4-5 stundas (pat ar visu ēšanu). Uzskatu, ka katrai meitenei vajag šādu lūpukrāsu!
Vai esi mēģinājusi? Vai patika?
P.S. lūpukrāsu pirku Stockmann veikalā, cena ap 24 Ls.