Sveikas, daiļās! Pēdējā laikā mēģinu paspēt izdarīt visu, tāpēc nesanāk nekas :) Tieši ar šo faktu ir saistīta mana klusēšana :) Pat ja nav laika blogot, kosmētiku tik un tā cītīgi lietoju un tukšie trauciņi krājas :D
  • Guam Fanghi d`alga Azione Rapida pretcelulīta maska (dibenam, ne jau sejai). Ellīgi laba lieta! Kāpēc ellīgi? Tāpēc, ka celulītu dedzina ar elles liesmām! Maska jāklāj uz problēmzonām, tad jāliek pa virsu plēvi un jātur 15 min. Pēc 7 min es sāku piedejot un burtiski jūtu kā kūst mans celulīts :D Iedarbība fantastiska. Rezultāts redzams jau pēc pirmās reizes. Maska aktivizē asinsriti un ievērojami paātrina zilumu (man citreiz gadās kāds zilums uz kājām) dzīšanu. Es tā arī neesmu sapratusi vai šo masku vēl var iegādāties, vai arī tā ir noņemta no ražošanas, bet, ja ir pieejama - jāķer ciet!
  • Phyto Phytophanere vitamīni. Lietoju jau 4 mēnešus. Mati sākuši augt ātrāk, taču izmaiņas biezumā neesmu manījusi. Nagi gan aug griezdamies (neslāņojas, nelūzt). Jau iesāku jaunu iepakojumu, gribu palietot pusgadu un paskatīties uz efektu.
  • Artdeco acu ēna tonī #249. Pigmentācija vispār nekāda, tāpēc - miskastē.
  • Maybelline Dream Fresh BB krēms tonī Light. Man ļoti patika gan konsistence, gan sedzamība, gan mitrināšana, gan SPF 30.
  • Clinique Liquid Facial Soap Extra-mild. Ļoti patika. Maigi attīra ādu. Man nedaudz atgādināja Avene Extremely Gentle Cleanser. Plašāka atsauksme šeit.
  • TheBodyShop Tea Tree Blotting Tissues (taukus absorbējošie papīrīši). Pirms Latvijā parādījās Catrice papīrīši lietoju tikai šos. Pilda savu funkciju. Ērts iepakojums. Cenas ziņā mazliet dārgāki par Catrice (TBS - 4.50 Ls par 65 gab, Catrice 2.10 La par 50 gab.).
  • Inglot AMC Under Eye Corrective Illuminator tonī #54. Pirku Baltic Beauty 2012 (izlietoju 8 mēnešu laikā). Ideāls konsīleris acu zonai! Tiešām - ideāls! Pirmkārt, tāpēc, ka labi nosedz tumšos lokus, nesakrājas krunciņās. Otrkārt ideāli turas savā vietā dienas laikā. Treškārt - liela toņu izvēle (pieejami 6 toņi; kurš brends Latvijā piedāvā tādu izvēli tumšo loku korektoriem?). Ceturtkārt - der arī apsārtumu un pumpu maskēšanai uz sejas. Pieckārt - ērts iepakojums ar pogu-klikšķi.
  • L`Oreal Glam Shine Reflection lūpu spīdums. Patika viegls sarkans tonis un ne pārāk lipīga konsistence. Nu jau produkts palika vecs un sāka nelabi ost :)
  • TheBodyShop Passion Fruit dušas želeja. Jau nopirku jaunu vietā :) Man patīk TBS dušas želejas.
Vēl:
  • Royal Iris Маска альгинатная (domāju, ka tas ir kaut kas saistīts ar aļģēm) сухая для лица. Maska - sajauc pats. Svarīgi jaukt ātri un klāt uz sejas arī ātri, savādāk maska sarecēs (pārvērsīsies par kārtīgu galertu) un būs nelietojama. Maska dod fantastisku liftinga efektu. Jā šī nav tavas sejas ādas tvirtākā diena - noteikti izmēģini :) Masku pirku Multiluks veikalā.
  • Phyto Phytocitrus šampūns (paraudziņš). Dievīgi smaržo, mati pēc viņa kā mati :D Interesanti - vai pilnizmēra iepakojumā šampūnam tāda pati (parastā šampūna) konsistence, vai arī šķidrāka (kā Phytocedrat, ko esmu lietojusi)? Sastāvā daudz augu ekstrakti (kā jau visiem Phyto produktiem). 
  • Phytobaume Hydration ekspress kondicionieris (paraudziņš). Smaržo pēc Pina Colada :) Mati pēc lietošanas - kā jau pēc kondicioniera lietošanas :) Arī šeit sastāvā daudz augu ekstrakti.
  • Madara Time Miracle acu krēms. Trešajā vietā sastāvā ir alkohols. Kā, lūdzu? Esmu šokā! Uzskatu, ka krēmos alkoholam nav jābūt (es no tādiem izvairos), kur nu vēl acu krēmā. Konsistence mazliet jocīga un krēms neko nemitrina (nav brīnums, ņemot vērā to spirtu). Taču smaržo gan jauki :) Katram savs.
  • Scholl Cracked Heel Repair Cream. Tiešām labi mitrina pēdas un likvidē ādas sabiezējumus (nezinu kā tos pareizi latviski sauc - натоптыши :) 
  • Dr. Hauschka Rejuvenating Mask. Superīga maska! Lietojot to, es jūtos kā SPA :) Pēc lietošanas āda mīksta un tāda "atpūtusies". 5g miniatūru pirku Stockmann (cena ap 3 ls).