Sveikas, daiļas! Es jau pirmajās rindās paspēju pabūt Baltic Beauty izstādē. Fotoaparāts bija līdzi, bet neticamais sliņkums mani pārņēma, lai vilkto to ārā :) Tāpēc šoreiz bez bildēm. Tātad, tiku izstādē kaut kur bez divdesmit divpadsmitos (izstāde verās vaļa vienpadsmitos). Cilvēku jau bija ļoti daudz (tiešām, daudz). Pirmais stends, kas mani ieinteresēja bija Poetica (galvenokārt, miniatūru dēļ). Starp citu, pagājušajā gadā iegādājos pie viņiem HD sārtumu, kas bija vecs (pēc konsistences atgādināja plastilīnu un nekādāigi negribēja pludināties). Šogad paņēmu leģendāro HD tonālo krēmu un jaunu tušu smoky extravagant. Starp citu, vai kāda zin, kur var iegādāties vecās kolekcijas otas (tās, kuras ar dzelteniem kātiem)?


Pie Inglot un GOSH stenda bija grūti tikt klāt (un strādāt ar elkoņiem kaut-ka negribējās :D Nākošais stends, kas mani ieinteresēja, bija Gatineau. Man laipni piedāvāja veikt ādas diagnostiku, uz ko es arī piekritu :) No sākuma vajag pareizi nopozicionēt seju, lai uzteisītu korektu bildi. Tad aparāta "taustekli" pieliek pie sejas (vaiga zonā un pie žokļa līnijas). Rezultātā aparāts pasaka kādā stāvoklī ir āda, kāda ir elastības pakāpe, ūdens līmenis, taukainība, un arī potenciālu uz krunciņu veidošanu. Beigās, protams, tiek piedāvāti, tieši tavai ādai piemeklēti produkti. Kundze, kas taisīja diagnostiku, bija pārsteigta par manas ādas hidratācija pakāpi (76%, kas skaitās ļoti augsta pakāpe) un pat uzprasīja kādu sejas krēmu es lietoju (Avene Hydrance Optimale Light), jo ziemā visiem esot diezgan sausa āda. Sejas krāsa man ir viendabīga, plankumi un pūtītes ir nedaudz. Sebuma līmenis 30%, kas ir uz robežas starp sausu un normālu/jaukta tipa ādu. Grumbas ap acīm man, pagaidām, neveidojas (juhū! arī Clinique krēms ir labs). Visus šos skaitļus pieraksta uz speciālās lapas (tāpēc es tos zinu). Īsāk sakot - man bija ļoti interesanti :) No produktiem mani visvairāk ieinteresēja gomāža ar enzīmiem (Radiance enhancing gommage - mild enzymatic exfoliator). Par produktu samaksāju tikai 12 latus ar santīmiem (precīzu ciparu neatceros un čeku nevaru atrast) (feelunique.com šī gomāža maksā 2,5 reizes dārgāk). Kā dāvanu dabūju 50 ml pieniņu kosmētikas noņemšanai un maisiņu ar 6 paraudziņiem. Zālē bija arī GiGi kosmētikas stends, bet konsultante bija dikti aizņemta, bet bez konsultācijas es pati nezināju, bez kā tieši es nevaru dzīvot :D
Tad devos uz "matu" zāli :) Tur biju parsteigta ieraudzīt Biodroga kosmētiku (nopirku tikai mazulīšus koncentrātus Moisture Plus un Golden Caviar 3ml katrs, cena 1 ls katrs). Varēja izdevīgi iegādāties TIGI šampūnus (7 ls gab.), kā arī Joico un Rich. Cītīgi meklēju Davines firmas matu līdzekļus, bet neatradu :( Pie Macadamia stenda iegādājos paraudziņu komplektu (Deep Repair Mask - 15 ml, Reviving Curl Cream - 10 ml, Rejuvenating Shampoo - 10 ml, Neurishing Leave-in Cream - 10 ml, Moisturizing Rinse - 10 ml) pa 3ls. Nevarētu teikt, ka dikti izdevīgi, bet ļoti gribēju Macadamia produktus izmēģināt, taču šampūni man vēl ir daudz, tāpēc pirkt pilnos iepakojumu roka necēlās. 
Tāds bija mans Baltic Beauty 2013 apmeklējums. Vai jau bijāt izstādē? Kā patika?