Hello gorgeous! I tried new Garnier Pure Active Make Up Remover Purifying Gel which is made for oily skin prone to imperfections. Garnier claims that purifying gel is suitable for makeup removing and face washing. And it really does the job. It removes mascara without residual and does not burn my eyes :) It contains salicylic acid. I don`t have many imperfections but while using Pure Active gel I did not gain any new spots. It has soapy smell and feels slippery on the skin :) It definitely removes all the makeup very well. My skin feels a little bit tight after using it (but my skin is dehydrated). Tightening disappears after using of moisturizer. You can see list of ingredients on the third picture. Overall I think this gel is worth its price. 

Sveikas, daiļās! Šaja lietainājā dienā pastāstīšu jums par jaunumu no Garnier. Tas ir Garnier Pure Active Make Up Remover Purifying Gel, ko ražotājs pozicionē kā līdzekli, kas der gan āda attīrīšanai, gan kosmētikas noņemšanai (arī no acīm). Tas satur salicilskābi. Līdzeklis ir domāts taukainai ādai ar noslieci uz pumpu veidošanu. Ražotājs apgalvo, ka līdzeklis lieliski noņem kosmētiku (arī ūdensnoturīgu) un dziļi attīra poras, samazina ādas spīdēšanu.
  Iekšā caurspīdīgs gēls bez smaržas un krāsas:
Gēls ir tāds slidens pēc sajūtās, tas nedaudz puto. Jāsaka, ka ar kosmētiku Pure Active līdzeklis, tik tiešām, tiek galā labi. Netika galā tikai ar Inglot gēlveida laineri, bet ar to nekas netiek galā :) Gēls nekož acīs (protams, pa taisno atvērtās acīs smērējusi neesmu :) , bet, mazgājot nost tušu nekāda diskomforta neradās. Lielu ādas problēmu man nav, tāpēc pretpumpu efektu novērtēt nevarēšu, bet, katrā ziņā, kamēr lietoju šo gēlu, nevienas jaunas pumpas man neparādījās :) Manu ādu nedaudz sausina (bet man ir dehidratēta āda), proti, pēc lietošanas prasās uzklāt mitrinošu krēmu.
Sastāvs:
Jāsaka, ka produkts man patika. Uzskatu, ka ir lieliska ideja apvienot kosmētikas noņemšanas līdzkli ar sejas mazgāšanas līdzekli. Un, noteikti, ir savas cenas vērts. Garnier Pure Active Make Up Remover Purifying Gel būs pieejams veikalos no maija. Cena 3.99 Ls