Hello gorgeous! I tried Caudalie Divine oil and I am in love with it! The smell is so delicious! Divine oil is the only salvation for my terribly dry body skin. After first use I saw dramatic improvement in how my skin looks and feels. And the smell...ohhh! I it just gorgeous! It reminds me of my beloved DKNY Gold fragrance. I tired to use Divine oil also for hair (towel dried hair) and it made my hair oily (well...it was expected :D So I tried to use Divine oil as a mask prior to washing and it made my gair very soft and moisturized. I highly recommend Caudalie`s Divine oil :)

Sveikas, daiļās! Jau sen gribēju izmēģināt Caudalie produkciju, taču Latvijā to neesmu sastapusi, bet sūtīt no ārzemēm kaut ko pilnīgi jaunu, tikai balstoties uz atsauksmēm šoreiz negribējās. Brīvdienās biju Riga Plaza un pamanīju Caudalie kosmētiku mazā veikaliņā, kas saucas Naturel. Gribēju izmēģināt visu uzreiz, tāpēc pusi, no veikalā pieejamo pudelīšu satura sazieķieju uz rokām :) Biju sajūsmā par Caudalie Dievišķīgās eļļas smaržu. Tā es iegādājos miniatūru komplektu, kur ir iekļauta 15 ml Dievišķīgās eļļas pudelīte. 
Šī sausā eļļa mitrina, baro un mīkstina ādu, un ir piemērota ķermenim, sejai, matiem. Satur vīnogu, mežrozīšu, sezāma un argāna eļļas, antioksidanta polifenolus.
Lietošana: uzklāt uz ķermeņa ādas un iemasēt. Ideāli piemērota sejas ādai un matu galiem. Nesatur silikonu, konservantus, parabēnus, fenoksietanolu, ftalātus, mineraleļļas, SLS, SLES, dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas.
Eļļa, tik tiešām, smaržo dievišķīgi. Un, kas ir ļoti svarīgi man, neuzbāzīgi. Es jūtos kā puķu mākonītī saulainā dienā :) Neizskaidrojumu iemeslu dēl smarža man atgādina lilijas un manis mīļoti DKNY Gold aromātu. Eļļa lieliski mitrina ķermeņa ādu. Jāsaka, ka mana āda ir ļoti sausa, un, atgādina pergamenta papīru :) Jau pēc pirmās lietošanas reizes āda ir kļuvusi ievērojami mīkstāka, tā ir samtaina, labi mitrināta. Un tā smarža...ahhh! Eļļa arī lieliski kopj rokas un ienadžus. Uz sejas neesmu likusi, jo, atnākot siltam laikam, mana sejas āda kļava krietni taukaināka, un papildus eļļas deva tai nenāks par labu. Esmu mēģinājusi likt eļļu matos (uzreiz pēc mazgāšanas) un matus vajadzēja mazgāt no jauna, tā kā šādu metodi neiesaku :) Toties, ja liek eļļu matos uz nakti (un no rīta mazgā matus), tad gan rezultāts ļoti labs, mati ir mīksti un nav sausi. Dievišķīgā eļļa ir iekārojusi manu sirdi :)
INGREDIENTS : VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL*, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, ISOAMYL COCOATE*, COCO-CAPRYLATE*, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYL PALMITATE*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, HIBISCUS SABDARIFFA SEED OIL*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE (OCTINOXATE), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE (AVOBENZONE), TOCOPHEROL*, ETHYLHEXYL SALICYLATE (OCTISALATE), PALMITOYL GRAPE SEED EXTRACT*, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT/LEAF/STEM EXTRACT*, CITRIC ACID*, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL. (107/078)*Plant origin
Eļļu pirku Naturel veikalā Riga Plaza. Cena 21.90 ls par 100 ml.
Vai esat kaut ko mēģinājušas no Caudalie?
Arī es vēlos atgādināt, ka, sākot ar 1. jūniju google friend connect vairs nedarbobosies :( Līdz ar to, būs grūti sekot jauniem ierakstiem blogos. Es iesaku piereģistrēties bloglovin un sekot iemīļotiem blogiem izmantojot šo vietni. P.S lai sekotu man bloglovin vienkārši uzklikšķini uz daiļās kailās sievietes lapas labajā pusē :)