Hello gorgeous! I`ve tried Catrice BB Allround Foundation and I like it! It has amazing (I would say close to full) coverage. It mattifies my skin for about 4 hours. If it is called BB cream I would prefer for it to have more moisturizing properties. But otherwise this BB cream is amazing and definitely worth its price.

Sveikas, daiļās! Katrs sevi cienošs kosmētikas brends ir izlaidis BB krēmu, taču BB foundation, jeb BB tonālo krēmu es vēl neesmu redzējusi. Kosmētikas un kopjošo īpašību apvienojums 6 vienā:
  1. balansē - mitrina ādu un mazina spīdumu pateicoties taukus absorbējošam pūderim
  2. koriģē - samazina poru izskatu (man patīk šis korektais teikums :)
  3. aizsargā - satur SPF 30 UV filtru
  4. izgaismo - sniedz mirdzošu un zīdainu ādu
  5. nosedz - maskē ādas nepilnības
  6. mitrina - mandeļu eļļa lutina sausu un jutīgu ādu
kā arī mazina celulītu un aizsargā no kariesa :D (man šodien jautrs noskaņojums).


Godīgi sakot, no produkta apraksta es tā arī nesapratu, vai šis krēms ir domāts kā tonālais krēms, vai arī BB. Taču, lietojot produktu uz ādas, uzreiz skaidrs, ka šis ir drīzāk tonālais krēms, jo krēms ir ļoti sedzošs (nosedz ādas nepilnības kā konsīleris), bet mitrināšana nebūt nav BB līmenī. Kopumā vērtēju šo produktu ļoti pozitīvi, tāpēc ka:
  • ir pietiekoši gaišs tonis manai sniegbaltītes ādai (jeeeei!!!!)
  • izcili maskē ādas nepilnības
  • labi matē ādu (ādas spīdumu nomāc uz kādām 4 stundām, pēc tam jālieto "tauku salvetes"; manuprāt, tas ir diezgan labi, ņemot vērā, ka man ir taukaina āda un tagad ir vasara).

Bez Catrice Allround BB:
 Ar Catrice Allround BB:
(uzklikšķinot, bildes palielinās)

Sastāvs/Ingredients: Aqua, Isododecane, C15-19 Alkane, Dipropylene Glycol, Glyceryn, Ethylhexyl Mothoxycinnamate, Neopentyl Glycol Dihepanoate, Sorbitan Isostearate, Hydrogenated Tetradecenyl/Mehylpentadecene, Bytyl Mehtoxydibenzoylmethane, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sorbitol, Polymethylsilsesquioxane, Sodium Chloride, Tribehenin, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Methicone, Alumina, Dimethicone, Sweet Almond Oil, Talc, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydrohyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Iron oxides, Titanium dioxide.

Nopērkams Drogās, Cena 4,45 Ls.
Vai esat mēģinājušas Catrice BB krēmu? Kā patika?