Sveikas, daiļās! Sauļošanas sezona ir sākusies, tāpēc izrevidēju arī savus sauļošanās un pēc sauļošanās līdzekļu krājumus, kuriem beidzies derīguma termiņš:
  • Jūrmala (Dzintars) balzams pret apdegumiem pēc sauļošanās. Labi palīdz pārcepinātai saulē ādai, bet man nepatīk smiltsērkšķu skābenā smarža kosmētikā. Arī konsistence šim balzamam ir ļoti trekna. Es labprātāk izvēlos bepantenu :)
  • Garnier Ambre Solaire mitrinošais pieniņš ar SPF faktoru 50+ Sniegbaltītei īsts atradums :) Turklāt, tas paliek uz ādas arī pēc peldēšanas. Uz sejas nelieku, jo šķiet pa smagu. Ķermenim gan pērku atkārtoti jau kādu 3 pudeli.
  • Jūrmala (Dzintars) atjaunošs balzams pēc sauļošanās. Labi palīdz, ja pēc sauļošanās āda ir jūtīga. Piešķir iedegumam skaistu, nedaudz bronzīgu toni un paildzina iedeguma noturību. Patīk :)

Un šeit būs tukšie iepakojumi:
  • Loreal Eye and lip waterproof make-up remover. Izcili tiek galā ar ūdensnoturīgu kosmētiku. Ikdienā ūdensnoturīgu kosmētiku lietoju reti, tāpēc šis ir tāds rezerves variants. Nepatīk, ka atstāj eļļainu kārtiņu pēc lietošanas, bet pats līdzeklis ļoti labs :)
  • Keune Care line vital nutrition shampoo. Šampūns kā šampūns :) Mini iepakojums manās rokās nonāca no kāda Adorebox. Pilnu iepakojumu nepirkšu :)
  • Phyto Phytophanere vitamīni matu un nagu augšanai. Iegādājos, izlasot ļoti daudz (pārsvarā krievu) blogeru pozitīvās atsauksmes. Pudelītē bija kapsulas 2 mēnešiem. Mati, tik tiešām, aug ātrāk, toties no pavasara intensīvās galvas kažoka maiņas vitamīni nepasargāja :( Bet man ir vēl 1 iepakojums, līdz ar to kurss turpinās :)
  • Filorga Hydra Filler Pro Youth Boosting Moisturizer. Cik nu varēja saprast no paraudziņa - krēms ka krēms :) Pirkt pina izmēra iepakojumu neskriešu :)
  • Andrew Barton The Frizz Tamer maska. Nezinu kāpēc, bet maskas smarža man asociējas ar propolisu :) Pret pūkām, tik tiešām, labi palīdz :) Pūkaino matu īpašniecēm iesaku pamēģināt, it īpaši, ņemot vērā faktu, ka ir pieejami šādi nelieli iepakojumi (20 ml), kas ir ideāli izmēģināšanai.
  • L`Occitane Hydration Cream with organic angelica water and essential oil. Paraudziņu izmēģināju jau ļoti sen, kad āda vēl bija ļoti sausa. Bet, pat tad, mānai ādai krēms bija pa treknu.
  • Рецепты Бабушки Агафьи. Лосьон для волос. Настой укрепляющий. Salīdzinoši nesen jau rakstīju par šo losjonu. Punktu mūsu attiecības pielika lietošanas reize, kad losjonu uzklāju nevis tikko mazgātiem matiem, bet pēc kādām 10 minūtēm (matu paspēja mazliet vairāk izžūt. Rezultātā mati palika taukaini un tos nācās mazgāt vēlreiz :(
  • Annemarie Borlind dienas krēms jūtīgai ādai. Šis arī bija manai ādai pa treknu. Izskatās, ka dabīgie, organiskie un tml. krēmi manai sejas ādai nepatīk. Man vajag ķīmiju :)
  • Biotherm Blue Therapy Cream SPF 15, kas domāts normālai/kombinētai sejas ādai. Lietojot aptieku produkciju, esmu jau galīgi atradusi no smaržīgiem sejas krēmiem. Smarža ir patīkama, bet man pa stipru. Konsistence ir kā krēmam ar SPF vismaz 30. Nesaprotu kāpēc tā. Īsāk sakot - nepatika :)
Huh! Šoreiz man daudz tukšumi. Kā ir ar jums? Vai esat lietojušas kaut ko no šiem produktiem? Kā patika?